English siteČlani v kampu: 1   I   Registracija   I   Prijava FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ YoutubeYoutube InstagramInstagram
Avtokampi.si

¤ Domov » Novice » Slovenija » Primerjava-cen-kampiranja-v-Sloveniji-v-sezoni-2016

vse Slovenija Hrvaška BiH Črna gora Srbija

Primerjava cen kampiranja v Sloveniji v sezoni 2016

15.6.2016
Število ocen: 1 (5,0) 
V slovenskih kampih, ki jih imamo okoli 100, letno kampira nekaj več kot 400.000 kampistov, ki ustvarijo 1,3 milijona nočitev. Od vseh nočitev v domačih kampih jih kar 60% ustvarijo tuji kampisti. Ob tem je potrebno omeniti, da je 70 kampov manjših, ki sprejmejo nekje do 100 oseb, številni od njih delujejo tudi kot samo šotorišče oz. v sklopu turistične kmetije. Pod novico objavljamo primerjavo cen kampiranja štiričlanske družine v 32-ih kampih po Sloveniji. primerjava cen kampiranja Slovenija - avtokampi.si

Novosti v kampih po Sloveniji
V začetku julija pričakujemo otvoritev velike novosti - odprtje kampa Špik v Gozd Martuljku, kjer bodo letos omogočili kampiranje na novo urejenih parcelah, zgradili so nove sanitarije, za naslednje leto pa je v planu izgradnja kopališča in postavitev glamping naselja.

V kampu Adria v Ankaranu so postavili pet družinskih mobilnih hišic Adria in otroški park z napihljivimi igrali, v kampu Nadiža imajo novo otroško igrišče, v sosednjem kampu Lebanč omogočajo najem počitniške prikolice, v kampu Šobec so poravnali parcele in ga zatravili, v kampu Danica so prenovili sanitarije, v Kanu kampu v Radencih so obogatili ponudbo otroške animacije z možnostjo jahanja ponija in deloma prenovili sanitarije. Kamp Alpe v Kamniški Bistrici ima novo urejene parcele in prenovljene glamping hišice. V kampu Menina je šef Jure z ekipo polepšal okolico jezera in uredil leseno plažo.

Predvidoma septembra se bo v bližini Kamnika odprl novo glamping naselje Eko resort pod Veliko planino, kjer bodo gostom omogočili bivanje v ličnih lesenih hišicah, ki so kopije pastirskih koč s planine, in v glamping šotorih. Kamp Podzemelj omogoča najem novih glamping keltskih hišic, ki so postavljene na nabrežju reke Kolpe. Konec junija se v vasi Krasinec odpira glamping Kolpa resort s ponudbo najema šestih šotorov. Stari kamp Tominčev slap je prevzel novi najemnik in ga preimenovan v kamp Podljubelj, ki poleg kampiranja omogoča tudi najem dveh glamping lesenih hišic. Na območju starega kampa Primostek je odprt naselje mobilnih hišic Big Berry.
 
Na spletni strani smo dodali nekaj novih kampov npr. Mini kamp Trnovo, kamp Štrk v Polani pri Murski Soboti, šotorišče Adrenalinček v Bovcu, kamp Weiss v spodnji Savinjski dolini. Novo na naši strani je tudi opis camper stop lokacij. Trenutno imamo dodanih 35 PZA – slovenskih postajališč za avtodome
 
Izbor najboljšega kampa v Sloveniji - Naj kamp Adria 2016
Na naši spletni strani vsako leto poteka izbor za najboljši kamp v Sloveniji in na Hrvaškem. Lani je med večjimi kampi iz Slovenije zmagal kamp Adria iz Ankarana, med manjšimi pa kamp Nadiža. Med glamping naselji je največ točk dobil kamp Bled. Letos glasovanje za najboljši kamp poteka na www.avtokampi.si/naj-kamp-adria-2016.asp

Avtokampi.si kamping kartica
Novost je tudi Avtokampi.si kamping kartica, ki jo lahko brezplačno naročite na naši spletni strani - www.avtokampi.si/kamping-kartica.asp, omogoča pa vam popuste v več kot 100 kampih po Sloveniji in na Hrvaškem. Med partnerskimi slovenskimi kampi lahko omenimo kampe: Bled, Šobec, Terme 3000, Terme Ptuj, Terme Banovci Terme Lendava, Terme Čatež, Adria Ankaran, Lucija, Belveder, Nadiža, Koren, Liza, Šenkova domačija, glamping Malerič…

Primerjava cen kampiranja v kampih po Sloveniji za sezono 2016
V spodnji tabeli smo naredili primerjavo cen kampiranja v 32-ih kampih po Sloveniji za leto 2016. Da bi bili podatki primerljivi smo primerjali cene v glavni turistični sezoni za družino, ki jo sestavljajo 2 odrasli osebi in 2 otroka (prvi star 4 in drugi 11 let). Cena vključuje tudi parcelo z elektriko, če pa kamp ni parceliran, pa smo upoštevali ceno za šotor, vozilo in elektriko. V primerjavi cen tudi nismo upoštevali turistične takse in stroškov prijave oseb.

