English siteRegistracija   I   Prijava FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ YoutubeYoutube InstagramInstagram
Avtokampi.si

¤ Domov » Kampi » Slovenija » Štajerska in Koroška » Menina

Natisni kamp Menina

Kamp Menina

20 - 25 EUR
MeninaMeninaMeninaMeninaMeninaMeninaMeninaMeninaMeninaMeninaMeninaMeninaMeninaMeninaMeninaMeninaMeninaMeninaMeninaMenina
Sezona kampa: 1.1. - 31.12.
plan

Kamp Menina
Varpolje 105
3332 Rečica ob Savinji

+386 40 52 52 66

Elektronska pošta
Uradna stran kampa
Kamp je primeren za:
tekstil
Kamp za družine z otroki
Veslanje / rafting
Kolesarjenje
Lega kampa
9,32
Število ocen: 27
Podrobna statistika

Oceni kamp / dodaj komentar
Urejenost kampa
Sanitarije
Športni in ostali objekti v kampu
Vrednost glede na ceno
Kamp Menina leži 800 m od glavne ceste Mozirje - Ljubno v kraju Rečica ob Savinji. Kamp se nahaja na levem bregu reke Savinje in je zaradi lokacije zanimiv tudi za smučarje, saj je kamp odprt celo leto in je od smučišča Golte oddaljeno le 4km. V kampu Menina omogočajo kampiranje na urejenih parcelah, najem mobilnih hišic, počitniških prikolic, sob v hostlu in glamping lesenih hišic.

V vročih poletnih dneh reka Savinja poskrbi za ohladitev ali pa okopate v jezeru znotraj kampa. Kamp leži v dolini, ki je znana po pestri ponudbi naravnih znamenitosti in mnogih možnostih za športne dejavnosti.

V kampu sprejemajo Avtokampi.si kamping kartico, s katero bo kampiranje ugodnejše. Popust je objavljen pri ceniku kampa, kamping kartico pa naročite TUKAJ

Kamp Menina omogoča kampiranje na 200 urejenih parcelah opremljenih z elektriko, določene pa imajo tudi vodo. Kamp ima lepo urejene štiri sanitarne objekte, ki so tudi ogrevane, pri recepciji pa je urejena tudi pralnica in oskrbovalna postaja za avtodome.

Najem mobilnih hišic v kampu Menina – v kampu omogočajo najem več mobilnih hišic za 4 +2 osebi. Vse mobilne hiške so opremljene z dvema spalnicama, kopalnico, dnevnim prostorom s kuhinjo in teraso. V treh mobilnih hišicah so dovoljeni tudi psi.

V kampu Menina omogočajo tudi najem počitniške prikolice, za večje skupine je urejen hostel s šestimi sobami za 2+1 osebo. V sklopu hostla so na voljo sanitarije in kuhinja, lahko pa se odločite tudi za polpenzion (zajtrk in večerja) v kampu.

Najem glamping lesenih hiš v kampu Menina – celotna okolica kampa Menina je poraščena z gozdom in v sklopu kampa lahko najamete eno od lesenih hišk. Zanimiva je glamping hišica Brlog ali Bear Lodge, ki je v celoti narejena iz lesa, v njej pa je prostora za 4 osebe. Streha hišice je urejena kot terasa, na njej pa je tudi masažna kad in ležalniki.

Najamete lahko tudi večje lesene hiše, ki imajo tudi ogrevanje in so primerne za bivanje v zimskem času. Dve hiši sta za 6, ena pa celo za 10 oseb in je primerna tudi za bivanje dveh družin. Ob spalnicah ima vsaka hišica tudi kuhinjo, stranišče in teraso.

Na voljo so tudi manjše lesene hišice za 4 osebe, ki so jih zgradili lokalni mojstri. Nekatere hišice so zgrajene celo iz lesa starejšega od 100 let.

V kampu Menina je gostom na voljo restavracija z veliko teraso, lepo urejena finska savna in masaže. V kampu je poskrbljeno za zabavo otrok, saj imajo veliko otroško igrišče, adrenalinski park, zip-line mini golf, plezalno steno, v poletnih mesecih pa organizirajo tudi animacijo. V sklopu kampa je urejeno tudi naravno kopališče z napihljivimi igrali in možnostjo najema SUP desk.

