English siteČlani v kampu: 4   I   Registracija   I   Prijava FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ YoutubeYoutube RssRSS
Avtokampi.si

¤ Domov » Kampi » Črna gora » Črna gora obala » Ada Bojana

Natisni kamp Ada Bojana

Kamp Ada Bojana

20 EUR
Ada BojanaAda BojanaAda BojanaAda BojanaAda BojanaAda BojanaAda BojanaAda BojanaAda BojanaAda BojanaAda BojanaAda BojanaAda Bojana
Sezona kampa: 10.5. - 15.10.

Kamp Ada Bojana
Ulcinjska riviera
85360 Ulcinj

+382 30 457 061
+382 85 411351

Elektronska pošta
Uradna stran kampa
Kamp je primeren za:
FKK
Lega kampa
4,81
Število ocen: 15
Podrobna statistika

Oceni kamp / dodaj komentar
Urejenost kampa
Sanitarije
Športni in ostali objekti v kampu
Vrednost glede na ceno
Naturistični kamp na Adi Bojani je poznan turistični center, ki se nahaja 18 km jugovzhodno od Ulcinja, na sami meji z Albanijo. V sklopu tega centra že od leta 1973 deluje tudi FKK kamp Ada Bojana.

Kamp se nahaja na otoku Ada dolgem slabe 3 km in široko 2 km, ki ga z dveh strani obdaja reka Bojana, s tretje strani pa peščena plaža. Ker je kamp urejen v sklopu turističnega kompleksa Ulcinjska riviera so gostom na voljo restavracije, bari, diskoteka in športni objekti, možen pa je tudi najem bungalovov.

V zadnjih letih so v turističnem centru uredili nove bungalove, postavili osvetlitev po celotnem naselju in kampu ter na sami plaži uredili dva nudistična bara. V letu 2012 so renovirali tudi sanitarije in recepcijo.

Zaradi ugodne klime je to območje zelo poznano med surferji in kajtarji v bližini pa deluje tudi ski lift.
Info
površina kampa
6
kapaciteta kampa
220
pretežna poraščenost
lokacija ob morju, reki, jezeru
število vseh kampirnih mest
150
število parcel z elektriko
56
možnost najema bungalova, apartmaja ali sobe
250
možnost najema šotora
možnost najema prikolice
možnost najema mobilne hiške
Storitve v kampu
sanitarije
restavracija
dovoljeno za pse
sanitarije za invalide
kemične sanitarije
Družinske kopalnice
izpust za avtodome
trgovina
Tuši za pse
Plaža za pse
možnost interneta v kampu
Wifi dostopna točka v kampu - plačljiv
Brezplačen Wifi
Pralni stroj
Sušilec
Privez za čolne / boja
Rampa za spuščanje čolnov
zunanji bazen
Notranji bazen
Otroško igrišče
Otroške kopalnice
Animacija za otroke
Športni in ostali objekti v kampu
tenis igrišče
odbojka
možnost izposoje koles
potapljaški center
Namizni tenis
Košarka
Nogomet
Mini golf
Veslanje / rafting
Izposoja čolnov
Plezalna stena / Plezanje
Legenda
izbrani kamp: GPS: 41,864595°N 19,344424°E
kamp v okolici
Cenik za leto 2013 (v EUR)
10.5. - 5.7.
21.8. - 15.10.
6.7. - 20.8.
Oseba3,704,60
Otroci stari od 4 do 12 let1,802,30
Šotor3,704,60
Avto2,302,90
Motor1,802,30
Avtodom 4,506,30
Počitniška prikolica3,704,60
Elektrika2,302,30
Hladilnik2,302,30
Turistična taksa11

Ada Bojana Ada Bojana Ada Bojana Ada Bojana
Ada Bojana Ada Bojana Ada Bojana Ada Bojana
Ada Bojana Ada Bojana Ada Bojana Ada Bojana
Ada Bojana
MikM  (Obisk: avgust 2013 - v paru)Skupna ocena: 6,20 

Tudi letos naju je pot zanesla v ta kamp. Opažava, da se stanje v kampu počasi nekoliko izboljšuje. Od lani je novost v tem, da so v Adi nasadili par sto dreves, ki pa jih kljub veliki suši nikoli ne zalijejo. Polovica se jih bo po vsej verjetnosti do drugega leta posušilo. Pa vendar - izredno velik napredek, ki se ga bo občutilo šele čez kakih deset let ... Vedno bolj je moteča tudi sosednja "oblečena plaža" na katero v procesijah hodijo skozi FKK, ponoči pa se s te iste plaže sliši muzika ... Plaža pa je še vedno fantastična - vredna sorazmerno dolgega potovanja iz oddaljene Slovenije.

zoran minić  (Obisk: julij 2012 - v paru)Skupna ocena: 5,00 


U odnosu na cenu, kamp je sasvim OK.

