English siteRegistracija   I   Prijava FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ YoutubeYoutube InstagramInstagram
Avtokampi.si

¤ Domov » Kampi » Hrvaška » Severna Dalmacija » Kero

Natisni kamp Kero

Kamp Kero

20 EUR
KeroKeroKeroKeroKeroKeroKero
Sezona kampa: 1.6. - 30.9.

Kamp Kero
Punta Bibinje
23205 Bibinje

+385 91 342 17 07
+385 23 263 212

Elektronska pošta
Uradna stran kampa
Kamp je primeren za:
tekstil
kamp brez mobilnih hišic
Lega kampa
4,64
Število ocen: 10
Podrobna statistika

Oceni kamp / dodaj komentar
Urejenost kampa
Sanitarije
Športni in ostali objekti v kampu
Vrednost glede na ceno
Kamp Kero leži v kraju Bibinje, približno 8 km južneje od Zadra.

Parcele v kampu so urejene na travniku, ki je posejan z drevesi oljk. Urejen je priklop na elektriko. V kampu so urejene sanitarije, prav tako pa tudi prostor za pomivanje posode. Imajo tudi možnost pranja perila.

V kampu je urejena prodnata in betonirana plaža. Imajo tudi klančino za spust čolnov v morje. Trgovine in restavracije so v neposredni bližini kampa.

Gostje kampa si lahko poleg uživanja na plaži ogledajo tudi staro mestno jedro Zadra, Naravni park Paklenica, Kornate ali pa slapove na reki Krki.
Info
površina kampa
1
kapaciteta kampa
50
pretežna poraščenost
lokacija ob morju
število vseh kampirnih mest
20
možnost najema šotora
možnost najema prikolice
možnost najema mobilne hiške
možnost najema bungalova, apartmaja ali sobe
Storitve v kampu
sanitarije
trgovina
500 m
restavracija
500 m
dovoljeno za pse
Pralni stroj
sanitarije za invalide
kemične sanitarije
Družinske kopalnice
izpust za avtodome
Tuši za pse
Plaža za pse
možnost interneta v kampu
Wifi dostopna točka v kampu - plačljiv
Brezplačen Wifi
Sušilec
Privez za čolne / boja
Rampa za spuščanje čolnov
zunanji bazen
Notranji bazen
Otroško igrišče
Otroške kopalnice
Animacija za otroke
Športni in ostali objekti v kampu
tenis igrišče
odbojka
možnost izposoje koles
potapljaški center
Namizni tenis
Košarka
Nogomet
Mini golf
Veslanje / rafting
Izposoja čolnov
Plezalna stena / Plezanje
Legenda
izbrani kamp: GPS: 44,057435°N 15,289223°E
kamp v okolici
Cenik za leto 2015 (v EUR)
1.6. - 30.9.
Oseba10

Cena osebe vključuje vse usluge v kampu.

Kero Kero Kero Kero
Kero Kero Kero
Gost  (Obisk: julij 2017 - v paru)Skupna ocena: 7,80 

V kampu sva bila s šotorom, kljub visoki sezoni sva brez težav dobila prostor pod oljkami v kotu kampa, kamor nama je lastnik izjemoma dovolil spraviti tudi osebni avto. Avtomobili so načeloma parkirani ob kampu, kar pa je največ 10m od šotorov.
Sanitarije so starejše, tuši so zunaj, kljub temu pa je bil wc vedno čist. Tople vode pogosto zmanjka, wc pa ni opremljen z milom in papirjem, kar pa nama ni predstavljalo večjega problema.
Kamp ima tudi lokalček, ki se poleg lege ob plaži ponaša s smešno nizkimi cenami.
V kamp sva prišla z namenom ostati eno noč, ki pa se je prelevila v 9 nočitev ker je kamp precej simpatičen.
Kamp bi bil pred leti čisto povprečen, v luči vse višjih pričakovanj dopustnikov pa je danes odličen kamp za goste "stare šole", ki nimajo previsokih pričakovanj.
Tudi lastnik bi lahko po mnenju nekaterih spadal v to kategorijo. Do naju je bil zelo prijazen in ustrežljiv in naju je po zaključenem dopustovanju povabil celo na pijačo.

