English siteRegistracija   I   Prijava FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ YoutubeYoutube InstagramInstagram
Avtokampi.si

¤ Domov » Novice » Slovenija » Splosni-pogoji-in-politika-varovanja-osebnih-podatkov

vse Slovenija Hrvaška BiH Črna gora Srbija

Splošni pogoji in politika varovanja osebnih podatkov

28.5.2015
Število ocen: 0 (0) 
Zahvaljujemo se vam za obisk spletne strani – www.avtokampi.si. Varstvo vaših osebnih podatkov nam je zelo pomembno, zato vam skupaj s kvalitetnimi vsebinami o kampiranju in preživljanju prostega časa zagotavljamo tudi vašo pravico, da sami odločate o uporabi svojih podatkov. Ta politika zasebnosti ureja zbiranje, hrambo in obdelavo osebnih podatkov, ki jih upravljavec zbira od uporabnikov.

Upravljavec zbirke osebnih podatkov
Upravljavec osebnih podatkov je podjetje Avtokampi d.o.o., Črtomirova 19, 1000 Ljubljana - pooblaščena oseba v zvezi z varovanjem osebnih podatkov vam je dosegljiva na  info@avtokampi.si

Kot prejemnik oz. uporabnik dovolim upravljavcu zbiranje, obdelovanje in hranjenje posredovanih osebnih podatkov, skladno z veljavno zakonodajo o varstvu osebnih podatkov.

Kategorije osebnih podatkov
Pridobljeni podatki, ki jih hrani upravljavec zbirke osebnih podatkov:
•    e-poštni naslov;
•    ime in priimek in spol zaradi potreb po personaliziranem pošiljanju e-sporočil;
•    fizični naslov;
•    telefon – le v primeru naročanja kamping kartice zaradi morebitnih težav s prejemom kartice;
•    način kampiranja
•    IP naslovi uporabnika in ID-ji piškotkov.

Nameni obdelave osebnih podatkov
Upravljavec  - Avtokampi d.o.o., Črtomirova 19, 1000 Ljubljana bo podatke uporabljal le za naslednje namene:
•  naročanje Avtokampi.si kamping kartice , ki naročnikom omogoča popuste v kampih
•  obveščanje in pošiljanje e-novic, člankov, obvestil o dogodkih po e-pošti ;
•  obveščanje o prejemu nagrade;
•  statistične in tržne analize – število obiska strani, vsebin
• segmentiranje po načinu kampiranja z namenom oblikovanja prilagojenih sporočil in ponudb, ki bodo bolj relevantna uporabniku;
•  prikazovanje prilagojenih oglasov na oglaševalskih platformah (Google in Facebook).

Nagradne igre
Na spletni strani www.avtokampi.si lahko sodelujete tudi v nagradnih igrah, ki jih organizirajo kampi ali drugi partnerji. Ime organizatorja je vedno napisan v nagradni igri, prav tako tudi čas trajanja, datum žrebanja in nagrada. V nagradnih igrah ne smejo sodelovati osebe, ki so kakorkoli povezane z organizatorjem. V nagradni igri lahko oseba sodeluje tako, da odgovori na nagradno vprašanje in izpolnite kontaktni obrazec.

Vsi osebni podatki sodelujočih v nagradni igri so varovani skladno z zakonom o varstvu osebnih podatkov. Sodelujoči v nagradni igri soglaša, da izvajalec nagradna igre uporabit osebne podatke za potrebe nagradne igre. V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik možnost vpogleda in ažuriranja svojih podatkov, tako, da pošlje zahtevo na  info@avtokampi.si. Nagrajenec se strinja, da se njegovo ime javno objavi na spletni strani www.avtokampi.si. Nagrada je prenosljiva na druge osebe, ni pa je mogoče izplačati v gotovini. Morebitno akontacijo dohodnine v zvezi z nagrado bo odvedel organizator nagradne igre.

