English site   I   Prijava Facebook Twitter Google+Google+ Youtube InstagramInstagram
  >
     


Kot registriran uporabnik imate možnost uporabe razširjenih funkcionalnosti spletnega portala www.avtokampi.si. Tako lahko registrirani uporabniki ocenjujejo in komentirajo kampe, ocenjujejo novice, sodelujejo v forumu, komunicirajo z ostalimi registriranimi uporabniki in pregledujejo po arhivu novic. Registracija vam bo vzela manj kot minutko, zato vam priporočamo, da izpolnite registracijski obrazec. Uporabniki morajo pri registraciji navesti uporabniško ime, geslo in elektronski naslov.

Vse uporabnike foruma obveščamo, da je forum na spletni strani www.avtokampi.si moderiran. Vsa sporočila izražajo mnenje avtorja in ne mnenja upraviteljev spletne strani. Kot uporabniki foruma se zavezujete, da ne boste objavljali sporočil z žaljivo in nespodobno vsebino. Upravitelj spletne strani si pridržuje pravico, da neprimerna besedila popravili oz. odstrani in registriranim uporabnikom, ki objavljajo tako vsebino pa začasno ali trajno prepreči dostop do foruma, o tem pa predhodno obvesti uporabnika foruma. Vsi podatki se hranijo v bazi podatkov. Slike, ki jih uporabniki objavijo na forumu, lahko brez dodatnega privoljenja lastnika slike uporabi spletni portal www.avtokampi.si za objavo na v novicah oz. pri opisih kampov. Upravitelj ne prevzema odgovornosti za morebitni poizkus vdora v bazo podatkov.

Sistem foruma na spletni strani www.avtokampi.si uporablja piškotke, ki vam omogočajo lažjo in hitrejšo uporabo foruma. Podatki se shranijo na vaš osebni računalnik in ne vsebujejo nobene informacije, ki ste jo vnesli ob prijavi. Vaš elektronski naslov bo uporabljen za potrditev registracije oz. v primeru, če boste pozabili obstoječe geslo.

Spletni portal www.avtokampi.si zagotavljata varstvo osebnih podatkov po Zakonu o varstvu osebnih podatkov. Člani foruma se prijavljajo na prejemanje elektronskih novic Avtokampi.si, od katerih se lahko tudi vedno odjavijo, in dovoljujejo, da spletni portal www.avtokampi.si z namenom neposrednega trženja, vzpostavijo, vzdržujejo in upravljajo z osebnimi podatki. Podatki ne bodo posredovani tretji strani brez vaše privolitve. Vsak član foruma lahko kadarkoli pisno zahteva, da spletni portal www.avtokampi.si trajno ali začasno preneha uporabljati osebne podatke za namen neposrednega trženja.

Prebral/-a sem pravila, splošne pogoje in politiko varovanja soebnih podatkov na spletni strani www.avtokampi.si in se z njimi v celoti strinjam.


Forum Software by Web Wiz Forums® version 9.70
Copyright ©2001-2011 Web Wiz