English siteRegistracija   I   Prijava FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ YoutubeYoutube InstagramInstagram
Avtokampi.si

¤ Domov » Kampi » Hrvaška » Istra » Mon Perin

Natisni kamp Mon Perin

Kamp Mon Perin

ni cenika
Mon PerinMon PerinMon PerinMon PerinMon PerinMon PerinMon PerinMon PerinMon PerinMon PerinMon PerinMon PerinMon PerinMon PerinMon PerinMon PerinMon PerinMon PerinMon PerinMon Perin
Sezona kampa: 30.3. - 7.10.
plan

Kamp Mon Perin Bale
Predio Longher b.b.
52211 Bale

+385 52 824 338

Elektronska pošta
Uradna stran kampa
Kamp je primeren za:
tekstil
Kamp za družine z otroki
psi dobrodošli
Surfanje / kajtanje
Kolesarjenje
Lega kampa
5,90
Število ocen: 82
Podrobna statistika

Oceni kamp / dodaj komentar
Urejenost kampa
Sanitarije
Športni in ostali objekti v kampu
Vrednost glede na ceno
Kamp Mon Perin Bale sestavljata bivša kampa San Polo in Colone, ki imata skupno recepcijo. Kamp leži 6 km zahodno od kraja Bale oz je od Rovinja oddaljen 20 km.

V kampu Mon Perin omogočajo kampiranja na urejenih parcelah, manjši del kampa je tudi neparceliran, lahko pa najamete moderne mobilne hišice za 4 - 6 oseb.

Novo v kampu Mon Perin - povečanje treh sanitarnih objektov, nove parcele z elektriko in vodo, nove mobilne hišice, ureditev lastne čistilne naprave in ureditev otroškega vodnega parka. Za sezono 2019 napovedujejo izgradnjo bazenskega kompleksa v obliki dinozavra.

V kampu sprejemajo Avtokampi.si kamping kartico, s katero bo kampiranje ugodnejše. Popust je 10% na ceno osebe v primeru min. 7 kamping nočitev. Več o kartici in popustu je TUKAJ.

Kamp Mon Perin ima okoli 700 urejenih parcel za kampiranje opremljenih z elektriko in vodo, nekaj parcel ima tudi odtok. Parcele so različnih velikosti, predvsem v delu Colone je veliko parcel večjih od 100 m2 in tako primernih za velike avtodome in prikolice. Manjši del je kampa je tudi neparceliran in primeren za šotoriste, vendar tam ni možen priklop na elektriko. Večji del kampa ima odlično senco hrastovih dreves in borovcev.

V kampu Mon Perin je na voljo 9 sanitarnih objektov in vsi so popolnoma prenovljeni. Imajo tudi otroške sanitarije, družinske kopalnice, sanitarije za invalidne osebe, tuš za pse, prostore za pomivanje posode in pralnico perila.

Najem mobilne hišice v kampu Mon Perin, Bale - v kampu omogočajo najem več tipov mobilnih hišic primernih za družine in pare, ki so postavljene na različnih lokacijah - več jih je na skrajnem levem delu San Polo. Razporeditev mobilnih hišic je odlična, saj nudi veliko privatnosti. Največje in najbolj prestižne so mobilne hišice Me & You (62m2), Exclucive (40-50m2) in Prestige (40m2), ki nudijo udobno bivanje za 4 ali 6 oseb. Postavljene so v gozdičku blizu morja. Hišice imajo spalnico z veliko zakonsko posteljo, otroško sobo z dvema ločenima posteljama, dve kopalnici, velik dnevni prostor s kuhinjo in kar 25m2 veliko zunanjo teraso s sedežno garnituro in ležalniki.

Mobilne hišice Delux in Delux Plus so velike 32m2 in namenjene 4 + 2 osebama. Gre za bogato opremljene hišice z dvema spalnicama, dvema kopalnicama, dnevnim prostorom s kuhinjo in teraso. Manjše so mobilne hišice Comfort (24m2), ki nudijo dovolj prostora za 4 + 1 osebo. Psi so dovoljeni v hišicah Delux, Comfort in Studio Comfort. Vse mobilne hišice so klimatizirane.

Najem agencijskih mobilnih hišic lahko opravite tudi v agenciji Gebetsroither.

Kamp Mon Perin priporočamo ljubiteljem lepih plaž, saj ima kamp več kilometrov dolgo raznoliko plažo, ki vključuje prodnate zalive in skalnate dele. Ob plaži je tudi veliko senčnih delov, urejena pa je tudi pasja plaža. V zalivu v kampu Colone je urejenih več privezov za čolne. V obeh kampih so uredili aquapark z napihljivimi igrali, ki jih uporabljate brezplačno, najmlajši pa so veseli vodnega igrišča, ki je urejen tik ob lokalu.

Gostom je brezplačno na voljo tudi turistični vlakec, ki povezuje celoten kamp in Bale. Ob plaži deluje več lokalov in restavracij (Porto Bus, Babaloo, Mol Picio...), dve trgovini, pekarna, prodajalna sadja in zelenjave, na lastnem vrtu pa omogočajo tudi, da si gosti sami naberejo pridelke. V kampu lahko kupite tudi ribe.

Po kampu deluje brezplačni internet, od športnih igrišč pa so igrišča v centru pri recepciji (košarka, nogomet in tenis), igrišča za odbojko na mivki pa so na plaži. V kampu deluje tudi deskarski, potapljaški, jadralski in konjeniški center, omogočajo pa tudi najem koles, SUP desk in kajakov. Za otroke imajo urejena otroška igrišča, v glavni sezoni pa organizirajo tudi animacijo otrok in telovadbo za odrasle.
Info
površina kampa
30
kapaciteta kampa
2700
dobra poraščenost
lokacija ob morju
število vseh kampirnih mest
890
število parcel z elektriko in vodo
700
možnost najema mobilne hiške
116
možnost najema šotora
možnost najema prikolice
možnost najema bungalova, apartmaja ali sobe
Storitve v kampu
sanitarije
sanitarije za invalide
kemične sanitarije
Družinske kopalnice
izpust za avtodome
trgovina
restavracija
psi dovoljeni v mobilnih hiškah
dovoljeno za pse
Tuši za pse
Plaža za pse
možnost interneta v kampu
Brezplačen Wifi
Pralni stroj
Sušilec
Privez za čolne / boja
Rampa za spuščanje čolnov
Otroško igrišče
Otroške kopalnice
Animacija za otroke
Wifi dostopna točka v kampu - plačljiv
zunanji bazen
Notranji bazen
Športni in ostali objekti v kampu
tenis igrišče
odbojka
možnost izposoje koles
potapljaški center
Namizni tenis
Košarka
Nogomet
Mini golf
Izposoja čolnov
Veslanje / rafting
Plezalna stena / Plezanje
Legenda
izbrani kamp: GPS: 45,019947°N 13,723161°E
kamp v okolici
Mon Perin Mon Perin Mon Perin Mon Perin
Mon Perin Mon Perin Mon Perin Mon Perin
Mon Perin Mon Perin Mon Perin Mon Perin
Mon Perin Mon Perin Mon Perin Mon Perin
Mon Perin Mon Perin Mon Perin Mon Perin
Mon Perin Mon Perin Mon Perin Mon Perin
Mon Perin Mon Perin Mon Perin Mon Perin
Mon Perin Mon Perin Mon Perin Mon Perin
Mon Perin Mon Perin Mon Perin Mon Perin
Mon Perin Mon Perin Mon Perin Mon Perin
Mon Perin Mon Perin Mon Perin Mon Perin
Mon Perin Mon Perin Mon Perin Mon Perin
Mon Perin Mon Perin Mon Perin Mon Perin
Mon Perin Mon Perin Mon Perin Mon Perin
Mon Perin Mon Perin Mon Perin Mon Perin
Mon Perin Mon Perin Mon Perin Mon Perin
Mon Perin Mon Perin Mon Perin Mon Perin
Mon Perin Mon Perin Mon Perin Mon Perin
Mon Perin Mon Perin Mon Perin Mon Perin
Mon Perin Mon Perin
Gost  (Obisk: avgust 2018 - v paru)Skupna ocena: 1,60 

Morali bi nekaj napravit glede živali v kampi. To se ščije in serje po dolgem in počez. Lastniki so dejansko neodgovorni. A tu mora zato poseči uprava kampa in nekako narediti red.