MikM  (Obisk: september 2012 - ostalo)Skupna ocena: 4,20 

Narava je fantastična, idealna za tiste, ki imajo radi mivko, žal pa za naše razmere umazana. VV kampu je vse dokaj zanemarjeno, staro in dotrajano. V vseh teh letih se jim ni ljubilo posaditi tistih nekaj dreves, ki bi danes tako zelo olajšala bivanje. Se pa v zadnjem času opazi nekaj sprememb: topla voda za pranje posode, pokošena trava, sorazmerno čiste sanitarije, kolikor so zaradi dotrajanosti sploh lahko, .... nove pipe. Kamp ima od letos tudi novo razsvetljavo, kar je pohvalno, žal pa se osebju ne ljubi ugašati in prižigati in so bile luči prižgane 24 ur na dan. Priporočam, da obiščete kamp, vendar ne vsako leto. Tako na vsakih par let je povsem dovolj, da se prepričate, kako dobro smo naredili, da smo se pred dvema desetletjema odcepili od tega Balkana. Kamp me namreč vsakič spomne na nesmisle iz JLA.

Pera  (Obisk: september 2012 - ostalo)Skupna ocena: 8,80 

Nice

dusica stojkovic  (Obisk: avgust 2012 - ostalo)Skupna ocena: 1,00 

osoblje je zaista divno ali kamp je katastrofalan.tesko je pronaci mesto u hladu,sanitarije su jako lose

brana  (Obisk: avgust 2012 - ostalo)Skupna ocena: 8,20 

na adi je pravi odmor,loše je to što što je sve više i više ne-nudista,koji kvare ambijent ade..svaka šuša može za par evrića ući na adu.divljaju automobilima,smeju se nama nudistima,obučeni na plaži glume neko bolesno ludilo.jako je loše i jadno to što se dešava.kamp je super,dobri domaćini,dobra atmosfera,gosti manje više stalni...ove godine su ga čak i malo sredili.jedina zamerka za kamp po meni bila bi sledeća:tako maleni kamp ima čak 4ulaza,tu ulazi i kurta i murta,potroše vruću vodu,a mi kamperi koji plaćamo kamp grejemo vodu na suncu..isto tako ti ulazi su prolaznicima prečica do radnje,što stvarno nije fer,jer nemamo svoj mir u kampu!zatvorite te ulaze i ostavite onaj glavni,mi ćemo imati svoj mir i imaće se bolji pregled ko ulazi u kamp.

borut  (Obisk: avgust 2012 - ostalo)Skupna ocena: 6,80 

Plusi:
- čudovita peščena plaža
- zelo prijazno osebje
- wc-ji zelo stari, ampak solidno vzdrževani (ena gospa je tam non-stop)
- primerna cena kampiranja za to ponudbo
- dovolj sence za kampiranje (ni bilo pretirane gužve v začetku avgusta)

Minusi:
- na sosednji plaži v neposredni bližini nabija muzika celo noč do sončnega vzhoda (zelo glasno)
- na dan samo ena rolica papirja na wc, priporočam, da imate za vsak slučaj eno v rezervi
- navite cene v lokalih (v okolici nisma našla lokala z normalnimi cenami)
- nenormalna gužva na cestah, nobene obvoznice, ne priporočam potovanja ob vikendih v nobeno smer

Vtisi:
V kampu je pretežno srbska in črnogorska mladina, potovanje tja je zelo zanimiva izkušnja, vendar se ne splača delat toliko kilometrov in prestati toliko ur v kolonah, da bi se redno vračala, (mogoče spet čez nekaj let) ker življenje tam je kar drago (bolj greš na jug, ceneje je - ne drži). Sama cena kampiranja pa je primerna.
Vici o črnogorcih povsem držijo - usporeni snimak

slk  (Obisk: julij 2012 - ostalo)Skupna ocena: 3,40 

Z malo truda bi se dalo kamp lepo urediti. Sanitarije so boge, za pomivanje posode je samo hladna voda, polno komarjev.
Odebje je prijazno.

ŽAK  (Obisk: julij 2012 - ostalo)Skupna ocena: 1,00 

Ocena morda ni prava pa vseeno dajem komentar predvsem na zaposlene v restavraciji na obali. V camp kljub natančnemu ogledu ob 20:00 nisva zašla, (l. 2005),ker ni imel primerne sence. Iz slik vidim, da je tudi danes ni. Še dobro, naslednje dni je bila v Ulcinju vročina okoli 40 stopinj. Odšla sva v Toni camp.Nekega vročega julijskega dne ob 7:00 zjutraj sva se z ženo prešvercala mimo rampe, ker je vratar na ADI še zehal in napol spal. Končalo se je slabo, saj so naju s tega rezervata "nagnali" Iz dvojih koles in šotorskega vojaškega krila sva si ob 41 stopinjah celzija naredila malo sence, kakih 100 m od restavracije ob obali. Žal njihove sence niso hoteli dati v najem! No ob 12: je prišel že drugič neki zaposleni s te restavracije in naju kljub napol prazni plaži, kjer 50 m naokoli ni bilo nobene duše nagnal! Ada me ne vidi več. Če nisi bil v hotelu ali campu ni bilo dovoljeno uživati v poležavanju in kopanju v tem predelu!

