English siteRegistracija   I   Prijava FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ YoutubeYoutube InstagramInstagram
Avtokampi.si

¤ Domov » Kampi » Slovenija » Gorenjska » Danica

Natisni kamp Danica

Kamp Danica

25 - 30 EUR
DanicaDanicaDanicaDanicaDanicaDanicaDanicaDanicaDanicaDanicaDanicaDanicaDanicaDanicaDanicaDanicaDanicaDanicaDanicaDanica
Sezona kampa: 1.1. - 31.12.
plan

Kamp Danica
Triglavska 60
4264 Bohinjska Bistrica

+ 386 4 572 17 02

Elektronska pošta
Uradna stran kampa
Kamp je primeren za:
tekstil
kamp brez mobilnih hišic
Kamp za družine z otroki
Veslanje / rafting
Kolesarjenje
Lega kampa
9,00
Število ocen: 52
Podrobna statistika

Oceni kamp / dodaj komentar
Urejenost kampa
Sanitarije
Športni in ostali objekti v kampu
Vrednost glede na ceno
V Bohinjski Bistrici, v prijetnem gozdičku ob Savi Bohinjki, leži kamp Danica. Kamp ima na travnati površini in v senci dreves urejenih okoli 200 parcel.

V kampu so urejena igrišča za tenis, namizni tenis, balinišče ter otroška igrišča za najmlajše. V neposredni bližini se nahaja tudi večnamenska športna dvorana. V času poletne sezone je poskrbljeno za animacijo gostov, predvsem mlajših.

V kampu sprejemajo Avtokampi.si kamping kartico, s katero bo kampiranje ugodnejše. Popust je objavljen pri ceniku kampa, kamping kartico pa naročite TUKAJ.

V kampu Danica so pripravili kar nekaj novosti. Kamp je odprt čez celo leto, ob reki so uredili nove parcele in prenovili glavni sanitarni objekt, ki je sedaj ogrevan in prilagojen otrokom ter invalidom. Za otroke so postavili novo leseno otroško igrišče in za boljšo senco posadili nova drevesa.

V kampu Danica omogočajo tudi najem šotora ter možnost najema električnega avtomobila. V kampu je na voljo električna polnilnica za električna vozila.

Restavracija Danica je v samem kampu in v času nizke sezone omogočajo tudi kampiranje s polpenzionom. Pripravili vam bodo odlične domače jedi.

Trgovina je od kampa oddaljena samo 200 m, približno 500 m stran pa se nahaja vodni park z notranjimi bazeni, tobogani, savnami in fitnesom ter ostalim wellness programom.

Poleg kopanja in ribolova v Savi Bohinjki in prelepem Bohinjskem jezeru, se v bližini kampa lahko ukvarjate z različnimi naravi prijaznimi športi. V kampu omogočajo najem koles, urejena so igrišča za tenis, košarko in nogomet. Za športne navdušence priporočajo tudi rafting, hydro-speed, canyoning, vožnje s kajaki in kanuji, jadralno padalstvo, zmajarstvo ter jahanje. V času glavne sezone ob večerih pripravijo tudi animacijo.

Kamp obkrožajo Julijske Alpe in Triglavski narodni park. Zgornja in spodnja bohinjska dolina, hribi in najvišji vršaci vam nudijo obilico možnosti za sprehode v naravi, planinarjenje, gorsko kolesarjenje ter športno plezanje.

