English siteRegistracija   I   Prijava FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ YoutubeYoutube InstagramInstagram
Avtokampi.si

¤ Domov » Kampi » Hrvaška » Istra » Arena Tašalera

Natisni kamp Arena Tašalera

Kamp Arena Tašalera

ni cenika
Arena TašaleraArena TašaleraArena TašaleraArena TašaleraArena TašaleraArena TašaleraArena TašaleraArena TašaleraArena TašaleraArena TašaleraArena TašaleraArena TašaleraArena TašaleraArena TašaleraArena TašaleraArena TašaleraArena TašaleraArena TašaleraArena TašaleraArena Tašalera
Sezona kampa: 19.4. - 29.9.
plan

Camping Arena Tašalera - Arenaturist
Premantura bb
52100 Pula (Premantura)

+385 52 575 555

Elektronska pošta
Uradna stran kampa
Kamp je primeren za:
tekstil
Lega kampa
6,63
Število ocen: 14
Podrobna statistika

Oceni kamp / dodaj komentar
Urejenost kampa
Sanitarije
Športni in ostali objekti v kampu
Vrednost glede na ceno
Kamp Arena Tašalera je od kraja Premantura oddaljen slaba 2 km ter od Pule 9 km. Nahaja se na zahodnem delu medulinskega zaliva. Kamp je bil odprt leta 1996 in je predvsem namenjen družinam. Od leta 2014 sodi v skupino kampov Arenaturist.

Kamp Arena Tašalera omogoča kampiranje na 220 urejenih parcel in najem 5 mobilnih hišic.

V kampu sprejemajo Avtokampi.si kamping kartico, s katero bo kampiranje ugodnejše. Popust je 5 - 10% na ceno osebe v primeru min. 3 nočitev. Več informacij o naročilu kartice in popustu je na TUKAJ.

Avtokampu daje senci gost borov gozd. Parcele so večinoma urejene v terasah in imajo priključke za elektriko. Na nekaj parcelah je možen tudi priklop na vodo. V osrednjem delu kampa je tik ob morju nekaj parcel urejenih tudi na travniku.

Najem mobilne hišice v kampu Arena Tašalera v Premanturi - v kampu omogočajo najem mobilnih hišic, ki so postavljene v delu kampa v bližini morja. V ponudbi imajo mobilne hišice površine 24m2 za 4 +1 osebo, ki so opremljene z dvema spalnicama - ena z zakonsko posteljo, druga pa ima dve ločeni postelji. Dnevni prostor s kuhinjo vključuje tudi pomožno ležišče za eno osebo, vsaka mobilna hišica pa ima še svojo kopalnico in zunanjo teraso. Gostom je na voljo brezplačen dostop do interneta, klimatska naprava pa je na voljo ob doplačilu. V mobilnih hišicah v kampu Arena Tašalera so ob doplačilu dovoljeni tudi psi.

Plaža v kampu je večinoma skalnata, na nekaj mestih so manjši prodnati zalivčki. Sanitarije so urejene, imajo tudi wc za invalide, kemični wc in oskrbovalno postajo za avtodome.

V kampu deluje manjša trgovina, restavracija, od športnih aktivnosti pa lahko igrate odbojko na mivki. Za otroke so uredili igrišče, organizirajo pa tudi poučne animacije.

V bližnji Premanturi, do koder je 10 minut sprehoda, boste našli tudi številne lokale ter restavracije, potapljaški in surferski center. Kamp je v neposredni bližini rta Kamenjak, kjer boste lahko uživali v kristalno čistem morju.
Info
površina kampa
4
kapaciteta kampa
700
dobra poraščenost
Oddaljenost od centra mesta
2000 m
lokacija ob morju
število vseh kampirnih mest
220
število parcel z elektriko
220
možnost najema mobilne hiške
5
možnost najema šotora
možnost najema prikolice
možnost najema bungalova, apartmaja ali sobe
Storitve v kampu
sanitarije
sanitarije za invalide
kemične sanitarije
izpust za avtodome
trgovina
restavracija
psi dovoljeni v mobilnih hiškah
dovoljeno za pse
Wifi dostopna točka v kampu - plačljiv
Pralni stroj
Privez za čolne / boja
Rampa za spuščanje čolnov
Otroško igrišče
Animacija za otroke
Družinske kopalnice
Tuši za pse
Plaža za pse
možnost interneta v kampu
Brezplačen Wifi
Sušilec
zunanji bazen
Notranji bazen
Otroške kopalnice
Športni in ostali objekti v kampu
odbojka
tenis igrišče
možnost izposoje koles
potapljaški center
Namizni tenis
Košarka
Nogomet
Mini golf
Veslanje / rafting
Izposoja čolnov
Plezalna stena / Plezanje
Legenda
izbrani kamp: GPS: 44,812600°N 13,912900°E
kamp v okolici
Arena Tašalera Arena Tašalera Arena Tašalera Arena Tašalera
Arena Tašalera Arena Tašalera Arena Tašalera Arena Tašalera
Arena Tašalera Arena Tašalera Arena Tašalera Arena Tašalera
Arena Tašalera Arena Tašalera Arena Tašalera Arena Tašalera
Arena Tašalera Arena Tašalera Arena Tašalera Arena Tašalera
Arena Tašalera Arena Tašalera Arena Tašalera Arena Tašalera
Arena Tašalera Arena Tašalera Arena Tašalera Arena Tašalera
Arena Tašalera Arena Tašalera Arena Tašalera
Gost  (Obisk: julij 2017 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 8,40 