V kampu Menina imajo bogat izbor športnih aktivnosti - rafting in vožnje s kajaki po reki Savinji, soteskanje, ribolov, kolesarski izleti, odbojka na mivki, igrišča za nogomet, košarko in namizni tenis…

Kraji, nanizani okrog Rečice ob Savinji, se ponašajo z lokalnimi posebnostmi, zanimivimi za obiskovalce (Flosarski bal, Lučki dan, Solčavski turistični praznik, konjske dirke ter mnoge veselice). Poleg Logarske doline, Matkovega in Robanovega kota, najvišjem slapu v Sloveniji – Rinka. Ogleda je vredna kar cela Savinjska dolina s privlačno geografijo okoliških hribov, botanični park Mozirski gaj ter mnoge kulturne in zgodovinske znamenitosti.
Info
kamp je odprt celo leto
površina kampa
8
kapaciteta kampa
600
dobra poraščenost
število vseh kampirnih mest
200
število parcel z elektriko
200
možnost najema prikolice
2
možnost najema mobilne hiške
10
možnost najema šotora
možnost najema bungalova, apartmaja ali sobe
3
Storitve v kampu
sanitarije
sanitarije za invalide
kemične sanitarije
Družinske kopalnice
izpust za avtodome
trgovina
200 m
restavracija
psi dovoljeni v mobilnih hiškah
dovoljeno za pse
možnost interneta v kampu
Brezplačen Wifi
Pralni stroj
Sušilec
Otroško igrišče
Otroške kopalnice
Animacija za otroke
Tuši za pse
Plaža za pse
Wifi dostopna točka v kampu - plačljiv
Privez za čolne / boja
Rampa za spuščanje čolnov
zunanji bazen
Notranji bazen
Športni in ostali objekti v kampu
odbojka
možnost izposoje koles
Namizni tenis
Košarka
Nogomet
Mini golf
Veslanje / rafting
Plezalna stena / Plezanje
tenis igrišče
potapljaški center
Izposoja čolnov
Legenda
izbrani kamp: GPS: 46,311457°N 14,909575°E
kamp v okolici
Cenik za leto 2018 (v EUR)
1.1. - 31.3.
1.9. - 31.12.
.1.4. - 30.6.1.7. - 31.8
Oseba9912
Otroci stari od 4 do 18 let448
Pes333
Elektrika644
Hladilnik333
Internet dostop - WIFIgratisgratisgratis
Ekološka taksa111
Turistična taksa0,640,640,64
Kamping karticaPOPUST NA AVTOKAMPI.SI KAMPING KARTICO:
2018 - 17 eur za 2 osebi na parceli z elektriko v terminu 1.4. - 30.6. & 1.9. - 15.11.

Cena osebe že vključuje parcelo, vozilo in šotor oz. prikolico na parceli.

Možno je plačilo s kreditnimi karticami
Cenik pavšala za leto 2018 (v EUR)
1.1. - 30.6.
1.9. - 31.12.
1.7. - 31.8.
Mobilna hišica za 4+2 osebi60 - 10095 - 160
Lesena hišica60 - 10095 - 160
Turistična taksa0,640,64
Ekološka taksa11

Menina Menina Menina Menina
Menina Menina Menina Menina
Menina Menina Menina Menina
Menina Menina Menina Menina
Menina Menina Menina Menina
Menina Menina Menina Menina
Menina Menina Menina Menina
Menina Menina Menina Menina
Menina Menina Menina Menina
Menina Menina Menina Menina
Menina Menina Menina Menina
Menina Menina Menina Menina
Gost  (Obisk: julij 2018 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 4,60 

"Kamp Menina omogoča kampiranje na 200 urejenih parcelah" - ... mislim da lastniki tega kampa še niso videli kako izgleda urejena parcela

Gost  (Obisk: junij 2018 - v paru)Skupna ocena: 10,00 

Odlično urejen kamp, zelo prijazno in strokovno osebje. Bila sva zelo zadovoljna še se bova vrnila.

Gost  (Obisk: julij 2017 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 9,20 

Kamp za odrasle in predvsem otroke ponuja veliko možnosti za sproščanje in gibanje- mogoče bi bilo potrebno v prihodnje dodati kakšen koš ali odbojkarsko igrišče. Sprejem je zelo prijazen, prav tako se ne skopari z morebitnimi pojasnili kako se znajti v kampu. Za tiste s kolesarsko žlico pa je kamp odlično izhodišče tako v smeri proti Logarski dolini kot tudi v nasprotni smeri proti Mozirju in dalje. Za lačne nadebudneže in njihove starše pa je tudi solidno poskrbljeno znotraj kampa. Kamp torej za aktiven dopust in uživanje v naravi . Odlično!