Gost  (Obisk: maj 2018 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 8,40 

Gost  (Obisk: julij 2018 - sam)Skupna ocena: 4,60 

/

Gost  (Obisk: avgust 2018 - družina z najstniki)Skupna ocena: 1,80 

Totalno so začeli pretiravati s cenami. Cene gredo v nebo, ponudba slaba... O WC-jih ne bi zgubljala besed, nečistoča in bakterije na vsakem vogalu. SLABO in ni vredno tega denarja.

Gost  (Obisk: julij 2018 - pavšalni gost)Skupna ocena: 3,80 

Vedno slabše in dražje

Gost  (Obisk: julij 2018 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 3,00 

Vsako leto slabše, žal.

Gost  (Obisk: avgust 2018 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 9,00 

Dobili smo senčno in zelo veliko parcelo v delu Colone, kar je le pripomoglo k odličnem prvem vtisu. Otroka sta bila navdušena nad brezplačnih aquaparkom, vlakcom, ki smo ga izkoristili za kopanje v sosednjem zalivu in spray parkom. Trgovina je OK, smo bili pa le za vikend, mogoče je res malo premajhna, če kampiraš dlje časa. Sanitarije čiste, vedno dovolj tople vode, smo pričakovali res kaos (po komentarjih), še celo čistilka je bila ves čas tam. Plaža je top, še posebej za Istro! Prijetno vzdušje, tudi na recepciji je kar šlo (so delali trije).

Šotorist  (Obisk: avgust 2018 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 9,40 

Po treh letih smo bili spet v Balah in napredek je viden na vsakem koraku. Lepo urejene parcele, veliko sence, igrala za otroke - tudi vodni park z napihljivimi igrali je brezplačen, dva dela kampa pa povezuje brezplačen turistični vlakec, tako da se greš lahko kopat na več plaž. Sanitarije prenovljene, ob našem obisku vedno liste in tudi vedno topla voda. Pridemo še!

Gost  (Obisk: julij 2018 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 6,00 

Mirno okolje. Cena kampa glede na storitve, ki jih ponuja previsoka. Plaza lepa in ne zasedena ampak s ostrimi kamni v morju in tezko dostopna. Sajitarije lepe, nove a osebje ni ravno kos svojemu delu. Splošna ocena je da je kamp ok, všečen ampak ponuja premalo za to ceno oz. je cena preterana.

Gost  (Obisk: julij 2018 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 5,00 

Vceraj smo bili deležni vecernega tuša strupa. Kaj takegase ni delalo niti v stari jugi. Mislim, brez vsakega opozorila ti začnejo ob 9 30 zvečer po celem kampu pršit nek strup, ljudje pa se še sprehajajo. Ni cudno, da nas je vse drazilo po grlu, očeh in nosu, nekatere je tudi takoj začela bolet glava. Ni kaj, volk menja kožo, ne pa navad - v kampu so res v zadnjih letih marsikaj postimali, tako da zgleda lepše, a način dela osebja je vedno isti. Lep primer so tudi WC ji. Ti so novi in cistilke so veliko tam, a kaj ko se skoljk in pisoarjev cel dan ne dotaknejo ampak skozi cistino le tla in korita za posodo. Kar je bolj "umazanih" del, tega se raje ne dotaknejo. Posledica pa kot vsako leto: trebušne bolezni z bruhanjem in driskanjem so tudi letos že na pohodu.

Gost  (Obisk: junij 2018 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 8,20 

Očitno so slabe ocene zalegle. Sanitarije čiste, čistilka vedno prisotna. Nam je bilo lepše pred leti, narava.... ampak očitno so izbrali drugačno pot.
Skratka daleč od opisov iz maja...

Gost  (Obisk: maj 2018 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 3,00 

Predrago za to kar nudijo. Ne priporočam!

aliem  (Obisk: julij 2017 - ostalo)Skupna ocena: 2,60 

Ne priporocam!!V kampu se ne dogaja skoraj nic,plaza pac taka, do prve solidne trgovine 20 km

Gost  (Obisk: maj 2018 - v paru)Skupna ocena: 2,80 

Katastrofa. Wc tri dni nihče niti taknil. Umazani . Umazanija stara več dni , kar vidiš da ni bilo čiščeno . V kampu ogromno živali , ki lulajo kjerkoli. Ogromno pasjih iztrebkov po kampu.

Gost  (Obisk: avgust 2017 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 3,00 

Predrago, med letom spreminjajo cene, naknadno zaračunali razliko v turistični taksi, ki so jo napačno obračunavali med letom.
Brez razloga ukinili nudistični del kampa. Sanitarije umazane.

Gost  (Obisk: julij 2017 - v paru)Skupna ocena: 2,20 

Katastrofa. Nikoli več v ta kamp. Sanitarije izredno slabe. Čistoča na psu.... Cene PREVISOKE!!!!

Gost  (Obisk: julij 2017 - družina z najstniki)Skupna ocena: 5,40 

Kot večletni gost ugotavljam da se je politika kampa žal spremenila. Slogan vrnitev k naravi žal ne drži. Preveč je novih nepotrebnih stvari,kar bi bilo potrebno povečati pa ne.To so wc-ji. Za tolikšen kamp jih je občutno premalo. Radi smo šli v ta kamp predvsem tudi zato ker so bili deli plaž nudistični. V sezoni 2018 se bo tudi to spremenilo,namreč kamp je ukinil vse nudistične plaže za leto 2018.Ko marsikdo bomo tudi mi poiskali boljši kamp.

Gost  (Obisk: julij 2017 - v paru)Skupna ocena: 1,20 

kamp ocenjujem z negativno oceno in se strinjam z nekaterimi predhodniki. Čistoča oz. higiena je katastrofalna, število sanitarij za tako število ljudi je bistveno premajhno. Črevesne težave tudi nam niso prizanesle. Cena je odločno previsoka, spreminjajo jo kar med sezono, pač odvisno od navala. Psu v kampu, razen tuša brez ročke, ne nudijo ničesar, v bistvu samo zrak, ki ga diha. V morje gre pes lahko izven ograje kampa. Stane pa pes dnevno več, kot otrok, ki koristi wc, toplo vodo, otroška igrišča ... Moteča je tudi preglasna glasba iz lokalov.
Edino, kar je v tem kampu ok, je čudovita plaža in morje, vseeno pa to ne odtehta cene, nabite v nebo, tako da naslednje leto gremo drugam.

