English siteČlani v kampu: 3   I   Registracija   I   Prijava FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ YoutubeYoutube RssRSS
Avtokampi.si

¤ Domov » Novice » Slovenija » Kampiramo-ceneje-v-termalnih-kampih

vse Slovenija Hrvaška BiH Črna gora Srbija

Kampiramo ceneje v termalnih kampih

9.5.2017
Število ocen: 1 (5,0) 
V Sloveniji imamo veliko termalnih kampov, ki večinoma čez celo leto omogočajo kampiranje. Običajno so cene kampiranja v teh kampih nekoliko višje, ker poleg nočitve vključujejo tudi kopanje v bazenih.

Avtokampi.si kamping kartica omogoča popuste že v več kot 140 kampih in sedaj se trudimo, da v bolj zanimivih kampih ponudimo tudi nekoliko privlačnejše popuste. Skupaj s štirimi slovenskimi termalnimi kampi smo pripravili odlično ponudbo kampiranja po cenah od 17 do 19 eur na noč za 2 osebi. Cena vključuje tudi do 3 otroke starosti do vključno 6 let (starejši otroci plačajo po ceniku), psa in parcelo z elektriko.V kampu Terme Lendava je vključeno tudi kopanje, v ostalih kampih je potrebno doplačilo od 5  - 6 eur na osebo na dan. Vse akcijske cene dobite z našo kamping kartico, ki jo brezplačno naročite na tukaj, dobite pa jo po elektronski pošti in potem preko mobilnega telefona ali natisnjeno pokažete na recepciji kampa.

Kampirajte v slovenskih termalnih kampih po cenah od 17 - 19 eur za 2 osebi
kamp Terme Ptuj - avtokampi.si
Kamp Terme Ptuj je odprt čez celo leto in leži v neposredni bližini Ptuja. Gostom omogoča kopanje v 12 notranjih in zunanjih bazenih ter uporabo savn v sklopu Termalnega parka. Ob kampu so lepo urejena teniška igrišča, igrišče za odbojko na mivki, golf igrišče, gostom pa so na voljo tudi urejene kolesarske poti po okolici.

Avtokampi.si ponudba kampiranja v kampu Terme Ptuj -  17 eur za 2 osebi, max. 3 otroke do vključno 6. leta, pes in parcelo z elektriko v terminih 2.1. - 10.4. & 3.5. - 9.7. & 27.8. - 28.12. Doplačilo za kopanje 6 eur na osebo na dan. V ostalih terminih kartica omogoča 10% popust na osebo ob min. 2 nočitvah. Popust ne velja za paketne ponudbe All inclusive in posebne akcijske ponudbe.

kampiranje v Termah 3000 - avtokampi.siKamp Terme 3000 v Moravskih Toplicah kampistom nudi prostor za kampiranje na urejeni travnati površini tik ob zunanjem bazenskem kompleksu s 14 notranjih in zunanjih bazenov, ki vključujejo tudi adrenalinske tobogane in skakalni stolp. Za športnike imajo v kampu teniška in badminton igrišča, igrišča za nogomet, košarko in odbojko, golf igrišče in za otroke tudi igrala. Kamp Terme 3000 je tudi odlično izhodišče za kolesarske izlete po okolici in za ogled vedno zanimivega Prekmurja.

Avtokampi.si ponudba kampiranja v kampu Terme 3000 - 19 eur za 2 osebi, max. 3 otroke do vključno 6. leta, psa in parcelo z elektriko v terminih: 1.1. - 13.4. & 1.5. - 24.5. & 18.6. - 30.6. & 20.8. - 29.9. & 27.10. - 31.12. Doplačilo za kopanje je 6 eur na osebo/dan. V ostalih terminih velja 10% popust na osebo ob min. 2 nočitvah. Popust ne velja za paketne ponudbe All inclusive in posebne akcijske ponudbe.

kamp Terme Lendava - avtokampi.siKamp Terme Lendava nekateri poznate tudi po starem imenu kamp Lipa. Kamp leži ob vznožju Lendavskih goric in je od centra Lendave oddaljen 10 minut hoje. Kamp čez celo leto nudi urejene parcele na travnati površini ali na asfaltnem parkirišču. Gostom kampa so na voljo notranji in zunanji bazeni Term Lendava, manjši zunanji bazen pa je od septembra do maja namenjen tudi nudistom. Za športnike imajo igrišča za tenis, odbojko, košarko in nogomet, s kolesi ali peš pa se lahko odpravite po lendavski vinski cesti.

Avtokampi.si ponudba kampiranja v kampu Terme Lendava - 19 eur za 2 osebi in največ 3 otroke do vključno 6. leta starosti, psa ter parcelo z elektriko. Cena vključuje tudi kopanje! Akcijska ponudba velja v terminih: 2.1. - 14.4. & 11.5. - 30.6. & 27.7. - 10.8. & 1.9. - 19.10. & 1.11. - 28.12. V ostalih terminih velja 10% popust na osebo ob min. 2 nočitvah. Popust ne velja za paketne ponudbe All inclusive in posebne akcijske ponudbe.

kampiranje v termah - avtokampi.siKamp Sončni gaj v Termah Banovci je odlična lokacija za družinske kamping počitnice. Gre za zanimiv kamp z okoli 130 urejenimi parcelami. Kamp ima tudi ločen del namenjen nudističnemu kampiranju, kjer je urejen tudi zunanji bazen. V sklopu Term Banovci so urejeni zunanji bazeni z dvema toboganoma, masažni bazeni in notranji bazen s termalno vodo. Imajo tudi wellness center s savnami in masažami. Kamp se lahko pohvali z zanimivo animacijo, ki jo izvajajo med počitnicami in v poletnih mesecih. Urejeno je igrišče za tenis, odbojko, nogomet in košarko, v okolici je veliko sprehajalnih in kolesarskih poti.