Za sprostitev in razvedrilo v Bohinju poskrbijo s tradicionalnimi prireditvami, kot so Vasovanje, Kmečka ohcet, Kresna noč in Kravji bal. Tem pa se v poletni sezoni pridružijo še številne druge, predvsem glasbene prireditve, kot so Festival kanal, Večeri pod lipo, Glasbeno poletje v Bohinju, bohinjski otroški festival Bo Fejst in številne druge.
Info
kamp je odprt celo leto
površina kampa
5
kapaciteta kampa
700
pretežna poraščenost
Oddaljenost od centra mesta
300 m
število parcel z elektriko
200
možnost najema šotora
1
možnost najema prikolice
možnost najema mobilne hiške
možnost najema bungalova, apartmaja ali sobe
Storitve v kampu
sanitarije
sanitarije za invalide
kemične sanitarije
izpust za avtodome
trgovina
300 m
restavracija
dovoljeno za pse
možnost interneta v kampu
Brezplačen Wifi
Pralni stroj
Sušilec
Otroško igrišče
Otroške kopalnice
Animacija za otroke
Družinske kopalnice
Tuši za pse
Plaža za pse
Wifi dostopna točka v kampu - plačljiv
Privez za čolne / boja
Rampa za spuščanje čolnov
zunanji bazen
Notranji bazen
Športni in ostali objekti v kampu
tenis igrišče
možnost izposoje koles
Namizni tenis
Košarka
Nogomet
Veslanje / rafting
Plezalna stena / Plezanje
odbojka
potapljaški center
Mini golf
Izposoja čolnov
Legenda
izbrani kamp: GPS: 46,274556°N 13,947768°E
kamp v okolici
Cenik za leto 2018 (v EUR)
1.1. - 31.5.
1.10. - 31.12.
1.6. - 30.6.
27.8. - 30.9.
1.7. - 26.8.
Oseba9,5011,5013,60
Otroci mlajši od 7 letgratisgratisgratis
Otroci stari od 7 do 14 let6,407,709,50
Motoristi, kolesarji, pešci-10%-10%-10%
Parcela236
Neparceliran kamp prostorgratisgratisgratis
Dodatni avto101010
Elektrika4,104,104,10
Pes333
Pralni / Sušilni stroj4,504,504,50
Najem šotora151515
Posteljnina222
Internet dostop - WIFIgratisgratisgratis
Turistična taksa0,610,640,64
Kamping karticaPOPUST NA AVTOKAMPI.SI KAMPING KARTICO:
2018 - 19 € za 2 osebi + pes na neparceliranem delu z elektriko v terminih 1.1. - 7.7. & 26.8. - 31.12. Možnost doplačila za parcele ob reki od 2 do 6€. V terminu 7.7. - 26.8. velja 10% popust na osebo v primeru min. 2 nočitev.

Cena osebe vključuje parcelo in eno vozilo. Cene veljajo za nočitev in do 13.00 ure na dan odhoda. Za bivanje daljše od 7 dni priznajo 10%.

Najem šotora vključuje tudi blazine za spanje, posteljnina pa se doplača.

Možno je plačilo s kreditnimi karticami
Cenik pavšala za leto 2018 (v EUR)
17.4. - 31.10.1.11. - 16.4.
Letni najem parcele z elektriko1.850 - 1.950-
Zimski najem parcele z elektriko-500
Turistična taksa0,640,64

Višja cena velja za parcele ob reki Savi Bohinjki. V pred in po sezoni (razen julij in avgust) omogočajo tudi mesečni pavšal po ceni 500 eur.

Danica Danica Danica Danica
Danica Danica Danica Danica
Danica Danica Danica Danica
Danica Danica Danica Danica
Danica Danica Danica Danica
Danica Danica Danica Danica
Danica Danica Danica Danica
Danica Danica Danica Danica
Danica Danica Danica Danica
Danica Danica Danica Danica
Danica Danica Danica
barjanc  (Obisk: avgust 2018 - sam)Skupna ocena: 8,80 

Lepo urejen kamp, morda pogrešam le nekoliko več lesenih klopi in miz.
Se mi pa zdi zelo problematično to, da v času najvišje zasedenosti, na vrhuncu turistične sezone, dopuščajo parkiranje avtomobilov v kampu. Zaradi avtomobilistov se prostora za šotorjenje ne da optimalno izkoristiti.
Dodaten problem je pomanjkljiv nazdor nad gosti s hišnimi ljubljenčki (psi). Kar nekaj slednjih sem videl, da se sami sprehajajo okrog, puščajo kupčke, nihče pa nič...
Morda še drobna pripomba: sanitarije bi lahko imele boljše prezračevanje, zjutraj ti ob vonjavah postane kar slabo...