Gost  (Obisk: avgust 2017 - družina z najstniki)Skupna ocena: 3,80 

V zelo lepi naravi ,ki jo vsako leto krčijo in spreminjajo z betonom in nepotrebnimi atrakcijami nastaja vsako leto vse večji kamp,število sanitarij na gosta so pa še celo zmanjšali in je stanje katastrofalno v polni sezoni. Samo par (sezonskih)čistilk skrbi za vse sanitarije in hkrati za čiščenje mobilnih hišic,da ne omenjam njihove skromne opreme,saj imajo eno krpo za vse. Posledica so cele epidemije viroz vsako leto. Letos smo preziveli tam hudo neurje pa noben od uprave niti pogledat ni prišel in vsaj ponudit kaksno pomoč. Gostje so tam samo,da nosijo denar. Ko pa se malo pritožiš na recepciji pa ti z nasmehom odvrnejo,da niso edini kamp in greš lahko kamorkoli drugam. Tja gremo zaradi narave in lege že 8 leto zapored a vse bolj razmišljamo,da si najdemo kak drug čistejši in gostu prijazen kamp.

Gost  (Obisk: avgust 2017 - v paru)Skupna ocena: 4,00 

Zelo drag kamp glede tega kako je urejen in kaj nudi. 4 zvezdice...ZAKAJ pa???

Gost  (Obisk: avgust 2017 - družina z najstniki)Skupna ocena: 3,80 

Katastrofalna cistoca na wcjih ki jih je vec kot premalo. 4je tusi za cca 400-500 ljudi...pa to svet se ni videl.
Tako malo je wcjev da je nekdo pac moral spustiti potrebo v umivalnici in ta kup d.. so pocistili sele po 8h urah! Pa se to so ga z joggerjem in vedrom vode samo ven porinili. Verjamem pavsalnim gostom sa so redne prebavne motnje posledica bakterij na wcjih!
Snazilka ima eno krpo s katero pobrise skoljke, tla in umivalnike. Ko sem to videla smo zapustili kamp po 4h dneh!

Gost  (Obisk: julij 2017 - družina z najstniki)Skupna ocena: 4,40 

Premalo wc-je v in tušev na plaži

Gost  (Obisk: julij 2017 - v paru)Skupna ocena: 5,20 

V kampu San Polo gostujem že 35 let. V tem času je kamp zgubil vso draž naravnega in prijaznega saj je postal pretirano urejen in skomercializiran s premalo sanitarijami in tuši ter neustreznimi higienskimi razmerami. Kot stalni stranki mi je kljub določenim vlaganjem- tudi v nepotrebne projekte- nerazumljivo vsakoletno povišanje cen za 10 in več procentov kar je v končnici pripeljalo do dejstva, da je ta kamp, glede na ponudbo, postal med dražjimi v Istri. Letos pa mi je ob občutni podražitvi parcele iz 20 na 25 eur, sodu izbilo dno, ko sem kot vsako leto želel takoj rezervirati isto parcelo tudi za naslednje leto in doživel šok, ko so ceno nepovratne rezervacije iz 20 eur povišali na 50 eur!!!! Do danes še nikjer objavljena sprememba, povedana na recepciji v čelo, vzemi ali pusti, pritoži se po e-mailu na vodstvo družbe. Hvala Mon Perin, že itak smo vsa ta leta pojedli prav vse kar ste nam ob prihodu in pred odhodom novega pripravili ( visoke cene za ponudbo, hrup iz gostinskih lokalov tudi ponoči, neustrezna čistoča, vrste pred sanitarijami, tuši, recepcijo, ničelna ponudba za pse s kopališčem zunaj kampa za 6 eur na dan...) zdaj nas pa zgleda, nas stalne in stare prikoličarje- šotoriste, želite na tak način nadomestiti z bogatejšimi zapadnjaki s kamperji, visoki gosti za višjo raven kampa? Minil bo tudi ta čas debelih krav, škoda ampak predvsem iz principa in čisto na koncu tudi zaradi 30 eur, vas po toliko letih zapuščam. Lp

Gost  (Obisk: julij 2017 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 5,00 

Sanitarije so res katastrofa, čistilke bi lahko uporabljale kakšna čistila za dezinfekcijo, saj se bolezni res širijo, ne samo med mlajšimi, tudi med odraslimi. HB za zunanje tuše, ki vseeno delujejo nekoliko bolj higienični.
Sicer je osebje prijazno in ustrežljivo, hrana v gostilni zelo dobra, natakarji v lokalih pa zelo počasni ...
Vseeno smo preživeli lep dopust, vprašanje pa, če se bomo ob teh cenah in takih sanitarijah še vrnili .... škoda!

Gost  (Obisk: julij 2017 - družina z najstniki)Skupna ocena: 1,60 

Sanitarije katastrofa, tako kot čistoča, kakor premajhno število za tako kapaciteto gostov....že nekaj let dodajajo parcele za kampiranje, sanitarije so iste, isto število že nekaj časa. Čistoča tušev...raje ne govorim, četudi so obiskovalci taki, da ne pazijo na čistočo, bi morala to sproti za vsakim gostom narediti čistilka, verjemite, vsak bi bolje gledal na čistočo.

Gost  (Obisk: julij 2017 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 4,80 

V kampu ki je letos se dodatno povecan in urejen se je v visku sezone torej od 15.7 dale pojavila rak rana in sicer sanitarije! Gostje katerih €€€ (Ch, De, At) so vec vredni kot nasi lepo in intenzivno svinjajo po sanitarijah. Cistilk cez dan od nikoder. Posledicno majhni otroci z virozami driska in bruhanje - tudi nas ni zaobslo.
Iskreno priporocam kdor kampira s prikolico naj uporablja vsaj za otroke svoj wc in obcezno razkuzevanje rok. Odrasli imamo lahko svoje metode :)
Kako bodo odgovorni resevali te tezave ne vem se pa bojim da enako kot vsa leta nazaj ... ne bodo.
Za vse ki ste se na poti na pocitnice v Bale velja pazlijivost pri uporabi sanitarij in priporocljivo razkuzevanje rok po uporabi.
Vsem srcno in lep dopust.


Gost  (Obisk: julij 2017 - v paru)Skupna ocena: 6,60 

Prenovljeni kamp je vedno večje razočaranje. Poznam ga že od konca 80-tih. Premalo sanitarnih objektov. Lani so bili razmeroma dobro očiščeni, letos pa težko ocenim, ker sem jo zaradi cene takoj popihal.
Za res neurejeno parcelo nekje v gozdu, oddaljeno od sanitarij in obale (s sabo bi moral pripeljati še manjši buldozer, da bi jo uredil) hočejo imeti cca 50 € (lani boljša lokacija, cca 30 €). Ko bi bile (tudi neurejene) parcele vsaj nekako označene. Tako pa izgleda kot: tam imaš gozd in se znajdi. Prvoprispeli si z ograjo ogradijo zajeten del, potem pa ostanejo le še oktruški ali šikara, ki jo je treba najprej očistiti. Da se razumemo: 50 € na dan naj plačam, da lahko parcelo šele pripravim? A nebi morali plačati oni meni ?
Lani je bila ta zona na koncu Colon. Prostor sem dodatno uredil, letos pa to prodajajo kot urejene parcele!

Gost  (Obisk: julij 2017 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 6,00 

V kampu smo bili tretjič. Do sedaj smo bili zadovoljni.
Naj opišem letošnji primer: parcela comfort (voda + elektrika), 2 odrasla + 2 otroka (3 in 7 let).
Pred prihodom smo naredili online rezervacijo in predračun, ki je znašal za 7 dni 360 eur. Ko smo se odjavili (po 6 dneh - torej dan manj) je skupni račun znašal 410 eur!! Ko smo vprašali zakaj, so nam razložili, da so se cene vmes spremenile (višja sezona). Tega seveda niso upoševali pri online izračunu-čeprav so bili datumi isti.Preračunali smo, da nas je vse skupaj na dan prišlo 68 eur. Za ta denar nas ne vidijo več.

