FOTOGALERIJA - Odprta je prva trgovina Decathlon v Sloveniji

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kampisti zelo dobro poznamo šotore Quechua in številno drugo športno opremo po katero smo do sedaj hodili v Italijo ali na Hrvaško. Po novem pa je trgovina Decathlon odprta tudi v Ljubljani.

Številni kampisti in športni navdušenci že zelo dobro poznamo trgovine Decathlon, trgovina Decathlon Ljubljana - šotori Quechua - avtokampi.sikjer lahko kupimo kamping opremo Quechua, ki je zaslovela s pop up šotori. Gre za šotore, ki se zelo hitro postavijo in z nekaj znanja tudi hitro zložijo. Zato so tudi dobili ime sekundni šotori - 2 seconds tent's.

Leta 2012 je Decathlon odprl prvo trgovino v naši bližini in sicer v Miljah pri Trstu, v letu 2014 pa je bila trgovina odprta tudi v Zagrebu in kasneje še na Reki.

V soboto, 16. aprila, se je odprla prva trgovina Decathlon v Sloveniji in sicer v ljubljanskem BTC-ju (nasproti Koloseja). Zanimivo je tudi to, da je leta 2012 Decathlon reklamo za svoje trgovine posnel prav v Sloveniji (video spodaj). Pod novico objavljamo fotografije narejene na dan otvoritve.

Decathlon v Ljubljani na 2.750 kvadratnih metrih kupcem ponudil športno opremo za več kot 70 različnih športov od kampiranja do teka, kolesarjenja, nogometa, pohodništva, tenisa, plezanja, deskanja na vodi, veslanja, ribištva…
trgovina Decathlon Ljubljana - šotori Quechua - avtokampi.si
Poleg bogate ponudbe znanih proizvajalcev športne opreme pa je za trgovine Decathlon znano, da kupcem ponujajo tudi svoje blagovne znamke. Med najbolj znanimi blagovnimi znamkami so zagotovo šotori Quechua, kolesa b'Twin, tekaška oprema Kalenji, teniška oprema Artnego, fitnes oprema Domyos. Bogat je tudi izbor opreme za pohodništvo, plavanje, ribolov, dvoranske športe, preseneča pa tudi bogat izbor športnih oblačil za otroke. V trgovini Decathlon bodo v zimskem času poskrbeli tudi za celotno smučarsko opremo in zimska oblačila.

Lastni izdelki nastajajo v sodobnem Decathlonovem raziskovalnem središču ter ponujajo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno. Kot taki so odlična izbira za športne navdušence in tiste, ki se podajajo aktivnim izzivom naproti. V trgovini Decathlon v Ljubljani lahko športno opremo za svoj najljubši šport najdejo prav vsi – profesionalni športniki, rekreativci in tisti, ki šele začenjajo svojo športno avanturo.

Trgovina Decatlon v BTC centru v Ljubljani bo odprta vsak dan od ponedeljka do sobote med 9. in 21. uro, v nedeljo pa med 9. in 15. uro, izdelke pa lahko naročite tudi preko njihove spletne trgovine www.decathlon.si, kjer je poštnina ob nakupu nad 50 eur in do 20 kg teže brezplačna, izdelke pa boste na dom prejeli v roku 48 ur.