Kampirajte ceneje z uporabo kamping čekov

Datum objave
Kategorija
Statistika
2155 ogledov

Radi kampirate v terminih izven glavne turistične sezone? Kamping čeki omogočajo kampiranje 2 oseb za le 16 eur na noč. Ugodnost lahko izkoristite v več kot 640 kampih po celotni Evropi.

Radi kampirate izven glavne turistične sezone, ko je v kampih, na plažah in tudi pri ogledu turističnih znamenitosti precej manj gneče? Če je odgovor pritrdilen, kamping čeki - avtokampi.sipotem vam svetujemo, da si ogledate ponudbo kamping čekov. Gre za poseben način plačevanja nočitev v več kot 640 kampih po celotni Evropi.

Ob nakupu kamping čekov po ceni 16 eur, vam le ti omogočajo, da za to ceno v določenih terminih v pred in po sezoni kampirata 2 osebi na parceli z elektriko, v ceno pa je vključeno vozilo +  šotor/prikolica/avtodom in pes. Nekateri kampi omogočajo kampiranje po tej ceni tudi v glavni sezoni, ob tem pa organizacija Camping cheque garantira kakovosten izbor kampov, saj v njihov izbor sodijo samo kampi, ki imamo minimalno 3 kakovostne zvezdice ali več.

Kateri kampi sprejemajo kamping čeke?
Po celotni Evropi je trenutno 642 kampov, ki sprejemajo kamping čeke. V Sloveniji od leta 2014 lahko kamping čeke uporabite v kamp Natura – Terme Olimia v Podčetrtku, kjer pa jih sprejemajo tudi v času poletne sezone. Na Hrvaškem je teh kampov 29, od bolj znanih so: kamp Stella Maris v Umagu, kampa Colone in San Polo v Balah, Bi Village v Fažani, kampi Indije, Stupice in Kažela pri Puli, Medveja pri Opatiji, Zablaće v Baški, Padova III na Rabu, kampa Straško in Šimuni na Pagu, kamp Solaris v Šibeniku in Adriatic v Primoštenu, kamp Rožac v Trogiru, Stobreč v Splitu, kamp Galeb v Omišu ter kamp Lupis na Pelješcu...

V Srbiji sprejemata kamping čeke dva avtokampa ( Apatin in Pipač ), v Črni gori pa kamp Safari beach. Celoten seznam kampov, ki na našem območju sprejemajo kamping čeke, dobite na tej povezavi: www.avtokampi.si/popust/cc/

Kamping čeki v papirnati obliki ali na karticikamping čeki - avtokampi.si
Kamping ček stane 16 eur in z njim lahko plačate eno nočitev za dve osebi na parceli z vključeno elektriko in enega psa. Obstajajo trije načini uporabe kamping čekov (papirna oblika in srebrna ter zlata kartica), ki pa jih lahko naročite le na spletni strani: www.campingcheque.com . V Sloveniji žal ni več prodajnega mesta.

Kamping čeki so vezani na ime in priimek, prednost uporabe kamping kartice pa je predvsem v tem, da lahko čeke naročite po internetu in se avtomatsko naložijo na vašo kartico. Tako ni potrebno čakati na pošto, prav tako pa so tudi stroški naročanja pri uporabi kartice nekoliko nižji. Uporabniki zlate kamping ček kartice so upravičeni do posebnih ponudb, trikrat letno prejmejo revijo in sodelujejo tudi v darilnem sistemu, v katerem lahko z uporabo čekov pridejo do različnih praktičnih nagrad. Čeki so veljavni 2 leti, v primeru zlate kartice pa 4 leta.
  • Papirnati kamping čeki (kamping čeki veljajo 2 leti, taksa ob naročilu čekov je 8 eur, pošiljanje po pošti)
  • Digitalni kamping čeki na srebrni kartici (cena kartice je 6 eur, vendar jo je možno v različnih akcijah dobiti tudi po nižji ceni, kartice nima omejene veljavnosti, naročeni kamping čeki veljajo dve leti, taksa ob naročilu čekov je 6 eur)
  • Digitalni kamping čeki na zlati kartici (cena kartice je 45 eur in velja 3 leta, čeki so veljavni 4 leta, strošek naročanja je 4 eur)
Ob plačilu nočitve v kampu s kartico vam bo terminal na recepciji s kartice odštel elektronski ček direktno s kartice. S kartico pa lahko elektronske čeke kupujete kadarkoli, tudi ko ste že na poti in vam je že zmanjkalo čekov, vi pa bi radi ugodne počitnice še podaljšali. Veliko kampov samo za uporabnike kamping čekov nudij tudi posebne ugodnosti pri malo daljšem bivanju, npr. plačate 6 noči in bivate 7, plačate 11 noči in bivate 14 noči.

Poleg tega pa lahko naročite tudi vodnik po vseh kampih, ki sprejemajo kamping čeke, njegova cena je 6 eur.

Sistem kamping čekov omogoča tudi to, da po preteku dveletnega obdobja neuporabljene čeke zamenjate z novimi. Zamenjava je ob doplačilu 15 eur možna do 30. aprila, čeki pa potem veljajo do konca tekočega leta.

Več informacij o uporabi kamping čekov dobite na spletni strani www.campingcheque.com , kjer lahko kamping čeke tudi naročite in si ogledate celoten spisek kampov po Evropi, ki omogočajo ugodno kampiranje.
Datum objave
Kategorija
Statistika
2155 ogledov