Rezervacijski sistem
Spletna stran www.avtokampi.si vključuje tudi rezervacijski sistem, kjer pa gre za preusmeritev na rezervacijske sisteme kampov. Vsi podatki prikazani v rezervacijskem sistemu so v izključni pristojnosti kampov. Spletni portal www.avtokampi.si nima vpogleda v rezervacijski sistem in tudi ne do osebnih podatkov vnesenih ob procesu rezervacije, zato tudi ne odgovarja za točnost podatkov. Vsa vprašanja ali spremembe v zvezi s potrjeno rezervacijo morajo biti usmerjena na kontakte kampa ki so navedeni v zaključnem delu postopka rezervacije.

Avtokampi.si kamping kartica
Izdajatelj Avtokampi.si kamping kartice je Avtokampi d.o.o. Kamping kartico lahko brezplačno pridobijo vsi obiskovalci spletnega portala. Ob naročilu kamping kartice je potrebno izpolniti spletni. Imetnik kartice z naročilom sprejema splošne pogoje poslovanja s Avtokampi.si kamping kartico, ki jo po naročilu prejme na svoj elektronski naslov. Avtokampi.si kamping kartice velja za tekoče leto, ki je napisano tudi na sami kartici.

Imetnik kartice lahko koristi ugodnosti pri ponudnikih - kampih, ki so navedeni na spletnem portalu www.avtokampi.si. Ugodnosti pri ponudnikih je mogoče uveljavljati s predložitvijo kartice ali na mobilnem telefonu ali natisnjeno. Kartico je potrebno v kampu pokazati na recepciji že ob prijavi oseb, saj bo le v tem primeru upoštevan popust. Popusti se izključujejo z akcijskimi ponudbami in drugimi popusti ter se ne upoštevajo pri pavšalnem najemu parcel. Popust se upošteva na vse osebe, ki kampirajo z imetnikom kartice na skupni parceli oz. kamping prostoru, vendar ga ni mogoče uveljavljati na turistično takso, strošek prijave in morebitne dodatne takse. V primeru izgube kartice, lahko imetnik kartice vedno pridobi novo brezplačno kartico na spletni strani www.avtokampi.si.

Imetniki Avtokampi.si kamping kartice lahko brezplačno pridobite Diners Club kartico, ki jo izdaja podjete Erste Card d.o.o. Ugodnost velja za prvo včlanitev v Diners Club (novi člani). Zahtevek za izdajo Diner Club kartice izpolnite ob vnosu podatkov za kamping kartico. Diners Club bo vaše podatke prejel elektronsko in vas bo pred izdajo kartice tudi kontaktiral. S potrditvijo pogojev soglašate, da Erste Card d.o.o. navedene podatke obdeluje z namenom posredovanja ponudbe za kartico Diners Club ter s tem namenom vzpostavi stik preko navedene telefonske številke oziroma elektronskega naslova.

Čas hrambe osebnih podatkov
Osebne podatke posameznika hranimo časovno neomejeno oz. do preklica privolitve za hranjenje in obdelavo podatkov posameznika. Po preklicu soglasja posameznika njegove osebne podatke trajno izbrišemo.

Varovanje osebnih podatkov
Upravljavec bo pridobljene podatke varoval v skladu z veljavno zakonodajo o varstvu osebnih podatkov ter v skladu s svojimi notranjimi akti, sprejetimi na podlagi zakona. Zagotovil bo ustrezno organizacijsko in tehnično varovanje. Upravljavec pridobljenih podatkov v nobenem primeru ne bo posredoval ali razkril tretjim osebam. Podjetje Avtokampi d.o.o. izvaja ustrezne tehnične in organizacijske ukrepe za varstvo osebnih podatkov.

