English siteRegistracija   I   Prijava FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ YoutubeYoutube InstagramInstagram
Avtokampi.si

¤ Domov » Kampi » Hrvaška » Srednja Dalmacija » Hvar » Grebišče

Natisni kamp Grebišče

Kamp Grebišče (Hvar)

30 - 35 EUR
GrebiščeGrebiščeGrebiščeGrebiščeGrebiščeGrebiščeGrebiščeGrebiščeGrebiščeGrebiščeGrebiščeGrebiščeGrebiščeGrebiščeGrebiščeGrebiščeGrebiščeGrebiščeGrebiščeGrebišče
Sezona kampa: 1.5. - 30.10.
plan

Kamp Grebišče
Jelsa b.b.
21465 Jelsa

+385 21 761 191

Elektronska pošta
Uradna stran kampa
Kamp je primeren za:
tekstil
kamp brez mobilnih hišic
Lega kampa
7,49
Število ocen: 11
Podrobna statistika

Oceni kamp / dodaj komentar
Urejenost kampa
Sanitarije
Športni in ostali objekti v kampu
Vrednost glede na ceno
Kamp Grebišče se nahaja 1,5 km vzhodno od Jelse na otoku Hvaru. Leži na 3 ha površine in ga od morja loči le cesta. Obdan je z borovim gozdom in mivkasto plažo. Lokalna cesta, ki poteka mimo kampa ni več prometna, saj so zgradili novo povezavo med Jelso in Sučurajem.


V kampu Grebišče sprejemajo Avtokampi.si kamping kartico, s katero bo kampiranje ugodnejše. Popust je objavljen pri ceniku kampa, kamping kartico pa naročite TUKAJ.

V kampu je urejenih cca 150 parcel, ki so razdeljene v več kategorij glede na opremljenost. Kot posebnost omogočajo tudi parcele z lastno kuhinjo, prostorom za pomivanje posode in kopalnico. V kampu imajo tudi urejenih nekaj kamnitih bungalovov, ki so opremljeni z dvema spalnicama, kopalnico, kuhinjo in veliko teraso. Tik ob morju so na sončnem delu uredili prostor za lastnike avtodomov, kateremu so dodali manjši sanitarni del s kemičnim wc-jem. Te parcele so opremljene z elektriko in vodo.

Sanitarni objekti so moderno urejeni z wc-ji, tuš kabinami, pralnico perila, prostorom za likanje in pranje posode. Novost so tudi otroške sanitarije, previjalnica in tuš za pse. Urejenost sanitarij je na najvišjem nivoju in nekakšen standard kakovosti ostalim kampom v regiji.

Plaža v kampu Grebišče je razdeljena na dva mivkasta zaliva, kjer najbolj uživajo otroci, saj je voda v zalivih nizka.

V avtokampu imajo ob morju urejeno otroško igrišče, lahko pa si tudi izposodite kolesa. Po kampu deluje brezplačni brezžični internet. Pri recepciji je urejena mini trgovina, kjer lahko kupite nujne potrebščine za zajtrk.

V kampu nudijo tudi masažo, specialno ponudbo aerobike na plaži za odrasle in otroke, ki pomaga pri težavah s hrbtenico in pri pravilni drži. Ob morju je odprt lokal, kjer vam ponudijo tudi naravni sok iz mandarin in pomaranč, ki rastejo v kampu. Večje trgovine in ostale restavracije se nahajajo v bližnji Jelsi.