Gost  (Obisk: junij 2017 - v paru)Skupna ocena: 5,60 

V kamp sva s punco hodila občasno ob začetkih ali koncih sezon zadnje nekaj let. Všeč nama je bilo sproščeno vzdušje, narava in veliko sence tako na plaži kot v kampu. Vedno sva prišla s šotorom in šotorila v neparceliranem prostoru. Cenovno je bil kamp med cenejšimi v Istri, žal pa so sedaj cene zelo narastle, zato, z izjemo morda septemberskih terminov, v kamp ne bova več hodila. Po najinem mnenju nekaj prenovljenih WCjev ne upravičuje takega dviga cen, sploh če primerjaš z drugimi kampi v istem cenovnem rangu. Iz poceni in sproščenega kampa za nezahtevne goste je nastal drag kamp za razočarane goste.

Gost  (Obisk: junij 2017 - v paru)Skupna ocena: 6,20 

Za to kar nudi je predrag.

Gost  (Obisk: junij 2016 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 9,60 

zakon!

Gost  (Obisk: julij 2016 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 4,40 

Vsako leto dražji. Bili tri leta in vsako leto + 20 eur/dan. Ni vredno. Manjka pomoč v kampu, saj se ponoči nimaš na koga obrniti. Osebje prijazno. Na plaži še vedno preveč nudistov tudi tam, kjer naj ne bi bili. Plaža lepa, si pa veliko ljudi v senci kar za cel teden rezervira mesta z ležalniki. Nobene kontrole na plaži.

Gost  (Obisk: avgust 2016 - v paru)Skupna ocena: 4,00 

Ogromno ljudi za tako malo WCjev. Cena glede urejenosti PREVISOKE, rešuje jih samo odlična lega in lepo morje

Gost  (Obisk: julij 2016 - pavšalni gost)Skupna ocena: 3,80 

Cena za 2017 gre v nebo, sanitarije premajhne, odtoki ne požirajo, skratka projektanti pod kritiko.

Gost  (Obisk: september 2016 - sam)Skupna ocena: 5,40 

Nisem razumela zakaj je kar nekaj ljudi razočaranih nad kampom. Resnično je skomercializiran do konca. Parcele so nabite na kup kot domine.Bolj spominja na neko turistično naselje,kot pa na kamp. Dejstvo,da je recepcija oddaljena od samega kampa cel kilometer pa je zaskrbljujoče. Če potrebuješ pomoč,se torej nimaš na koga obrnit.V kampu jim manjka nekakšna info točka. Osebje sicer prijazno.

Gost  (Obisk: julij 2016 - v paru)Skupna ocena: 2,40 

Se kar strinjam glede wcjev da so grozni. Moj fant je arhitekt in je rekel da so narejeni katastrofalno. Cene grejo v nebo ponudba pa je izredno slaba. Naju niso prepričali in naslednje leto grva drugam.

Gost  (Obisk: avgust 2016 - družina z najstniki)Skupna ocena: 2,40 

na priporočilo sosedov prišli v ta kamp. Komur tej wc ji in tuši odgovarjajo,se mi ta človek smili. tej wc ji da ostanejo čisti,in seveda tuši, bi morala biti voda zaprta,ker ta voda nikamor drugam ne teče,kot po nogah vseh sosedov. Katastrofa. Hrana dobra med kampoma. Trgovina v kampu katastrofa za tako velik kamp,nezaložena in draga,kruh pa zmanjka že do 10. Mi radi spimo na dopustu,tu se ne da,ker kamijoni kar naprej praznijo greznico,da ne govorim o smradu,ki se širi naokoli.cene pa tudi niso najboljše,glede na kakovost,ki ti jo nudijo. Plaža pa premala za toliko gostov,ki jih sprejmejo,plus še gostov iz Bal,kjer jim oddajajo sobe in posledično so tudi tuši skoz polni in čakaš na vrsto tudi po uro in pol,ker imajo premalo wc. Bar tudi nima svojega wc in to vse hodi v te sanitarije,ki naj bi bile namenjene nam. Bojo mogli še veliko naredit

Gost  (Obisk: julij 2016 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 9,20 

v Mon Perin (San Polo) hodimo že 15 let ter spremljamo razvoj. Pohvalno, kamp se lepo razvija. Mogoče bi bilo za optimizirati tuše s pregrado na tleh, sicer pa brez pripombe. Osebje je zelo prijazno, sanitarije večinoma čiste, dokler jih pač kulturni obiskovalci ne posvinjajo. To pa je navadno v petih minutah. Kamp je miren in tih. Mogoče premalo prodnate plaže za otroke, je pa vsako leto nekaj novega.
Hrana v restavraciji dobra in poceni. lega kampa enkratna. Najlepše je na skalnati plaži na desni strani kampa, kjer lahko pešačiš dokler ne dobiš zaliva zase, ni pa za otroke..

Gost  (Obisk: avgust 2016 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 2,60 

Lep kamp,ampak samo na videz. Wc ji so novi,ampak to vse teče,lasje plavajo na vodi,da ne pomislim kaj soseda dela pod svojim tušem(lahko lula,ima menstruacijo) in to vse teče v tuše okoli sosedov,ker se voda kar pretaka iz enga tuša v druzga.Nagravžno,sploh če ti spodrsne in se v to namočiš.Da ne govorim,da si sušijo lase in če slučajno pade fen dol,bojo imeli spet mrtve. Na te cene,ki jih imajo,je ponudba slaba.Market je založen kot na kakem samotnem otoku in zelo drag,tako da se moraš voziti v mesto. Imajo tuše za pse,ampak hahaha,to ni ročka,da lahko stuširaš psa,je bolj za male pinče,da jih vrtiš pod tušem,majhen,neuporaben tuš.Pri teh sanitarijah imaš občutetek,da si jih je zamislil nekdo,ki ni še nikoli kampiral ali pa kaki študentje.. Plaža polna domačinov čez vikend in s tem posledično polni tuši in smo čakali po uro,da smo sploh prišli na vrsto,vse mokro in teče,bljak. Restavracije in bife so v najemu od enega Ivice,ki nima pojma o poslovanju.Zaposlene študentke,ki niti ne znajo ne postreči ne pospraviti mize. Zelo dobra picerija med obema kempoma pri konjih.

Gost  (Obisk: avgust 2016 - v paru)Skupna ocena: 2,80 

Tragedija italijanskog gosta koji je izgubio zivot , jer su vrata zajednickih sanitarija jednostavno eksplodirala. Kamp nazalost nije vredan svog novca.

Gost  (Obisk: junij 2016 - s prijatelji)Skupna ocena: 5,60 

To je bil moj najljubsi kamp v Istri, ki pa se vsako leto slabsa. Cene grejo strmo navzgor, za sotoriste pa je cedalje slabse. Letos so nam vzeli se najlepsi del za sotorjenje, v gozdicku na levi strani san pola, ker so zdaj tam nove hiske. V gozdicku je sicer se vedno dovolj prostora, samo se vec ne sme taborit :(
Tako ti ostane samo se cisto mali del na desni.

Gost  (Obisk: julij 2016 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 7,20 

Letos smo z druzino in otroci in s prijateljsko druzino dopustovali v kampu Colone, plaza je super- nobene guzve, prakticno skoraj sami na plazi, Sanitarije obnovljene in so super, le veliko premalo jih je...v osrednjem delu kampa so 3-je tusi in se zvecer ponavadi caka na vrsto, pa tudi cistoca ni na nekem vrhuncu.... Vlakec je super in tudi sprehajalna pot do drugega kampa je super. Trgovinica v kampu pa zelo predraga, tako da se splaca odpeljat malo izven kampa. Dopust je bil super in se se bomo vrnili.

