English siteRegistracija   I   Prijava FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ YoutubeYoutube InstagramInstagram
Avtokampi.si

¤ Domov » Kampi » Hrvaška » Južna Dalmacija » Pelješac - polotok » Lupis

Natisni kamp Lupis

Kamp Lupis (Pelješac - polotok)

25 - 30 EUR
LupisLupisLupisLupisLupisLupisLupisLupisLupisLupisLupisLupisLupisLupisLupisLupisLupisLupisLupisLupis
Sezona kampa: 1.1. - 31.12.
plan
OK mini kamp

Kamp Lupis
Lovište 68
20269 Lovište

+ 385 20 718 063
+ 385 99 408 7818

Elektronska pošta
Uradna stran kampa
Kamp je primeren za:
tekstil
kamp brez mobilnih hišic
Lega kampa
9,37
Število ocen: 62
Podrobna statistika

Oceni kamp / dodaj komentar
Urejenost kampa
Sanitarije
Športni in ostali objekti v kampu
Vrednost glede na ceno
Kamp Lupis leži v vasici Lovište na koncu polotoka Pelješac. Gre za odlično urejen manjši kamp, ki nudi okoli 50 kamping parcel in sprejme okoli 130 gostov. Kamp Lupis je odprt čez celo leto in zaradi izredne urejenosti sodi v skupino najboljših majhnih hrvaških kampov. Kampisti so v izboru Naj kamp 2016 izbrali kamp Lupis kot tretji najboljši mali kamp v Dalmaciji.

V kampu sprejemajo Avtokampi.si kamping kartico, s katero bo kampiranje ugodnejše. Popust je objavljen pri ceniku kampa, kamping kartico pa naročite TUKAJ.

Kamp Lupis ima parcele urejene v nasadu oljk, ki dajejo dobro senco in jo je več v spodnjem delu kampa. Od morja in lepo urejene plaže kamp ločuje lokalna cesta, ki pa ni zelo prometna. V kampu Lupis omogočajo tudi najem sob in apartmajev.

V kampu je moderno urejen sanitarni objekt z wc-ji, tuši, privatnimi kopalnicami. Sanitarije so ogrevane in prilagojene tudi invalidnim osebam. Imajo tudi pralnico perila. Kamp Lupis sodi tudi med ekološke kampe – vodo v sanitarijah ogrevajo solarno, imajo lastno biološko čistilno napravo, porabljeno vodo pa uporabljajo za zalivanje.

V kampu so uredili manjšo trgovinico s kruhom, pecivom in pijačami, izboljšali brezplačen internet po kampu, izboljšali tuš kabine v sanitarijah. V kampu imajo tudi otroško igrišče, samo kraj Lovište pa nudi lepo 3 km dolgo sprehajalno obmorsko pot, ki je primerna tudi za družinsko kolesarjenje.

Za ljubitelje različnih športov je Pelješac pravi kraj, saj nudi zanimive kolesarske trase, pohodniške izlete, pelješki kanal pa je znan kot idealen kraj za deskanje in kajtanje. Lastniki čolnov so navdušeni nad številnimi lepimi plažami, ki so v bližini in do katerih se da priti le s plovilom. V kampu omogočajo tudi najem SUP desk in kajakov.

Do prodnate plaže z delno betoniranimi površinami za sončenje je le 10 metrov. V bližini se nahajajo še nudistična plaža in igrišče za odbojko na mivki. Pred najmočnejšim opoldanskim soncem se lahko skrijete v zavetje sence košatih borovcev. Urejen je tudi prostor za spuščanje čolnov v morje.

