English siteČlani v kampu: 7   I   Registracija   I   Prijava FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ YoutubeYoutube InstagramInstagram
Avtokampi.si

¤ Domov » Kampi » Hrvaška » Južna Dalmacija » Korčula » Oskorušica

Natisni kamp Oskorušica

Kamp Oskorušica (Korčula)

20 EUR
OskorušicaOskorušicaOskorušicaOskorušicaOskorušicaOskorušicaOskorušicaOskorušicaOskorušicaOskorušicaOskorušicaOskorušicaOskorušicaOskorušicaOskorušicaOskorušicaOskorušicaOskorušicaOskorušicaOskorušica
Sezona kampa: 1.5. - 30.9.

Kamp Oskorušica
Oskorušica
20264 Račišće - Korčula

Tel: +385 20 710 897
+385 98 950 30 68

Elektronska pošta
Uradna stran kampa
Kamp je primeren za:
tekstil
kamp brez mobilnih hišic
Lega kampa
8,67
Število ocen: 11
Podrobna statistika

Oceni kamp / dodaj komentar
Urejenost kampa
Sanitarije
Športni in ostali objekti v kampu
Vrednost glede na ceno
Kamp Oskorušica se nahaja na otoku Korčula, na7 severni strani, približno 8 km zahodno od mesta Korčula. Do kampa vodi lokalna cesta na relaciji Korčula - Žrnovska banja - Račišće. Ta del Korčule je zelo miren, kar cenijo številni turisti, ki vsako leto obiskujejo te kraje.

Kamp je manjši in privaten, zato vas bodo lastniki vedno veseli in vam bodo omogočili res lep dopust. Parcele se nahajajo na travnati površini v nasadu oljk, gostom pa so na voljo delno prenovljene sanitarije, hladilniki ter prostor z žarom. Na novo je urejen tudi skupne prostor z mizo in klopmi, nudijo tudi kuhalnik. Gostom je ena voljo tudi uporaba pralnega stroja.

V kampu omogočajo priklop na elektriko, vendar boste potrebovali nekoliko daljši podaljšek. Gostom je na voljo tudi brezplačni dostop do interneta.

Kamp od plaže loči lokalna cesta. Plaža je večinoma kamnita z manjšimi prodnatimi odseki. V bližini je nekaj urejenih pomolov, prav tako pa v kampu omogočajo tudi privez za manjše čolne. V kampu je urejeno manjše otroško igrišče z gugalnico, toboganom...

Najbližja trgovina je od kampa oddaljena 4 km, restavracija pa 2 km. Sicer pa vsak dan v kamp pripeljejo kruh, pecivo, dvakrat tedensko pa tudi sadje, zelenjavo in ribe.


Informacije o trajektnih povezavah in cenah trajektnih kart za otok Korčula in polotok Pelješac
Info
površina kampa
1
kapaciteta kampa
70
dobra poraščenost
lokacija ob morju
Mini kamp (manj kot 200 oseb ali 50 parcel)
število vseh kampirnih mest
30
število parcel z elektriko
20
možnost najema šotora
možnost najema prikolice
možnost najema mobilne hiške
možnost najema bungalova, apartmaja ali sobe
Storitve v kampu
sanitarije
dovoljeno za pse
Brezplačen Wifi
Pralni stroj
Privez za čolne / boja
Otroško igrišče
sanitarije za invalide
kemične sanitarije
Družinske kopalnice
izpust za avtodome
trgovina
restavracija
Tuši za pse
Plaža za pse
možnost interneta v kampu
Wifi dostopna točka v kampu - plačljiv
Sušilec
Rampa za spuščanje čolnov
zunanji bazen
Notranji bazen
Otroške kopalnice
Animacija za otroke
Športni in ostali objekti v kampu
tenis igrišče
odbojka
možnost izposoje koles
potapljaški center
Namizni tenis
Košarka
Nogomet
Mini golf
Veslanje / rafting
Izposoja čolnov
Plezalna stena / Plezanje
Legenda
izbrani kamp: GPS: 42,968034°N 17,072465°E
kamp v okolici
Cenik za leto 2018 (v EUR)
1.5. - 31.5.
1.9. - 30.9.
1.6. - 31.8.
Oseba4,705,70
Otroci mlajši od 12 let22,40
Šotor - majhen44,70
Šotor - velik4,906,20
Avto3,404
Motor22
Počitniška prikolica44,70
Avtodom 7,408,10
Elektrika33
Hladilnik1,301,30
Internet dostop - WIFIgratisgratis
Pralni stroj5,405,40
Turistična taksa00

V primeru spanja samo v spalni vreči je doplačilo od 2 do 2,30 eur na osebo.