Preverite tudi cene v hrvaških kampih

Primerjava cen kampiranja v kampih v Istri: www.avtokampi.si/Istra-2016
Primerjava cen kampiranja v kampih v Kvarnerju www.avtokampi.si/Kvarner-2016
Primerjava cen kampiranja v kampih v Dalmaciji: www.avtokampi.si/Dalmacija-2016

     
KampCena za 2 osebi, otroka, avto, šotor in elektriko Opombe
kamp Resnik - Kamnik
23 EUR Otroci mlajši od 10 let bivajo brezplačno.
kamp Kanu - Radenci
25,50 EUR Otroci mlajši od 7 let bivajo brezplačno.
kamp Jelinc - Soča 25,62 EUR Otroci mlajši od 7 let bivajo brezplačno. Kužki brezplačno.
kamp Loka - Ljubno ob Savinji 28 EUR Otroci mlajši od 7 let bivajo brezplačno.
kamp Korita - Soča
29 EUR Otroci mlajši od 7 let bivajo brezplačno.
kamp Polovnik - Bovec 29,80 EUR Otroci mlajši od 7 let bivajo brezplačno. Cena vključuje velik šotor, kampiranje z majhnim je 1 EUR ceneje, z avtodomom ali prikolico pa 1 EUR dražje.
kamp Kolpa - Vinica
30,50 EUR Otroci mlajši od 7 let bivajo brezplačno.
kamp Dolenjske Toplice 31 EUR Otroci do 5 leta kampirajo brezplačno. Cena ne vključuje kopalnih kart, imajo pa gosti kampa pri nakupu 20% popust.
kamp Trenta - Soča
31,50 EUR Otroci mlajši od 7 let bivajo brezplačno. Gostje z avtodomom doplačajo 3,50 eur.
kamp  Vili - Volarje
31,50 EUR Otroci mlajši od 7 let bivajo brezplačno.
kamp Lijak - Ozeljan
33,70 - 38,80 EUR Otroci mlajši od 7 let bivajo brezplačno. Nižja cena velja za kampiranje s šotorom, višja za avtodome in prikolice
kamp Podzemelj 34 EUR Otroci mlajši od 7 let bivajo brezplačno. V ceno je vključen tudi avto.
kamp Lucija 34,50 - 44,50 EUR Cena je odvisna od lokacije parcele, dražja je ob morju. Otroci mlajši od 7 let bivajo brezplačno. Cena vključuje tudi kopanje v zunanjem bazenu na plaži St. Bernardin
kamp Šenkova domačija - Jezersko
35 EUR Otroci mlajši od 3 let bivajo brezplačno.
kamp Koren - Kobarid
35,25 EUR Otroci mlajši od 7 let bivajo brezplačno.
kamp Liza - Bovec
35,83 EUR Otroci mlajši od 6 let bivajo brezplačno.
kamp Nadiža - Podbela
36 EUR Otroci mlajši od 7 let bivajo brezplačno. V ceno je že všteta turistična taksa.
kamp Belveder - Izola
36 - 44 EUR Otroci mlajši od 4 let bivajo brezplačno. Cena je odvisna od lokacije parcele.
kamp Zlatorog - Bohinj
38,20 - 43,60 EUR Otroci mlajši od 7 let bivajo brezplačno. Cena je odvisna od lokacije parcele, za parcele tik ob jezeru stane primerljiv paket 49 eur na noč.
kamp Špik - Gozd Martuljk
38,60 EUR Otroci mlajši od 7 let bivajo brezplačno.
kamp Danica - Bohinjska Bistrica
38,80 EUR Otroci mlajši od 7 let bivajo brezplačno.
kamp Menina - Mozirje 39 EUR Otroci mlajši od 4 let bivajo brezplačno.
kamp Lazar - Kobarid 39 EUR Otroci mlajši od 7 let bivajo brezplačno. Cena vključuje tudi psa in turistično takso
Terme Lendava
40,45 EUR V ceno je vključena tudi celodnevna kopalna karta za vstop v bazene Terme Lendava. Otroci mlajši od 7 let kampirajo brezplačno.
kamp Bled 40,96 EUR Otroci mlajši od 7 let bivajo brezplačno.
kamp Ljubljana Resort 41,60 EUR Otroci mlajši od 5 let kampirajo brezplačno.
kamp Terme Ptuj 42,61 - 53,41 EUR Nižja cena velja za kampiranje brez kopalnih kart. Višja cena vključuje kopanje v Termalnem parku (dva vstopa). Otroci mlajši od 7 let kampirajo brezplačno.
Terme Olimia - kamp Natura - Podčetrtek 43,35 - 60,90 EUR Nižja cena velja za kampiranje brez kopalnih kart. Višja cena vključuje kopanje v Termalnem parku Aqualuna in bazenu Hotela Breza (dva vstopa). Otroci mlajši od 5 let kampirajo brezplačno.
kamp Šobec - Lesce
44,50 EUR Otroci mlajši od 7 let bivajo brezplačno.
Terme Banovci – kamp Sončni gaj 44,50 EUR V ceno je vključena tudi celodnevna kopalna karta za vstop v bazene Term Banovci (dva vstopa). Otroci mlajši od 7 let, kampirajo brezplačno.
kamp Adria - Ankaran
51,25 - 56,25 EUR Cena je odvisna od lokacije parcele, višja cena velja ob morju. Cena vključuje vstop na zunanji bazen. Otroci mlajši od 2 let kampirajo brezplačno.
kamp Terme 3000 - Moravske Toplice
55,03 EUR V ceno je vključena tudi celodnevna kopalna karta za vstop v bazene Term 3000 (neomejen vstop z dvournim zamikom). Otroci mlajši od 7 let kampirajo brezplačno.
kamp Terme Čatež 58,75 EUR Cena vključuje tudi celodnevna kopalna karta za Termalno riviero (dva vstopa). Primerjalni paket s parcelo tik ob jezeru je 66,25 EUR. Otroci mlajši od 5 let kampirajo brezplačno.