Pravice uporabnikov
V skladu z določili Splošne uredbe EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR) mora upravljavec osebnih podatkov porabniku na njegovo zahtevo:
•  Potrditi, ali se podatki v zvezi z njim obdelujejo ali ne, in mu omogočiti vpogled v osebne podatke, ki se nanašajo nanj.
•  Posredovati izpis osebnih podatkov, ki se nanašajo nanj.
•  Dati možnost, da popravi ali dopolni svoje osebne podatke.
•  Dati možnost delnega ali celotnega izbrisa osebnih podatkov.
•  Dati možnost prenosa osebnih podatkov k drugemu ponudniku sorodnih storitev.
•  Dati možnost delnega ali celotnega umika privolitve za obdelavo osebnih podatkov.

Upravljavec bo vašo željo po preklicu upošteval in najkasneje v 15 dneh dosledno uredil preklic soglasja z nameni obdelave osebnih podatkov.

Vsak posameznik lahko v primeru, da meni, da so mu s strani upravljavca kakorkoli kršene pravice o varstvu njegovih osebnih podatkov, kadarkoli poda pritožbo pri nadzornem organu  (Informacijskem pooblaščencu v Republiki Sloveniji).

Vsak porabnik ima možnost, da se enostavno z enimi klikom v nogi prejetega e-mail sporočila odjavi od prejemanja sporočil ali pa pošlje e-mail z odjavo na info@avtokampi.si ali z odgovorom na konkretno prejeto e-mail sporočilo.

Pogodbeni obdelovalci in območje hrambe
Upravljavec zbrane osebne podatke posreduje tudi svojim pogodbenim obdelovalcem (newsletter sistem, upravljanje strežnika…), ki lahko podatke obdelujejo izključno v okviru upravljavčevih navodil in pooblastil in ki so s pisno pogodbo, sklenjeno z upravljavcem, zavezani k zagotavljanju ustrezne ravni varstva osebnih podatkov. Zbirke osebnih podatkov ponudnik hrani na območju EU ter jih ne iznaša v tretje države.

Upravljavec lahko posreduje osebne podatke digitalnim oglaševalskim platformam (Google, Facebook in podobno) in uporablja njihove piškotke, ki upravljavcu omogočajo oblikovanje bolj natančnih segmentov, prikazovanje targetiranih oglasov in ponovno trženje. S tem uporabnik dobi bolj relevantne oglase na teh platformah s strani upravljavca. Pri tem gre lahko za iznos podatkov pogodbenemu obdelovalcu izven EU.  

Uporaba piškotkov
Kot uporabnik spletne strani www.avtokampi.si se strinjate, da se vam v računalnik naložijo piškotki (ang. cookies) za zagotavljanje delovanja vseh funkcij spletne stani, spletno analitiko in napredno oglaševanje. Naložijo se naslednji piškotki:
-    Google Analytics piškotki za analitične namene;
-    YouTube piškotki za analitične namene;
-    Facebook piškotki za ponovno trženje in oglaševanje;
-    Google piškotki za ponovno trženje in oglaševanje;
-    Addthis piškotki za prikazovanje gumbov za deljenje na socialnih omrežjih in pojavnih oken ter izpostavitev;
-    WebWizForum piškotki za prijavo in delovanje foruma

Piškotki omogočajo, da se določene vsebine ali funkcije aplikacije prilagodijo za določenega obiskovalca, glede na njegove izbire ali preference ali glede na lastnosti njegove terminalske opreme. Piškotki za analitične namene omogočajo stalno izboljševanje spletnega mesta.

Pravno obvestilo
Vse vsebine, objavljene na www.avtokampi.si, so last družbe Avtokampi d.o.o. Brez dovoljenja podjetja Avtokampi d.o.o. se jih ne sme kopirati, razmnoževati ali distribuirati na kakršen koli drug način. Avtokampi d.o.o. ni odgovoren za morebitne težave pri delovanju spletne strani. Avtokampi d.o.o. si pridržuje pravico do morebitnih napak in sprememb vsebin, objavljenih na www.avtokampi.si.