Oskorušica Oskorušica Oskorušica Oskorušica
Oskorušica Oskorušica Oskorušica Oskorušica
Oskorušica Oskorušica Oskorušica Oskorušica
Oskorušica Oskorušica Oskorušica Oskorušica
Oskorušica Oskorušica Oskorušica Oskorušica
Oskorušica Oskorušica Oskorušica Oskorušica
Oskorušica Oskorušica Oskorušica
Gost  (Obisk: september 2017 - v paru)Skupna ocena: 10,00 

Tudi septembra je prijeten dopust v tem kampu ... še prideva!

Guest  (Obisk: september 2016 - Couple)Skupna ocena: 10,00 

It was fantastic,everything that you need in a camping site you can find in this place.Good area,friendly family welcome,they are always there to help you no matter how late it is.The price charged is pretty good for all the facilities and and structure they offer in Camp Oskorusica.Highly recommend and when I get back to Korcula,this place will be my home again.Thank you for the hospitality.Make our trip fantastic.

Gost  (Obisk: julij 2016 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 9,80 

Družinski kamp, v katerem je dovolj sence, urejene sanitarije, dvakrat tedensko pripeljejo sadje in zelenjavo, prav tako ribe, vsak dan pa svež kruh in druge pekovske izdelke. Plaža je zelo blizu, v kolikor imate možnost in veselje spoznavati otok priporočamo obisk različnih plaž. Prijazna gospa Fani vam bo o tem dala tudi kakšen nasvet. Kamp priporočamo tako parom, kot družinam. Kamp je prijeten, čist, miren - vsekakor priporočamo.

Gost  (Obisk: julij 2015 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 7,20 

Odlično, prijazno, senca

os.mica  (Obisk: julij 2015 - v paru)Skupna ocena: 9,00 

Zelo prijeten družinski kamp z veliko sence. Kamp prostori so veliki, zasebnosti je dovolj, kamp ni prenatrpan. Gospa Fani in njena družina so uslužni, prisluhnejo gostu, počutiš se dobrodošlega in zaželjenega. Sanitarije so vedno čiste, tople vode ni nikoli zmanjkalo. Plaža je res zelo majhna in brez sence, je pa čisto ob kampu in je praktično ne potrebuješ, saj se lahko "senčiš" kar pri šotoru. Dvakrat tedensko pripeljejo ribe, sadje in zelenjavo in vsak dan sveži kruh. Zelo sva uživala, zato se bova še vrnila.

alenka-lidija  (Obisk: julij 2015 - v paru)Skupna ocena: 10,00 

Že drugo leto zapored in še bolj zadovoljni kot lani. Fani je dobra gostiteljica, tu se počutiš kot v rajskem vrtu. Hvala Fani!

alenka-lidija  (Obisk: avgust 2014 - v paru)Skupna ocena: 10,00 

Najboljši kamp!!! Tu si lahko spočiješ v prijetnem nasadu oljk in fig, kjer je dovolj prostora za male in velike šotore. Sanitarije so urejene in ves čas čiste, voda je pitna, za tuširanje so tuši s toplo vodo in zunanji s hladno (ne mrzlo) vodo. V kampu je tudi skupno ognjišče in wi-fi povezava. Živali so dobrodošle. Morje je zelo blizu (cc. 50 m), je manjša plažica iz kamnov in pomol, voda kristalno čista in termperatura je bila okrog 23°C. Imeli smo srečo in ulovili termin z obilo sonca kljub deževnemu poletju. Fani je najboljša gostiteljica, resnično upam da se še vrneva. Sicer pa je v kampu največ Francozov (kajakaši, surferji....). V kamp vozi en ribič 2x tedensko sveži ulov morskih dobrot, je pa na otoku veliko domače sveže zelenjave (paradižniki, paprike, jajčevci, melone, lubenice...), sadja (fige, grozdje, robidnice, rožiči...) in mediteranskih začimb. Otok je zelen od vsega grmičevja in dreves, tako da je zrak prijeten. Od vseh obiskanih lokacij na otoku nama je bilo tu najlepše.

Grega88  (Obisk: julij 2013 - v paru)Skupna ocena: 7,80 

S punco sva prišla na Korčulo zgodaj zjutraj in najprej sva želela iti v kamp Vrbovica. Ko sva prišla tja je bil ta tako natrpan, da sva se takoj obrnila. Na srečo sva imela ogledan tudi kamp Oskoruščica, ki je približno pet minut vožnje od Vrbovice. Ko sva prišla tja naju je gospodarica prijazno sprejela in nama ponudila vrhunski kamp prostor z veliko sence, v bližini vode in priključka za elektrike. Kamp mesto je bilo zares odlično. Edina stvar, ki me je motila so bili izredno glasni črički, ki so me zjutraj prebudili, vendar glede tega nihče nič ne more (je cela Korčula taka).

