English siteČlani v kampu: 1   I   Registracija   I   Prijava FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ YoutubeYoutube InstagramInstagram
Avtokampi.si

¤ Domov » Kampi » Slovenija » Goriška in Posočje » Liza

Natisni kamp Liza

Kamp Liza

20 - 25 EUR
LizaLizaLizaLizaLizaLizaLizaLizaLizaLizaLizaLizaLizaLizaLizaLizaLizaLizaLizaLiza
Sezona kampa: 1.1. - 31.12.
plan

Kamp Liza
Vodenca 4
5230 Bovec

Tel: + 386 5 389 63 70

Elektronska pošta
Uradna stran kampa
Kamp je primeren za:
tekstil
kamp brez mobilnih hišic
Veslanje / rafting
Kolesarjenje
Lega kampa
8,31
Število ocen: 9
Podrobna statistika

Oceni kamp / dodaj komentar
Urejenost kampa
Sanitarije
Športni in ostali objekti v kampu
Vrednost glede na ceno
Kamp Liza je od središča Bovca oddaljen cca 2km zahodno proti sotočju rek Koritnica in Soča ter se nahaja nad samo Koritnico. Kamp je odprt čez celo leto in je odlično izhodišče za vse športne navdušence, ki si želijo aktivnih počitnic v Bovcu.

V kampu sprejemajo Avtokampi.si kamping kartico, s katero bo kampiranje ugodnejše. Popust je objavljen pri ceniku kampa, kamping kartico pa naročite TUKAJ

Parcele v kampu so urejene na petih conah in povsod je možen priklop na elektriko. Parcele na travnati površini in na platoju tik ob reki Koritnici so namenjene predvsem šotoristom, na peščeni podlagi pa lastnikom avtodomov in počitniških prikolic. Na več mestih po kampu so tudi urejena kurišča, kjer lahko tudi gosti kampa ob večerih zakurijo ogenj, urejen je tudi skupen žar.

V kampu Liza omogočajo tudi najem glamping lesenih hišic za 2 osebi, sob za 2 - 3 osebe in šotora za 2 osebi.

Kamp Liza ima dva sanitarna objekta, ki sta ogrevana. Eden je urejen v sklopu recepcije, drugi pa je nov v gornjem del kampa, ki je urejen v montažnih zabojnikih. Sanitarije so prilagojene tudi otrokom. Omogočajo tudi oskrbo avtodomov.

V kampu deluje mini trgovinica in odlična restavracija. Gostom je na voljo tudi info točka za številne športne dejavnosti v Bovcu in okolici - rafting, kajak, kanjoning kolesarjenje, pohodništvo, zipline.. V kampu je tudi igrišče za odbojko na mivki in mini otroško igrišče.
Info
kamp je odprt celo leto
površina kampa
2
kapaciteta kampa
250
pretežna poraščenost
število vseh kampirnih mest
100
število parcel z elektriko
100
možnost najema šotora
možnost najema prikolice
možnost najema mobilne hiške
možnost najema bungalova, apartmaja ali sobe
Storitve v kampu
sanitarije
sanitarije za invalide
kemične sanitarije
izpust za avtodome
restavracija
dovoljeno za pse
Brezplačen Wifi
Pralni stroj
Sušilec
Otroške kopalnice
Družinske kopalnice
trgovina
Tuši za pse
Plaža za pse
možnost interneta v kampu
Wifi dostopna točka v kampu - plačljiv
Privez za čolne / boja
Rampa za spuščanje čolnov
zunanji bazen
Notranji bazen
Otroško igrišče
Animacija za otroke
Športni in ostali objekti v kampu
odbojka
možnost izposoje koles
Veslanje / rafting
tenis igrišče
potapljaški center
Namizni tenis
Košarka
Nogomet
Mini golf
Izposoja čolnov
Plezalna stena / Plezanje
Legenda
izbrani kamp: GPS: 46,332355°N 13,574993°E
kamp v okolici
Cenik za leto 2018 (v EUR)
1.1. - 14.4.
1.10. - 31.12.
15.4. - 14.5
1.9. - 30.9.
15.5 - 31.8.
Oseba9,5011,5012,50
Otroci stari od 6 do 7 let66,607,20
Otroci stari od 7 do 14 let78,609,40
Elektrika444
Pes111
Turistična taksa0,630,630,63
Kamping karticaPOPUST NA AVTOKAMPI.SI KAMPING KARTICO:
2018 - 5% popust na kampiranje čez celo leto

Za bivanje 7 noči ali več vam podarijo 10% popusta.

