English site   I   Prijava Facebook Twitter Google+Google+ Youtube RSS
  
     

Pomoč pri izbiri kampa

 
dajka
Novinec
Novinec


: 24.Maj.2017
:
: 6
   dajka    : Pomoč pri izbiri kampa
     24.Maj.2017 22:19
Lep pozdrav vsem skupaj!

Najprej se zahvaljujem ustvarjalcem te spletne strani, ki mi je zelo v pomoč .
Zadeva je sledeča :prvič gremo na letni dopust s šotorom :) Pripravljeni smo maksimalno,no ja,.. samo še destinacije nimamo:)
Ponudba je tako velika, sami pa veste, da se težko odločiš po slikah, zato si res želim vaših mnenj, ki bi mi pomagale se malce usmeriti.
Smo mala družinica z pasjim prijateljem in imamo na voljo max 14 dni, vsaj dvakrat bi se prestavili, da užijemo čimveč. Iščemo  urejen kamp kjer je veliko sence (stara drevesa), blizu morja in po možnosti s kakšnimi animacijami za otroka ni pa nujno, Razni Straškoti in San Marini ne pridejo v poštev, ker predvidevam da je galama 24 ur na dan in gužva za pop :) Pa zaželjeno je da in ostrih skal na obali. Ojaaa radi švignemo po kakih senčnih peš poteh, ki niso tako obljudene.
Lahko je tudi FKK. 
Brala sem o Campu Zidine na Rabu, ki me je v hipu očaral-ker je drugačen,miren, vendar ni možnosti, da sam postaviš šotor, saj jih ima že postavljene :/ 
Ali so sploh že naredili tak kamp, ki ga iščem :):):)

Prosim karkoli vam pride na misel...vaše mnenje mi bo zelo pomagalo :) 
Pozdravček vsem!!

avtokampi.si
Administrator
Administrator


: 21.Feb.2011
: Ljubljana
:
: 1506
   avtokampi.si    25.Maj.2017 22:39
Seveda so ga že naredili, samo prej nam morate povedati, v katerem terminu bi šli in kako stare otroke imate..samo toliko, da lahko lažje pomagamo. Kar se tiče gneče je zadeva taka, da če boste šli v terminu 20.7. - 20.8., potem ni lokacije, da bi bili sami. Vsaj na Hrvaškem ne. In še napišite kako južno ste se pripravljeni peljat, pa bomo našli nekaj primernega tudi za vas.
Avtokampi.si
dajka
Novinec
Novinec


: 24.Maj.2017
:
: 6
   dajka    26.Maj.2017 17:54
Zdravo!

Hvala za javljanje! Pregledala sem že toliko lokacij in kampov na vaši spletni strani, všeč so mi komentarji ki jih pišejo tisti ki so tam že bivali,sploh hiter pregled kam se kateri uvršča € :)
Gremo 23/5 do 13/6 z 7 letnim podmladkom. Peljali bi se do Makarske, tudi na kak otoček lahko.
Sicer ne rabimo ravno totalne izolacije od zunanjega sveta, saj se radi podružimo z drugimi, sploh otrok . Je pa res da glasno bombardiranje glasbe nekako ne iščemo. Gledala sem Dugi otok in tisti Sakarun....oooo bog :)


Romzi
Poznavalec
Poznavalec


: 27.Jun.2012
: Dobrova pri Lj.
:
: 63
   Romzi    28.Maj.2017 20:24
Če bi se bili pripravljeni zapeljat do Makarske, se lahko tudi malo dlje in naokoli naokoli do Pelješca. Lovište je zakon, recimo. 
snežka
Novinec
Novinec


: 17.Mar.2012
:
: 11
   snežka    28.Maj.2017 21:50
Straško je zakon in sedaj v vašem terminu ni "galame" in tudi ne gneče na plaži, saj tudi poleti mora biti mir v kampu po 23. uri in se ne sme zadrževati na plaži po tej uri.
Veliko je animacije za otroke in tudi kino imajo in vse športne objekte...brez doplačila...tudi to je nekaj...sanitarije pa so urejene v nulo in marsikje v hotelu niso tako čiste kot tukaj.
Mi smo bili že velikokrat tukaj in se še bomo vrnili, saj otroka uživata 100/h in tudi plaža je lepa brez skal in sence je dovolj na plaži....
Parcele so velike in v senci, najde pa se tudi kakšna na soncu, če koga slučajno zebe :)

Bili smo tudi v Solarisu v Šibeniku in ni več tako kot je bilo in tudi aquapark je precej zasoljen in tudi cene kampiranja na dan.

Letos  bomo tudi šli pogledat v park Soline v Biograd. Je pa tudi lepo v Zatonu pri Zadru...

V tem vašem terminu še ni divje z glasbo.....