     PRIJAVA NA E-NOVICE               E-mail:      
Komentarji
Ostale novice
Tagi

camping kolpa krk murter soča straško valkanela rovinj pineta njivice cres čikat split hvar pag selce pakoštane umag primošten šimuni medulin dubrovnik kozarica rab biograd mareda makarska kovačine pelješac zadar solaris sirena pula poreč lanterna zaton vrsar paklenica fažana soline bale pašman polari oddam šibenik ulcinj savudrija oddam prikolico novigrad medveja trogir

Trajekti Vreme Kamere Avtokampi.si kartica
Kamp Območje

Adria Adria  Primorska
Amarin Amarin  Istra
Aminess Maravea Resort Aminess Maravea Resort  Istra
Aminess Sirena Aminess Sirena  Istra
Arena Indije Arena Indije  Istra
Arena Kažela Arena Kažela  Istra
Arena Medulin Arena Medulin  Istra
Arena One 99 Arena One 99  Istra
Arena Runke Arena Runke  Istra
Arena Stoja Arena Stoja  Istra
Arena Stupice Arena Stupice  Istra
Arena Tašalera Arena Tašalera  Istra
Baldarin Baldarin  Kvarner
Baška Baška  Kvarner
Belvedere Belvedere  Srednja Dalmacija
Bijar Bijar  Kvarner
Bijela Uvala Bijela Uvala  Istra
Bled Bled  Gorenjska
Brioni Brioni  Istra
Bunculuka Bunculuka  Kvarner
Čikat Čikat  Kvarner
Finida Finida  Istra
Galeb Galeb  Srednja Dalmacija
Glavotok Glavotok  Kvarner
Istra Istra  Istra
Ježevac Ježevac  Kvarner
Kanegra Kanegra  Istra
Koren Koren  Goriška in Posočje
Kovačine Kovačine  Kvarner
Koversada Koversada  Istra
Kozarica Kozarica  Severna Dalmacija
Kranjski kamp Kranjski kamp  Istra
Krk Krk  Kvarner
Lanterna Lanterna  Istra
Lavanda Lavanda  Južna Dalmacija
Liza Liza  Goriška in Posočje
Lucija Lucija  Primorska
Marina Marina  Istra
Mon Perin Mon Perin  Istra
Nadiža Nadiža  Goriška in Posočje
Njivice Njivice  Kvarner
Omišalj Omišalj  Kvarner
Orsera Orsera  Istra
Padova Padova  Kvarner
Park Soline Park Soline  Severna Dalmacija
Park Umag Park Umag  Istra
Plitvice Holiday Resort Plitvice Holiday Resort  Notranjost Hrvaške
Polari Polari  Istra
Polidor Polidor  Istra
Porat Porat  Severna Dalmacija
Porto Sole Porto Sole  Istra
Puntica - Funtana Puntica - Funtana  Istra
Puntica - Ražanac Puntica - Ražanac  Severna Dalmacija
Rožac Rožac  Srednja Dalmacija
San Marino San Marino  Kvarner
Savudrija Savudrija  Istra
Selce Selce  Kvarner
Slatina Slatina  Kvarner
Solaris Solaris  Istra
Solitudo Solitudo  Južna Dalmacija
Stella Maris Stella Maris  Istra
Stobreč Stobreč  Srednja Dalmacija
Straško Straško  Severna Dalmacija
Šimuni Šimuni  Severna Dalmacija
Škrila Škrila  Kvarner
Šobec Šobec  Gorenjska
Terme 3000 Terme 3000  Pomurje
Terme Ptuj Terme Ptuj  Štajerska in Koroška
Tunarica Tunarica  Istra
Ulika - Poreč Ulika - Poreč  Istra
Val Saline Val Saline  Istra
Valalta Valalta  Istra
Valkanela Valkanela  Istra
Veli Jože Veli Jože  Istra
Veštar Veštar  Istra
Vira Vira  Srednja Dalmacija
Viter Viter  Srednja Dalmacija
Zelena Laguna Zelena Laguna  Istra
prijava na e-novice
E-mail:
'