Gost  (Obisk: avgust 2018 - družina z najstniki)Skupna ocena: 7,00 

Vse lepo in ok., ampak, ko je kamp polno zaseden je pač zaseden. Tu to ne drži. Pravijo na recepciji, če najdete prostor se prijavite, brez kontrole o zasedenost. Tako pod vevčer dobiš pod tendo mali šotorček pa čeprav za eno noč. Še okoli šotora ali avtodoma ne moreš. Vse zaprkirano z avti, pač veliko prentrpano, če že greš v naravo...In na koncu tudi ni tako zelo ugodno. Moja naslednja izbira pza. In vem, da je višek sezone, razumem, ampak vsaj sprehodite se čez kamp, ko je tako zaseden, ali pa naredite parcele, ampak tu je ekonomika že druga zgodba...

Gost  (Obisk: september 2017 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 8,80 

Odličen kamp za športno aktivne.

Gost  (Obisk: avgust 2017 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 9,60 

Zelo lep kamp, super lokacija za aktivnosti z majhnimi otroci.

Gost  (Obisk: avgust 2017 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 6,00 

Prijeten manjši kamp, v avgustu precej nabasan, predvsem z enodnevnimi gosti. Enkratna kolesarska pot do boh. jezera ne smete spustiti. Pri novih WC-ji vedno zmanjka tople vode, drugi WC pa je montaženi kontejnar, precej otesnjen in malo neprijeten. Za kopanje v reki priporočan vodne čevlje, ker so kamni precej veliki in nerodni. Tudi napihljiva blazina za spuščanje po reki bo prav prišla.
Je na lepi izhodiščni lokaciji, vseeno pa malo predrag.

vasicbogy  (Obisk: julij 2017 - v paru)Skupna ocena: 9,60 

Odlican kamp u blizini Bohinjskog jezera. Vrlo lepo uredjen, toaleti su cisti kao apoteka! U blizini je trgovina (Mercator). Pored kampa prolazi precista reka i biciklisticka staza do jezera (preporucujem). Sve u svemu, proveli smo predivna dva dana u ovom kampu, sigurno cemo se ponovo vratiti!

Gost  (Obisk: september 2016 - v paru)Skupna ocena: 8,60 

kamp je zelo urejen in lep, personal zelo vljuden, ampak so prisotni ljudje, ki niso kampisti, ki radi kaj zmaknejo, kampiramo ogromno let
po evropi, pa smo bili tukaj prvič priča, da nam je iz korita za pomivanje zmanjkala stvar, ta pravi kampisti ne jemljemo kar ni naše

Gost  (Obisk: avgust 2016 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 10,00 

v ta kamp hodimo že kar nekaj let, letos (proti prejšnjim letom) čistoča na vrhuncu! vse pohvale za izredno čistočo in urejenost kampa ter lepo urejene nove sanitarije

Gost  (Obisk: julij 2016 - v paru)Skupna ocena: 10,00 

Čudovito

Gost  (Obisk: avgust 2016 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 8,80 

V tem kampu smo bili letos kar dvakrat, sicer pa že tretje leto zapored. Zelo nam je všeč, ker je med gorami in zraven Save, pa ker smo ljubitelji kolesarjenja in pohodništva, nam je tu vse na dlani. Moti nas le čistoča v sanitarijah, ki so sicer nove oziroma obnovljene, resnično lepe, ampak čisti nek čistilni servis dvakrat dnevno, pa žal tega ni opaziti, nikoli ni zares čisto, še manj pa diši po čistilu ali razkužilu. Pa če se tuširaš bolj zvečer, na primer okrog osmih, ni več tople vode in se tuširaš praktično z ledeno vodo. Tudi za pomivanje posode je na voljo en ali dva korita s toplo, ostalo je ledena voda. Pa še eno napako so storili pri obnovi sanitarij - za dojenčke in male otroke spet niso naredili banje, tako da mamice tuširajo te malčke kar v umivalnikih. Katastrofa!!!! Vse ostalo je pa super: okolica, mir, igrala, pekarna do dvanajstih,....Še pridemo!:)))

Gost  (Obisk: avgust 2016 - v paru)Skupna ocena: 10,00 

super

barjanc  (Obisk: julij 2016 - sam)Skupna ocena: 9,00 

V kampu sem sicer bil samo en dan, a je name napravil zelo dober vtis. Bil sem s kolesom in šotorom in kot kolesar bil deležen 10% popusta, kar je zelo pohvalno.