     PRIJAVA NA E-NOVICE               E-mail:      
Komentarji
Ostale novice
Tagi

camping kolpa krk murter soča straško valkanela rovinj pineta cres njivice čikat split hvar pag pakoštane selce umag šimuni primošten medulin kozarica dubrovnik rab biograd mareda makarska kovačine pelješac zadar solaris sirena pula poreč lanterna zaton paklenica fažana vrsar bale soline pašman oddam polari šibenik savudrija ulcinj oddam prikolico trogir novigrad medveja

Trajekti Vreme Kamere Avtokampi.si kartica
Kamp Območje

Adria Adria  Primorska
Amarin Amarin  Istra
Aminess Park Mareda Aminess Park Mareda  Istra
Aminess Sirena Aminess Sirena  Istra
Arena Indije Arena Indije  Istra
Arena Kažela Arena Kažela  Istra
Arena Medulin Arena Medulin  Istra
Arena One 99 Arena One 99  Istra
Arena Runke Arena Runke  Istra
Arena Stoja Arena Stoja  Istra
Arena Stupice Arena Stupice  Istra
Arena Tašalera Arena Tašalera  Istra
Baldarin Baldarin  Kvarner
Bijar Bijar  Kvarner
Bijela Uvala Bijela Uvala  Istra
Bled Bled  Gorenjska
Brioni Brioni  Istra
Bunculuka Bunculuka  Kvarner
CampingIN Finida CampingIN Finida  Istra
CampingIN Kanegra CampingIN Kanegra  Istra
CampingIN Park Umag CampingIN Park Umag  Istra
CampingIN Pineta CampingIN Pineta  Istra
Čikat Čikat  Kvarner
Galeb Galeb  Srednja Dalmacija
Glavotok Glavotok  Kvarner
Istra Istra  Istra
Ježevac Ježevac  Kvarner
Koren Koren  Goriška in Posočje
Kovačine Kovačine  Kvarner
Koversada Koversada  Istra
Kozarica Kozarica  Severna Dalmacija
Kranjski kamp Kranjski kamp  Istra
Krk Krk  Kvarner
Lanterna Lanterna  Istra
Lavanda Lavanda  Južna Dalmacija
Liza Liza  Goriška in Posočje
Lucija Lucija  Primorska
Marina Marina  Istra
Mon Perin Mon Perin  Istra
Nadiža Nadiža  Goriška in Posočje
Njivice Njivice  Kvarner
Omišalj Omišalj  Kvarner
Orsera Orsera  Istra
Padova Padova  Kvarner
Park Soline Park Soline  Severna Dalmacija
Polari Polari  Istra
Polidor Polidor  Istra
Porat Porat  Severna Dalmacija
Porto Sole Porto Sole  Istra
Puntica - Funtana Puntica - Funtana  Istra
Puntica - Ražanac Puntica - Ražanac  Severna Dalmacija
Rožac Rožac  Srednja Dalmacija
San Marino San Marino  Kvarner
Selce Selce  Kvarner
Slatina Slatina  Kvarner
Solaris Solaris  Istra
Solitudo Solitudo  Južna Dalmacija
Stella Maris Stella Maris  Istra
Stobreč Stobreč  Srednja Dalmacija
Straško Straško  Severna Dalmacija
Šimuni Šimuni  Severna Dalmacija
Škrila Škrila  Kvarner
Šobec Šobec  Gorenjska
Terme 3000 Terme 3000  Pomurje
Terme Ptuj Terme Ptuj  Štajerska in Koroška
Tunarica Tunarica  Istra
Turist Grabovac Turist Grabovac  Notranjost Hrvaške
Ulika - Poreč Ulika - Poreč  Istra
Val Saline Val Saline  Istra
Valalta Valalta  Istra
Valkanela Valkanela  Istra
Veli Jože Veli Jože  Istra
Veštar Veštar  Istra
Vira Vira  Srednja Dalmacija
Viter Viter  Srednja Dalmacija
Zablaće Zablaće  Kvarner
Zelena Laguna Zelena Laguna  Istra
prijava na e-novice
E-mail:
'