Ob reki Kolpi imamo kamp z novim imenom – kamp Bela krajina

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Podzemelj ima novo ime - kamp Bela krajina. Ponudbo smo dopolnili z novo urejenimi parcelami, modernimi mobilnimi hišicami in unikatnimi glamping keltskimi hišicami.

Kamp Podzemelj ima že več kot 25 letno tradicijo in v kamping sezono 2018 bo vstopil z novim ikamp Bela krajina Podzemelj - avtokampi.simenom - kamp Bela krajina, ki kratko in jedrnato pooseblja dobrodošlico kampistom v objem belih brez in tople reke Kolpe.

Kamp Bela krajina bo prve goste sprejel v petek 27. aprila in bo odprt ostal vse do konca septembra. Lahko se odločite za kampiranje na urejenih parcelah, del kampa je namenjen tudi pavšalnim gostom. Sanitarni objekt je po lanski prenovi moderno urejen..

Če pa imate radi več udobja, pa lahko prenočite v mobilnih hiškah za 2, 4 ali 6 oseb ali pa izberete unikatne glamping Keltske hišice za 2 osebi postavljene na nabrežju Kolpe, kjer lahko uživate tudi v savni.

kamp Bela krajina Podzemelj - avtokampi.siNovosti v kampu Bela krajina
Poleg imena pa so v  kampu Bela krajina uredili nove parcele prilagojene parkiranju avtodomov, saj so opremljene z elektriko, vodo in odtokom, postavili so nove mobilne hišice Adria in dodatne glamping Keltske hišice.

Kamp je pridobil tudi certifikat »kolesarski kamp«, saj po novem omogočajo tudi najem električnih koles, v okolici pa so dodatno uredili in označili kolesarske poti.

Gostom nudijo tudi najem SUP desk in kanujev s katerim se lahko zapeljkamp Bela krajina Podzemelj - avtokampi.siete po Kolpi, urejeno je igrišče za odbojko na  mivki, košarko, mini golf in zunanje fitnes naprave

Med krošnjami dreves vas čaka adrenalinski park z dvema progama in zanimivimi vajami ter prekrasnim pogledom na reko. Park je primeren tudi za otroke starejše od pet let. Za otroke v poletnih mesecih organizirajo tudi animacijo.

V kampu delujeta tudi lokal in restavracija Vir, kjer vam bodo ponudili bogat izbor hišnih jedi, sladic in belokranjskih vin, organizirajo pa tudi piknike in prireditve za večje skupine.

Več informacij o kampu Bela krajina dobite tudi na spletni strani www.kamp-podzemelj.si