Sam kamp je lepo urejen, po vsem kampu je trava (kar olajša zabijanje šotorskih klinov), sanitarije so lepo urejene in čiste (sploh zidani sanitarni blok; manjši montažni blok z zahodnem delu kampa ni tako "simpatičen"). Terasa restavracije je prav vabljiva, a same hrane žal nisem imel priložnosti preizkusiti (restavracija je bila namreč polna in se mi ni ljubilo čakati na prosto mizo, sama zasedenost pa verjetno priča o dobri hrani).

Povzeto, kamp je naredil name bistveno boljši vtis kot kamp Zlatorog na zahodni obali Bohinjskega jezera, ki ga sicer rešuje lokacija tik ob obali, a je z vsem ostalim svetlobna leta za tem kampom. Vsekakor pa tudi Danica omogoča prijetno osvežitev v Savi Bohinjki, ki teče tik ob kampu!

Gost  (Obisk: avgust 2015 - s prijatelji)Skupna ocena: 10,00 

Čudovito

Gost  (Obisk: julij 2016 - v paru)Skupna ocena: 10,00 

Nov sanitarni blok je št.1 v vseh kampih kjer sem bil do sedaj.. Pohvalno!

Gost  (Obisk: julij 2016 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 10,00 

lepo urejen kamp, idealen za družine z majhnimi otroci

Gost  (Obisk: julij 2016 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 10,00 

večerna animacija, novi sanitariji, dobra gostilna, kolesarska pot do jezero, vse je super

Gost  (Obisk: junij 2016 - družina z najstniki)Skupna ocena: 9,80 

Imeli smo se super. Dovolj prostora, nove sanitarije, prijazno osebje, odlični meniji v gostišču...
Še pridemo nazaj!

Gost  (Obisk: julij 2016 - v paru)Skupna ocena: 9,80 

Od lani so pridobili nove sanitarije. Receptorka Maja nama je priporocala pohod z baklami. Nepozabno! In na koncu za posladek domac limonin liker..mmmm...
Najbolj mi je bilo všeč to, da lahko avtodom parkiram kjer želim! Dobili smo 10% popusta v gostilni, kjer so se nama kljub polni terasi postregli z dobro hrano in nasmehom. Vredno vsakega centa!

Gost  (Obisk: junij 2015 - ostalo)Skupna ocena: 10,00 

absolutno kamp vreden petih zvezdic

Gost  (Obisk: julij 2016 - družina z najstniki)Skupna ocena: 10,00 

še pridemo

Gost  (Obisk: september 2015 - s prijatelji)Skupna ocena: 10,00 

vse super

Gost  (Obisk: julij 2016 - s prijatelji)Skupna ocena: 10,00 

najlepši kamp v slo

Gost  (Obisk: marec 2016 - v paru)Skupna ocena: 10,00 

like it

Gost  (Obisk: julij 2016 - sam)Skupna ocena: 10,00 

Odlična iztočnica za raznorazne športne aktivnosti, prijazne receptorke in odlična hrana v gostilni!

Gost  (Obisk: junij 2016 - družina z najstniki)Skupna ocena: 10,00 

Zelo lepo urejen kamp na najlepšem koncu Slovenije. Tako naprej!

Gost  (Obisk: avgust 2015 - s prijatelji)Skupna ocena: 10,00 

Super kamp!

Gost  (Obisk: julij 2016 - v paru)Skupna ocena: 10,00 

Še prideva!

Gost  (Obisk: februar 2016 - v paru)Skupna ocena: 10,00 

najlepši kamp v sloveniji!

Gost  (Obisk: julij 2016 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 10,00 

Zelo prijazno osebje, čistoča in urejenost neprimerljivo boljša kot po drugih kampih.