Gost  (Obisk: julij 2016 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 7,80 

Osebje in njihova gostoljubnost nadvse prijazna, ustrežljiva..Sam kamp dovolj urejen, morda bi bil potreben kakšen wc več. Morje prekrasno, čisto...Plaža super, čeprav je bil kamp poln, si na plaži lahko užival v svoji intimi in ne kot sardele kot v nekaterih drugih kampih. Ogromno stvari, katere ponujajo kar zastonj, kar je danes prava redkost : vlakec, napihljiva igrala v vodi, brezplačno sadje in zelenjava...Cena odlična, mir v kampu zagotovljen.

Gost  (Obisk: julij 2016 - družina z najstniki)Skupna ocena: 8,40 

Če na plaži radi ležite oseba ob osebi čisto skupaj z vsemi ostalimi gosti kampa, je to kamp za vas. Edini resni problem je huda gužva na plaži in v morju. Vse ostalo je ok.

Gost  (Obisk: julij 2016 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 9,60 

Kamp ni za vsakoga kot je Axi ki mora iti kot vsak slovenec ob 21:00 po krug in pivo. Odličen kamp, min us ostaja samo še greznica na WCjih

Gost  (Obisk: julij 2016 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 7,80 

Sanitarije so sicer nove, vendar odtočni sistem ne deluje in je zaradi nedelujočih odtokov v tuših in pred tuši, poplava.
Sicer je kamp na odlični lokaciji in idealen za družine z otroci.

axi  (Obisk: junij 2016 - sam)Skupna ocena: 8,00 

Plusi: Lepo urejen kamp, nove sanitarije, veliko sence, vsaj konec junija precej umirjeno brez galame, večina kampa oz parcel zelo blizu morja. Brezplačen vlakec, ki vozi iz enega kampa v drugega in v Bale ter na trdnjavo nad kampom Colone.

Minusi:
Neparceliran prostor za šotore zelo slab, v vsakem kampu prostora za cca 5 šotorov, glede na velikost kampov vse skupaj nič, precej zapuščeno/neurejeno, precej drag. Plaža tipična istrska.
Velik minus si za moje pojme zaslužita marketa, odprta samo do 20h in zelo slabo založena s samo osnovnimi zadevami, za tako velika kampa bi lahko bil vsaj en večji market z večjo ponudbo.

Calista1982  (Obisk: marec 2015 - pavšalni gost)Skupna ocena: 6,80 

Kamp sam po sebi je sicer lepo urejen, ampak odnos osebja je pa pod nivojem.

Gost  (Obisk: maj 2015 - v paru)Skupna ocena: 5,80 

150€ dražji pavšal............here we go, kmalu bo to mondeni kamp za 3.000€

Gost  (Obisk: avgust 2015 - pavšalni gost)Skupna ocena: 7,60 

komaj čakam na sezono 2016,upam da ne bodo preveč podražili,zgradili bodo nove wc-je,razširili fresh market .....vsako leto nekaj novega......zelo zadovoljna,moti me edino letos zelo slab free wifi, pogrešam pa pomol ali pa splav na vodi...v B coni., in upam da nebo bazena...,pa še nekaj vsi zaposleni so prijazni in ustrežljivi tako da se res počutiš zaželjenega.

Gost  (Obisk: september 2015 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 6,60 

V kamp se investira 8MIO evrov, govori se tudi o bazenu in 4 zvezdicah, trenutno ni stranišč, ker gradijo popolnoma vse na novo s KANALIZACIJO
Komur ni do kampiranja, naj ostane doma, oz gre v hotel!

Gost  (Obisk: september 2015 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 6,60 

V kamp se investira 8MIO evrov, govori se tudi o bazenu in 4 zvezdicah, trenutno ni stranišč, ker gradijo popolnoma vse na novo s KANALIZACIJO
Komur ni do kampiranja, naj ostane doma, oz gre v hotel!

Gost  (Obisk: julij 2015 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 4,00 

Parcele vse zasedene,komaj smo dobili mesto.Sicer lepo,a tuši pa tako vroči,da si se opekel,wc-ji katastrofa.baje dobijo nove.Lansko leto super wiffi,letos so ga zmanjšali,ne vem komu na čast.Ne verjamem,da je kdo dokupil wiffi. Kar nekaj brezveze se zmislijo in to furajo. Nič jih ne bi koštalo.če bi wiffi pustili tako kot je bilo leto prej. Plaža letos skoz polna,kamp so ful povečali in razširili v gozd,ampak plaža se pa ne da povečat. Lahko bi edino naredili pomol in bi malo razbremenili plažo.

Gost  (Obisk: julij 2015 - družina z najstniki)Skupna ocena: 6,80 

zelo lepo,se vrnemo 2016,osebje zelo prijazno,le free wifi bi lahko izboljšali,vsaj je zelo slab signalin prepočasen

krajcar  (Obisk: oktober 2015 - pavšalni gost)Skupna ocena: 7,40 

Že 14 dni so gostom v San Polu na voljo le ene sanitarije (št.4), vse druge so odstranili ker - ZIDAJO NOVE.

Gost  (Obisk: julij 2015 - v paru)Skupna ocena: 6,60 

OHRANJENA PRIRODA,PAMETEN IN ESTETSKI RAZVOJ KAMPA,PROBLEM PREMAJHNIH SANITARIJ

Gost  (Obisk: avgust 2015 - v paru)Skupna ocena: 9,40 

Eden boljših kampov, kar se tiče morja in lege. sanitarije pa se bo uredilo. Saj delajo. Le plastike naj ne bo preveč. Pomembna je narava. Z možem se rada vračava. Vzdušje je enkratno, osebje čudovito. Za nas rajsko.

Gost  (Obisk: avgust 2015 - pavšalni gost)Skupna ocena: 6,20 

super,se vidimo v 2016

Gost  (Obisk: avgust 2015 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 6,40 

wc bi lahko uredili ,

Gost  (Obisk: junij 2015 - pavšalni gost)Skupna ocena: 9,60 

odličen kamp in osebje

Gost  (Obisk: avgust 2015 - pavšalni gost)Skupna ocena: 7,40 

zelo zadovoljni že 12 let

Gost  (Obisk: julij 2015 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 6,20 

Veliko bi se še lahko dalo postoriti glede plaže.

Gost  (Obisk: junij 2015 - družina z najstniki)Skupna ocena: 6,60 

odlično

Gost  (Obisk: avgust 2015 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 5,40 

Cele noči poslušamo žurke iz dodo bara zraven kampa. Ne priporočam kampa mikomur ki bi se rad na dopustu tudi spočil.

ulmus  (Obisk: julij 2015 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 7,40 

Kamp nas je pozitivno presenetil. Bil je rešitev, ko smo morali zaradi slabega vremena najti zamenjavo za dopust na Nadiži.
Nekaj ključnih prednosti in slabosti:
+ senčne parcele
+ dobra plaža, ki je za otroke celo boljša na skalnatem delu
+ prijazno osebje od receptorjev do prodajalca krofov
+ njiva z zelenjavo (ki je sicer ne dobiš, če nisi zjutraj prvi) in lubenicami in melonami (teh je bilo na pretek)
+ brezplačna uporaba igral na vodi
+ brezplačen vlak v sosednji kamp Colone in Bale
+ velike parcele
+ čista voda (razen ob valovih, ko se z dna dvigne mivka in je voda kalna)

- montažne sanitarije (z izjemo tiste v skrajnem JV delu kampa) z majhnimi WC in tuš kabinami (čistoča sicer zadovoljiva)
- sicer nam nemoteče, a vendarle ni tistega pravega kamping vzdušja - pavšalisti, ki se imajo v kampu očitno za nekaj več (armafleksi in odeje na plaži pod drevesi cel dan, tudi ponoči, neprijaznost).