Sanitarije so bile čiste in dovolj velike za cel kamp. Edina stvar, ki naju je presenetila je bilo to, da sva morala sama prinesti WC papir (človek se hitro navadi).

Plaža pod kampom je majhna in brez sence, tako da sva se midva vsak dan vozila po Korčuli in dodatno raziskovala otok, kar je pa tudi fino.

V trgovino je potrebno iti z avtom in sicer se boste vozili cca. 5min v katerokoli smer se boste obrnili (v obeh mestih je mali Studenac), lahko pa še kakšno minuto več do mesta Korčula kjer je supermarket Tomy.

Še to, v kamp dvakrat na teden zjutraj pripeljejo ribe in dvakrat na teden popoldan zelenjavo in sadje. Seveda vse domače.

Kakorkoli v kamp se bova verjetno še vrnila, če ne drugega zaradi super lastnice!

gita  (Obisk: avgust 2013 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 9,00 

Na prvi pogled deluje kamp majhen, ampak ni. Parcele so velike,čiste,v senci in vedno vam je na voljo lastnica, ki vam glede na vaše želje, skupaj z vami poišče najboljšo možno parcelo za vas.Tudi za druge informacije o otoku vam je na voljo in celo ste deležni zelenjave ali sadja z njenega vrta.Če kampirate v času zorenja fig-jih imate v kampu v izobilju.Plaže je majhna,a čista, voda kristalna:).Nam je zelo všeč in vsako leto se z veseljem vračamo sem!

petern  (Obisk: avgust 2013 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 9,60 

Definitivno najboljši kamp na Korčuli. Ni velik, parcele so lepo skrite v gozdičku oljk, res imaš občutek da si v naravi, kar naj bi bilo bistvo kampiranja. Zelo veliko je rednih gostov, predvsem francozov in slovencev, ki cenijo stik z naravo. Res je, da sanitarije niso luksuzne in da zvečer včasih zmanjka tople vode, vendar nas to nikoli ni motilo, ker zaradi poletnih temperatur in razgrete zemlje tudi mrzla voda nikoli ni zares mrzla, temveč ravno prav mlačna. Namesto tuša v sanitarijah je zvečer celo bolj prijetno uporabit zunanji tuš s hladno vodo, ki se nahaja v osrednjem delu kampa. Plaža, ki je direkt pod kampom res ni nevemkaj, vendar pa ima nekaj sence in se ti odkupi s kristalno čisto vodo. Edina slabost za družine z majhnimi otroki je to, da je med kampom in plažo cesta, zato majhni otroci potrebujejo za na plažo spremstvo. Lastnica Fani je tako kot je že nekdo napisal "najbolj ustrežljiva in prijazna lastnica v vesolju", in vam bo našla povsem pravi kotiček glede na to, kaj si želite in vam bo tudi svetovala kako obrniti šotor. Odkar smo jo "odkrili" je pri nas Oskorušica v repertoarju letnega dopusta prav vsako leto.

MissS  (Obisk: avgust 2013 - v paru)Skupna ocena: 3,00 

Lastnica je res zelo prijazna. Kamp ima precej sence, ampak plaža je pa bolj tako tako. Najbližja trgovina je kar nekaj kilometrov stran.
Kar je najbolj moteče, so sanitarije. Za ženske je en tuš, pa še to je tuš kabina z na pol prosojnimi vrati (saj gre, se navadiš, ampak neke hude zasebnosti pa res ni) - in tople vode hitro zmanjka, še posebej, če je pred tabo 10 francoskih otrok, kjer voda teče in teče in teče. Dodatni obešalniki po tej "družinski" kopalnici tudi ne bi škodili.
Je pa res, da je strašen mir, kar je tudi prednost!

prijava na e-novice
E-mail:
Kampi v okolici
Kamp Kraj Razdalja

Jurjević - Laguna Lumbarda  8,59 km 
Milina Lumbarda  8,32 km 
Port 9 Korčula  6,20 km 
Tri Žala Korčula  1,57 km 
Vrbovica Korčula  3,53 km 
Forum - Zadnja objava
16.7.2018prikoloice
16.7.2018Kamp prikolica
16.7.2018Kamp Njivice - informacije iz kampa
15.7.2018Kampi Italija
15.7.2018Kamp Stupice, Premantura - informacije iz kampa
15.7.2018Kamp Stella Maris - Umag
15.7.2018Kamp Njivice - informacije iz kampa
15.7.2018Kamp Njivice - informacije iz kampa
15.7.2018Kampi Italija
14.7.2018Večerno strupljenje v avtokampu Mon Perin -Bale
Kamp Oskorušica
'