Gost  (Obisk: julij 2017 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 2,20 

Bivali smo 14 dni in moram reči da smo postavili nov Ginesov rekord v pobijanju komarjev. V najeti prikolici jih je bilo vsak dan sigurno 500, pa smo zapirali vrata, okna, itd. Ko smo kupili komarnike je bilo malo bolje. Samo 30 na noč. Tako, da sabo obvezno vzemite vso možno opremo proti komarjem. Kar se tiče lastnika pa: Na začetku je prijazen, dokler ne plačate, potem pa se začne. Od nas je hotel takso kar dvakrat, ko sem ga poslal v pm je utihnil in odnehal. Zvečer po 10 uri niti slučajno ne računajte, da se boste sproščeno pogovarjali pred prikolico. Smeh in kartanje nista dovoljena, saj vam pride takoj težit. Ante je čisti snob in in stiskač. Še zaposleni od njega komaj dobijo tisti euro, čeprav pravi da je milijonar iz Avstralije in da ima neke firme v Reki. Čudno se mi zdi, da potem cele dneve sedi v lokalu, gleda kaj kdo dela in teži, če se kdo predolgo tušira. Lega kampa je dobra, plaže v bistvu ni, oziroma je to dvometerski pas s špičastimi skalami. Edino kar je dobro, je lokal na plaži in starejša prijazna kelnarica z Maribora. Drugače pa bolje da greste na Šobec kot pa v ta kamp.

Gost  (Obisk: julij 2017 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 2,80 

Sem pavšalist 2016/17,pred postavitvijo vse super fajn cena sprejemljiva čez sezono pa iz dneva v dan katastrofa voda je topla 2 ure dnevno odgovor od kerota pa če ti kaj nepaše pa idi.pavšal plačali takoj.takega brezobraznega človeka v turizmu še nisem videl cele dneve pijan pa samo para.sve kod njega može ali češ platit.dobili nismo enga računa ne in tudi drugi gostje ne.ta kamp je treba zapret
Kero pa naj kr v avstralijo gre tako kot je spizdu ko je bil star 17let.v avstraliji je pa med 100 najbogatejših.sramota da taka golazen sploh dobi licenco za turizem..

Gost  (Obisk: avgust 2017 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 3,00 

Plus: lega (blizu Zadra) in možnost spusta čolna (čeprav izjemno strmna klancina).
Minus:
- premalo sanitarij, zanemarjene (čiščenje na 3 dni, če je sreča)
- smrad po smeteh (samo ena kanta za cel kamp zaradi česar okoli nje leži za celo smetišče smeti)
- brez tople vode (za cel kamp je 400l tople vode, parcel je cca 40-50, računajte sami koliko deci na osebo je to)
- premalo tušev (samo en notranji in dva zunanja, bolj primerna za na plažo)
- lastnik (stari bebec, ki vam bo zaračunal se kubike porabljenega kisika, seveda vse brez racuna, vas vmes žalil, saj takoj ko prejme plačilo parcele zanj predstavljate izgubo)

Nasvet: niste tako bogati, da bi bivali v tako cenenem kampu. Težko prisluzeni dopust ne pomeni samo finančni strošek. Pokvarjen dopust se časovno ne da več povrniti, živi pa se samo enkrat.

klemen1960  (Obisk: junij 2017 - v paru)Skupna ocena: 9,60 

Povsod tudi v najprestižnejših kampih ki so normalno tudi cenovno bistveno dražji lahko človek najde napravilnosti. Mnenja gostov so subjektivna in ne moremo jih generalizirat ter posploševat. Samo to kar se sanitarij tiče. Nihče nikjer in nikoli ne stoji pred sanitarijami in nas čaka da bo zanami počistil naš nered. Saj tudi doma nimamo zaposlenih služkinj katere bi čistile za nami. Ja sami smo tisti ki moramo prvenstveno poskrbet in se odgovorno obnašat do sebe kot do sogostov. Dir. Ante Kero pa dela z srcem v kampu 16 ur dnevno. Nismo pa vsi vsem všeč. Če želite miren dopust in veste kaj je kampiranje vam ga toplo priporočam.
Lep pozdrav zadovoljnim in malomanj zadovoljnim gostom.
Simon in Roti

Gost  (Obisk: junij 2017 - v paru)Skupna ocena: 1,80 

higiena tega kampa je na nuli ,lastnik obravnava goste kot zelo nekoroktno je osoren ,pozabljiv in vsaki dan vinjen in ta oseba ni sposobna več vodit takšnega kapma ,zaračuna mastno ,pravega računa pa sploh ne izda tako da prekriva davek ,..
ZELO ZELO NEPRIJAZEN G, ANTE LASTNIK KAMPA SRAM GA JE LAHKO DA SE TAKO OBNAŠA DO HGOSTOV KOT DA SMO GNOJI . NIKOLI VEČ V TA KAMP .POSLAT BI MU MORALI VEČ INŠPEKCIJI ,SANITARNO ,DAVČNO IN ŠE KAKŠNO LP

