English siteČlani v kampu: 3   I   Registracija   I   Prijava FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ YoutubeYoutube RssRSS
Avtokampi.si

¤ Domov » Kampi » Slovenija » Gorenjska » Zlatorog

Natisni kamp Zlatorog

Kamp Zlatorog

25 - 30 EUR
ZlatorogZlatorogZlatorogZlatorogZlatorogZlatorogZlatorogZlatorogZlatorogZlatorogZlatorogZlatorogZlatorogZlatorogZlatorogZlatorogZlatorogZlatorogZlatorogZlatorog
Sezona kampa: 1.5. - 8.10.

Kamp Zlatorog
Ukanc 2
4265 Bohinjsko jezero

+386 5 992 36 48

Elektronska pošta
Uradna stran kampa
Kamp je primeren za:
tekstil
Veslanje / rafting
Kolesarjenje
Lega kampa
5,43
Število ocen: 21
Podrobna statistika

Oceni kamp / dodaj komentar
Urejenost kampa
Sanitarije
Športni in ostali objekti v kampu
Vrednost glede na ceno
Avtokamp Zlatorog leži v Ukancu, na obalnem pasu Bohinjskega jezera. Kamp je od Ribčevega laza oddaljen 4,5 km, od spodnje gondolske postaje za Vogel pa le 300 m. Tako se kamp nahaja v osrednjem delu nacionalnega Triglavskega narodnega parka. Zaradi tega tudi niso možni večji posegi v naravno okolje npr. urejanje parcel ipd., nudi pa kamp odlično možnost eko kampiranja.

Kamp Zlatorog so v zadnjih letih nekoliko povečali in uredili nove prostora za postavitev šotorov. Deloma so prenovili sanitarni objekt, pralnico perila in prostor za pomivanje posode, ki ima po novem tudi toplo vodo. Parcele v kampu so urejene na cono A ob jezeru in cono B. Okoli 100 parcel ima urejene priključke na elektriko. V recepciji kampa si lahko brezplačno izposodite podaljške in adapterje. V kampu omogočajo tudi najem šotorov za 3 ali 4 osebe. Za goste z avtodomi je po novem urejen tudi prostor za oskrbo avtodoma z izpustom odpadne vode.

Kamp Zlatorog ob Bohinjskem jezeru nudi vse potrebno za prijetno bivanje v sožitju z naravo. V okviru kampa najdete restavracijo, čolnarno (kanuji, kajaki), lepo prodnato plažo ter izposojevalnico koles. Za otroke so urejena igrala, imajo tudi igrišče za odbojko, dve teniški igrišči pa sta od kampa oddaljeni 200 m. V kampu vsako jutro prodajajo kruh.

Avtokamp Zlatorog Bohinj je idealno izhodišče za planinarjenje, za obisk slapa Savica, čolnarjenje, ribolov, kajakaštvo, kopanje ter ostale športne in nešportne dejavnosti. Če vam to ne požene adrenalina po žilah, se lahko odpravite še v adrenalinski park, ki se nahaja pri hostlu pod Voglom. V kampu je tudi končna postaja turistične ladjice, ki vozi po jezeru. Tekom sezone organizirajo jutranjo vadbo in pohode.

V Ribčevem Lazu (4,5 km) najdete vse potrebne trgovine in različne gostinske objekte, kruh pa lahko en dan predhodno naročite tudi v restavraciji v kampu. V Bohinjski Bistrici, oddaljeni 9 km najdete tudi moderni vodni park z mnogimi bazeni in vodnimi atrakcijami.
Info
površina kampa
5
kapaciteta kampa
600
dobra poraščenost
Oddaljenost od centra mesta
4500 m
število vseh kampirnih mest
250
število parcel z elektriko
100
možnost najema šotora
6
možnost najema prikolice
možnost najema mobilne hiške
možnost najema bungalova, apartmaja ali sobe
Storitve v kampu
sanitarije
sanitarije za invalide
kemične sanitarije
izpust za avtodome
restavracija
dovoljeno za pse
Brezplačen Wifi
Pralni stroj
Sušilec
Otroško igrišče
Družinske kopalnice
trgovina
Tuši za pse
Plaža za pse
možnost interneta v kampu
Wifi dostopna točka v kampu - plačljiv
Privez za čolne / boja
Rampa za spuščanje čolnov
zunanji bazen
Notranji bazen
Otroške kopalnice
Animacija za otroke
Športni in ostali objekti v kampu
tenis igrišče
200 m
odbojka
možnost izposoje koles
Namizni tenis
Veslanje / rafting
Izposoja čolnov
potapljaški center
Košarka
Nogomet
Mini golf
Plezalna stena / Plezanje
Legenda
izbrani kamp: GPS: 46,279147°N 13,836237°E
kamp v okolici
Cenik za leto 2017 (v EUR)
1.5. - 16.6.
3.9. - 8.10.
16.6. - 3.9.
Oseba (parcela ob jezeru) 1115,50
Oseba1111,50 - 13,50
Otroci mlajši od 7 letgratisgratis
Otroci stari od 7 do 14 let7,708 - 10,80
Avto55
Elektrika3,503,50
Pesgratisgratis
Internet dostop - WIFIgratisgratis
Pralni / Sušilni stroj33
Najem šotora za 3 osebe 55
Najem šotora za 4 osebe1010
Turistična taksa0,640,64