Upam, da vam uspe in se boste imeli super in želim vam dopust brez dežja :)
avtokampi.si
Administrator
Administrator


: 21.Feb.2011
: Ljubljana
:
: 1506
   avtokampi.si    29.Maj.2017 00:40
Pelješac je res primeren v tem času, ko ni nobene gneče, sonce je pa že zadosti toplo, da bo ogrelo morje in bo prijetno za kopanje. Naj najbolj všečni so kampi Ponta, Lupis, Palme...

Sicer imate malce nižje od Makarske kar nekaj prijetnih kampov npr. Viter, Dole, Male Čiste..pa si izberite enega vsaj za noč ali dve. Tudi kamp Galeb je zanimivi predvsem zaradi peščene plaže in bližine mesta, da greste lahko na ogled tržnice, stare utrdbe nad mestom, priporočamo pa tudi izlet po reki Cetini.

Predvsem pa uživajte, ker junij bo v Dalmaciji zelo lep in topel...
Avtokampi.si
bizmbazm
Novinec
Novinec


: 05.Sep.2012
:
: 22
   bizmbazm    29.Maj.2017 08:42
Zanima me, če ste prispeli in kam ste šli. Vreme vidim je v redu. Mi gremo 9. junija verjetno v Park Soline ali Kozarico. Ker je zgodnji termin upam, da ne bo gužve. Če ste na Pelješcu je meni dober kamp Divna, ki je bolj preprost za nezahtevne, ampak je lepo. Super kamp je tudi Nevio. Urejen tudi bazen imajo, na plaži manjka več sence. Me pa zanima, če bo kdo v kampu Lavanda. Naj pošlje kakšne informacije. Zgleda zanimiv. Ciljamo nanj v septembru. Želim vam lepo vreme in prijetne počitnice.
dajka
Novinec
Novinec


: 24.Maj.2017
:
: 6
   dajka    29.Maj.2017 19:22
Živjo!! HVALA VSEM !

Kljub iskalniku se težko odločim, ampak vaša mnenja pa štejo!  Bizmbazm nismo še na morju---se cca 24 day to go :) .
Če se kdo še kaj pomni , kar na dan z besedo, do takrat imam pa dosti dela da preverim vse. Všeč so mi vsi navedeni, sploh Lupi in Galeb sta zanimiva.

hvala se enkrat!

avtokampi.si
Administrator
Administrator


: 21.Feb.2011
: Ljubljana
:
: 1506
   avtokampi.si    29.Maj.2017 22:52
Ko bi človek imel čudežno paličico...to je najtežji del našega "posla" - svetovati nekomu tretjemu, kam naj gre na kampiranje... ustavite se v kampu Galeb, prespite, si oglejte...če vam bo všeč, pa ostanite še kakšen dan. Potem pa obvezno še na jug, kar lepo ob morju po magistrali in boste videli, če vam bo všeč v kampu Viter, spet lahko ostanete še kakšen dan tam, pa potem mimo Ploč na Pelješac, kjer je res lepo...tam pa boste izbrali en kamp...nočemo favorizirat Lupisa, da ne bo kdo rekel, da dobimo kakšno provizijo...je pa res lepo urejen kamp. Saj so tudi tisti pred Orebičem (trije na kupu Vala, Adriatic, Ponta)...nima smisla, da vam vse napišemo, ker drugače ne bo užitka...srečno in javite se kaj kar direktno na naš mail info@avtokampi.si, pa pošljite kakšno fotko.
Avtokampi.si
dajka
Novinec
Novinec


: 24.Maj.2017
:
: 6
   dajka    30.Maj.2017 18:28
 :):) Jah bolje da ni čudežne paličke...malo pa mora biti skritih presenečenj :)

Malo sem se ustrašila Dugega otoka, ker je dosti kritik v smislu, da je težko iti na plažo, ki ni privatizirana in pa, da na otoku ni kaj početi. Bomo videli, kakorkoli komanda je da gremo s šotorom z veseljem pa bomo podali svoje mnenje na tej spletni strani, da drugim olajšamo odločitve.

Nekaj let smo hodili v Pine Beach Pakoštane (slamnate hišice v polinezija stilu) , dokler še ni bilo takega masovnega turizma kot je sedaj. Noro, noro, noro res!!! Doživetje za vse družinske člane. 
Kompromis med bungalovom in šotorom :)

Še enkrat HVALA :)

dajka
Novinec
Novinec


: 24.Maj.2017
:
: 6
   dajka    15.Jun.2017 17:23
Živjo !!


Juhuuuuuu nasli smo naš prostor pod sončkom:):)):)
Gremo na Peljašac, natančneje v kamp Ponta. Ojaa...
Res po našem okusu, smo super zadovoljni z izbiro in smo v nizkem štartu, da šibamo:)

Edino kar me zanima,  če kdo ve je kaj je to za en vrag, da po slikah in videih sodeč je camp Adriatic isti z istim bazenom? ali je to vse skupno ?

Bomo videli ali bomo kaj zamenjali camp, ker je res težka izbira tam na Peljašacu.