Gost  (Obisk: julij 2017 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 1,40 

Plaža ni niti najmanj primerna za otroke. Bivali smo v prikolici lastnika kampa, katera ni bila niti odprta od prejšnje sezone. Pajčevina, prah, mravlje.... polne omare krame. Lastnik kampa zelo osoren. Ne priporočam najema prikolice od lastnika. Sanitarije in prostor za pomivanje posode so ogabni. "Čistijo" jih njegovi gostje iz češke, ko imajo 5 min časa na dva do tri dni. Kar je lastnik rešil je to, da je dal v vsak wc in umivalnico list papirja kjer piše:"počisti za seboj". Elektrika je švoh, ko je več kot polovica kampa zapolnjenega že izklaplja elektriko zaradi preobremenjenosti. Topla voda je samo okrog popoldneva. V wc-jih je ena majhna policka za eno toaleto torbico za 3 lijake. Za brisačo ni kljukice, da bi kam obesil. Tus kabine se zapirajo z umazanimi pvc zacesicami, katera se ti prilepi po telesu ob majhni sapici vetra. Tusi so zunaj pod strehico. Avtomobil ne sme bit v kampu. Je par parkirnih mest pred kampom, kjer je vedno natlačeno z avtomobili. V glavnem smo bili nezadovoljni.

jelsa502  (Obisk: junij 2016 - pavšalni gost)Skupna ocena: 3,20 

z higieno v wc in tuših ,umivalnici katasrofa ,če to vidi inšpekcija zapre kamp ogabno

Gost  (Obisk: julij 2015 - v paru)Skupna ocena: 7,80 

Gost  (Obisk: julij 2015 - v paru)Skupna ocena: 6,80 

Za kamp sva z ženo sicer vedela, ker pa ni bil še ocenjen, ga nisva šla takoj pogledati. V okolici je še nekaj manjših kampov, ki pa so bili polni, zelo ozki (obračanje s prikolico na kateri je čoln ne bi bilo možno, razen če bi jo odklopil). Ker nisva imela druge izbire sva si ga šla ogledati in ostala celih 15 dni. Vsekaor je bil eden od razlogov tudi prijazni lastnik gospod Ante. Kamp za ceno 8 EUR/dan (z vključeno takso) na osebo ponuja veliko. Ima klančino za spust čolna (drugi kampi v okolici je nimajo), boja za privez čolna stane 2 EUR/dan, v kampu je manjši lokal, kjer se dobi sladoled in pijače( npr. veliko pivo stane 14 HRK, sok je 13 HRK), včasih pa domačini zapojejo kakšno dalmatinsko. Ponoči je večinoma mirno. Plaža je primerna tudi za manjše otroke, saj je na nekaterih delih tudi pesek. Ježkov nisem opazil. Sanitarije so čiste, WC papir in milo si moraš prinesti s seboj, tople vode v času najinega dopusta ni nikoli zmanjkalo. Za tiste, ki nimajo s seboj hladilnika je tudi poskrbljeno. Gosti so Slovenci, Čehi, Slovaki, Nemci, je pa tudi mnogo enodnevnih gostov. Sence sicer v zgornjem delu kampa ni pretirano, jo je pa toliko, da se lahko v času pripeke skriješ pred sončnimi žarki. Voda je napeljana po celem kampu, enako velja za elektriko (največ kar potrebujete je cca 15m podaljška. V bližini je manjše mestece Bibinje, do Sukošana pa je malo dlje. Ogled marine v Sukošanu je mogoč, vsak, ki je s kolesom ali peš ima neoviran prehod skozi.

Midva se bova prav gotovo še vrnila.

prijava na e-novice
E-mail:
Kampi v okolici
Kamp Kraj Razdalja

Dido Bibinje  0,13 km 
Matea Bibinje  0,17 km 
Punta Bibinje  0,21 km 
Forum - Zadnja objava
11:26Mover za enoosno prikolico
08:42TEST
08:40TEST
17.1.2019Mover za enoosno prikolico
17.1.2019Cene pavšalov v sezoni 2019
17.1.2019Avtokampi.si kamping kartica
17.1.2019Mover za enoosno prikolico
17.1.2019kamp Pineta Fažana
17.1.2019kamp Pineta Fažana
17.1.2019Cene pavšalov v sezoni 2019
'