Možno je plačilo s kreditnimi karticami
Cenik namestitve za leto 2018 (v EUR)
1.1. -31.12.
Najem šotora za 2 osebi36
Glamping - lesena hišica za 2 osebi60
Soba za 2 osebi50 - 55
Soba za 3 osebe75
Internet dostop - WIFIgratis
Turistična taksa1,26

V primeru bivanja le eno noč je doplačilo 20%, za dve noči pa 10%.
10% popust na bivanje daljše od 7 dni.

Liza Liza Liza Liza
Liza Liza Liza Liza
Liza Liza Liza Liza
Liza Liza Liza Liza
Liza Liza Liza Liza
Liza Liza Liza Liza
Liza Liza Liza Liza
Liza Liza Liza Liza
Liza Liza Liza Liza
Liza Liza Liza Liza
Liza
Gost  (Obisk: julij 2018 - v paru)Skupna ocena: 9,40 

odličen kamp, osebje prijazno ter ustrežljivo. sanitarije urejene, ter parcele v coni 5 (ob vodi) so lepo urejene z dostopno elektriko ter umivalniki.

Gost  (Obisk: avgust 2017 - s prijatelji)Skupna ocena: 8,60 

Pretekli vikend smo preživeli v Bovcu, natančneje v kampu 'LIZA'. Razen mene in mojega moža, so bili vsi člani naše ''odprave'', prvič na tem koncu Slovenije in so bili resnično navdušeni nad naravo, turistično ponudbo in predvsem nad urejenostjo in čistočo kampa. Smo bili pa vsi, že prvi dan našega obiska v kampu, izredno negativno presenečeni nad lastnikom kampa oz. njegovim odnosom do slovenskih gostov. Gospod nas je po kakšni uri, ko smo ob šotorih poslušali glasbo in zapeli nekaj slovenskih pesmi, prišel opozorit, da glasba in prav tako prepevanje, v njegovem kampu nista dovoljena. Opozoril nas je z besedami: ''VI Slovenci in Slovaki, prihajate k nam delat 'galamo' …'' Ob tem naj omenim, da gospod očitno niti sam ne pozna hišnega reda svojega lastnega kampa, saj nas je prišel opozorit kmalu po 20h, medtem, ko je v hišnem redu zapisano, da morata biti v kampu mir in tišina od 23h dalje … Ko smo mu to omenili, nam je dajal, da sploh ni pomembno, kaj piše v hišnem redu. Če bi dejansko razgrajali in noreli naokoli, se celo strinjam z njim, da je potrebno takoj ukrepati. Vendar pa je šlo tu za to, da se je nad nami pritožila turistka iz Nemčije in ker smo MI 'samo' Slovenci, je takoj, brez pozdrava in predstavitve, kdo sploh je, pristopil k nam in nam dal vedeti, da smo nezaželeni gosti. Naslednji večer so, denimo, bili zelo glasni študenti, člani športnega kluba Univerze iz Freiburga, pa jih nihče ni prišel opozorit kljub temu, da so se veselili do 3.30 ponoči….
Sicer verjamem, da so ljudje, ki aktivno preživljajo svoj dopust, ob koncu dneva utrujeni in si želijo počitka, bi se pa vseeno ti isti ljudje, ne glede na to od kje prihajajo, morali zavedati, da vsi dopustov ne preživljamo radi v čisti tišini, se veselimo redkih dni, ko smo prosti, druženja s sorodniki ….
To make a long story short: vse pozitivno o samem kampu, gospodu lastniku pa priporočam, da izpili svoje veščine komunikacije.