Informacije o trajektnih povezavah in cenah trajektnih kart za otok Hvar
Info
površina kampa
3
kapaciteta kampa
300
pretežna poraščenost
lokacija ob morju
število vseh kampirnih mest
121
število parcel z elektriko
121
število parcel z elektriko in vodo
možnost najema bungalova, apartmaja ali sobe
4
možnost najema šotora
možnost najema prikolice
možnost najema mobilne hiške
Storitve v kampu
sanitarije
sanitarije za invalide
kemične sanitarije
trgovina
restavracija
dovoljeno za pse
Tuši za pse
Brezplačen Wifi
Pralni stroj
Sušilec
Privez za čolne / boja
Otroško igrišče
Otroške kopalnice
Družinske kopalnice
izpust za avtodome
Plaža za pse
možnost interneta v kampu
Wifi dostopna točka v kampu - plačljiv
Rampa za spuščanje čolnov
zunanji bazen
Notranji bazen
Animacija za otroke
Športni in ostali objekti v kampu
možnost izposoje koles
Namizni tenis
Izposoja čolnov
tenis igrišče
odbojka
potapljaški center
Košarka
Nogomet
Mini golf
Veslanje / rafting
Plezalna stena / Plezanje
Legenda
izbrani kamp: GPS: 43,158567°N 16,711400°E
kamp v okolici
Cenik za leto 2018 (v EUR)
1.5. - 30.6.1.9. - 30.10.1.7. - 31.7.1.8. - 31.8.
Oseba5,106,536,538
Otroci stari od 2 do 12 let4,104,1055
Parcela z elektriko, kuhinjo, kopalnico30 - 33*30 - 33*32 - 37*32 - 37*
Parcela ob morju z elektriko16202021
Parcela z elektriko in vodo 1617,9017,9022,90
Neparceliran kamp prostor z elekt.13141415,73
Neparceliran kamp prostor8,608,938,939,33
Dodatni avto3,30445
Dodatni šotor3,30445
Turistična taksa1111
Kamping karticaPOPUST NA AVTOKAMPI.SI KAMPING KARTICO:
2018 - 5% popust v terminih 1.5. - 30.6. in 25.8. - 30.10.

*nižja cena velja za manjše parcele namenjene postavitvi šotora, višja cena pa velja za večje parcele

Cenik namestitve za leto 2018 (v EUR)
1.5. - 30.6.20.8. - 30.10.1.7. - 31.7.1.8. - 20.8.
Bungalov za 4 osebe8080100100
Turistična taksa1111

Grebišče Grebišče Grebišče Grebišče
Grebišče Grebišče Grebišče Grebišče
Grebišče Grebišče Grebišče Grebišče
Grebišče Grebišče Grebišče Grebišče
Grebišče Grebišče Grebišče Grebišče
Grebišče Grebišče Grebišče Grebišče
Grebišče Grebišče Grebišče Grebišče
Grebišče Grebišče Grebišče Grebišče
Gost  (Obisk: avgust 2018 - družina z najstniki)Skupna ocena: 6,20 

V kampu Grebišče smo bili letos že tretjič in smo bili tokrat izredno neprijetno presenečeni. Maja smo namreč rezervirali isto parcelo kot lani in tudi plačali 100€ zanjo, ko pa smo prišli v kamp, so nam povedali, da je ne moremo dobiti in da si lahko izberemo eno od ostalih parcel. Seveda nam to ni bilo ok, ker smo želeli biti v zgornjem, tišjem delu kampa, ponujali pa so nam 2 parceli v spodnjem delu ob cesti. Vse to bi še nekako sprejeli, če ne bi obe sestri imeli tako groznega odnosa - to vam lahko ponudimo, če ne pa pojdite drugam in vam damo denar nazaj. Starejša je na komentar, da se nam to ne zdi fer, naredila cel cirkus z metanjem denarja na pult in da takih gostov oni ne rabijo in da naj kar gremo (pa nisva ne dvigovala glasu niti bila žaljiva) ??? Zdi se mi izredno nesramno, sploh ker bi lahko to naredile povsem drugače in se ne bi čutili užaljeni. Ker v višku sezone in po dolgi vožnji nismo želeli iskati drugega kampa, smo pogoltnili ponos in ostali, vrnemo pa se zagotovo več ne. No, naslednji dan smo enako situacijo videli pri poljski družini, ki je šotor in vso opremo za en dan morala postaviti na drugi parceli in se nato seliti. Toliko o rezervacijah parcel.