Jessica  (Obisk: julij 2017 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 10,00 

Odličen kamp, zelo prijazni vsi zaposleni. Moram reči, da je ta kamp točno to, kar sem želela :) Npr. ob prijavi te vprašajo, če že imaš kak plan, kaj početi, potem pa ti podrobno opišejo, kaj je dobro it pogledat, dobiš tudi prospekt. Restavracija - odlične pice in zelo poceni. Urejene parcele, zelo blizu so tudi priključki za elektriko, wcji očiščeni, hčeri očarani nad dogajanjem v kampu, igrali, animacijo, da ne govorim o adrenalinskem parku. Glede na to, da smo prvič letovali s svojo prikolico (prej smo vedno hodili na Hrvaško v mobilne hiše), je izkušnja perfektna. Res super kamp, pridemo še.

Gost  (Obisk: september 2016 - v paru)Skupna ocena: 9,20 

Kljub velikosti urejen in domačen kamp, zelo prijazen do psov (cel kup jih je bil tam, ob prijavi so našemu dali priboljšek, v gostilni je dobil vodo...). Mogoče bi lahko malce uredili, poenotili videz objetov na vstopu (recepcija, gostilna, izposoja raftov, sanitarije), se vidi, da se trudijo, ampak deluje malce nametano in že skoraj kičasto. Osebje pa je super, prijazno in domačno.

Gost  (Obisk: avgust 2014 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 10,00 

Le tako naprej...

Mcgeps  (Obisk: julij 2016 - v paru)Skupna ocena: 10,00 

1A

af  (Obisk: junij 2016 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 10,00 

Res prijeten kamp, skoraj vse kot pravijo ostali, smo pa naleteli na motozbor in je živa glasba nabijala pri restavraciji do pol enih zjutraj in se ni dalo zaspat. Za nameček pa so še motoristi opolnoči zanalašč rohneli s svojimi motorji. Res neprijetno. Bomo razmislili, če se še vrnemo, če v kampu dopuščajo trušč tako pozno v noč.

Gost  (Obisk: julij 2015 - družina z najstniki)Skupna ocena: 10,00 

Kamp odlično urejen, zaposleni zelo ustrežljivi, prilagodljivi in prijazni. Za animacije za otroke je odlično poskrbljeno, dogajanje non-stop. Najboljši kamp, ki sem jih obiskal.

Gost  (Obisk: september 2015 - s prijatelji)Skupna ocena: 10,00 

SUPER KAMP IN SUPER OSEBJE

Gost  (Obisk: avgust 2015 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 10,00 

Super

Gost  (Obisk: julij 2015 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 9,40 

Na splošno super kamp. V poletnih mesecih nudi veliko aktivnosti za mlade in stare. Sanitarije bi lahko imele brisačke za brisanje rok in več mila.

Gost  (Obisk: julij 2015 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 8,20 

Vse ok le velik problem je makadam po kampu kajti zaužiješ veliko prahu v poletnih mesecih. Bo potrebno ukrepati

Gost  (Obisk: avgust 2015 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 9,60 

Tudi mi smo se odločili, da pridemo pogledat v ta kamp - sicer samo za eno noč. Dobili smo prostorček tik ob jezercu. Presenečeni smo bili nad ponudbo: adrenalinski park, mini golf (sicer potreben obnove), splav na vodi pri gostilni, kjer so se otroci igrali mornarje, vodna igrala v jezeru. Ker pa je bila ravno sobota smo lahko brezplačno preiskusili še zorbing na vodi in razne pripomočke za žongliranje, ki so jih za goste kampa nudili zunanji animatorji. Res smo bili preseneeni nad kampiranjem na celini, ponoči prijetne temperature in nam je bilo na koncu še boljše kot na kampu v morju ;-) Je pa v kampu ogromno Nizozemcev, ki so tudi zelo kuturni in prijazni. Prijazni so bili pa tudi na recepciji. Še pridemo, le da drugič za kakšen dan več.

Gost  (Obisk: avgust 2015 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 9,60 

Lepo urejeno igrišče za otroke, senca...