Avtokampi.si ponudba kampiranja v kampu Sončni gaj - Terme Banovci - 19 eur za 2 oseb
, največ 3 otroke stare do vključno 6 let, psa in parcelo z elektriko v terminih 12.5. - 10.7. in 1.9. - 15.9. Doplačilo za kopanje stane 5 eur na osebo/dan. V ostalih terminih je popust 10% na ceno osebe v primeru min. 2 nočitev. Popust ne velja za paketne ponudbe All inclusive in posebne akcijske ponudbe.

Vse akcijske cene v omenjenih termalnih kampih so dostopne imetnikom Avtokampi.si kamping kartice, ki jo lahko brezplačno naročite na www.avtokampi.si/kamping-kartica.asp. Oglejte si tudi popuste v ostalih 140ih kampih.
     PRIJAVA NA E-NOVICE               E-mail:      
Komentarji
Ostale novice
Tagi

camping kolpa krk straško murter soča valkanela rovinj njivice pineta cres split čikat pag selce pakoštane hvar šimuni umag medulin kozarica dubrovnik primošten mareda rab biograd sirena kovačine solaris makarska zadar pelješac pula poreč bale lanterna zaton soline vrsar paklenica fažana polari oddam pašman šibenik ulcinj oddam prikolico savudrija medveja oštro novigrad

Trajekti Vreme Kamere Avtokampi.si kartica
Kamp Območje

Adria Adria  Primorska
Amarin Amarin  Istra
Aminess Park Mareda Aminess Park Mareda  Istra
Aminess Sirena Aminess Sirena  Istra
Arena Indije Arena Indije  Istra
Arena Kažela Arena Kažela  Istra
Arena Medulin Arena Medulin  Istra
Arena One 99 Arena One 99  Istra
Arena Runke Arena Runke  Istra
Arena Stoja Arena Stoja  Istra
Arena Stupice Arena Stupice  Istra
Arena Tašalera Arena Tašalera  Istra
Baldarin Baldarin  Kvarner
Bijar Bijar  Kvarner
Bijela Uvala Bijela Uvala  Istra
Bled Bled  Gorenjska
Brioni Brioni  Istra
Bunculuka Bunculuka  Kvarner
Camping Stella Maris Camping Stella Maris  Istra
CampingIN Finida CampingIN Finida  Istra
CampingIN Kanegra CampingIN Kanegra  Istra
CampingIN Park Umag CampingIN Park Umag  Istra
CampingIN Pineta CampingIN Pineta  Istra
Čikat Čikat  Kvarner
Galeb Galeb  Srednja Dalmacija
Glavotok Glavotok  Kvarner
Istra Istra  Istra
Ježevac Ježevac  Kvarner
Koren Koren  Goriška in Posočje
Kovačine Kovačine  Kvarner
Koversada Koversada  Istra
Kozarica Kozarica  Severna Dalmacija
Kranjski kamp Kranjski kamp  Istra
Krk Krk  Kvarner
Lanterna Lanterna  Istra
Lavanda Lavanda  Južna Dalmacija
Liza Liza  Goriška in Posočje
Lucija Lucija  Primorska
Marina Marina  Istra
Mon Perin Mon Perin  Istra
Nadiža Nadiža  Goriška in Posočje
Njivice Njivice  Kvarner
Orsera Orsera  Istra
Padova Padova  Kvarner
Park Soline Park Soline  Severna Dalmacija
Polari Polari  Istra
Polidor Polidor  Istra
Porat Porat  Severna Dalmacija
Porto Sole Porto Sole  Istra
Puntica - Funtana Puntica - Funtana  Istra
Puntica - Ražanac Puntica - Ražanac  Severna Dalmacija
Rožac Rožac  Srednja Dalmacija
San Marino San Marino  Kvarner
Selce Selce  Kvarner
Slatina Slatina  Kvarner
Solaris Solaris  Istra
Solitudo Solitudo  Južna Dalmacija
Stobreč Stobreč  Srednja Dalmacija
Straško Straško  Severna Dalmacija
Šimuni Šimuni  Severna Dalmacija
Škrila Škrila  Kvarner
Šobec Šobec  Gorenjska
Terme 3000 Terme 3000  Pomurje
Terme Ptuj Terme Ptuj  Štajerska in Koroška
Tunarica Tunarica  Istra
Turist Grabovac Turist Grabovac  Notranjost Hrvaške
Ulika - Poreč Ulika - Poreč  Istra
Val Saline Val Saline  Istra
Valalta Valalta  Istra
Valkanela Valkanela  Istra
Veli Jože Veli Jože  Istra
Veštar Veštar  Istra
Vira Vira  Srednja Dalmacija
Viter Viter  Srednja Dalmacija
Zablaće Zablaće  Kvarner
Zelena Laguna Zelena Laguna  Istra
prijava na e-novice
E-mail:
'