Kakorkoli, generalno gledano, odličen kamp, v katerega bi se še vračali, če se ne bi držali načela, da gremo vsako leto na dopust drugam.

kampist  (Obisk: maj 2015 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 3,60 

Me veseli, da tudi g Medved potrjuje moje prejšnje navedbe. Dodal bi še, da letos že tudi v maju, ko še ni ne vem koliko ljudi, sanitarije niso bile v redu. Večkrat se je zgodilo, da sem moral "stikati" za čistim WC-jem. Drugače pa je skozi vsa leta še en problem, ki ga nihče še ni omenil, namreč nemožnost regulacije toplote vode pod tušem. Ta je tako vroča, da je na meji vzdržljivosti, za otroke pa je enostavno prevroča, tako da jih kopamo kar v baldahinu v banjici.

FoxyLady  (Obisk: julij 2014 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 6,20 

V kamp prihajam že več kot petnajst let, moram reči, da se je v tem času pretirano moderniziral, kar je z mojega vidika velik minus (v mislih imam predvsem asvalt, ograje, trgovino, kičasta igrala, itd.), saj je bil to leta nazaj zame oaza miru. Dandanes kamp nima več tistega čara in tja prihajam iz čiste navade. Zaradi vedno višjih cen pa razmišljam, da bi se letos odpravila drugam, poizkusit poiskat nekaj tistega, kar je imel včasih ta kamp. Škoda je, kaj je človek in moderna doba naredila iz njega, ki je nudil toliko čiste energije. ;)

Layla  (Obisk: maj 2014 - pavšalni gost)Skupna ocena: 5,80 

Najlepše počitnice.....cela sezona 2014
No,pa še komentarji kar se tiče wc-jev,res so dotrajani,ampak sami kampiramo v bližini WC 3 in lahko rečem , da je po večini čist, so pa vikendi in začetek avgusta,ko se kapaciteta ljudi poveča in nekateri packoni ne počistijo za seboj,(nevem kdo doma za njimi kida),dejansko pa manjka še en wc med 2-ko in 3-ko wcjem .Kar se pa bolnih otrok tiče pa takole, pri nas imamo dva najstnika,šestletnico in dvoletnika pa ni bil nihče bolan pa tudi iz sosednih prikolic ne,ker wc ni igrišče,pa tudi prešlatat jim ni treba vsega....sicer pa, manj bo sitnežev bolš za nas, ki smo ta kraj vzljubili z plusi in minusi in komaj čakam na otvoritev 2015,pa lep pozdrav.

Aleš Medved  (Obisk: avgust 2014 - pavšalni gost)Skupna ocena: 7,80 

Še ta komentar napišem, potem pa bo dovolj.
Moj prvi komentar, ki je vzbudil toliko odziva, je bil napisan v začetku julija, ko smo kamp šele prav odkrili in v njem še res ni bilo take gužve. Tudi struktura gostov je bila drugačna. Ob opaznem povečanju števila gostov pa moram žal ugotoviti, da se je stanje rapidno poslabšalo ob začetku meseca avgusta.
Sanitarije, ki so resnično šibek člen v verigi celotne ponudbe kampa, tega povečanja niso prenesle. Približno polovica odtokov (posebej na ženskem delu) je redno v okvari (zadelanih). Tudi ostali deli sanitarij (WC, tuš, umivalniki) so v vedno slabšem stanju. Vse skupaj je posledica poddimenzioniranih sanitarij, premalega števila čistilk in pa tudi nekulturnega obnašanja določenih gostov, ki za sabo pustijo pravo ekološko razdejanje.
Kar se tiče prenosa okužb iz umivalnikov na zobne ščetke pa sledeč nasvet:z ženo sva zabičala otrokom, da naj zobnih ščetk ne polagajo na umivalnik- torej zobna ščetka v eno roko, pasta pa v drugo. Na polici je lahko samo neseser. Vem, da takšni nasveti kampu ne štejejo ravno v čast, pomagajo pa le.
Tako tudi moja skupna ocena iz komentarja v komentar pada- prav zaradi sanitarij.
Vendar kljub vsemu ostajam optimist. Po obali so že delali anketo glede zidanih sanitarij- kakšnih si gostje želimo (kamen, ploščice ipd.), torej se tu nekaj premika. Tudi na področju parcel od Babaloo bara v smeri proti coni B bi naj uredili dodaten sanitaren vozel, kajti tam je pa že resnično potreben.
Zaenkrat torej še ostajamo pavšalisti, parcelo sem že navedel.
Za dodatno izmenjavo mnenj ali pa kako pivo kar tako, dobrodošli.
Pa lep pozdrav vsem.

barbara.marl  (Obisk: avgust 2014 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 4,40 

Ravno sem se namenila komentirati g. Medveda, pa me je prehitel kampist in napisal praktično vse, kar sem hotela dodati. Sama sem bila v kampu San Polo prvič, po priporočilu prijateljev. Moram priznati, da je lega kampa res lepa, tudi vodna igrala za otroke so dobrodošla, po kampu je povsod Wi-Fi. Vse to drži, eno veliko črno piko pa si zaslužijo zaradi zasvinjanih sanitarij. Kaj takšnega še nisem nikjer doživela. Vsak dan vrste pred tuši, ljudi ko pečka, čistilk pa nikjer. Po tleh v WC-jih urin, iztrebki, uporabljeni tamponi in še kaj. Katastrofa! Podobno tudi pod tuši. Čistilk pa nikjer, ko pa pridejo, brišejo z eno krpo vse, od umivalnikov do školjk in celo korit za pomivanje posode. Groza, nisem mogla verjeti svojim očem. Ni čudno, da ljudje obolevajo za okužbami prebavil, kar se je zgodilo tudi nam in nam pokvarilo 3 dni dopusta (smo sicer preživeli brez zdravniške pomoči). Torej, sama nikakor ne pridem več sem, saj je ni plaže ali kakršnekoli ponudbe, ki bi bila vredna mojega zdravja.

kampist  (Obisk: avgust 2014 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 4,60 

Spoštovani Aleš Medved!
Se opravičujem, če sem vas užalil, vendar vaš prispevek res spominja na reklamni oglas. Če temu ni tako, se vam opravičujem. Ne glede na to pa moram poudariti, kaj sem izvedel od prijateljev, ki so kampirali v kampu v času okrog 15 avgusta: stanje v sanitarijah je po njihovih besedah postalo nevzdržno, ljudi je bilo enostavno preveč, čistilk pa premalo. Posledica: skoraj vsi, ki imajo otroke, so bili zastrupjeni oziroma so imeli resne prebavne motnje, nekaj jih je moralo poiskati zdravniško pomoč, ena družina pa je celo odšla nazaj domov in na UKC, ker je bilo stanje otrok preveč resno za ambulantno zdravljenje. Zdaj mi pa vi povejte, če ste tudi sam doživel ali vsaj slišal o tem od drugih pavšalistov. Če mi boste še vedno trdil, da ni nič narobe, potem nimava več kaj govoriti. Za vse ostale pa naj bo to resno opozorilo, da vsaj v visoki sezoni razmislijo o smiselnosti izpostavljanja sebe, predvsem pa svojih otrok takšnim nevarnostim. P.S. : če niste videli nobene podgane, dobro za vas, ste pač imeli srečo. Sicer pa lahko tudi o tem povprašate ostale, vam bodo znali kaj povedati.
Pa lep pozdrav!