Plaža je odlična, treba se je le malo sprehoditi vzdolž kampa, ker tam kjer je za čolne res ni najbolje, so pa uredili plato v vodi s katerega skačejo na plaži kjer so kamenčki in naprej betonske plošče. Restavracija je na lepi lokaciji in cene so znosne. Trgovina pa je dovolj založena in odprta dovolj dolgo, saj so v bližini še druge trgovine. Skratka, če greste na dopust je dovolj vsega, ravno pravšnja mera in lepo urejeno. če pa greste na dopust nakupovati pa kamp ni primeren. Sanitarije so šokantno lepo urejene, ogromno kampov smo dali skozi in tukaj čistoča preseže vse. Izjemno prijeten dopust, če ste radi od vsakdanjega pompa stran.

vesmar  (Obisk: avgust 2017 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 4,60 

Edina dobra stvar je veliko sence v kampu. Plaža je zelo slaba, neprimerna za otroke, ostre skale, na obali ogromno smeti, očitno sploh ne čistijo. V vodi sami čolni, tako, da plavaš med njimi, vohaš bencin, še kak oljni madež se pojavi vmes. Trgovina slabo založena, dela pa samo od 7:30 do 14:30. Če nimaš čolna, nimaš tu kaj počet.. Mi ne pridemo več.

Gost  (Obisk: julij 2013 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 5,40 

Bili z malo večjim šotorom z rezervirano parcelo, pa so nam komaj našli prostor, praktično edini ki je bil sploh dovolj velik. Bili smo blizu nekega grmovja, popikani od komarjev.......
Nekateri pavšalisti imajo zelo dobro urejeno. Plaža je pa boga, voda kalna, se ne vidi tudi do dna, plavaš med čolni, pa še na živem soncu. Mene žal ne vidijo več.

Calista1982  (Obisk: april 2016 - s prijatelji)Skupna ocena: 10,00 

Letos bomo prvič pavšalisti v Tašaleri in se že veselimo! Vzdušje je super! :)

Gost  (Obisk: avgust 2015 - pavšalni gost)Skupna ocena: 8,00 

v kampu Tašalera bivamio že 15 let, kot pavšalisti, od konca aprila do konca septembra.

Gost  (Obisk: julij 2015 - družina z najstniki)Skupna ocena: 5,40 

Preveč hrupno, ...

Gost  (Obisk: julij 2015 - v paru)Skupna ocena: 9,00 

Kamp je v primerjavi z prejšnjimi leti postal res dobra destinacija za dopust. Bistven napredek so naredili na infrastrukturi (sanitarije, razsvetljava,, restavracija) in na odnosu do gostov. Še trgovino spravijo v red pa bo super.

Gost  (Obisk: julij 2015 - pavšalni gost)Skupna ocena: 7,40 

Za to ceno bi bilo lahko bolje urejeno. Pa še vedno dvigujejo ceno!!!

Gost  (Obisk: avgust 2015 - pavšalni gost)Skupna ocena: 7,80 

Zadovoljen z vsem, razen obale, ki bi jo morali nasuti s prodom in urediti.

Gost  (Obisk: julij 2015 - s prijatelji)Skupna ocena: 5,20 

Kamp ni nič posebnega. Imeli so lepo urejene nove sanitarije, ostalo pa je povprečno. Velik plus je senca in minus manjko solidnega peostora za kopanje. Je bolj za tiste s čolni. Čeprav bi lahko bila rampa za spust čolna na koncu dodatno poglobjena da ne bi vsakokrat s peto motorja drgnil po tleh ko gre čoln v vodo in iz vode. Osebje na recepciji je bilo pa precej naveličano. Že ob prijavi sta se mladi dami obnašali kot da ju strašansko motim, ob odjavi pa lahko dodam še zmedenost. Je kar nekaj časa trajalo da je našla dokumente.