V bližini kampa lahko najdete večjo trgovino, pošto, nekaj lokalov in restavracij. Lovište je drugače ribiško mestece na obali idiličnega zaliva in šteje le okoli 200 stalnih prebivalcev, ki so v večini ribiči ter vinogradniki, njihova skupna lastnost pa je izredna gostoljubnost. Tu ne boste našli hotelov, ne masovnega turizma, vseeno pa nudi vse, kar potrebujete za prijetno preživet dopust. Še več, na plažah Lovišta nikoli ni velike gneče, če pa si boste zaželeli samote, mestece obdaja več kot deset prelepih divjih in osamljenih plaž, ki so dostopne le peš.
Virutalni sprehod po kampu Lupis


Informacije o trajektnih povezavah in cenah trajektnih kart za polotok Pelješac in otok Korčula
Info
kamp je odprt celo leto
površina kampa
2
kapaciteta kampa
150
dobra poraščenost
Oddaljenost od centra mesta
800 m
lokacija ob morju
Mini kamp (manj kot 200 oseb ali 50 parcel)
število parcel z elektriko in vodo
50
možnost najema bungalova, apartmaja ali sobe
8
možnost najema šotora
možnost najema prikolice
možnost najema mobilne hiške
Storitve v kampu
sanitarije
sanitarije za invalide
kemične sanitarije
Družinske kopalnice
trgovina
restavracija
300 m
dovoljeno za pse
Tuši za pse
možnost interneta v kampu
Brezplačen Wifi
Pralni stroj
Sušilec
Privez za čolne / boja
Rampa za spuščanje čolnov
Otroško igrišče
izpust za avtodome
Plaža za pse
Wifi dostopna točka v kampu - plačljiv
zunanji bazen
Notranji bazen
Otroške kopalnice
Animacija za otroke
Športni in ostali objekti v kampu
možnost izposoje koles
tenis igrišče
odbojka
potapljaški center
Namizni tenis
Košarka
Nogomet
Mini golf
Veslanje / rafting
Izposoja čolnov
Plezalna stena / Plezanje
Legenda
izbrani kamp: GPS: 43,026931°N 17,031371°E
kamp v okolici
Cenik za leto 2018 (v EUR)
1.1. - 30.6.
1.9. - 31.12.
1.7. - 31.8.
Parcela (2 osebi, vozilo, šotor/prikolica, elek.)2535
Dodatna oseba 78
Otroci stari od 3 do 12 let56
Pes35
Čoln - privezgratisgratis
Internet dostop - WIFIgratisgratis
Hladilnikgratisgratis
Pralni / Sušilni stroj5 / 75 / 7
Turistična taksa0,60 - 0,900,60 - 0,90
Prijava22
Rezervacija parcele100100
Kamping karticaPOPUST NA AVTOKAMPI.SI KAMPING KARTICO:
2018 - 17 € za 2 osebi + pes na parceli z elektriko v terminih 1.1. - 30.6. & 1.9. - 31.12., v terminu 1.7. - 31.8. je popust na kampiranje 7% in velja v primeru min. 3 nočitev in gotovinskega plačila.

Cena parcele v kampu Lupis vključuje tudi 2 osebi, vozilo, šotor / avtodom / prikolico, elektriko in vodo. Dodatne osebe ali otroci plačajo po ceniku za osebe.

Strošek rezervacije parcele se odšteje od končnega računa.

Lupis Lupis Lupis Lupis
Lupis Lupis Lupis Lupis
Lupis Lupis Lupis Lupis
Lupis Lupis Lupis Lupis
Lupis Lupis Lupis Lupis
Lupis Lupis Lupis Lupis
Lupis Lupis Lupis Lupis
Lupis Lupis Lupis Lupis
Lupis Lupis Lupis Lupis
Lupis Lupis Lupis Lupis
Lupis Lupis Lupis Lupis
Lupis Lupis Lupis Lupis
Lupis Lupis Lupis Lupis
Lupis Lupis Lupis Lupis
Lupis Lupis


drencek  (Obisk: september 2018 - v paru)Skupna ocena: 8,40 

Zelo lep in miren kamp na izredni lokaciji. Osebje prijazno in ustrežljivo. Bival 12 noči brez kakeršnih koli pripomb.