Aleš Medved  (Obisk: julij 2014 - pavšalni gost)Skupna ocena: 8,40 

Gospod kampist,

Ne bom se spuščal na Vaš nivo, ki je očitno v Sloveniji izredno popularen- obsojanje na nikakršnih osnovah.

Na kratko pa sledeče:
1. Vsa moja opažanja in komentar je izključno moje lastno mnenje in ni plačano s strani nikogar.
2.Vaša neposredna obtoževanja o prejemanju denarja za moj komentar so milo rečeno nesramna in že na meji zakona.
3. Parcelo imam oddaljeno od sanitarij v zračni črti (kakor se tudi širijo vonjave in hrup), mogoče res ne 15 metrov,ampak 20 metrov.
4. Lahko me pridete kdaj obiskat na parcelo in se boste prepričali na lastne oči- jutri zvečer bom spet tam. Parcela 49A.
5. Zakaj bi se kamufliral, moja vest je čista. Vprašanje pa je, zakaj se Vi ne upate predstaviti z imenom in priimkom.
6. Mogoče je pa res moj edini greh, da sem premalo občutljiv in preveč toleranten do napak drugih. Vendar na Vašo srečo to velja tudi za Vas.
7. Podgan do sedaj še nisem opazil, sem pa v 3 tednih videl eno navadno miš, dolžine prb. 5 cm.
8. V vsakem primeru imate možnost pestre izbire kampov širom po Hrvaški, Sloveniji, Italiji, Avstriji... Izbira je na koncu Vaša.
9. Pa lep dopust, kjerkoli že boste, Vam želim.

kampist  (Obisk: avgust 2014 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 4,80 

No, No, očitno PR kampa dobro deluje, kajne, gospod Aleš Medved. Tako lepega in podrobnega opisa kampa nisem videl niti v njihovih uradnih reklamah. Koliko so vas plačali za ta prispevek, mogoče se naslednjič prijavim tudi jaz.
Sicer pa vse le ni tako rožnato, kot ste vi naslikal, temveč bo verjetno bolj realna ocena ostalih komentatorejv. Sam sem že pisal o kampu in ne bom zanikal, da je tam lepo, da imajo lepo plažo in naravo, ampak ne mi trobezljat o urejenih vecejih in učinkovitem osebju, ker bolj daleč od resnice ne bi moglo biti. V avgustu so pred tuši kolone čakajočih, ker so kapacitete premajhne. Tuši so ozki tudi za normalne ljudi. Sicer pa so sanitarije v najvišji sezoni zelo slabo čiščene, ker pač ni dovolj osebja. Primer: prejšnjo soboto v glavnem veceju ni bilo tekočega mila niti v enem doaztorju od 10, tako na moškem, kot na ženskem delu. Ko sem na to opozoril na recepciji, se mi vsega naveličana delavka ni niti opravičila, dozatorje pa so končno napolnili šele čez 5 ur, torej po 9 zvečer. Posledica: kot vsako leto avgusta tudi letos številni otroci s prebavnimi motnjami, bruhanje, driskanje. Druga stvar: podgane in miši. Vsako leto jih je nekaj, ampak letos je populacija totalno zbezljala, ker očitno ni bila narejena deratizacija tako, kot bi morala biti. Sam in vsi moji sosedje (ne pretiravam!) imamo kakšno škodo od njih ) pojedeni baldahini, čolni. Postale so zelo domače in zvečer jih ni strah ljudi okrog mize in tekajo kar pod nogami. Tudi tisto, kar sprva zgleda veverička na drevesu, se izkaže za podgano. Ker ljudje zato na veliko nastavljajo strupe (ker to pač ni bilo narejeno pred sezono), je marsikdo moral razdirati podove v baldahinih v iskanju smrdečih trupel.
Po vsem povedanem bi rekel tako: resda so bile v kampu narejene določene privlačne investicije (napihljiva igrala v vodi, asfalt, razsvetljava,..), vendar mi vse to ne pomeni toliko kot pomanjkanje higiene na vecejih, ki ogroža zdravje mojih otrok ter ogromno število podgan, ki delajo škodo in prenašajo bolezni. Meni se zdi, da uprava kampa hiti z nekimi naložbami, manjka pa jim bistvenega občutka za prioritete. Higiena je zame osnova vsakega kampa!!
In še nekaj, gospod Medved: 15 m od greznice nikakor niste mogli dobiti novega pavšala, ker tam sploh ne dajejo novih pavšalov. Sicer pa kdo vam bo verjel, da se pumpe od kamiona ne sliši na taki razdalji, smradu pa ne voha? Dajte no, če ste že plačani s strani kampa, se vsaj dostojno zakamuflirajte.

vaso123  (Obisk: julij 2014 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 6,40 

Bil je odličen kamp, blizu meje z normalnimi cenami ter skromno ponudbo. Vsekakor meni en najboljših kampov kamor skočiš čez vikend. Tja hodimo že 16 let, skoraj vsak prosti vikend, vmes pa tudi parkrat na dopust.
Vsekakor zadnji obisk. Dve noči, dve osebi za 72€?
Požrešnost je grda stvar! Še grše pa je kar so v zandjih letih naredili iz teh kampov.

Aleš Medved  (Obisk: julij 2014 - pavšalni gost)Skupna ocena: 9,00 

Super kamp. Letos smo prvič tukaj, z ženo nama je bilo pri prvem ogledu tako všeč, da sva kar rezervirala pavšal.
Mislim, da si tako nizke ocene kot jo trenutno ima, ne zasluži. Glede tušev: za normalne ljudi so čisto OK, za 150 kg in več pa moj nasvet- shujšajte! Mislim, da se osebje trudi, lepo očiščene sanitarije kljub temu, da so v kontejnerjih, za zidane pa čakajo na dovoljenja.
Glede praznjenja greznic: ne moti, imamo parcelo 15 m stran, pa komaj slišiš, da nekaj črpajo, smrdi ne; plus vsega tega pa je, da ni kanalizacija speljana v morje- posledica tega pa je super čista voda.
Glede športnih objektov v vodi: prvič sem doživel, da je Aquapark (veliki in mali tobogan, trampolin, veliki disk v vodi, piramida za plezanje...) za goste kampa zastonj! Otroci so skoz gor, komaj jih dobimo dol.
Glede vlakca: Prvič sem doživel, da je prevoz z vlakcem (v sosednji kamp Colone in mestece Bale) zastonj! Vlakec smo povsod do sedaj morali plačati.
Glede hrane: V samem zalivu sta dve super restavraciji, cenovno zelo ugodni, hrana dobra. V mestecu Bale dovolj zelo kvalitetnih restavracij (Pizerija Toni, ...).
Glede osebja: Zelo prijazno, ustrežljivo, sam osebno nisem imel na Hrvaškem nikoli problemov; kakšni pametnjakoviči, snobi, japiji in podobni jih pa verjetno imajo povsod.
Plaža: dolga, prodnata, kamnita, mivka- kar hočeš.
Senca: Jo najdeš povsod, tudi čisto pri vodi.
Kafič Babaloo tik ob vodi: Super, cene ugodne, postavljen velik screen v vodi, kamor se zvečer projicirajo filmi (letni kino zastonj), nogometne tekme (svetovno prvenstvo v fuzbalu). Prvič sem ležal tik ob vodi na ležalniku (od kafiča), zraven na mizici serm imel krigl pira in užival v fuzbalu na big screenu.
Minimarket v kampu- za osnovne potrebe čisto dovolj.
Bližina Rovinja (17 km) in tudi Pule, za kak izlet, nakup ...
Kamp ima slogan Back to nature, narava je res neokrnjena, v bližini ornitološko središče, kjer lahko opazuješ razne divje ptice. Med drugim so v sosednjem zalivu Colone, našli okamenele kosti dinozavrov- razstavljene so v Balah.
Plus je tudi to, da imamo od doma do kampa kake 4 ure vožnje (od tega porabimo dobro uro da se s Koroškega konca prebijemo do avtoceste), tako da koristimo pavšal maksimalno-tudi čez vikende.
Komaj čakamo, da gremo spet.