Anazi  (Obisk: junij 2012 - ostalo)Skupna ocena: 8,00 

Kamp na Adi Bojani je bio u jako lošem stanju i on je renovinaran za sezonu 2012. godine. Renovirano je kupatilo i toaleti, sređeni su umivaonici, uvedena topla je voda, rasveta duž celog kampa, sređena je recepcija. Očišćeno je žbunje, posut je sumpor, izvršena dezinfekcija, dezinsekcija i deratizacija.

tomazzi  (Obisk: april 2012 - ostalo)Skupna ocena: 7,80 

Ob pol devetih zvečer navalijo komarji ko zmešani vendar le do desetih, ko odletijo spat.

Mobilni  (Obisk: avgust 2011 - ostalo)Skupna ocena: 4,60 

Kamp majhen a prijeten. Sanitarije starinske vendar v času letovanja dokaj čiste in založene z WC papirjem. Do plaže cca. 2 minuti hoje. Plaža fantastična, prava malačrnogorska Grčija, skoraj prazna in čista. Za ležalka in sončnik smo odšteli 5 eur, kar se mi je zdelo za črnogorske razmere zelo veliko. Restavracija na plaži je prijetna, vendar v večernih urah ne znajo tržiti prelepe lokacije (npr. glasba, sveče, posebni meniji, tematski večeri ipd.). Trgovina ob recepciji kampa je bolj za prvo pomoč kot kaj več. Občasno so zaradi vlage prisotni komarji, zato priporočam sredtsvo proti pikom.

Kreden  (Obisk: julij 2011 - ostalo)Skupna ocena: 3,20 

Do plaže je par minut hoje, vendar se naložba povrne, ko ste tam. Plaža je namreč fantastična. Sanitarije so sicer arhaične a med našim bivanjem so bile čiste, urejene in založene z WC papirjem. Ni ločenih moških in ženskih sanitarij, kar se mi zdi kar logično (FKK). V kampu sicer primanjkuje sence, tako da boste v senci hitro dobili kakšnega črnogorskega/srbskega soseda, ki bo hotel postaviti svoj šotor čez vašega. Manjka pa tudi spodobna trgovina, obstoječa si niti približno ne zasluži tega imena. Obvezen sprehod do albanske meje. Kamp zadržano priporočam.

Ana  (Obisk: april 2011 - ostalo)Skupna ocena: 3,00 

Površina kampa iznosi 54 000 kvadratnih metara, a može istovremeno da ugosti 220 ljudi. Auto kamp raspolaže sa 56 priključaka za struju, 4 kupatila, 16 toaleta, 4 umivaonika i 7 kandilabera za rasvjetu. Ima hladovine. U poslednje tri godine dosta toga se uradilo na usavršavanju svih sadržaja na Adi.

Cijene su iste kao prošle godine

yaki  (Obisk: avgust 2009 - ostalo)Skupna ocena: 1,00 

Zadnjih 20 godina dolazim u ovaj kamp i mogu reći da se gotovo ništa u njemu nije uradilo za to vreme. Sanitarni čvor vrlo često vređa dostojanstvo a posebanost ovog kampa je to što imate samo 2 ogledala i umivaonika na celi kamp. Nema hladovine ali zato ima zmija. Rezime, kamp je prava katastrofa ali da se otrpeti zbog prekrasne plaže.

PREBERITE ŠE NOVICE O KAMPU:

Iščete primeren nudistični FKK kamp?


prijava na e-novice
E-mail:
Kampi v okolici
Kamp Kraj Razdalja

Copacabana Ulcinj  4,23 km 
Miami Beach Ulcinj  9,27 km 
Safari Beach Ulcinj  7,90 km 
Tomi Ulcinj  9,07 km 
Tropicana Beach Ulcinj  7,50 km 
Forum - Zadnja objava
24.6.2016Kamp VIRA - Hvar
24.6.2016Kamp SOLINE Biograd
24.6.2016hvar
23.6.2016Kamp Baško Polje (Baška Voda)
23.6.2016Avtokampi.si kamping kartica
23.6.2016Kamp Baško Polje (Baška Voda)
23.6.2016Kamp Eko Selo Boračko jezero
23.6.2016Kamp Baško Polje (Baška Voda)
23.6.2016Kateri kamp v Bosni?
22.6.2016Kamp Baško Polje (Baška Voda)
Kamp Ada Bojana
'