Darmarko  (Obisk: avgust 2018 - v paru)Skupna ocena: 6,00 

Bili smo u kampu 12 dana. Super je što je gornji dio kampa (južno od ceste) cijeli u hladu i svega par parcela ima slabiji hlad. Donji dio nema toliko hlada, ali nađe se. Teren je strm, pa je kamp terasast, zbog čega na neke parcele mogu samo šatori jer nema pristupa vozilima. Neke parcele su dosta velike, dok na druge stane samo mali šator. Parcele u centralnom dijelu, oko recepcije, imaju sudopere s toplom vodom i to je odlično. Cesta koja dijeli kamp nije jako prometna, ali je zavoj, pa je potreban oprez. Do centra Jelse ima 2km, a nekih 100m od kampa cesta postaje još manje prometna, praktički šetnica, koja prolazi pored susjednih kampova Holiday i Mina.
Mi smo bili u dijelu skroz desno (parcele 92-114). Taj dio su manje parcele na kojima hlad pravi drveće mandarina i tu nema pristupa autima, a auti se mogu parkirati malo dalje, pored sanitaraca. To je zapravo dobro za tišinu i nama je to super odgovaralo. Problem tog dijela kampa je što ima svega 3 ženska i 3 muška WC-a (i 3 pisoara), te 1 dječji. U donjem dijelu kampa (dio uz obalu, ispod ceste) je sanitarac u obliku kontejnera, te sam primijetio da je u naš dio dolazilo dosta ljudi iz tog dijela kampa. Što se tiče "našeg" sanitarca, topla voda je bila konstantan problem. Čim je nekoliko slavina otvoreno, padne pritisak i nema tople vode ili dođe nakratko, pa nestane. Tuševi još kako-tako, ali na umivaonicima i sudoperima je češće bilo samo hladne vode nego što bi se pojavila topla. Sanitarije se čiste par puta dnevno, ali zbog njihovog relativno malog broja (zbog čega imaju velik promet) trebalo bi puno češće. Tuš kabine su dosta velike, ali nemaju predprostor za stvari.
Plaže su dvije. Ona pored beach bara je pješćana, a druga, ispod parcela 18-22 šljunčana, ali pijesak je odmah u moru. More je plitko i super je za djecu, ali niti plivači ne moraju daleko (nije dugačak plićak kao na Rabu recimo). Nisu bile nešto natrpane, čak poprilično malo s obzirom na veličinu i popunjenost kampa, ali i činjenicu da i gosti izvana dolaze na njih. Gosti koji dolaze izvan kampa se parkiraju u kampu odmah ispod ceste. Na plaži se mogu unajmiti SUP-ovi, ima stol za stolni tenis, masaža, nekakva teretana na otvorenom... U sklopu beach bara ima i fast food. Na recepciji je mala trgovina (pivo 20 kn, hambi pecivo 10 kn), ali je preslabo opskrbljena praktički za bilo što.
Osoblje je ljubazno, ali ostavlja dojam pasivne agresije na bilo kakav upit. No ostavljam mogućnost da je ovo bio samo moj subjektivan dojam. Plaćanje se vrši dan ranije. Želim napomenuti da je ovo jedini kamp koji nam je odbio smrznuti "pingvine" za frižider i to baš jutro nakon grmljavine u kojoj nam je stradao frižider. Malo mi je čudno i da kamp ima 4*, jer po nekim parametrima jednostavno ne udovoljava.

Gost  (Obisk: junij 2018 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 9,20 

Kamp je lijepo uredjen, na mirnom mjestu. Jako ljubazno osoblje, na usluzi. Čistoća na visokoj razini. Malo manje sadržaja za djecu, ali je zato pješćana plaža idealna na djecu, a i lijep je kafić onda uz plažu. Parcele za šatore su većinom u hladovini cijeli dan, ali treba naglasiti kod rezervacije za veće šatore, jer ima manjih parcela na koje veći šatori ne stanu, dok su veće parcele zaista komotne. Svakako se opet vraćamo.

Gost  (Obisk: avgust 2017 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 9,40 

Prekrasna pozicija, čarobna plaža i lijepe parcele.
Uredno i čisto.
Uživali smo i vraćamo se iduće godine :)

Gost  (Obisk: avgust 2017 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 8,00 

Jelsa è a 10 min in bicicletta. Tra Hvar e Stari Grad, è il paese più economico dell'isola e rimane comunque bello e con tutti i servizi necessari a una buona vacanza. Il camping è molto bello, con due baie che permettono il bagno anche ai più piccoli. I servizi sono pulitissimi. Natalia e Anita sono gentilissimo e molto professionali. Bravi!

