NAGRADNA IGRA - Osvojite kampiranje v Poreču in Balah

Če Poreč sodi med najlepše urejena turistična mesta, pa so Bale zaradi naravnega okolja in lepih plaž nekaj posebnega v Istri.

V nagradni igri podarjamo 4 dnevno kampiranje za 4 osebe v kampih Plava Laguna v Poreču, 4 dnevni najem mobilne hišice in 4 dnevno kampiranje v kampih San Polo in Colone v Balah. Odgovorite na nagradni vprašanji.

Sodelujte v nagradnih igrah >>
Nazraku.si svetuje pri nakupu šotora
Šotoristi smo lansko leto zaradi pogostih padavin na lastni koži ugotovili ali imamo dovolj kakovosten šotor ali ne.
Da se ne bi dopust spremenil v polomijo, vam pri Nazraku.si svetujejo, da pred nakupom preverite kakovost materiala in izdelave šotora ter sistem postavljanja in zlaganja. Priporočajo tudi izbor šotora z integriranim dnom, ki preprečuje vdor vode, ob tem pa mora šotor še vedno dovolj zračen.
Akcijska ponudba šotorov Kampa >>
Svet metraže - pravi kraj za nakup blaga, tudi za prikolice
Ste vedeli, da so v trgovinah Svet metraže pogosti kupci tudi lastniki počitniških vozil, ki želijo polepšati notranjost prikolice ali avtodoma? Na voljo imajo več kot 400 modnih vzorcev blaga za dom in počitniška vozila, tkanine za zunanjo uporabo, umetno usnje in žakarde, različne materiale za oblačila od jersija do bombažnih tkanin in svile. Njihovi modni oblikovalci pa vam bodo svetovali pri izbiri blaga in izdelavi unikatnih izdelkov.
Po blago v Svet metraže >>
2. Camp-let vikend od 22. do 24. maja v kampu Menina
Ljubitelji šotorskih prikolic in kampiranja ste vabljeni na 2. Camp-let vikend, ki bo v organizaciji Freedom centra Celje potekal od petka do nedelje, 22. -24. maja, v kampu Menina v Rečici ob Savinji.
Pripravili so pester program poln športnih aktivnosti in zabave za odrasle ter otroke. Čaka vas rafting, kolesarjenje, adrenalinski park, plezalna stena, v soboto popoldan pa še piknik in zabava z živo glasbo. Vabljeni!
Prijavite se na 2. Camp-let vikend >>
Akcijske ponudbe kampiranja in najema mobilnih hišic
V maju in juniju v hrvaških kampih pripravijo zanimive akcijske ponudbe kampiranja in najema mobilnih hišic, ko lahko za ugodno ceno ob morju preživite vikend ali kar cel teden dopusta.

Sedaj lahko v kampih v Puli in Medulinu 2 osebi kampirata že za 14 eur na noč, v Novigradu za 16 eur, mobilne hišice pa lahko najamete tudi z do 30% popustom na redne cene oz. vam podarijo 1 ali celo 2 dneva bivanja.
Ceneje na dopust ob morju >>
Primerjava cen kampiranja v Kvarnerju v letu 2015
V 50 kampih v Kvarnerju slovenski kampisti ustvarimo neverjetnih 26% nočitev, kar pomeni skorajda 860.000 nočitev. Preverili smo letošnje cene družinskega kampiranja, kjer smo upoštevali 4 člansko družino, ki kampira na parceli z elektriko.

Oglejte si primerjalno tabelo za 30 kampov na otokih Krk, Cres, Lošinj in Rab ter kampe v okolici Opatije in Crikvenice.
Tabela s cenami kampiranja >>
Več novic:
Spremljajte nas tudi na naši facebook strani. Na enem mestu več kot 17.300 kampistov.
eab_facebook icon.png eab_twitter icon.png eab_youtube icon.png eab_google_plus icon.png