Gost  (Obisk: junij 2016 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 9,60 

zelo lepo urejeno in primerno tudi za nas, domače goste - Slovence!

palček  (Obisk: julij 2016 - v paru)Skupna ocena: 9,20 

Kamp Danica je zame eden lepših kampov. Letos sva tukaj prvič preživela nekaj dni in sigurno se bova še vrnila. Odlična lokacija ob reki in direkten dostop do kolesarske poti, ki vodi do jezera. Imajo tudi veliko ponudbe aktivnosti za goste, midva sva se udeležila večernega pohoda z baklami in je bilo super!

rajko.rihtar  (Obisk: julij 2016 - v paru)Skupna ocena: 8,40 

izrredno lepa lega in urejenost kampa, kritika samo na dvoje sanitarije, kjer ni mila, papirja in voda iz tuširnice teče po celem wcju. V novem obnovljenem wc boxu je vse super.

palček  (Obisk: maj 2016 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 10,00 

Zelo lepo urejen kamp ob čisti reki, nove sanitarije tudi za najmlajše, možnost za pohodništvo v lepe gore, kolesarjenje, vodne športe zelo zadovoljni, vračamo se vsako leto.

KALARA  (Obisk: junij 2016 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 10,00 

Z družino kampiramo v kampu Danica in lahko rečem samo super! Že lani smo tu kampirali, letos pa so uredili nove sanitarije. Wou, lahko rečem za ta kamp, vsakič nekaj novega. Čestitam!

boma  (Obisk: december 2015 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 7,80 

V kamp smo šli preizusit zimsko kampiranje in pri nas je pustilo samo dobre izkušnje.Tuši v ogrevanih sanitarijah so malce utesnjeni ma z malo prilaganjanja se da vse rešit.Trenutno je v kampu trije kamperji in dve prikolici ,in tako dovolj prostora za izbiro.Pohvalit moram tudi receptorko Majo ki nam je pustila izredno dober vtis.Gostoljubje je tu doma tako da ta kamp priporočam veem tudi v zimskem casu

paličica  (Obisk: september 2013 - v paru)Skupna ocena: 7,80 

Kamp je lep, urejen, miren. V začetku je bila kar gneča, potem se je malo sprostilo. sanitarije so urejene, čiste, osebje prijazno. V kampu je veliko možnosti za rekreacijo, tudi restavracija. Čisto zraven je priložnost za ohladitev v Savi Bohinjki. Do trgovine v Bohinjski Bistrici je 10 minut peš.

Gost  (Obisk: avgust 2015 - v paru)Skupna ocena: 7,20 

Kamp je super, le sanitarije so slabe - stisnjene, da se ne moreš gibat, niti opraviti v miru svojih potreb.

Gost  (Obisk: avgust 2015 - v paru)Skupna ocena: 9,80 

komentar? definitivno pridem še!! :)

Gost  (Obisk: julij 2015 - v paru)Skupna ocena: 7,60 

Vse OK.

Gost  (Obisk: avgust 2015 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 5,80 

v kamp zahajamo dolga leta. zelo prijeten.
toda sanitariji in dodatna igrala za otroke.
Zelo prijeten.

mitosa  (Obisk: avgust 2015 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 6,00 

V bistvu kamp ni nič posebnega, posebna je edino cena, ki je v avgustu zelo visoka.

Gost  (Obisk: avgust 2015 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 7,60 

Sanitarije bi bile lahko bolj urejene. Wc-ji so majhni, med umivalnikom in pisoarjem ni pregrade.

Gost  (Obisk: avgust 2015 - v paru)Skupna ocena: 8,60 

Fajni kamp, mogoče le v avgustu preveč prehodnih gostov. Problem je ker kamp ni razparceliran, tako se ti vsakodnevno zgodi, da če zjutraj greš iz kampa in se recimo popoldne vrneš, da imaš spet nove sosede ki so zablokirali pot do tvojega šotora. Vsakodnevno pogajanje torej z novimi sosedi kako se naj premaknejo da boš tudi ti lahko spet parkiral svoj avto. Še sploh če kampiraš na sredi jase. Mislim da bi se dalo prostor dosti bolje izkoristit, saj eni ljudje nimajo občutka kako si naj postavijo šotor in avto, da bo za njih in druge najbolje. Osebje prijazno, žal pa nisva imela kolesa da bi se lahko peljala po kolesarskih cestaj, to obžalujem. Kar me je še zmotilo je bilo, da je v umivalnicah po tleh nonstop mokro. To daje občutek da umivalnice niso čiste, čeprav dejansko so kar bile, glede na to kako poln je bil v tem času kamp.