Gost  (Obisk: julij 2018 - družina z najstniki)Skupna ocena: 10,00 

Best Camp ever!!!

ulmus  (Obisk: avgust 2018 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 8,60 

Odličen kamp. Lastniki in osebje super prijazni in ustrežljivi, sanitarije ekstra čiste. Tiho, mirno, varno, vse najboljše. Dopust popestrijo šakali in karete. Možno obiskati vrh Sv. Ilija, najti kakšno osamljeno uvalo ... Čeprav se držimo načela, da gremo vsakič drugam, bi sem z veseljem prišli še enkrat.

Gost  (Obisk: avgust 2018 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 9,40 

/

dimitrijus  (Obisk: julij 2018 - v paru)Skupna ocena: 9,60 

V zadnjih 15 letih nisva za dopust še niti enkrat ponovila destinacije. Naslednje leto jo zagotovo bova in se vrneva v Lupis. Čudovit majhen kamp "z dušo", ki jo dajo naravne danosti (lega, zaliv, čisto morje...) in predvsem lastnika in ekipa zaposlenih. Le ti se od ranega jutra do noči trudijo za goste. Đanija ne vidiš mirovati, čisti, pometa, pospravlja po kampu, se pogovarja z gosti, svetuje, prav tako ekipa čistilk. Iz njihovega truda in prijaznosti dobiš res občutek, da si zaželjen, dobrodošel gost. Na koncu koncev to iščemo na dopustu in bi bilo že tole dovolj, ampak tu so še brezhibno očiščeni sanitarni prostori, vedno dovolj WC papirja, tople vode nikdar ne zamnjka, velik žar, kjer si lahko pripraviš dobrote na "gradelama" ali "ispod peke", trgovinica, nekaj igral... Res ni "športnih površin", samo res ne vem, kdo bi pri 34 stopinjah na asfaltu igral košarko :) Namesto tega si lahko v recepciji izposodiš SUP ali kajak, ali pa se sprehodiš ali pokolesariš po poteh okrog kampa in vasi. Za tiste bolj zahtevne kolesarje pa je na volj izziv v obliki 9% in cca 3 km dolgega klanca v smeri Orebića. Za planince pa vzpon na Sv. Ilijo, kjer narediš preko 900 višinskih metrov in si na vrhu nagrajen s čudovitim razgrelom na Hvar, Korčulo in Pelješac.

V vasi nekaj lokalčkov in gostilnic, pa pošta in trgovina, ki je kar dobro založena. V prvih dneh sva malo primerjala cene in ugotovila, da je "isto, kot pri nas" (razen piva v pločevinkah :D ), tako, da se potem nisva več obremenjevala. V vasi lahko dnevno kupiš tudi ribe, sadje , zelenjavo. Pri lokalnih prebivalcih lahko kupiš domače dobrote - marmelado, ki jo delajo iz fig, pomaranč ali limon, slano ribo, olivno olje, vino. Pri pošti je tudi bankomat.

Parcele so sorazmerno velike, midva sva imela šotor 5*3 metre, meduzo 3*3 , dve mreži za ležanje in še bi se dalo kaj stisniti... Parcele v spodnjem delu kampa so v gosti senci, v zgornjem delu je sence sicer manj, vendar na večini parcel še vedno dovolj, da imaš popoldan senco. Parcele so precej ravne, tako, da ni problema postaviti šotor. 10 m električnega kabla večinoma zadošča. Vtičnice navadne in "euro", tako, da ni problema s priklopom. . Na parceli sva imela tudi vodo.

Ker sva tule kampirala 4 tedne nama je zelo prav prišel tudi pralni stroj, ki ga imajo v kampu, kjer si lahko opereš posteljnino, oblačila. Imajo tudi sušilca, samo pri malo maestrala, ki pihlja popoldan in obilici sonca ga ne rabiš.

