English site   I   Prijava Facebook Twitter Google+Google+ Youtube InstagramInstagram
  
     

Kamp za družine z majhnimi otroki

 
RutN
Novinec
Novinec


: 21.Mar.2018
:
: 1
   RutN    : Kamp za družine z majhnimi otroki
     21.Mar.2018 23:42
Najprej lep pozdrav vsem.

S partnerko že nekaj let kampirava, dve leti nazaj pa se nama je pridružil še sinček.
Do sedaj nama ni bilo kaj dosti važno kakšna je plaža, sedaj pa bi bilo fajn če bi bilo kaj peska na plaži Smile.

Skratka iščeva kamp, po možnosti nekoliko manjši, kateri ima parcele obvezno v senci in dostopne z brako prikolico, Cena ni niti toliko pomembna, važno je da je kamp lep in domač, da ni preveč ljudi in da je plaža v kamenčkih  primerna za triletnika. Fajn bi bilo tudi da je kamp miren, da se lahko odpočijemo Tongue
Ima kdo kakšen predlog za kak tak kamp.
Lokacijo pa gledava nekje od Zadra pa do Hvara. Lahko je na celini, ali pa še raje na kakem otoku.Smile Seveda če je kamp lep kje drugje in ustreza opisu, smo odprti za spremembe lokacije Smile

Hvala že v naprej.
modra
Novinec
Novinec


: 27.Dec.2017
:
: 4
   modra    22.Mar.2018 07:15
Kamp v Istri FKK Istra naturist. Naša dva fanta sta tam preživela krasno mladost, od otroštva naprej. Idealno. Toplo priporočam.
Romzi
Poznavalec
Poznavalec


: 27.Jun.2012
: Dobrova pri Lj.
:
: 76
   Romzi    22.Mar.2018 08:10
Kampov je dobesedno miljon. Izbira pa predvsem odvisna ali bi radi imeli kaj dogajanja v kampu in okolici ali ne oz. vam bolj odgovarja mir in odmaknjenost. Glede na šotorsko prikolico je verjetno zaželjeno da ni na otoku? Cene za trajekte so v primeru prikolic kar zasoljene.
Tako na oko pa bi priporočal kakšnega od kampov na Pelješcu. Ko si 1x že tako daleč (Hvar), je pravzaprav vseeno če potegnete še malo dlje......
avtokampi.si
Administrator
Administrator


: 21.Feb.2011
: Ljubljana
:
: 1729
   avtokampi.si    22.Mar.2018 09:38
Nekaj lepih kampov je tudi tam od Omiša do Ploč, predvsem v okolici Drvenika npr. kamp Male Čiste je zagotovo eden takih, ki sodi v skupino majhnih, senčnih in s privatno plažo.

Kamp Galeb
je že precej večji, je pa res, da nudi nekaj dogajanja in lepo peščeno plažo z majhnimi školjkicami in naša dva otroka sta jih cele dneve nabirala. Je pa priporočljivo v ta kamp iti izven glavne sezone.

Pelješac je pa poln takih kampov od recimo zelo lepo urejnih npr. Lupis, Palme, Ponta, Vala, Adriatic, do takih z bolj skromno ponudbo, vendar zato še bolj pristnih npr. kamp Divna in Luka. Spisek vseh kampov na Pelješcu
Avtokampi.si
orangina
Novinec
Novinec


: 03.Jul.2017
:
: 3
   orangina    04.Apr.2018 21:26
Tudi mi iscemo enako - dvoletniku primerno plazo, cisto morje, senco in pa kaksno "mestece" blizu, ker smo z avtodomom in se vsaj 1 teden ne bi radi premikali (trgovina ipd.). Lani smo bili v Njivicah na Krku (zelo vsec), Jezera na Murterju (fajn vendar umazana voda) in Grebisce na Hvaru (fajn ampak ni blizu trgovine tako da, ce prijatelji ne bi imeli avta bi bila stvar zelo zakomplicirana). Trenutno se spogledujem s kampom Strasko ali Simuni (Pag) ali kamp Galeb (Omis) - kaksen nasvet?
avtokampi.si
Administrator
Administrator


: 21.Feb.2011
: Ljubljana
:
: 1729
   avtokampi.si    04.Apr.2018 22:40
Ko nas vprašajo za kamp, ki je primeren za družine z dojenčkom oz. otrokom nekje do 3 leta, je potem vedno med top 5 tudi kamp Straško. Še posebej, če je možno iti na dopust izven terminov 15.7. - 20.8. Letos se splača v Straško v terminih, ko z našo kamping kartico dve osebi kampirata za 19€ na noč, cena pa vključuje tudi parcelo z elektriko in vodo. To velja do 30.6. in potem od 1.9. naprej.

Kamp Straško ima odlično senco in tudi na plaži je senca 10 m od morja, tako da lahko otrok počiva kar na blazinah ob morju ali pa se ga da v voziček in se gre lepo po kampu na sprehod, ker je večinoma povsod senca.

Da ne omenjamo igral, tudi igralnico imajo in seveda odlično animacijo. Trgovina v kampu je dobro založena, mogoče malce dražja od hipermarketov v bližini Novalje, ampak še vedno normalne cene. Tudi cene v lokalih in restavraciji v kampu so zelo sprejemljive. Do same Novalje pa vozi tudi turistični vlakec, da greste lahko zvečer malo na "sprehod".
Avtokampi.si
orangina
Novinec
Novinec


: 03.Jul.2017
:
: 3
   orangina    11.Apr.2018 14:03
Najlepša hvala za odgovor. Na žalost imamo omejen termin in sicer ravno v top sezoni (konec Julija) - sem preračunala kamp Straško in bi za parcelo čisto zadaj plačala 53eur/dan/2 osebi... se mi zdi malo pretirano. Svetujete morda še kakšen kamp? Kako se vam zdi pa Galeb?
Najlepša hvala!
Šrumpf
Novinec
Novinec


: 10.Nov.2017
:
: 23
   Šrumpf    11.Apr.2018 14:28
Njivice. Mi že četrto leto zaporet z majhnimi otroci pa nam je čist ok. Sence dovolj igral tudi plaža zadovoljiva.
zanolina
Poznavalec
Poznavalec


: 09.Jun.2014
:
: 81
   zanolina    18.Apr.2018 07:02
Straško!"
avtokampi.si
Administrator
Administrator


: 21.Feb.2011
: Ljubljana
:
: 1729
   avtokampi.si    18.Apr.2018 08:38
Kamp Galeb je za otroke super, ker ima peščeno plažo z veliko majhnimi školjkami, tako da otroci cele dneve nabirajo tiste školjke in gradijo iz peska. Kampiranju je namenjen le še levi del kampa, kjer so lani prenovili ene sanitarij. Sence je mogoče malo manj, ker ni borovcev, je pa tudi res, da čez cel dan malo pihlja, zna tudi močneje zapihati po dolini reke Cetine, tako da neke vročine n.

Mesto nudi kar nekaj zanimivosti, obvezen je obisk tržnice in pohod do utrdbe nad mestom (sta dve - ena je tik nad mestom, druga pa je visoko v hribih, tako da tja ravno ne potrebujete hoditi). Priporočamo tudi izlet po dolini reke Cetine.
Avtokampi.si
 


Forum Software by Web Wiz Forums® version 9.70
Copyright ©2001-2011 Web Wiz