Gost  (Obisk: julij 2017 - v paru)Skupna ocena: 5,20 

Nisem zadovoljen, kamp je drag, majhne parcele, neosvetljena cesta do Jelse. Plaža še kar. Borova senca na parceli. Sicer je čist ampak za 4 zvezdice pričakoval več za to ceno 64 eur na dan predrag.

K & D  (Obisk: julij 2017 - v paru)Skupna ocena: 10,00 

Najlepši in najbolj urejen kamp kar sva jih obiskala. Lastniki zelo prijazni in vedno na razpolago gostom za kakršno koli potrebo. V kampu imajo manjšo trgovino in lokal na plaži. Sanitarije lepo urejene in redno čiščene večkrat dnevno, imajo pa tudi nov sanitarni blok z WC-ji za odrasle, invalide otroškim WC-jem , previjalnico ter tušem za hišne ljubljenčke. Kamp ločuje na dva dela cesta, ki pa je bolj sprehajalna kot prometna zaradi nove obvozne ceste Jelsa - Sučuraj ki poteka nad kampom. Plaža peščena in lepo urejena in čista. Priporočava obisk, midva se bova gotovo še vrnila.

Gost  (Obisk: julij 2014 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 4,40 

Kamp je urejen, motila me je lega kampa, je v hribu in je oddaljen cc 200 m od šotora ter prometna cesta po Hvaru ,ki loči kamp od plaže neprimeren za majhne otroke, drugače je kar uredu. Cena je visoka na to kar nudijo.

Max  (Obisk: julij 2013 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 8,80 

Prav gotovo eden izmed najlepših in najbolj urejenih kampov na Jadranu. Večina parcel je v senci, edino avtodomi pod cesto so na soncu. Urejenost, čistoča in prijaznost celotnega osebja je na najvišjem nivoju. Vzdušje je domače, vse poteka počasi. Tukaj se resnično ustavi čas. Priporočam vsem, ki cenijo naravo in pristne medčloveške odnose.

23beta  (Obisk: julij 2013 - ostalo)Skupna ocena: 6,00 

Kamp je eden od treh, ki so v bližini mesteca Jelsa. Je pa najbolj oddaljen od nje, recimo 20-30min hoje. Parcele so večinoma na soncu le nekaj jih je, ki so v senci. Kamp ima svojo plažo, kjer je mivka vendar pa se vsaj meni ni zdela nič kaj posebnega oz vabljiva za kopanje. Če se pripeljete na Hvar s trajektom Drvenik-Sućuraj je to drugi kamp in je ob glavni cesti, ustavite se mogoče pa vam zna ustrezati, zgubite mogoče 5-10min za ogled.

Aleksandra Pajk  (Obisk: julij 2011 - v paru)Skupna ocena: 9,20 

Zelo lep kamp, kjer je čistoča res na prvem mestu! Urejen, miren, in najlepši kamp na Hvaru. Imajo svojo majhno trgovino, kjer je možno dobiti vse osnovne potrebščine, tako, da ni potrebno hoditi v trgovino v bližnjo Jelso. Mogoče edina pomankljivost kampa je , da je plaža cez glavno cesto, Drugače pa priporočava ta kamp, kamor se bova še vrnila.prijava na e-novice
E-mail:
Kampi v okolici
Kamp Kraj Razdalja

Holiday Jelsa  0,47 km 
Jurjevac Stari Grad  9,92 km 
Lili Jagodna  8,59 km 
Mala Milna Hvar  18,28 km 
Mina Jelsa  0,84 km 
Nudist Vrboska  3,20 km 
Paklina Ivan Dolac  6,55 km 
Petarčica Zavala  4,73 km 
Forum - Zadnja objava
13:36Prijeten kamp
13:29Prijeten kamp
13:26Prijeten kamp
13:24Prijeten kamp
13:19Prijeten kamp
11.12.2018Cene pavšalov v sezoni 2019
11.12.2018Postajališče za avtodome Zagreb
11.12.2018Postajališče za avtodome Zagreb
11.12.2018Postajališče za avtodome Zagreb
11.12.2018Postajališče za avtodome Zagreb
Kamp Grebišče
'