Lili_2015  (Obisk: maj 2015 - v paru)Skupna ocena: 6,60 

Kamp preseneča. V dobrem,! Zelo so se popravili v primerjavi z letom 2012. Edino električarja morajo čimprej zamenjati, ta človek ni primeren za delo z in med ljudmi. Kje je Valter??
Najbolj pa smo bili zadovoljni s ponudbo in postrežbo v restavraciji, ki jo vodi nova ekipa. Odlična hrana, pestra izbira jedi, zelo ugodne cene. Sami sploh nismo nič kuhali. Pred leti smo včasih šli jest v Stupice, pa v Premanturo in Ližnjan, zdaj tudi gosti iz drugih kampov pridejo v Tašalero na kosilo ali večerjo. Priporočam obisk!
Sanitarije urejene, recepcija prenovljena, receptorke so vse vedno dobre volje. Le trgovina ni bila odprta. No ja, niti je nismo preveč pogrešali, smo dobili topel burek zjutraj kar v restavraciji.
Le internet bi bil lahko boljši, smo bili malo bolj oddaljeni od recepcije, pa je bil signal slab ali pa ga ni.
Se vrnemo, še letos!

janau  (Obisk: julij 2014 - v paru)Skupna ocena: 4,20 

pravkar sva prišla iz dopusta v tem kampu, bivala sva v šotoru. Dobila sva parcelo ob morju, okoli naju so bili super sosedi, in šotor in avto sta bila v senci cel dan. Morje je bilo toplo, sicer malo ''smotan'' dostop vanj, ampak prostora si imel pa dovolj. Lahko si si našel tudi svoj zalivček, saj se ljudje očitno ne kopajo dosti v kampu. Sanitarije so dvoje - a ponoči zgornje zaprejo (wtf??), restavracija je letos nova in je dobra - mi2 sva jedla vsak drugi dan tam, pa je bilo boljše in cenejše od drugih restavracij v premanturi in medulinu. Cena kampa je bila ugodna - 24€ za cel paket (2 osebi, avto, šotor, prostora kolikor hočeš). Bližina kamenjaka - kjer so res hude plaže in mest za večerne sprehode. Motil naju je hrup iz diskoteke v Medulinu, ki je prišel po morju čež, drugače pa je to miren kamp

Nina Kovač  (Obisk: julij 2013 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 9,40 

Ravno smo se vrnili iz Kampa in glede na ceno, je kamp odličen. Jaz nisem slišala nobenga posebnega hrupa iz ceste, Medulina ali pa od sosednjih pavšalistov. Kamp je čist, gužve ni velike... internet je tudi brezplačen. Mene spomnja na kamp izpred desetih let v Savudriji in to je meni sploh pomen kampa, ker če bi želela imeti vse na 5ih 2m bi šla v apartma. Tudi sanitarije "na hribu"niso moteče ker hvalabogu imamo dve nogi, da lahko še malo hodimo. Tako da nam je dopust ostal v lepem spominu in še prijaznost osebja - do nas so bili vsi prijazni!

nezadovoljen  (Obisk: julij 2013 - v paru)Skupna ocena: 1,40 

Katastrofa.Tja ne bom več hodil zaradi neprijaznega osebja, predvsem mislim na delavce na vzdrževanju, ter preglasnega disko kluba(do 5tih zjutraj) takoj čez lužo.

Preusmerjeni ste na rezervacijski sistem izbranega kampa. Cene in pogoji, ki se nanašajo na vašo rezervacijo, so navedeni na spletni strani kampa. Vsi prikazani podatki v rezervacijskem sistemu so v izključni pristojnosti kampa, zato spletni portal Avtokampi.si nima nikakršne odgovornosti za točnost informacij. Vsa vprašanja ali spremembe v zvezi s potrjeno rezervacijo urejate direktno preko izbranega kampa.


prijava na e-novice
E-mail:
Kampi v okolici
Kamp Kraj Razdalja

Arena Runke Premantura  0,63 km 
Arena Stupice Premantura  1,66 km 
Kranjski kamp Premantura  0,75 km 
Forum - Zadnja objava
23:21Mover za enoosno prikolico
17:58Cene pavšalov v sezoni 2019
17:14Avtokampi.si kamping kartica
15:03Mover za enoosno prikolico
14:30kamp Pineta Fažana
14:25kamp Pineta Fažana
09:39Cene pavšalov v sezoni 2019
16.1.2019zimsko kampiranje kampi
16.1.2019zimsko kampiranje kampi
16.1.2019Cene pavšalov v sezoni 2019
Kamp Arena Tašalera
'