Cena osebe je odvisna od lokacije parcele, višja cena je za parcele v bližini jezera.
Cena za avto velja le v primeru, ko je vozilo parkirano na parceli.

Možno je plačilo s kreditnimi karticami
Zlatorog Zlatorog Zlatorog Zlatorog
Zlatorog Zlatorog Zlatorog Zlatorog
Zlatorog Zlatorog Zlatorog Zlatorog
Zlatorog Zlatorog Zlatorog Zlatorog
Zlatorog Zlatorog Zlatorog Zlatorog
Zlatorog Zlatorog Zlatorog Zlatorog
Zlatorog Zlatorog Zlatorog Zlatorog
Zlatorog Zlatorog Zlatorog Zlatorog
Zlatorog Zlatorog Zlatorog Zlatorog
Zlatorog Zlatorog Zlatorog Zlatorog
Zlatorog Zlatorog Zlatorog Zlatorog
Zlatorog Zlatorog Zlatorog


Gost  (Obisk: avgust 2016 - v paru)Skupna ocena: 8,40 

Dober kamp, zelo zadovoljen.

Gost  (Obisk: avgust 2015 - s prijatelji)Skupna ocena: 3,40 

Glede na to ,da smo bili odrasli v kampu,me je ful zmotil sanitarij,saj ni dovolj cist,posebej zaradi manjsih otrok,vsa vrata wc so cele noci ropotale saj nimajo nicesar ,da bi se lahko pocasi zapirale ali pa kaksno oblogo,da zmanjsa hrup,tako da vse noci nisi mogel zaspati.Tudi trgovine ni,kar ni v redu,saj se mores peljat ven iz kampa.Da ne bom veliko nastevala mislim ,da bi morali kar veliko postoriti,da bi kamp res izgledal kot treba.Lep p.

Gost  (Obisk: avgust 2015 - s prijatelji)Skupna ocena: 3,40 

Vse kar ta kamp ima je visoka cena in lokacija. Cena kampiranja čez vikend za 4 osebe je primerljiva s ceno najema apartmaja v toplicah s kartami za bazene. Ker smo bili čisto na koncu cone B smo do sanitarij porabili skoraj 5 minut hoje. Le te so bile vedno umazane, papir je bil samo na tleh, na WCjih ga ni bilo. Pivo v restavraciji dražje kot na Voglu. Izposoja športne opreme za na jezero je sicer delovala in gospa je bila prijazna, le vsa oprema je bila vedno "izposojena". Za to ceno in s tako ponudbo nas sigurno ne vidijo več.

Gost  (Obisk: avgust 2015 - v paru)Skupna ocena: 6,60 

Kaj naj rečem. Kamp je bil avgusta nabito poln, čeprav je prostora za šotore še bilo. Na recepciji ti povedo lahko samo, da se mogoče jutri najde prostor, ali pa tudi ne, torej čisto nič konkretnega in greš tja v bistvu na blef in upaš da boš ob pravi uri tam. Pravijo da so že presegli kpaciteto ljudi. Kakšna je njihova kapaciteta ne vem, čudi me da prostor je še, not spuščajo pa ne. Torej to kapaciteto določa nekaj drugega in ne sam prostor. Glede na to kako zaželjena lokacija je, verjamem da bi se dalo še marsikaj narediti. Pize v lokalu so pa dobre.

