English site   I   Prijava Facebook Twitter Google+Google+ Youtube InstagramInstagram
  
     

Kateri kamp v GRČIJI PRIPOROČATE

 
jura
Novinec
Novinec


: 22.Jan.2014
: slovenj gradec
:
: 24
   jura    : Kateri kamp v GRČIJI PRIPOROČATE
     04.Okt.2017 08:54
Naslednjo leto se kot družina nameravamo odpraviti v Grčijo na kampiranje s kamp prikolico-PROSIM ZA POMOČ PRI IZBIRI KAMPA-kaj priporočate-KATERI KAMP, imate kaj izkušenj? Je kakšen kamp kjer je delni ali divji FKK.
HVALA-
avtokampi.si
Administrator
Administrator


: 21.Feb.2011
: Ljubljana
:
: 1753
   avtokampi.si    04.Okt.2017 09:56
Se da dobiti kakšno informacijo več o željah npr. kakšna plaža in vsaj regijo ali bolj na sever ali bolj na jug Grčije oz. ali pridejo v poštev tudi otoki. Grčija je namreč velika in težko kar na splošno pišemo vse kampe.

Ali planirate, da bi šli s prikolico po cesti do Grčije, ker potem so najbolj primerni kampi na tiste delu okoli Soluna ali pa na Lefkadi, če si želite tudi kaj od športnih aktivnosti na vodi (deskanje, kajtanje).
Avtokampi.si
vlady
Zanesljiv
Zanesljiv


: 21.Jul.2011
: trst italija
:
: 129
   vlady    12.Okt.2017 11:09
Mi smo bili letos v Grciji z avtom (+ sotor na strehi ), Beograd, Nis, Skopje, Ohrid (vreden ogleda) in Grcija.Kot je ze omenil administrator je tezko nekaj reci na splosno, trba si je naredit "marsuto",kje in kam in potem poglobit zadevo.Grcija z vsemi otoki je res zelo velika..Mi smo se potem ustavili na polotoku Calcidica (upam da sem prav napisal),blizu kraja Sarti (kamp Armenistis),z lepo prodnato plazo in kristalno vodo, Potem v kampu Vrachos (Kastrakis- Meteore) z bazenom in lepim pogledom na samostane na vrhu skal , in na koncu na koncu otoka Lefkada kamp v kraju Vasiliki.Bili smo povsod zadovoljni in vse te kampe priporocam.Vracali smo se nazaj skozi Albanijo (pohvalil bi kamp Legjenda, izredno lep z bazenom in odlicno restavracijo pod gradom v Skadru in poceni) ,bili smo se v enem kampu v Albaniji v kraju Himare,v glavnem vse za pohvalit in vse nad pricakovanji.Potem smo sli v Crno Goro (lep majhen druzinski kamp v kraju Morinj) in po hrvaski obali nazaj domov.Nabavite si tudi primerno literaturo in malo interneta in zadeva rata super.Ce vas zanima se kaksna informacija pa vprasajte.LP
kampura
Novinec
Novinec


: 14.Mar.2018
:
: 5
   kampura    13.Jun.2018 12:41
Smo kampirali na Kreti, Peloponezu, Lfkadi, Kefaloniji, Halkidiki, Thasosu, po SZ delu celnske Grčije... Povsod smo bili zadovoljni, gužve ni nikjer pretirane, plaže so krasne, cene ugodne. Skratka, priporočam.
 


Forum Software by Web Wiz Forums® version 9.70
Copyright ©2001-2011 Web Wiz