Plaža je kamnita, prodnata in delno betonirana, na plaži senca borovcev, tako, da si lahko praktično cel dan v senci. Zjutrraj pihlja burin, okrog poldneva pa priče maestral, ki res prijetno hladi in omili vročino. Morje kristalno čisto in toplo.
Mislim, da je poanta tega kampa, da gostje res opazijo trud lastnikov in ekipe in zato se vračajo v ta kamp, pa čeprav je kakih 800 km vožnje. Ampak se res izplača.
Vsaka ocena je pač subjektivna, amapk naslednje leto se vrneva na "najino parcelo" pod olive in brin :)

Gost  (Obisk: julij 2018 - sam)Skupna ocena: 7,80 

Zelo prijazno osebje, družina. Cenijo zveste goste in si deležen tudi posebnega pristopa, če si že stalni gost.

Gost  (Obisk: junij 2018 - družina z najstniki)Skupna ocena: 9,40 

Kamp je odličen!

Gost  (Obisk: junij 2018 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 9,40 

Odličen mali kamp! Sploh, če uporabiš se kamping kartico, je kampiranj res top. Fajn parcele za šotoriste, plaža (res čez cesto, ampak čisto lokalno, ni več kot 15 avtov na dan) fajn (mogoče otroke, ki niso navajenj malo špika), še senca se dobi. Zvečer pa mir, karte in dobra knjiga.

Gost  (Obisk: avgust 2017 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 8,80 

Džani ve, kako je treba z gosti. Primer: se nam še ni zgodilo v vseh letih kampiranja, da bi med postavljanjem šotora prišel kdo iz kampa vprašat, če kaj potrebujemo, svetovati glede sence.
Za lego sem dal 6 točk: kakšna nora zabava (mi smo v 14 dneh morali prebedeti dve) v mestu zna trajati tudi do zore in to kamp zaradi odprte lege proti mestecu dobi direktno v faco. Druga stvar, ki ni top, je cesta ob plaži, ki vodi naprej v zaliv - posebej lokalcem se ponavadi mudi. Tu bi jaz svetoval ležeče policaje. Vse drugo za v učbenike.

Gost  (Obisk: julij 2017 - v paru)Skupna ocena: 10,00 

Djani nikoli ne razočara. Kapo dol.

Outwell  (Obisk: avgust 2017 - v paru)Skupna ocena: 8,20 

V kampu preživeli dva čudovita tedna. Kamp je miren, sanitarije vedno čiste, tople vode ni nikoli zmanjkalo, lastniki ustrežljivi. Slabost je mogoče edino plaža (za nas). Veliko ljudi na majhnem mestu.
Zato pa so v bližini so čudoviti zalivi in plaže, ki so lahko dosegljivi s kajakom.
Še se bomo vrnili, mogoče že naslednje leto.

Gost  (Obisk: junij 2017 - v paru)Skupna ocena: 10,00 

Z lahkoto "Čista desetka"

Gost  (Obisk: avgust 2016 - družina z najstniki)Skupna ocena: 10,00 

Odlično, genijalno, super. Več koment. ni potrebih🖒🖒🖒

Gost  (Obisk: julij 2016 - v paru)Skupna ocena: 9,80 

noro!

Gost  (Obisk: julij 2016 - v paru)Skupna ocena: 8,00 

Odličen kamp

Gost  (Obisk: junij 2016 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 9,80 

Zelo lep kamp.
Primeren za tiste, ki na dopustu iščejo mir in tišino.
Okoli kampa so makadamske poti, za sprehajanje ali kolesarjenje.
Letos so v kampu naredili manjšo trgovino, kjer se lahko kupi osnovne potrebščine, verjamem pa, da bosta lastnika to v bodoče še dopolnila (glede na povpraševanje).
Na voljo je tudi polica v skupnih hladilnikih, ki pride zelo prav, če greš v mesto v večjo nabavo.

