English site   I   Prijava Facebook Twitter Google+Google+ Youtube RSS
  
     

Kamp ČIKAT Mali lošinj

 
/
PIKADO1
Novinec
Novinec


: 02.Jan.2016
: SLOVENIJA
:
: 4
   PIKADO1    : Kamp ČIKAT Mali lošinj
     01.Dec.2017 08:27
Zanima me kaj se dogaja v kampu ČIKAT, Poprej sem rad zahajal v oemnejni kamp. Po izgradnji
VODNEGA PARKA pa mi je  kamp nepoznan.
Prosim za informacije glede urejenosti kampa, najema parcel, morebitnega najema pavšala.
V razgovorih z prijatelji mi le ti povedo, da se je v kampu zgodili dosti tega in to tako na
boljše kot na slabše za kamperiste.
Informacije rabim za morebitno rezervacijo kampiranja v peletnihih dneh.
avtokampi.si
Administrator
Administrator


: 21.Feb.2011
: Ljubljana
:
: 1517
   avtokampi.si    01.Dec.2017 10:03
Kamp Čikat je v osrednjem delu, kjer je bilo prej nekakšno nogometno igrišče, dobil velik vodni park z bazeni. Načeloma je to OK, ker ima kamp premajhno plažo za vse goste in sedaj predvsem otroci uživajo na bazenih, tisti, ki radi raziskujemo morje, pa imamo sedaj več prostora na plaži :).

Mi smo bili v kampu lani in nam je bilo super - sicer smo bili čisto v zadnjem delu kampa, ampak do plaže smo se peljali kar s skirojem :), proti večeru smo šli pa še na bazen. Otroci so uživali predvsem v opazovanju rib v morju, ker jih je bilo res veliko, celo morskega konjička smo videli. Vsak dan zvečer pa imajo na terasi pri bazenu tudi otroško animacijo.

Lani so potem malo uredili plažo med obema zalivoma, letos pa so pod trgovino uredili 70 novi parcele z elektriko in vodo, v letu 2018 pa bodo dodali še 60 novih parcel. Novost so tudi nove mobilne hišice - agencija Gebetsroither je zamenjala vse stare hišice na skrajnem desnem delu kampa, tam pa je kamp postavil tudi 30 svojih hišic. 4 hišice so postavili tudi na skrajno levi del kampa - levo od osrednjega zaliva. V letu 2018 pa bodo dodali še 50 novih mobilnih hišic.

Kar se tiče pavšala je ta zelo vprašljiv, ker po naših informacijah se novih parcel v kampu Čikat za pavšal ne da več dobiti. Glede na to, da bo sedaj z mobilnimi hišicami še več gostov, priporočamo obisk pred samo glavno sezono, kar pomeni nekje do 10.7. in od 20.8.


avtokampi.si - 01.Dec.2017 10:07
Avtokampi.si
 


Forum Software by Web Wiz Forums® version 9.70
Copyright ©2001-2011 Web Wiz