English site   I   Prijava Facebook Twitter Google+Google+ Youtube InstagramInstagram
  
     

Nakup počitniške prikolice v tujini

 
tjaskaa_
Novinec
Novinec


: 11.Jul.2018
:
: 1
   tjaskaa_    : Nakup počitniške prikolice v tujini
     11.Jul.2018 11:08
Pozdravljeni,

sprejeta je bila odločitev, da tekom jeseni/zime kupimo počitniško prikolico, s katero začnemo počitnikovati poleti 2019.

Odločili smo se, da je budget zanjo (upam, da vključno z baldahinom) do 6.000 (max. 7.000 EUR). Seveda bi želeli dobiti čim bolj ohranjeno prikolico, v kateri se (načeloma) ni kuhalo, itd.

Ker je ponudba na avtonetu in nasploh na slovenskem trgu precej skromna, posledično pa so cene precej visoke, smo prišli na idejo, da preverimo ponudbo tudi "čez mejo".

Zanima me, ali je kdo uvozil prikolico iz tujine? Kje ste iskali prikolice in kako je nasploh potekal postopek uvoza v SLovenijo?

Najlepša hvala za vašo pomoč in informacije!
Homecar
Novinec
Novinec


: 28.Feb.2018
: Slovenj gradec
:
: 6
   Homecar    11.Jul.2018 15:11
Sam sem kupil prikolico pri Saturnu v Mariboru pred 4 leti. Odlično ohranjena, tehnično prav tako brez težav in za sorazmerno ugodno ceno skupaj s homologacijsko listino, ki jo v vsakem primeru potrebujete pri registraciji. Ko sem malo računal, bi v lastni režiji gotovo dal zanjo več, ali pa kupil slabše ohranjeno. Poskusite, mislim, da še oglašuje na Bolhi in podobnih straneh.
snežka
Novinec
Novinec


: 17.Mar.2012
:
: 12
   snežka    12.Jul.2018 20:42
Pozdravljeni,

midva sva kupila prikolico v Avstriji. Pri nas sva šla na pregled za homologacijo, drugače pa je vse enako kot če kupiš pri nas.

Kupila sva jo tukaj glejte spletno stran spodaj. Lastnika podjetja sta mož in žena in zelo prijazna in ti vse povesta, kaj moraš vedeti za kampiranje s prikolico. Midva sva dobila gratis prenosni wc, ker sta bila otroka takrat še majhna.

http://www.wohnwagen-stoeckl.at/

Na tej spletni strani poglejta, midva sva kar nekaj časa spremljala in se da tudi z njima pogovoriti kaj si želite.

Upam, da vam uspe.

lp

Nives
 


Forum Software by Web Wiz Forums® version 9.70
Copyright ©2001-2011 Web Wiz