Gost  (Obisk: avgust 2015 - s prijatelji)Skupna ocena: 5,00 

Sanitarije zelo umazane, za to ceno predrag kamp... edina sreča za njih da ni v bližini drugega kampa...

Gost  (Obisk: julij 2015 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 8,00 

lep in urejen kamp, sam osebje na recepciji pa bi lahko šlo na kako izobraževanje glede dela s strankami

Gost  (Obisk: junij 2015 - v paru)Skupna ocena: 8,60 

Krasen kamp, prijazno osebje. Imeli malo nevšečnosti zaradi obilnega deževja (poplava), vendar smo skupaj z osebjem kampa uspeli vse sanirati. Lepa okolica, narava, super kolesarska pot do Bohinja, pohod z baklami. V glavnem še pridemo.Tisti, ki pa vidijo malenkosti, pa naj ne hodijo kampirat, ker jih v to nihče ne sili, ker je to svobodna odločitev.

KALARA  (Obisk: junij 2015 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 10,00 

Izredna urejenost, čistoča in prijaznost osebja poleg lepe in čiste narave - vredno obiska. Kot gostje kampa smo brezplačno dobili voden izlet s kolesom do Bohinjskeg ajezera po lepi kolesarski poti. Grega nam je v vodenem ogled vasi slikoviti predsatvil Bohijsko Bistrico. Najbolj nas je pritegnil večerni pohod z baklami. Nepozabno!

vandrovec  (Obisk: julij 2014 - v paru)Skupna ocena: 7,60 

Bila sva od petka do nedelje, ko se je kamp v par urah nenormalno napolnil. Vse lepo in prav, če bi bile temu primerne tudi sanitarije. Čakanje v vrsti za WC, tuš, pomivanje posode.... Kapaciteta sanitarij nikakor ni prilagojena številu gostov, ki jih strpajo v kamp. Seveda v želji po čim večjem zaslužku. Sicer lep kamp, zelo prijazno osebje in dobra gostinska ponudba. Cene pa kraju primerno zasoljene. Tudi kamp je precej drag. Pohvalno je, da je zvečer zelo miren in primeren tudi za družine z majhnimi otroki in starejše ljudi, ki potrebujejo mir.

srečnik  (Obisk: julij 2014 - ostalo)Skupna ocena: 7,80 

Bili smo samo na obisku pri prijateljih. Res lep in urejen kamp, toda za moj okus so cene previsoke. V srednji Dalmaciji, tik ob morju, sicer v manjšem kampu v terasah, sem plačal skoraj polovico manj. Brez zamere, tako velike razlike pa spet ni bilo.

Klin  (Obisk: avgust 2013 - v paru)Skupna ocena: 10,00 

Jedan od najljepših kampova u kojima smo ikad bili. Savršeno !

Ribezl  (Obisk: september 2013 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 10,00 

Z eno besedo odlično....

bojan  (Obisk: avgust 2012 - družina z najstniki)Skupna ocena: 9,80 

kulprijava na e-novice
E-mail:
Kampi v okolici
Kamp Kraj Razdalja

Bohinjska Bistrica - camper stop Bohinjska Bistrica  0,88 km 
Soriška planina - camper stop Bohinjska Bistrica  6,03 km 
Forum - Zadnja objava
17.1.2019Mover za enoosno prikolico
17.1.2019Cene pavšalov v sezoni 2019
17.1.2019Avtokampi.si kamping kartica
17.1.2019Mover za enoosno prikolico
17.1.2019kamp Pineta Fažana
17.1.2019kamp Pineta Fažana
17.1.2019Cene pavšalov v sezoni 2019
16.1.2019zimsko kampiranje kampi
16.1.2019zimsko kampiranje kampi
16.1.2019Cene pavšalov v sezoni 2019
Kamp Danica
'