Gost  (Obisk: julij 2015 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 9,00 

Preživeli smo lep petek, soboto in nedeljo in to s puncami starimi 6, 7, 11 in 39 let :) Za vsako se je nekaj našlo tako, da jim ni bilo dolgčas (igrala, adrenalinski park, kopanje, wi-fi za najstnico). Na wc pri umivalnikih sem malo pogrešal papirne brisače, ampak se da preživeti tudi brez tega. Nasplošno sanitarije čiste, kamp urejen, ponudba raznih aktivnosti ogromna. Presenetila me je ponudba jedi in pijače v restavraciji, ker so cene popolnoma normalne (veliko pivo 2, 20 EUR, kava z mlekom 1,20 EUR, pica 6-7 EUR in to ne neka pečena Vileda, ampak odlične in različne pice, prav tako testenine so super, sveže pečne ribe itd.). Verjetno zaradi gneče kelnerji izgledajo kaotični, ampak prikupni, noo na koncu dobiš vse na mizo z malim zamikom dostave (Nuggetsi s ponfrijem, dve minuti kasneje pica še tri minute kasneje testenine). Priporočam vsem, ki si želijo akcije (za otroke in odrasle), odlične hrane in pijače po normalnih cenah ter super lokacije za izlete, pohodništvo, kolesarjenje vse do Logarske doline. Preprosto pa lahko ostanete v kampu in ne bo vam dolgčas.

vandrovec  (Obisk: junij 2014 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 8,20 

Zelo lep kamp s pestro ponudbo, veliko otroškimi igrali in pravim adrenalinskim parkom. Lastnik zelo prijazen, trudi se na vsakem koraku, stalno spremlja potrebe in želje gostov. Edina slabost so sanitarije, ki najbrž v top sezoni ne zadostujejo. Pričakoval bi tudi bolj redno polnjenje milnikov in prisotnost toaletnih brisačk. Ostalo pa res vse naj naj. Priporočam predvsem adrenalinskim odvisnikom in družinam z majhnimi otroki.

jama  (Obisk: junij 2014 - v paru)Skupna ocena: 9,60 

- resnično nimam pritožb čez ta kamp
- wc-ji čisti
- osebje prijazno
- dodatna ponudba več kot zadovljiva

zigurat  (Obisk: avgust 2013 - družina z najstniki)Skupna ocena: 8,00 

Zelo zanimiv kamp, s pestro paleto dejavnosti. Pogrešala sem malo več sistematičnosti - parcele niso označene, omarice za elektriko redko "posejane". Priporočam.

mproje  (Obisk: avgust 2013 - družina z najstniki)Skupna ocena: 10,00 

...vse je super

bizmbazm  (Obisk: julij 2013 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 8,00 

Zanimiv in lep kamp. Zadovoljni in še kdaj pridemo. Zaposleni se trudijo, so prijazni in ustrežljivi.

Janez Pintarič  (Obisk: julij 2011 - s prijatelji)Skupna ocena: 9,40 

Ok zadovoljen

metka kantušer  (Obisk: julij 2013 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 10,00 

zelo prijetno

Mateja Kaker  (Obisk: julij 2013 - družina z najstniki)Skupna ocena: 9,60 

super urejeno,prijazno osebje,veliko aktivnosti..skratka naj naj kamp v sloveniji

Lilijana Ledinek  (Obisk: julij 2012 - v paru)Skupna ocena: 10,00 

Menina kamp je zame najboljši kamp v naši deželici in ima najprijaznejše osebje, ki poskrbi, da se počutiš kot doma in pa seveda zelo lepo je urejen in čist. V restavraciji pa ti ponudijo slastne domače jedi izpod kuhalnice Juretove mame. Lep pozdrav do naslednjega obiska.

fefw  (Obisk: maj 2013 - družina z najstniki)Skupna ocena: 10,00 

super

karmen koželj  (Obisk: maj 2011 - v paru)Skupna ocena: 10,00 

Zakon kamp in osebje.prijava na e-novice
E-mail:
Kampi v okolici
Kamp Kraj Razdalja

Dolina Prebold  15,82 km 
Golte - camper stop Mozirje  5,26 km 
Herbal Ljubno ob Savinji  8,42 km 
Jezero Velenje  15,04 km 
Ločica - camper stop Polzela  15,69 km 
Loka Ljubno ob Savinji  6,73 km 
NaturPlac Ljubno ob Savinji  8,59 km 
Park Prebold  15,89 km 
Podgrad Vransko  7,92 km 
Prebold - camper stop Prebold  16,54 km 
Savinja glamp Ljubno ob Savinji  5,64 km 
Šmica Luče  14,39 km 
Weiss Prebold  14,74 km 
Forum - Zadnja objava
9.12.2018Prenova PZA Rogla
8.12.2018Kampi za windsurf
5.12.2018Postajališče za avtodome Zagreb
4.12.2018Postajališče za avtodome Zagreb
1.12.2018PZA v Kranjski Gori
29.11.2018PZA Koper zapora 14.12. ali 16.12.
29.11.2018Prenova PZA Rogla
29.11.2018Prenova PZA Rogla
29.11.2018Prenova PZA Rogla
29.11.2018Nov glamping na otoku Krk
Kamp Menina
'