English siteČlani v kampu: 6   I   Registracija   I   Prijava FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ YoutubeYoutube InstagramInstagram
Avtokampi.si

¤ Domov » Kampi » Slovenija » Dolenjska in Bela krajina » Jankovič - Stari pod

Natisni kamp Jankovič - Stari pod

Šotorišče Jankovič - Stari pod

20 - 25 EUR
Jankovič - Stari podJankovič - Stari podJankovič - Stari podJankovič - Stari podJankovič - Stari podJankovič - Stari podJankovič - Stari podJankovič - Stari podJankovič - Stari podJankovič - Stari podJankovič - Stari podJankovič - Stari podJankovič - Stari podJankovič - Stari podJankovič - Stari podJankovič - Stari podJankovič - Stari pod
Sezona kampa: 1.5. - 30.9.

Kamp prostor Jankovič - Stari pod
Adlešiči 24a
8341 Adlešiči

+386 7 307 05 70

Elektronska pošta
Uradna stran kampa
Kamp je primeren za:
tekstil
kamp brez mobilnih hišic
Veslanje / rafting
Lega kampa
5,26
Število ocen: 10
Podrobna statistika

Oceni kamp / dodaj komentar
Urejenost kampa
Sanitarije
Športni in ostali objekti v kampu
Vrednost glede na ceno
Kamp Jankovič – Stari pod leži v bližini vasi Adlešiči in nudi možnost kampiranja ter najema lesenih glamping hišic neposredno ob reki Kolpi. Nahaja se v bližini naravnega kopališča z obnovljenim kamnitim jezom - Tržokov slap in velja za eno najlepših ob reki Kolpi. Kopališče je primerno tudi za otroke in neplavalce.

Od glavne ceste do kampa ob reki Kolpi vodi 1 km makadamske poti, zaradi česar je kamp nekoliko težje dostopen za počitniške prikolice oz. avtodome. Leseni gostinski objekt Stari pod služi tudi kot recepcija v katerem postrežejo s široko ponudbo pijač (tudi domačega piva ter naravnih sokov) in manjšim izborom jedi. Nudijo možnost najema piknik prostora, kot tudi celotnega objekta, pri čemer vam ob predhodnem naročilu pripravijo pravo belokranjsko pojedino, vključno z jagenjčkom iz krušne peči.

Manjše zaključene skupine (kolesarji, pohodniki, team building ekipe, meditacijske skupine, športna in druga društva,...) lahko prespijo na bližnjih skupnih ležiščih.

Gostom kampa Jankovič – Stari pod je na voljo možnost kampiranja na lepo urejeni travnati površini, ki je še posebej primerna za postavitev šotorov. V kampu imajo brezplačen dostop do interneta, omogočajo uporabo piknik prostora in prenosnih žarov. Gostom je na voljo modra polica – knjižna omara, iz katere lahko knjige prosto odnesete, pa tudi prinesete katero v zameno. Vse je seveda brezplačno, tudi uporaba igrišča za odbojko na mivki. Brezplačno v kampu bivajo tudi kužki.

Novost v ponudbi kampa Jankovič – Stari pod so glamping lesene hiške – Vile Kolpjanke. Gre za premične lesene hiške narejene so po vzoru Belokranjskega Hisa, narejene iz domačega smrekovega lesa in opremljene z udobno posteljo v laneno platno odeto posteljnino iz naravnega perja. Glamping Vile Kolpjanke so izolirane z ovčjo volno in lanenimi vlakni, za hladnejše dni pa je na voljo ogrevanje z IR paneli. Glamurozno kampiranje – glamping ob Kolpi je namenjeno predvsem tistim, ki želijo pristen stik z naravo, in pri spanju tudi nekaj več udobja.

Belokranjski his je majhna enoprostorna lesena "hiška", ki je sprva služila kot prvo "zatočišče" mladoporočencev. Po kakšnem letu "uvajanja v zakonsko življenje" sta se vrnila v hišo k družini ali pa celo postavila novi večji dom.

Glavna atrakcija je poleti zelo topla reka Kolpa v kateri se lahko kopate, ribarite ali pa jo raziskujete s kajaki, kanuji, raftom. V kampu Jankovič - Stari pod lahko najamete opremo za čolnarjenje, postavili so tudi splav, s katerega lahko skočite v toplo reko ali si na njem le odpočijete. Bližnje sprehajalne poti (Grajska pešpot od Žuničev do Dragošev, Šašljeva učna pešpot) se pretežno raztezajo v zavarovanem območju Krajinskega parka Kolpa. Vodijo do številnih naravnih, kulturnih znamenitosti in etnoloških znamenitosti, k ponudnikom dobre domače hrane, domačega vina, prikaza domačih obrti, ...

