English site   I   Prijava Facebook Twitter Google+Google+ Youtube InstagramInstagram
  
     

Kamp Mon Perin avgust

 
/
lelo
Novinec
Novinec


: 19.Avg.2018
: Murska Sobota
:
: 1
   lelo    : Kamp Mon Perin avgust
     19.Avg.2018 16:04
Nekaj informacij iz kampa Mon Perin, ravnokar smo se z družino vrnili iz kampiranja, kampirali smo v coni Colona, družina dva odrasla in dva otroka 4 in 10 let. Vnaprej smo rezervirali parcelo v Coloni, ob rezervaciji parcele nismo imeli nobene informacije ali je kaj sence in velikost parcele. Po pvprašanju prek maila glede parcele smo prejeli odgovor da je parcela v senci ima 9 dreves in da je velikosti 8x7m, na parceli je prav tako elektrika in pitna voda, oddaljenost od morja prib. 30m. Ob prihodu na parcelo smo bili prijetno presenečeni ker, so se prejete informacije prek maila 100% ujemale z dejanskim stanjem. Kar se tiče hišnih ljubljenčkov, ja je res da jih je veliko ampak v 9tih dneh našega bivanja nismo zasledili nobenega iztrebka prav tako so živali zelo umirjene. Sanitarije vedno urejene, čiste vedno dovolj wc papirja prav tako mila za roke, prav tako pomivalnica za posodo in tuširnice, čistilke opravljajo svoje delo zelo dobro. Prav tako nobene gužve za sanitarije oz. tuširanje, glede na to da je bil v našem času kamp 95% zaseden. Smeti na plaži in v okolici vsak dan počistijo, kar se tiče škropljenja proti komarjem, mi nismo zasledili nobenega vozila da bi škropil. Lokali urejeni cene kot pri nas v Sloveniji mogoče še malo nižje, kepica sladoleda 7 kun, itd..., pekarna vsak dan sveži pekovski izdelki in nobene gužve v čakanju na vrsto, enako velja za trgovino. Trgovina ni velika ampak dobiš vsa osnovna živila.
Glede na prejšnje komentarje glede urejenosti kampa in izkušnje ostalih, lahko potrdim da so se stvari obrnile na zelo dobro, otrokoma je bil kamp zelo všeč, prav tako zaradi bližine plaže in otroških igral, da smo kar rezervirali za naslednje leto.
Clap
avtokampi.si
Administrator
Administrator


: 21.Feb.2011
: Ljubljana
:
: 1725
   avtokampi.si    19.Avg.2018 23:23
Hvala za ta komentar, kjer se lahko spodaj samo podpišemo, saj smo se ravno danes vrnili iz kampa Mon Perin v Balah, kjer smo preživeli podaljšan vikend. Tudi mi smo bili v delu Colona, 150m od vhoda v ta del, kjer smo dobili vrhunsko parcelo brez rezervacije. Parcele so v tem delu res velike, naša je bila 12 x 10m, tako da je šotor na parceli izgledal precej majhno. Senca na parceli večji del dneva, samo med 14 in 16h je ni bilo, v okolici pa večinoma pavšalisti s 100% senco in še večjimi parcelami z elektriko in vodo.

Ker je bilo veliko slabih komentarjev glede sanitarij, smo si ogledali prav vse objekte in lahko rečemo, da tako čistih sanitarij že dolgo nismo videli. 2x smo doživeli tudi kontrolo čistilke (gre za zunanji čistilni servis), ki jo je opravljala gospa iz kampa. Tople vode oz. bolje rečeno vroče vode pri pomivanju in tuširanju ne zmanjka, urejeni so tudi zunanji tuši in tudi tam  je bila topla voda. nekateri so se pritoževali čez korita za pomivanje posode, samo če človek zna pomivati, potem se ne more zmočit.

Trgovina je sicer majhna, ampak ima vse in hladnega piva ne zmanjka. Pekarna ob njej je odprta že od 6.30 naprej, lepo je urejena prodajalna sadja ter zelenjave, vsak dan ob 10h prodajajo tudi ribe.

Vrhunec ponudbe pa je brezplačna uporaba vodnega parka z napihljivimi igrali (običajno je cena 40 kun za pol ure) in brezplačen turistični vlakec (običajno je cena 20 - 25 kun na osebo). Tako smo se en dan zapeljali še v del kampa San Polo, kjer smo prav tako uživali na plaži z otroškim igriščem. V obeh kampih je ob lokalu urejen tudi igralo, kjer voda šprica iz tal - splash park.

Smo se pa tudi pozanimali glede komarjev, ki jih je bilo letos še več kot lani. In lani so v delu Colona nekateri gostje preprečili izvajanje škropljenja. Letos je prišlo do napake, saj so škropili prezgodaj, saj je bilo z izvajalcem dogovorjeno, da bodo to izvedli ponoči, so pa pričeli ob mraku. Ob našem obisku je bilo kar nekaj "hudih" komarjev, vendar zadeva ni bila tako moteča, da zvečer ne bi sedeli pred šotorom.

Z eno besedo je kamp Mon Perin navdušil še bolj, kot v prejšnjih letih, saj smo pri njih bili na ogledu kampa že v letih 2010, 2013 in 2016. Z razvojem bodo nadaljevali in zaključili s priklopi na lastno čistilno napravo, izboljšali sistem zalivanja z vodo, ki jo dobivajo iz čistilne naprave, uredili bodo še nekaj  novih parcel, postavili nekaj dodatnih mobilnih hišic...  Če bo vse po planu, pa bo v letu 2019 zgrajen tudi bazen v obliki dinozavra, ki bo urejen nekje med obema deloma. Upamo, da jim bo vreme čez zimo služilo in da bodo z deli zaključili pred glavno sezono.


Avtokampi.si
KampPL
Novinec
Novinec


: 26.Avg.2018
:
: 1
   KampPL    26.Avg.2018 11:15
Pozdravljeni,
letos sva v kampu Mon Perin s fantom prezivela cudovit praznicni teden v avgustu. Kot so pisali ze predhodniki, je kamp res super, cist in miren, priporocam.
Glede na precejsnje stevilo pavsalistov v delu San Polo, naju zanima ce je kdo pripravljen oddati prikolico za kak podaljsan vikend v septembru.
Moj kontakt: 040 870 499, Petra

 


Forum Software by Web Wiz Forums® version 9.70
Copyright ©2001-2011 Web Wiz