Povejte predhodniki kaj mi kaj priporočate kje se nauziti morske hrane za zmerno ceno. In ja bomo prvič poizkusili tudi ostrige, po katerih slovijo.

Se splača peš na Mljet pogledat?

Če imate še kako stvar za prišepniti,priporočiti so me sama ušesa :):):...
avtokampi.si
Administrator
Administrator


: 21.Feb.2011
: Ljubljana
:
: 1506
   avtokampi.si    16.Jun.2017 12:29
Tam so trije kampi eden zraven druge..pazite, da izberete pravo recepcijo..plaža je pa tako ali tako skupna... pojdite en dan na izlet na drugo stran polotoka..tam je en zaliv Divna, ki je sedaj v predsezoni res super, ker še ni veliko ljudi...
Avtokampi.si
Romzi
Poznavalec
Poznavalec


: 27.Jun.2012
: Dobrova pri Lj.
:
: 63
   Romzi    16.Jun.2017 16:31
Ali pa špe malo naprej do Dube Pelješke, tam je plaža kot narisana Smile
dajka
Novinec
Novinec


: 24.Maj.2017
:
: 6
   dajka    18.Jun.2017 14:09
Avtokampi.si HVALA za vse, brez te strani bi bila mrzla :)

Poznavalec Romzi HVALA (malo, malo in še malo dlje naokoli :)) letos gremo najdlje doslej in hvala za vzpodbudo :) Bomo vse počekirali :)

Hvala tudi vsem ostalim, sedaj imamo popolno kamp opremo in ni hudir , da ne oblezemo v naslednjih letih vse :)

Lep dopust vsem skupaj želim !
Dajka
Mojca55
Novinec
Novinec


: 19.Jun.2017
:
: 1
   Mojca55    19.Jun.2017 10:09
Pozdravljeni,

priporočala vam bi kamp aminess sirena v Novemgradu, osebje prijazno, sanitarije povsem očiščene (čistilke so ves čas aktivne), res je, da plaža ni ravno urejena. Ne vem zakaj nas vleče ravno v ta kamp, namreč že 5 let hodimo skupaj z družino. Prejšnja leta (so moji stari starši in starši 35 let hodili v ta kamp), v teh letih se ves čas super nadgrajuje. Priporočam res! Pa še blizu je Wink
Gospodar
Novinec
Novinec


: 19.Sep.2013
: Slovenija
:
: 1
   Gospodar    21.Jun.2017 12:52
Pozdravljeni,
za nasvet pri izbiri kampa, je potrebno vedeti, koliko ste pripravljeni plačati na dan, vrsta palže, bližina morja, bazeni in seveda podatek ali želite senco.
Pred sezono do nekje 1.7. ali po sezoni po 31.8.  je več ali manj prosto povsod, se pravi treba je vedeti kaj želite ( ceno, plažo, senco ).
Kadar se odločite za dražji kamp ( Straško, Šimuni, Zaton, Valkanela itd. ), se izven sezone splača nabaviti kartico Campin Card ACSI ( cena slabih 16,00 € ) katera v določenih dražjih kampih izven sezone omogoča kampiranje za 15, 17,19 € na dan ( parcela, 2 osebi, pes, elketrika itd ). Določene popuste nudi tudi avtokamp.si kartica, katera je brezplačna. Tu bi se posebej zahvali upravljalcu avtokamp.si strani, saj podoben popust kot ACSI kartica nudi avtokamp.si Kamping Kartica v kampu Menina in še nekaj, žal malo kampih.
Seveda tudi meja kaj so dragi kampi ni določena, sam sem štejem vse kampe v katerih cena v Juliju in Avgustu v prvi ali drugi vrsti od morja za dve osebi preseže 50,00 € na dan.
Od nizkocenovnih kampih bi sam izven glavne sezone priporočal Barinico, Male Čiste, Lupis...... V sezoni brez rezervacij ne bo šlo.
Od meni dražjih kampih Straško, Zaton, Šimuni .... , je pa samo stvar okusa. V vseh naštetih in še kakšnem sem bil in nimam nobenih večjih pripomb.
Bi pa vsem, ki se peljete na ali iz morja mimo Karlovca, vsaj za dan ali dva priporočal kamp Slapič ( Duga Resa - Mrežnički Brig ). Kamp leži ob reki Mrežnici. Zadeva je podobna naši Kolpi. Klub temu, da na kampiranjih tujcem s katerimi pridem v stik  na veliko in z veseljem promoviram Slovenijo, moram priznati, da je reka Mrežnica z oklico ( meni osebno ) lepša in čistejša od Kolpe. Večina kampov ki sem jih videl ob Kolpi, pa se lahko pride v kamp Slapič učit kako naj bi kamp izgledal ( infrastroktura, čistoča, ponudba.... ).  Kamp Slapič in kampi ob Kolpi so cenovno primerljivi.Gospodar - 21.Jun.2017 13:00
 


Forum Software by Web Wiz Forums® version 9.70
Copyright ©2001-2011 Web Wiz