V kampu Stari pod poskrbijo za različne dogodke, prireditve, piknike in zabave. Tako pripravijo tekmovanje v zabavnih igrah, v poletnih večerih gostijo ansamble ali DJ-ja, izvajajo rokodelske delavnice, koncerte... Poletno sezono zaključijo z druženjem na polharjenju. Gostitelji opozarjajo, da se zabave, predvsem ob koncih tedna, končajo šele ob jutranjem svitu.

V kampu je urejeno igrišče za odbojko na mivki, na voljo je pikado, namizni nogomet, badminton. Trgovina je v vasi, približno 1 km od kampa, prav tako pošta, cerkev in gostilna.
Info
površina kampa
1
kapaciteta kampa
100
pretežna poraščenost
Oddaljenost od centra mesta
1000 m
Mini kamp (manj kot 200 oseb ali 50 parcel)
število vseh kampirnih mest
30
možnost najema šotora
možnost najema prikolice
možnost najema mobilne hiške
možnost najema bungalova, apartmaja ali sobe
Storitve v kampu
sanitarije
trgovina
1000 m
restavracija
dovoljeno za pse
Brezplačen Wifi
Otroško igrišče
Animacija za otroke
sanitarije za invalide
kemične sanitarije
Družinske kopalnice
izpust za avtodome
Tuši za pse
Plaža za pse
možnost interneta v kampu
Wifi dostopna točka v kampu - plačljiv
Pralni stroj
Sušilec
Privez za čolne / boja
Rampa za spuščanje čolnov
zunanji bazen
Notranji bazen
Otroške kopalnice
Športni in ostali objekti v kampu
odbojka
Veslanje / rafting
tenis igrišče
možnost izposoje koles
potapljaški center
Namizni tenis
Košarka
Nogomet
Mini golf
Izposoja čolnov
Plezalna stena / Plezanje
Legenda
izbrani kamp: GPS: 45,517833°N 15,326500°E
kamp v okolici
Cenik za leto 2017 (v EUR)
1.5. - 30.9.
Oseba10
Otroci mlajši od 7 letgratis
Otroci stari od 7 do 14 let7
Avto / motor3
Elektrika3,50
Pesgratis
Turistična taksa0

V kampu omogočajo izposojo SUP deske, kanuja in pedalina, cena 8 eur/h. Omogočajo tudi najem piknik prostorov in rafting čolnov.

Cenik namestitve za leto 2017 (v EUR)
1.5. - 30.9.
Glamping - lesena hišica za 2 osebi42
Zajtrkgratis
Posteljninagratis
Turistična taksa0

V primeru nočitve dveh odraslih oseb je 1 otrok do 7 leta gratis.
cena v primeru 3 ali več nočitev je 36 € na noč

Jankovič - Stari pod Jankovič - Stari pod Jankovič - Stari pod Jankovič - Stari pod
Jankovič - Stari pod Jankovič - Stari pod Jankovič - Stari pod Jankovič - Stari pod
Jankovič - Stari pod Jankovič - Stari pod Jankovič - Stari pod Jankovič - Stari pod
Jankovič - Stari pod Jankovič - Stari pod Jankovič - Stari pod Jankovič - Stari pod
Jankovič - Stari pod
Gost  (Obisk: julij 2017 - s prijatelji)Skupna ocena: 4,20 

Sam kamp je prijeten vendar zelo so pomanjkljive informacije s strani lastnika (ki je večina časa sicer pijan) ter tudi zaposlenih. Še sami ne vedo kaj pride vključeno v zajtrku in kajne....v glavnem velika zmeda in nevednost. Žal.. Kamp ni primeren za ljudi, ki želijo mir, ker j, vsaj med vikendom precej glasno in prometno...Če želiš žurat je primereno, drugaqče pa je bolje izbrati kaj mirnejšega...

phoenixmac  (Obisk: september 2016 - s prijatelji)Skupna ocena: 9,40 

Lepa lokacija, čudovit kraj in prijazni ljudje. Morda se najde kak minus, a to vseeno ne spremeni mojega mnenja. Kamp sem prvič obiskal letos in vem, da ga bom še. Sicer pa je tukaj kar nekaj informacij o samem kraju: http://ksadlesici.si/

mitosa  (Obisk: julij 2016 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 3,40 

plus: kamp na lepi lokaciji, dostop je možen tudi z avtodomom, kuhar Drago je mega faca, lastnik Tone tudi. Pijača in hrana sta poceni in dobra.
minus: obupni sanitariji, cena kampa je za tisto kar ponuja, absolutno previsoka. Hrup, ki ga zganjajo nekateri gostje, pa presega vse meje zdravega razuma. Nismo zategnjeni, ampak budnica ob 7h zjutraj s strani mrtvo pijanih gostov, pač ne spada nikamor. Mogoče bomo še kdaj vrnili, ni pa to kamp, ki bi ga z veseljem priporočili. Škoda, ker ima velik potencial.