Gost  (Obisk: avgust 2017 - s prijatelji)Skupna ocena: 5,00 

Odločili smo se, da vikend preživimo v kampu Liza v Bovcu. Kamp je zelo lep in urejen, vendar je odnos lastnika do gostov zelo neprofesionalen. V petek smo prispeli okoli 17h popoldne in postavili šotore. Okoli 19h smo si prižgali glasbo, vendar le ta ni bila preglasna, saj se ni slišala niti do sanitarij, ki so bile samo eno parcelo stran. Po pol ure, ko smo imeli prižgan radio, je prišla Nemka s sosednje parcele in rekla, da naj stišamo radio, ker ona ne more poslušati svoje glasbe. Zdelo se nam je malo smešno, vendar smo ji vseeno ugodili. Kljub temu, je okoli 20h prišel do nas lastnik kampa, ki se nam sicer ni predstavil, in nas brez pozdrava začel žaliti z besedami: »VI SLOVENCI IN SLOVAKI ste prišli delat galamo in niste zaželeni, slišal sem vas do recepcije (ki je bila mimogrede čisto na drugi strani kampa)«. Vsi smo bili zgroženi nad njegovo izjavo VI SLOVENCI – to pomeni, da smo v svoji domovini v kampu Liza, tujci ali kako?
Tudi, če je bila po njegovo, glasba preglasna, bi lahko pristopil na način kot se za lastnika spodobi. Npr: »Dober večer, družba s sosednje parcele je prišla prosit, da malo stišate glasbo. Vem, da ura še ni pozna, vendar je kamp precej miren pa bi vas prosil, da ste malo tišji …« ali nekaj podobnega in v tem smislu, ampak ne, namesto tega smo dobili precej žaljivk z njegove strani.
Zgroženi nad njegovimi izjavami smo si šli ogledat hišni red kampa, kjer je navedeno, da mora biti tišina v kampu po 23 uri, kar pomeni, da niti nismo kršili hišnega reda.
Ker mi je njegov pristop dvignil tlak, sem ga poklicala po telefonu in mu prebrala, kaj je navedeno v hišnem redu. On mi je zatrjeval, da to ni res, saj hišnega reda kot lastnik očitno niti ni poznal. Rekla sem mu, da kljub temu, da nismo kršili niti ene točke hišnega reda, bomo seveda ugasnili glasbo. Na koncu se mi je sicer opravičil in rekel, da imam prav tako glede hišnega reda kot njegovega pristopa.
Kljub njegovemu opravičilu, smo se v svoji domovini počutili kot tujci, in v ta kamp se zagotovo ne bomo več vrnili

Gost  (Obisk: avgust 2015 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 8,60 

Lušto je bilo. Sanitarije so mogoče malo premajhne.

Sanya  (Obisk: marec 2016 - v paru)Skupna ocena: 10,00 

Luštn kamp, kjer se vidi, da je lastniku Maksimu pomembna tudi intima njegovih gostov, saj so parcele za šotore dovolj velike. Čeprav sva bila ob tem času sama v kampu, je kamp super lepo urejen, sanitarije ogrevane, čiste. Maksim pa je prava faca 😊 Zagotovo se vrneva 😊👍😉

Gost  (Obisk: julij 2015 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 9,40 

Odlično! Ničesar nismo pogrešali. Se vrnemo zagotovo!

Gost  (Obisk: avgust 2015 - v paru)Skupna ocena: 9,00 

zelo lep in lepo urejen kamp! Definitivno se vrnemo v ta kamp!!

Veslac  (Obisk: november 2014 - v paru)Skupna ocena: 8,40 

Obisk 31.10.-2.11.2014, s prikolico, sprejem zelo prijazen, s korektnim nasvetom, kje se nastaniti. Sanitarije ogrevane, kar je za tuširanje po pohodniških podvigih novembra precej pomembno, čisto, tolpa voda tudi zunaj za pomivanje.
Po dolgoletnih obiskih drugega kampa tokrat prvič v Lizi. Zaneslijov bova še.
Priporočam.

pingi  (Obisk: julij 2013 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 6,40 

Lepo urejen miren kamp s prijaznim lastnikom. Najde se tudi nekaj sence, blizu je reka Koritnica za prijetno ohladitev. Večina gostov pride zaradi vožnje s kajakom in drugih športnih aktivnosti (kolesarjenje, planinarjenje...), je pa tudi relativno blizu Bovca. Imajo free wi-fi.prijava na e-novice
E-mail:
Kampi v okolici
Kamp Kraj Razdalja

Adrenalinček Bovec  5,62 km 
Base camp Bovec Bovec  2,90 km 
Dvor Bovec - camper stop Bovec  2,74 km 
Kovač Bovec  0,22 km 
Polovnik Bovec  1,37 km 
Prijon Bovec  1,90 km 
Toni Bovec  0,06 km 
Vodenca Bovec  0,24 km 
Forum - Zadnja objava
00:00izbira kampa
00:00Kamp Istra Funtana nič več FKK
20.8.2018Kamp Istra Funtana nič več FKK
20.8.2018Kamp Istra Funtana nič več FKK
19.8.2018Kamp Mon Perin avgust
19.8.2018izbira kampa
19.8.2018Kamp Mon Perin avgust
19.8.2018Kamp Istra Funtana nič več FKK
18.8.2018izbira kampa
17.8.2018MOBILNA HIŠKA NA PARCELI-zadarskao področje- KUPIM
Kamp Liza
'