Gost  (Obisk: julij 2016 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 10,00 

Super kamp, Čistoča, osebje, lega....vse je čista desetka. drugo leto se sigurno vrnemo

Gost  (Obisk: julij 2016 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 9,80 

Super kamp. Sence v izobilju pod oljkami, ki ne mečejo smole na avto in šotor. Prijazno osebje. Urejene parcele (edino kline imejte močnejše in dobro kladivo če ste z štotorom. Zagotovo ni to zadnjič da smo prišli!

Gost  (Obisk: julij 2016 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 10,00 

Super kamp, šef in šefica oba govorita slovensko, oba zelo prijazna, zelo mirno, nobene gužve na plaži, na plaži senca borovcev. Mi bili s šotori in imeli dobro senčno parcelo. Če grete s šotori izberite parcele med obalo in recepcijo (manjše parcele) ali pa parceli F in G. Če bote višje so parcele večje, vendar je manj sence, imejte zato saboj ali kakega arafata ali celtno.
Vglavnem tko kot vsi že povedali, WCji so v nulo spucani, res. Čistilki pucajo non stop.
Trgovinca v kampu ni baš neki, pač za mleko, pijačo, sladoled. Za kruh se da zmenit en dan prej da ti ga pripeljejo.
Drugače je v ''mestu'' ena trgovina. Če nimaš svoje kolo, so na razpolago kolesa v kampu za trgovino.
V glavnem mi bili super zadovoljni in se res imeli super, mi bilo žal da smo šli samo za 8 dni.

Gost  (Obisk: julij 2016 - v paru)Skupna ocena: 9,40 

kamp je naj , edino sence ni za vse dovolj

Gost  (Obisk: julij 2016 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 9,20 

Super družinski kamp! Čistoča, prijaznost osebja, super lega, urejene parcele, lepo okolje,... še bi lahko naštevali. Še se vrnemo!

TinaTina  (Obisk: julij 2016 - v paru)Skupna ocena: 10,00 

Kamp je super! Osoblje vrlo ljubazno, a gazda pogotovo. Sanitarije jako uredne. Parcele lijepe i velike. More čisto, plaža lijepa... Tiho, mirno... Odmor za dušu i tijelo... Raj na zemlji.. :) Vračamo se druge godine!

klavdijo  (Obisk: junij 2016 - v paru)Skupna ocena: 10,00 

Nimam kaj dodati prejšnjim komentarjem... Kamp čista 10-ka!!! Vse pohvale lastnikom in osebju...

Gost  (Obisk: avgust 2015 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 9,80 

vse OK.

Gost  (Obisk: julij 2015 - v paru)Skupna ocena: 10,00 

Super kamp. Zelo priporočam.

Gost  (Obisk: julij 2015 - družina z najstniki)Skupna ocena: 8,20 

Super kamp!!!

Gost  (Obisk: junij 2015 - v paru)Skupna ocena: 9,00 

Izredno urejen, čist in miren kamp

Gost  (Obisk: junij 2015 - v paru)Skupna ocena: 9,20 

Prijeten kamp, zelo prijazno osebje, "prečiste" sanitarije, zelo zadovoljen, se vračamo

Gost  (Obisk: avgust 2015 - v paru)Skupna ocena: 9,60 

Prečudovit kamp, z zelo prijaznim osebjem.

Gost  (Obisk: junij 2015 - družina z najstniki)Skupna ocena: 10,00 

Naslednje leto se sigurno vračamo v ta kamp. Vsa pohvala za urejenost in prijaznost.

Gost  (Obisk: julij 2015 - družina z najstniki)Skupna ocena: 9,60 

Eden najboljših kampov, ki sem jih obiskal. Urejene sanitarije, okolica, prijazni gostitelji... Še pridemo.

Gost  (Obisk: julij 2015 - družina z najstniki)Skupna ocena: 10,00 

odličen kamp

Gost  (Obisk: julij 2015 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 9,00 

odlicno....