Gost  (Obisk: september 2015 - s prijatelji)Skupna ocena: 5,80 

lepa lega kampa
a žal sanitarije pokvarijo izgled
cena pa je premirna, še posebej sob in barak,
ki so primirna za popotnike kod so motoristi in kolesarji

Gost  (Obisk: avgust 2015 - ostalo)Skupna ocena: 4,80 

Plus: lokacija, vzdušje, dogajanje ob koncu vikenda (to štejem v plus, čeprav lahko koga moti hrup)
Minus: precej umazane sanitarije (en tuš v moškem WCju in en v ženskem, oba samo z mrzlo vodo), neorganiziranost lastnikov. Pri glamping hišicah ni bilo obljubljenega kemičnega WCja, tako da je bilo treba hoditi do skupnih sanitarij, ki so daleč. Ob glamping hišicah je makadam, prehitro vozeči avtomobili pa dvigajo prah.

Gost  (Obisk: avgust 2015 - s prijatelji)Skupna ocena: 4,00 

Kamp je na lepi lokaciji. Kopališče je urejeno in je primerno tudi za otroke. Poleg prostora za šotore nudijo tudi lepo urejen, pokrit prostor za piknik s klopmi in žarom, primeren za zaključene družbe.
Cena kampiranja je sprejemljiva, vendar pa za vsak šotor zaračunajo tudi elektriko. Torej, če boste imeli s seboj 3 šotore, boste za vsak šotor plačali tudi elektriko (smešno).
Lastniki kampa so sicer prijazni, vendar zelo neorganizirani. Z njimi se lahko nekaj dogovoriš, vendar ni nujo, da bo to tudi držalo.
V kampu je igrišče za odbojko na mivki. Žogo si lahko izposodite, vendar priporočamo, da jo raje prinesete s seboj.
Sanitarije so zelo slabo urejene. Čistoča je na nizkem nivoju, pogosto tudi ni toaletnega papirja. Težko se boste normalno stuširali, saj voda iz tuša bolj curlja kot teče.
V kampu je tudi gostilna z zelo prijetnim ambientom in precej neprijaznim in neustrežljivim osebjem. Zvečer se v gostilni zbere veliko gostov, ob vikendih pa je tam živa glasba tudi do treh ponoči. Kamp je zato odličen za mlade, ki bi se radi zabavali (pa tudi nihče jih ne bo že ob 10h zvečer preganjal zaradi nočnega miru), ne bi pa ga priporočili družinam z otroki, saj se boste zelo težko spočili (mogoče je v hišicah na koncu kampa kaj bolje).
Ali boste z dopustom v tem kampu zadovoljni ali ne, je torej odvisno predvsem od tega, kaj od kampiranja pričakujete.


Gost  (Obisk: avgust 2015 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 2,00 

Polom! Kamp, ki ne zasluži niti imena kamp.

Gost  (Obisk: julij 2015 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 8,20 

Super, kopanje na jezu... dobra ponudba, lep ambient, prijazni lastniki (ga. Tončka)

Robert Bartol  (Obisk: julij 2013 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 5,20 

Dobra lega za postanek ob popotovanju po Kolpi z čolnom, med tednom je bilo umirjeno tako da je primerno tudi za družine med vikendi pa sicer ?, sicer bolj asketsko premljene sanitarije in tuš ??? Igrišča in zabava tudi za otroke. Prijazna in ne oderuška postrežba.

Max Blažič  (Obisk: julij 2013 - s prijatelji)Skupna ocena: 5,60 

Pes (psica) ni dobr (a) za otroke, ki niso polnoletni!!!prijava na e-novice
E-mail:
Kampi v okolici
Kamp Kraj Razdalja

Bela krajina - Podzemelj Gradac  10,42 km 
Big Berry Metlika  12,35 km 
Kanu kamp Radenci Stari trg ob Kolpi  19,13 km 
Katra Vinica  8,78 km 
Kolpa Vinica  8,63 km 
Kolpa Resort Gradac  9,31 km 
Krasinec Gradac  9,09 km 
Krone Kolpa Heaven Adlešiči  2,70 km 
Lovšin Metlika  13,04 km 
Malerič Dragatuš  10,69 km 
Pezdirc Griblje Gradac  6,18 km 
Pri Belokranjcu Metlika - camper stop Metlika  14,35 km 
Turizem Benetič Vinica  8,36 km 
Forum - Zadnja objava
18.6.2018Kamp Njivice - informacije iz kampa
18.6.2018Kamp Stella Maris - Umag
18.6.2018Kamp Stella Maris - Umag
18.6.2018Kamp Stella Maris - Umag
18.6.2018Avtokampi.si kamping kartica
17.6.2018Avtokampi.si kamping kartica
17.6.2018Avtokampi.si kamping kartica
17.6.2018Avtokampi.si kamping kartica
15.6.2018Kamp Njivice - informacije iz kampa
14.6.2018Kamp Stella Maris - Umag
'