Gost  (Obisk: avgust 2015 - ostalo)Skupna ocena: 6,60 

z možem sva šla jest v gostilno ki je v kampu in moram reč,da je prav prijetno in tudi dobro,pa tudi osebje prijzno in ustrežljivo ni kaj še prideva,

Gost  (Obisk: julij 2015 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 6,80 

precej divje, brez parcel. pogresam tudi wc (magar dixi) na vzhodni strani kempa (cona b), ker drugac ga folk kar po drevesih lula.
fajn je, ker je senca. v sezoni moras imeti kar precej sreco, da sploh najdes prostor za sotor. tukaj bi se dalo marsikaj izboljsati - prevec je tudi vsepovprek parkiranih avtov, ki zasedajo mesto za sotore. sanitarije relativno ok (mogoce bi lahko malo veckrat osusili tla, ker se nabira voda).
ps. kurjenje ognja na plazi se mi ne zdi dopustno

BostjanB82  (Obisk: julij 2015 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 4,40 

Po Črni gori si nisem mislil, da bom še kje videl kable razpeljane vsepovsod- tudi čez ceste ... še dobro da koga ne ubije !
kamp rešuje lega, vse ostalo je podn ! Morali bi urediti štrom, parcele, toplo voda... nadzor nad zasedenostjo, ne pa da folk išče in čaka nekoga da odide...

Gost  (Obisk: julij 2015 - v paru)Skupna ocena: 1,00 

Z možem sva danes z avtodomom obiskala ta "kamp"; nameravala sva ostati nekaj dni. Katastrofa! Nabito, ene parcele, kamor bi parkirala AD nisva našla. Kot bi prišla v gozd, nič urejeno, skratka čisti nateg. To zame niti slučajno ni kamp. Odpeljala sva se na Šobec - kot bi prišel v nebesa! Za skoraj isto ceno...

Gost  (Obisk: junij 2015 - s prijatelji)Skupna ocena: 9,20 

Imeli smo se super, lokacija odlična, gostinska ponudba tudi.
Sicer nam je pa všeč bolj sproščena oblika kampiranja,

Gost  (Obisk: julij 2015 - v paru)Skupna ocena: 2,40 

-Premalo elektro omaric (ekeltrika je za doplačilo, pa ni nujno, da ima omarica proste vtičnice)
-Ker ni parcel, vsak postavi šotor kamor mu paše, zato je veliko prostora neprimerno izkoriščenega. Ne zasluži si 2 zvcezdic, sploh ne za ta denar! Mislijo, da, če imajo jezero, da imajo vse.

Gost  (Obisk: julij 2015 - Couple)Skupna ocena: 7,60 

The location is the best you can wish for. We found it by mistake when we walked by the lake. Fast we decided to stay because of the many trees at the camping places (the tent was whole day possible to access without becoming cooked). It's a bit close to the road but the value of the beautiful lake makes it all worth it. There was no control at the camping itself, only at the reception. The workers at the reception were kind and in for a small joke when you asked something.

Kunca  (Obisk: maj 2015 - v paru)Skupna ocena: 9,20 

Po dolgem času prijetno presenečen. Končno se vidi premik v pravo smer. Letos so prenovljeni stari WCji, trenutno pa še poteka prenova glavnih WCjev. Končno so sanitarije v Zlatorogu na nivoju. Opazil sem tudi nova igrala za otroke. Zelo pohvalno.
Največje presenečenje je bil pa cenik. Očitno gredo lahko cene v Sloveniji tudi dol.
Glede na to da nekatera dela še potekajo sigurno pridem še do konca poletja, da vidim kako izgleda končano.

Gamer  (Obisk: junij 2014 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 7,60 

Kamp z najboljšo lokacijo v Sloveniji. Pohvala za prenovo tušev. Upam da kmalu sledi še kaj no področju WCjev, da končno postane kamp ki si ga Bohinj zasluži.

Gamer  (Obisk: julij 2014 - v paru)Skupna ocena: 8,60 

Čestitke za začeto prenovo. Upam da nadaljujete v tej smeri

NcK  (Obisk: avgust 2013 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 3,00 

Shame for Slovenia, I was negatively surprised. I traveled the world for 15 years, run here and there it's normal to find a bad service. But usually it is offset by the low price. In Zlatorog not, the prices are expensive like they manage the best camp in Slovenia. Disaster for the Tourist organization of Bohinj in Slovenia.

pero30  (Obisk: avgust 2013 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 2,40 

Zelo odsvetujem. Neprijazni, umazano, neorganizirano,... Sanitarije umazane in 24 ur dnevno brez papirja. Čistilka bojda pomaga v kuhinji! Zanimivo mar ne? Smeti ni mogoče oddati oz. vreči v zabojnik v Triglavskem narodnem parku (kajti zabojnikov niso izpraznili cca. mesec dni (in to med turistično sezono). Ne vem kje so t.i. inšpektorji? Zakaj ima kamp 2 zvezdice??? Zakaj sploh obratuje???