Gost  (Obisk: julij 2015 - v paru)Skupna ocena: 9,80 

Super dopust. Odličen kamp

Gost  (Obisk: avgust 2015 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 9,20 

Prvic in ne zadnjic v kampu. Zelo lepo urejeno. Sanitarije zelo ciste. Prijazni lastniki in osebje. Parcele urejene z dovolj sence. Plaza in zaliv odlicna za kopanje in supanje. Voda zelo cista. Za otroke dovolj zanimivo otrosko igrisce. Na voljo kolesa do trgovine, kjer imajo vse na voljo. Do kampa se pripelje tudi kombi z zelenjavo in ribami. Se se vrnemo.

Gost  (Obisk: avgust 2015 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 10,00 

Kot ponavadi, super. Hvala družini Lupis in ostalim za odlično vzdušje in okolico!!!

Gost  (Obisk: avgust 2015 - v paru)Skupna ocena: 7,80 

kamp je super, če rabiš mir...
osebje zelo prijazno...

Gost  (Obisk: avgust 2015 - družina z najstniki)Skupna ocena: 9,60 

Odlicno čistoća gostoljubje in še vse za solidno ceno

Gost  (Obisk: julij 2015 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 9,60 

Odličen kamp, prijazni lastniki, čisto morje... Bili smo drugič in se še vrnemo.

Iztok70  (Obisk: avgust 2015 - v paru)Skupna ocena: 8,60 

Perfektno, mirno, nadpovprečno čisto, lastnika izredno prijazna, velike parcele opremljene z vodo, elektriko. Sanitarije, tuši, kopalnice izredno čiste...ti je včasih že nerodno vstopit, ker umažeš tla :) In nikoli ne zmanjka tople vode. Trgovina sicer malo oddaljena, vendar so v kampu na razpolago 4 kolesa, s katerimi na hitro skočiš do trgovine. Morda le manjša opazka na internet, ki je sicer v kampu brezplačen, vendar bo potrebno namestiti dodatne ojačevalce signala. Definitivno se še vrneva

Gost  (Obisk: julij 2015 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 9,20 

Vse naj naj. Čistoča in prijaznost za 10 +. Morje čisto in toplo. Zelo topel kraj Lovište in prijazni ljudje. Naslednje leto se vrnemo!

Gost  (Obisk: julij 2015 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 9,80 

Urejenost in čistoča kampa sta vrhunska, sanitarije popolnoma čiste, plaže urejene, osebje izjemno prijazno. Zagotovo daleč najbolj urejen kamp v katerem sem bil. Če želite mir, je to kamp za vas.

Se vidimo drugo leto. :)

Gost  (Obisk: julij 2015 - v paru)Skupna ocena: 10,00 

O kampu in osebju vse naj!!!!

Gost  (Obisk: junij 2015 - družina z najstniki)Skupna ocena: 10,00 

Mi smo v kampu Lupis kampirali že drugič in vedno smo zelo zadovoljni. Kamp urejen, lastnika prijazna in ustrežljiva, sanitarje zelo čiste, mogoče že preveč. Za nas je to kraj, kjer si zares lahko spočiješ dušo. Mi se naslednje leto spet vračamo v Lupis.

Gost  (Obisk: junij 2015 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 10,00 

Kamp ne može biti bolji!!
Sve je super, osoblje prijatno, lijepa plaža, kamp čist, uredan i lijepo uređen.

Lovište je jako lijepo mjesto, nema gužve i sve što je potrebno imate u blizini...
Toplo preporučujem :)

Gost  (Obisk: junij 2015 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 10,00 

Sve je za 10 ;)

MPrtenja  (Obisk: avgust 2014 - družina z najstniki)Skupna ocena: 9,60 

Osebje kampa je zelo prijazno in vedno na voljo. Urejenost kamp je na zavidljivi višino. Čistoča v sanitarijah pa je kar poglavje zase, saj slednje čistijo konstantno in je praktično nemogoča naleteti na neurejene. Veliko kampiramo, a tako čistih sanitarij še nismo nikoli videli.

