Krone Kolpa Heaven vabi na aktivne počitnice v Belo krajino

Datum objave
Kategorija
Statistika

Lani odprto naselje mobilnih hišic Krone Kolpa Heaven iz Adlešičev vabi na uživanje v bližino reke Kolpe, vožnje s kanuji, kolesarjenje... Gostom z našo kamping kartico nudijo dodatne popuste.

Reka Kolpa je zelo priljubljena v poletnih mesecih, ko številni turisti uživajo v kopanju. Ker je letošnja pomlad izredno topla, pa je Kolpa z okolico zelo primerna tudi v aprilu in maju, ko nudi številne možnosti pohodništva, kolesarjenja, raftinga in vožnje s kanuji.

Lansko leto so v bližini Adlešičev odprli turistični center Krone Kolpa Heaven, kjer gostom omogočajo najem modernih mobilnih hišic, lastnikom avtodomov pa urejeno postajališče za avtodome.

Krone Kolpa Heaven ni klasičen kamp, ampak prostor namenjen družinam in zaključenim družbam, ki bodo uživale v ponudbi Bele krajine. Reka Kolpa je od naselja oddaljena le 700m, gostitelji pa poskrbijo tudi za najem koles in kanujev.

Krone Kolpa Heaven - avtokampi.si







Naje
m mobilnih hišic Krone Kolpa Heaven
Na voljo so tri mobilne hišice, ki so posebej za to naselje izdelane v belokranjskem stilu. Dve hišici sta za 4, ena pa za  6 oseb, ob tem pa ima vsaka hKrone Kolpa Heaven - avtokampi.siišica v dnevnem prostoru še dve dodatni ležišči.

Mobilne hišice so klimatizirane, opremljene s spalnicami, kopalnico, kuhinjo, dnevnim prostorom in veliko teraso. Ker je hišice mogoče tudi ogrevati, jih lahko najamete čez celo leto.

V sklopu naselja lahko večja skupina do 8 oseb prespi tudi v apartmajski leseni hiši, ki je prav tako opremljena z lastno kuhinjo, kopalnico in dvema večjima spalnicama.

Postajališče za avtodomeKrone Kolpa Heaven - avtokampi.si
Ker je ob Kolpi vsako leto več avtodomarjev, ki iščejo primerna mesta za oskrbo vozil in prenočevanje, so uredili tudi PZA s štirimi parkirnimi mesti, možnostjo priklopa na elektriko in vodo.

Dodatna ponudba ob Kolpi

Otrokom so v Krone Kolpa Heaven postavili leseno hišico in igrala, imajo tudi igrišče za odbojko na mivki, prostor za žar, ob večerih pa običajno zakurijo ogenj, kjer se zberejo vsi gosti naselja.

Reka Kolpa v poletnih mesecih nudi obilico zabave, saj so urejena mesta za kopanje, ki so primerna tudi za najmlajše obiskovalce. Priporočamo tudi izlet s kanujem po reki, ko lahko veslate več kilometrov in opazujete neokrnjeno naravo.Krone Kolpa Heaven - avtokampi.si

Akcijske ponudbe najema mobilnih hišic in parkiranja avtodomov
V Kolpa Korne Heaven so pripravili posebno prvomajsko ponudbo v terminu od 27.4.  – 2.5., ko lahko mobilno hišico za 4-6 oseb najamete že za 70€ na noč.

Imetnikom naše Avtokampi.si kamping kartice pa nudijo 10% popust na najem mobilnih hišic čez celo leto, ki ga dobite ob vsaj 3 nočitvah ter 15% popust na postajališče za avtodome v primeru min. 2 nočitev.


Več informacij o ponudbi Krone Kolpa Heaven dobite tudi na www.kronekolpaheaven.com