JasnaR  (Obisk: avgust 2012 - v paru)Skupna ocena: 8,60 

Kamp je pa odlični lokaciji ob jezeru, lahko bi bil kamp bolj razsvetljen.

blaz  (Obisk: julij 2013 - ostalo)Skupna ocena: 2,60 

Po več letih sem spet obiskal ta kamp. Izpred 15 let nazaj nobenih sprememb. Razen bližine jezera kamp ne ponuja ničesar. Pohvalijo se z novim vodstvom, a je cena glede na ponudbo odločno previsoka. Bohinjci se morajo naučit, da ne morejo služit samo na račun narave.

MICA   (Obisk: julij 2013 - v paru)Skupna ocena: 4,00 

V juliju sva z možem kampirala prvič v tem kampu in bova tudi zadnjič . Sanitarije potrebne temeljite obnove . WC se čistijo samo 2 x dnevno , kar je izredno malo glede na to, da je za cel kamp samo en sanitarni blok., zjutraj vrsta pred WC - to še nisem nikoli doživela pa kampiram že 23 let po različnih kampih tudi takšnih z dvema zvezdicama pa mi verjemite da je bilo boljše. Voda za pomivanje posode mržla, odkrila sem samo eno pipo kjer je bila voda topla in jasno tudi tam čakaš, Nikjer ni koša da bi pri pomivanju odvrgel ostanke hrane, Kontejnerji s smetmi polni...pa še bi lahko naštevala Lastnik bi moral poskrbeti vsaj za človeku dostojen sanitarni blok, ne pa samo zaračunati "pogled in bližino jezera". Edina svetla točka je osebje v recepciji ki je zelo prijazno

MICA   (Obisk: julij 2013 - v paru)Skupna ocena: 4,00 

V juliju sva z možem kampirala prvič v tem kampu in bova tudi zadnjič . Sanitarije potrebne temeljite obnove . WC se čistijo samo 2 x dnevno , kar je izredno malo glede na to, da je za cel kamp samo en sanitarni blok., zjutraj vrsta pred WC - to še nisem nikoli doživela pa kampiram že 23 let po različnih kampih tudi takšnih z dvema zvezdicama pa mi verjemite da je bilo boljše. Voda za pomivanje posode mržla, odkrila sem samo eno pipo kjer je bila voda topla in jasno tudi tam čakaš, Nikjer ni koša da bi pri pomivanju odvrgel ostanke hrane, Kontejnerji s smetmi polni...pa še bi lahko naštevala Lastnik bi moral poskrbeti vsaj za človeku dostojen sanitarni blok, ne pa samo zaračunati "pogled in bližino jezera". Edina svetla točka je osebje v recepciji ki je zelo prijazno

Jožica Rožica  (Obisk: julij 2013 - v paru)Skupna ocena: 4,20 

Po novem zaračunavajo tudi avtomobil v kampu - cena 5€.

Sicer pa - očitno so poplave v kampu kar pustile posledice, sploh kar se same obale tiče. Zmotila so me podrta drevesa na plaži in v jezeru - če je človek pri plavanju malce nepreviden, se tam z lahkoto poškoduje. Tega ne bi bilo težko odpravit- ena delovna akcija in je.prijava na e-novice
E-mail:
Kampi v okolici
Kamp Kraj Razdalja

Bohinjska Bistrica - camper stop Bohinjska Bistrica  9,46 km 
Danica Bohinjska Bistrica  8,59 km 
Soriška planina Bohinjska Bistrica  13,99 km 
Forum - Zadnja objava
09:41Kateri kampi primerni za šotor
00:36Kateri kampi primerni za šotor
21.4.2018KLENOVICA-MOBILNA HIŠICA
20.4.2018Samonapihljive blazine
20.4.2018Kateri kampi primerni za šotor
20.4.2018Kateri kampi primerni za šotor
20.4.2018Kateri kampi primerni za šotor
20.4.2018Camping Coto Ugljan Sušica
20.4.2018Ugodni pavšal otok Ugljan 2018
18.4.2018Kateri kampi primerni za šotor
Kamp Zlatorog
'