Sicer pa je sam kamp v zelo mirni vasici in v kolikor iščete dogodivščine, potem se boste morali vsak dan voziti preko velikega hriba v "bolj obljudene kraje".

Kamp je namenjen popolnemu odklopu in oddihu. Priporočam kolo.

Fredy  (Obisk: avgust 2014 - v paru)Skupna ocena: 10,00 

Odličen kamp. Prijazni lastniki in osebje. Kraj za miren dopust. Se še vidimo.

skontrec  (Obisk: julij 2014 - družina z najstniki)Skupna ocena: 8,80 

odličen kamp,prijazni lastniki ,se še vrnemo.

snezka  (Obisk: junij 2014 - v paru)Skupna ocena: 9,60 

Raj na zemlji. Čestitke lastnikom. Kdor si želi miru in počitka je to idealna destinacija. Midva se vračava v naslednjem letu.

Nada Čibej  (Obisk: julij 2014 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 9,60 

Đani, moj poklon. Vsako leto boljše.

Pomaranca  (Obisk: junij 2014 - v paru)Skupna ocena: 9,40 

Za kampiranje sva se odločila na podlagi priporočil in komentarjev na tej strani in nama ni žal! Drži vse napisano, zato se drugo leto spet vračamo.

kraskaravan  (Obisk: junij 2014 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 9,60 

Direktno iz kampa. Strinjamo se z našimi predhodniki, kamp vodi mlada podjetna družina, z vso zagnanostjo in priljubljenostjo dnevno skrbi za svoje goste, sanitarije idealno urejene, čiste, parcele odlično urejene /nekatere poleg elektrike imajo tudi vodo in odtok/, zgledno urejen dostop do morja, seveda pa obstaja možnost kopanja po celotnem zalivu, možnosti je ogromno. V kampu se odpočiješ, saj je miren in tu v večini dopustujejo turisti ki si želijo miru. Kamp je zelo primeren za družine.
Priporočamo vsem, ki si želijo mirnega oddiha, saj ko dostopiš do kampa si prav na koncu polotoka Pelješac, cesta naprej vodi samo še za cca 15 hiš /promet = 0/.
ZELLOOOOO PRIPOROČAMO, KRAŠEVCI!!!!

Grega88  (Obisk: julij 2013 - s prijatelji)Skupna ocena: 8,40 

V ta kamp smo prišli v upanju, da bomo dobili prosto mesto. Sicer smo že prejšnji dan poklicali, vendar je lastnik kampa rekel, da nam ne more zagotoviti prostora, lahko pa pridemo pogledati. Ko smo prišli tja nas je najprej presenetila njegova brezhibna slovenščina. Nato nas je sam peljal do kamp prostora, ki nam ga je ponudil in bil je čudovit. Veliko sence in dovolj prostora za vsaj pet malih šotorov (mi smo imeli le dva).

Čistoča kampa je prav tako na samem vrhuncu, predvsem sanitarije. Mogoče je bilo celo malo moteče, da so neprestano čistili sanitarije, saj je imel človek kar slabo vest iti v tako čisto okolje z japankami.

Kamp je super, sploh če želite imeti malo miru. Tisti, ki se nadejate nočnega rajanja, vas moram razočarati, da boste verjetno edini. Tudi ''mestece'' v bližini že zelo kmalu potihne (najkasneje ob polnoči).

Sicer pa vse pohvale osebju, ki so poskrbeli za res prijetno bivanje!

malina  (Obisk: julij 2013 - v paru)Skupna ocena: 9,40 

Super kamp, prijazen sprejem, lepo urejene parcele, dovoz, v glavnem kamp za zgled drugim hrvaškim kampom. Tako čistih in urejenih sanitarij doslej še v nobenem kampu, možnost pranja perila, dovolj tople vode, tudi pes ni problem. Lastniki se zares trudijo, se sigurno še vrneva.
Zelo priporočam !

mlakson  (Obisk: julij 2013 - družina z najstniki)Skupna ocena: 8,20 

Super kamp, zelo prijazno osebje.

janez  (Obisk: julij 2013 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 7,60 

Odličen kamp , če si želite nekaj miru ,..bolj čistih sanitarij še nismo videli , osebje je zelo prijazno , govorijo odlično Slovensko.Je pa res če si želiš nekaj mesta oz . če potrebuješ nekaj česar nimajo v edini majhni trgovinici moraš z avtom ca 40 min do Orebića....mi nismo zahtevni , zato smo šli tja le na izlet. Skratka ODLIČNO in še se vrnemo.Priporočamo.