JKP  (Obisk: junij 2014 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 7,40 

Kamp smo izbrali "na pamet" in imeli prve tri dni občutek, da smo zadeli glavno nagrado (niso nas motile oddaljene sanitarije, ki so za moje pojme tako kot tuši preozki; všeč nam je bila plaža - tako čistega morja nisem videla zadnjih 20 let nikjer v Istri!, všeč nam je bila lega parcele ob morju in kljub temu s šotorom v senci - naš 3 letnik je kar iz šotora lahko zavil na plažo loviti polžke, majhna trgovinica je imela svoj čar in vsega dovolj na zalogi, vlakec, ki vozi v sosednji kamp in Bale je brezplačen! kar je že rahlo čudo - maja smo v Solarisu za vožnjo s takšnim vlakcem odšeteli 50 kun, Bale pa po mojem mnenju še neodkriti biser Istre) POTEM pa so nas začeli zgornji sosedje (češki starejši par, pavšalista) sredi belega dne obmetavati s psovkami, za prevajalko jima je bila gospa goričanka iz parcele malo naprej, kar se je nadaljevalo vse do konec dopusta, le da sta nato opustila prevajalko! Težave so nastale, ker smo imeli s seboj enoletnega in triletnega otroka, ki bi po njunem mnenju morala hoditi po prstih in šepetati! Ko mi bo nekdo podal recept kako otroka pri enem letu prepričati, da naj spi dlje kot do 6.30 takrat ko mu ni (spat je hodil ob 20.00 najkasneje!), mu bom podarila Nobelovo nagrado. Prvič smo bili ozmerjani, ker so nas otroci iz sosednje parcele napadli z vodnimi baloni in pištolami: veliko mokrote, smeha, bojnih krikov ... Ki pa so se končali v roku pol ure (14.30 - 15.00). Ko smo prejšnji dan mi izvedli napad na njihovi parceli se ob tem nihče ni zgražal ali naših prijateljev psoval! Drugi napad se je zgodil naslednji dan ob popoldanski kavici: očitno smo z našim klepetom in smehom pokvarili njuno siesto, kljub temu da je nočni mir zapovedan od 23.00 do 7.00 in tako je šlo vse dni do zadnjega dne, ko je "gospa" zjutraj ob 8.15 prišla celo do vhoda našega šotora, z dvema praznima plastenkama v rokah in začela razbijati z njima (naš triletnik je še spal, enoletnika smo ravno polagali nazaj, ker je prvič vstal ob 6.20 zaradi pokakane plenice)!!! Razumem, da vsakdo hodi na morje z različnimi nameni: mi smo šli, da bi otrokoma predstavili kampiranje s šotorom. In namesto pozitivnih vtisov smo domov prinesli polno malho negativnih: ker nam je vse dobro pokvaril en Čeh, ki si je mislil, da je kamp njegov, ker tja hodi že 30 let! ps: Na splošno nimam nič proti pavšalistom in Čehom. Imamo tudi v družini pavšalista, v kampu Solaris, kjer pa smo bili do zdaj s strani gostov kljub glasnim majhnim otrokom odlično sprejeti!

zakon123  (Obisk: avgust 2013 - s prijatelji)Skupna ocena: 9,20 

Tiste fine riti katere imajo toliko čez kamp!
1. Greznica se prazni vsaki dan, vendar smrad "diši" le kakih 10 m proč ne pa po celem kampu!
2. Sanitarje so lepo urejene in opucane, razen proti večeru ko je gužva seveda jih ne morejo takrati opucati, jih pa potem opucajo!
3. Če ste tako fine riti kaj sploh delate po kampih?? Podjite v apartma in bo!
Skratka v San Polu je super, plažice so lepe tako v B kot v A coni, gostilna je super (hrana je zakon in velike porcije), kraj Bale je blizu, tam je tudi super restavracija "Toni" kjer je osebje uredi pa tudi hrana je dobra. Proti puli 3km iz Ball je nov Disko na prostem! Skratka res super kamp, osebje super, okolica super! Fine ritke pa ostanite kar doma!

GG  (Obisk: avgust 2012 - s prijatelji)Skupna ocena: 10,00 

Kamp je res super in neverjeten, pa še poceni.

Alenka Doler  (Obisk: julij 2012 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 6,60 

Odličen kamp, s prijaznim osebjem in za vse željni narave in sprostitve.

Anže Kožar  (Obisk: avgust 2012 - ostalo)Skupna ocena: 8,60 

Odličen kemp, v odličnem zalivu :) Super okolica za tek in kolesarjenje.

DENIS  (Obisk: junij 2013 - s prijatelji)Skupna ocena: 9,80 

OAZA MIRA

Rojc Borut  (Obisk: januar 2013 - ostalo)Skupna ocena: 9,80 

definitivno najboljši kamp

Preusmerjeni ste na rezervacijski sistem izbranega kampa. Cene in pogoji, ki se nanašajo na vašo rezervacijo, so navedeni na spletni strani kampa. Vsi prikazani podatki v rezervacijskem sistemu so v izključni pristojnosti kampa, zato spletni portal Avtokampi.si nima nikakršne odgovornosti za točnost informacij. Vsa vprašanja ali spremembe v zvezi s potrjeno rezervacijo urejate direktno preko izbranega kampa.


prijava na e-novice
E-mail:
Kampi v okolici
Kamp Kraj Razdalja

Amarin Rovinj  12,77 km 
Arena Stoja Pula  19,23 km 
Bi Village Fažana  13,35 km 
Brioni Pula  15,11 km 
Dvor Barban  19,69 km 
Istra Funtana  19,77 km 
Koversada Vrsar  16,38 km 
Mon Paradis Rovinj  4,19 km 
Orsera Vrsar  17,49 km 
Pineta - Fažana Fažana  10,71 km 
Polari Rovinj  6,11 km 
Porto Sole Vrsar  16,52 km 
Porton Biondi Rovinj  10,49 km 
Puntica - Funtana Funtana  19,87 km 
Terre Poreč  15,75 km 
Tina Vrsar  17,43 km 
Ulika Rovinj Rovinj  6,27 km 
Val Saline Rovinj  12,86 km 
Valalta Rovinj  13,51 km 
Valkanela Vrsar  18,49 km 
Veštar Rovinj  4,74 km 
Forum - Zadnja objava
10:01Porto sole Vrsar - WIFI
09:15Porto sole Vrsar - WIFI
18.11.2018Porto sole Vrsar - WIFI
18.11.2018Porto sole Vrsar - WIFI
16.11.2018Camping Coto Ugljan Sušica
14.11.2018Zaščita počitniške prikolice
14.11.2018Zaščita počitniške prikolice
12.11.2018Camping Coto Ugljan Sušica
12.11.2018Porto sole Vrsar - WIFI
9.11.2018Nov cenik v PZA Marina Portorož
Kamp Mon Perin
'