NAGRADNA IGRA - Adriatic Kampovi podarjajo najem mobilne hišice

Datum objave
Kategorija
Statistika
1824 ogledov

Počitnice v mobilni hišic v Istri, Kvarnerju ali Dalmaciji omogoča agencija Adriatic Kampovi. Podarjamo vikend najem mobilne hišice v kampu v Selcah.

Adriatic Kampovi omogoča najem mobilnih hišic v kampu v Istri, na Kvarnerju in treh kampih v Dalmaciji. Tako lahko izbirate med kampi - Pineta v Fažani, Uvala Slana v Selcah, Baško Polje pri Makarski, Perna na Pelješcu in Port 9 na Korčuli.najem mobilnih hišic Adriatic Kampovi - avtokampi.si

NAGRADNA IGRA - Adriatic Kampovi podarjajo vikend v mobilni hišici za 4 osebe v kampu Pineta Fažana ali Uvala Slana v Selcah. Odgovorite na spodnje nagradno vprašanje. Nagradna igra traja do 6. junija.

Mobilne hišice Adriatic Kampovi nudijo dovolj prostora za 4 osebe, dodatno pa lahko na pomožnih ležiščih prespita še dva otroka, V ponudbi imajo mobilne hišice s površino 24, 32 in 35 m2. Vse hišice imajo lastno kopalnico, večji modeli tudi dve, kuhinjo z dnevnim prostorom, dve spalnici in teraso. Ob doplačilu so v hišicah dovoljeni tudi psi.

Akcijske ponudbe najema mobilnih hišic
Adriatic kampovi nudijo posebne popuste na najem mobilnih hišic. Imetniki Avtokampi.si kamping kartice imajo 5% popust, ki v kampih Uvala Slana, Baško Polje, Perna in Port 9 velja čez celo sezono, v kampu Pineta pa v terminih 26.4. - 30.6. & 15.9. - 30.9.

V terminih izven glavne sezone nudijo v primeru vsaj tedenskega najema nudijo tudi dodatne brezplačne dneve v mobilni hišici npr. bivate 7, plačate 5 nočitev, v nekaterih terminih pa 7=6, 14=12 ali celo 14=10.

Najem mobilnih hišic v kampu Pineta, Fažanakamp Pineta Fažana - avtokampi.si
V kampu Pineta so mobilne hišice postavljene pod borovci v levem delu kampa in so od morja oddaljene od 150 do 250 metrov. V ponudbi sta dva tipa mobilnih hišic za 4 + 2 osebi – Galija (24m2) in Vanga (32m2). (video iz kampa)

Kamp Pineta ima lepo prodnato plažo, lani so prenovili restavracijo in trgovino, otrokom je na voljo otroško igrišče, do Fažane pa vodi lepa obmorska pot primerna predvsem za večerne sprehode. Okolica je primerna za različne kolesarske izlete ali tek, priporočamo pa obisk Brionov.


kamp Uvala Slana - Selce - avtokampi.siMobilne hišice v kampu Uvala Slana v Selcah
Agencija Adriatik Kampovi je v sezoni 2018 prevzela upravljanje celotnega kampa Uvala Slana in tako tudi mobilnih hišic. Na voljo so mobilne hišice manjšega tipa 20 - 21m2, kjer je prostora za 4 oz. za 4+2 osebi.

Hišice so postavljene tik ob plaži, tako da so še posebej primerne za družine z otroki. Ob hišicah so urejeni tudi manjši bazeni, otroško igrišče, v objektu s sobami pa je urejen tudi wellness s savno in fitnesom.


Kamp Baško Polje, Makarska rivierakamp Baško Polje - najem mobilnih hišic - avtokampi.si
Kamp Baško Polje leži 5 km pred Makarsko in v kamp prihajajo tisti, ki imajo radi senco borovcev ter lepe prodnate plaže. Kamp in mobilne hišice so od morja oddaljene cca 500 metrov. Agencija Adriatic Kampovi nudi najem mobilnih hišic Anya (24m2) in Hvar (32m2). (video iz kampa)

V turističnem naselju deluje tudi restavracija, trgovina, pekarna, ob morju je urejena sprehajalna pot, ljubitelji kolesarjenja in pohodništva pa se radi odpravijo na bližnji hrib Biokovo.

kamp Perna Pelješac - najem mobilnih hišic - avtokampi.siKamp Perna, Pelješac
Polotok Pelješac je priljubljena destinacija za vse ljubitelje aktivnih počitnic. Kamp Perna leži v vasici Kučište, ki je le nekaj kilometrov oddaljena od Orebiča.
Najamete lahko dva tipa mobilnih hišic – Anya (24m2) in Bianca (32m2), posebnost pa je, da lahko najamete tudi mobilno hišico v prvi vrsti ob morju.

Ta del Pelješca je znan po stalnem vetru in nudi idealne pogoje za deskanje ter kajtanje. V kampu deluje tudi deskarski center s šolo in izposojo opreme. Ljubitelji pohodništva se radi odpravijo na 960 m visok hrib Sv. Ilija, kolesarji pa na izlet po polotoku. (video iz kampa)
kamp Port 9 Korčula - najem mobilnih hišic - avtokampi.si
Kamp Port 9, Korčula
Kamp Port 9 je leži samem začetku otoka Korčula, kjer lahko najamete mobilno hiško površine 32 ali 35 m2. Vse hišice imajo dve kopalnici, dve spalnici dnevni prostor s kuhinjo in prostorno teraso. (video iz kampa)

Kamp Port 9 ima odlično senco, mivkasto plažo primerno za otroke, deluje pa tudi restavracija, trgovina, lokal, urejenih je nekaj športnih igrišč. Do centra Korčule vodi 3km dolga obmorska pot. Otok nudi številne lepe plaže, med katerimi priporočamo ogled mivkaste plaže Vela Pržina v Lumbardi in plaž Puptnatska luka in Prižba na južni strani otoka.

Več o najemu mobilnih hišic Adriatic Kampovi - www.mobilnehisicehrvaska.com

NAGRADNA IGRA - ADRIATIK KAMPOVI PODARJAJO NAJEM MOBILNE HIŠICE
Odgovorite na spodnje nagradno vprašanje in sodelujte v nagradnem žrebanju za lepo nagrado.

1. nagrada - vikend najem mobilne hišice v kampu Pineta Fažana ali Uvala Slana, Selce
nagrada se lahko koristi v dogovoru z agencijo in glede na proste kapacitete v terminih do 24.6. in po 1.9. 2018
Datum objave
Kategorija
Statistika
1824 ogledov