Katja Žakelj  (Obisk: julij 2013 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 9,40 

Daleč najboljši kamp kar smo jih obiskali in to v polnem pomenu besede....sprejem ob prihodu, prijaznost, sanitarije, velikost parcel, otroška igrala, .....pa saj sploh ne morem našteti vsega. Za vse, ki želijo možgančke na off in potrebujejo mir, za družine z malimi otroci, za lastnike psov...tukaj se res spočijejo vsi. Mislim, da bi se marsikateri lastniki avtokampov morali zgledovati po njih. Vsekakor se bomo še vrnili.

Aleš Grm  (Obisk: julij 2013 - v paru)Skupna ocena: 9,80 

Vrhunski kamp, čistoča, prijaznost, ustrežljivost, slovensko govoreče osebje, parcele senčne in prostorne, sanitarije vedno čiste 100%, trgovina malo oddaljena a nič zato, kamp nudi brezplačno kolesa s košarico , torej to je ponudba kot se zagre - vse kar rabiš! To je to kar potrebuješ za SANJSKI dopust. Pridemo spet!

Nina Bregar  (Obisk: julij 2013 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 9,20 

Neverjetna čistoča sanitarij 24ur na dan, prijaznost osebja in vodstva, ustrežljivost in mir. Parcele so zelo prostorne - avtodom, senčne in sončne, cena res ugodna.So zelo prijazni tudi do psov. Definitivno kamp na visokem nivoju za zelo zmerno ceno.
Skratka ko enkrat doživiš ta kamp, mi ostali tudi približno ne zadoščajo.

brane  (Obisk: maj 2013 - v paru)Skupna ocena: 9,80 

super kamp samo se bojim ,da bi bil preveč povn.

SREČO  (Obisk: april 2013 - v paru)Skupna ocena: 9,00 

KAMP V KATEREM UŽIVAM IN BI PRIŠEL VEČKRAT NA LETO.



prijava na e-novice
E-mail:
Kampi v okolici
Kamp Kraj Razdalja

Adriatic - Mikulić Orebić  16,71 km 
Antony Boy Viganj  8,23 km 
Divna Trpanj  13,85 km 
Đenka Lovište  0,37 km 
Glavna plaža Orebić  14,03 km 
Lavanda Orebić  14,98 km 
Liberan Viganj  7,89 km 
Luka Trpanj  11,24 km 
Maestral Viganj  8,09 km 
Mario - Orebič Orebić  14,16 km 
Nevio Orebić  14,49 km 
Orebič Orebić  14,16 km 
Palme Orebić  9,73 km 
Paradiso Orebić  18,41 km 
Perna Orebić  9,98 km 
Plaža Viganj  7,80 km 
Ponta - Mokalo Orebić  16,69 km 
Ponta - Viganj Viganj  7,92 km 
Trstenica Orebić  14,03 km 
Vala Orebić  16,80 km 
Forum - Zadnja objava
23:21Mover za enoosno prikolico
17:58Cene pavšalov v sezoni 2019
17:14Avtokampi.si kamping kartica
15:03Mover za enoosno prikolico
14:30kamp Pineta Fažana
14:25kamp Pineta Fažana
09:39Cene pavšalov v sezoni 2019
16.1.2019zimsko kampiranje kampi
16.1.2019zimsko kampiranje kampi
16.1.2019Cene pavšalov v sezoni 2019
Kamp Lupis
'