English siteČlani v kampu: 2   I   Registracija   I   Prijava FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ YoutubeYoutube InstagramInstagram
Avtokampi.si

¤ Domov » Novice » Slovenija » Termalni-kampi-s-posebno-ponudbo-vabijo-na-vodno-zabavo-in-uzivanje

vse Slovenija Hrvaška BiH Črna gora Srbija

Termalni kampi s posebno ponudbo vabijo na vodno zabavo in uživanje

23.7.2018
Število ocen: 1 (4,0) 
Termalni kampi Terme 3000, Terme Ptuj, Terme Lendava in Terme Banovci v poletnem času omogočajo veliko zabave, ki jo gostom omogočajo v bazenih. Lahko se odločite tudi za all inclusive kampiranje, ki poleg nočitve na parceli z elektriko vključuje tudi zajtrk in večerjo.

kampiranje v termah - avtokampi.siZa družine so v termalnih kampih pripravili akcijske cene kampiranja in kopanja, ki jih lahko izkoristite v primeru 2 ali 3 nočitev. Cene družinskega paketa s kopanjem (2 odrasla + 1 otrok) so že od 28€ na noč, cene kampiranja s polpenzionom pa od 25€ na osebo na noč.

Kamp Terme 3000 – Moravske Toplice
Kamp Terme 3000 nudi lepe kamping parcele, ki so večinoma urejene na travnati podlagi. Kamp leži tik ob termalnem delu z notranjimi in zunanjimi bazeni. Gostom je na voljo 14 zunanjih in notranjih bazenov, adrenalinski tobogani, bazen s skakalnico, bazen s črno termalno vodo in otroški bazen. Gostom kampa je v hotelu Termal brezplačno na voljo finska savna z jacuzzijem.

Terme 3000 nudijo veliko športnih aktivnosti od tenisa (4 peščena igrišča), nogometa, košarke (večnamensko igrišče z umetno travo), odbojke na mivki, kolesarjenja (možnost najema koles) in pohodništva do golf igrišča Livada (18 lukenj), ki obkroža celotni kompleks zdravilišča in kamp. Otroci bodo veseli tudi zanimive animacije.

Akcijska cena družinskega kampiranja s kopanjem v terminu 25.5. - 10.9. za 2 odrasla + 1 otroka do 11,99 let - 38€ oz. 28,50€ za paket z eno odraslo osebo. Otroci do vključno 5. leta kampirajo brezplačno, dodatni otroci od 6 do vključno 14 let pa doplačajo 13,30€. Doplačilo za elektriko na parceli je 4€. Akcijska cena velja v primeru vsaj 2 nočitev.

Cena all inclusive kampiranja s polpenzionom od 30.3. - 25.10. je 29€ na osebo na noč. Otroci od 6 - 14 let imajo 30% popust, mlajši bivajo brezplačno.

Kamp Terme Ptujkamp Terme Ptuj - avtokampi.si
V kampu Terme Ptuj imajo gostom namenjenih okoli 120 parcel, omogočajo pa tudi bivanje v glamping vinskih sodih. Kamp je od centra Ptuja oddaljen le kilometer, tako da se lahko na ogled odpravite kar peš. Uživate lahko v številnih zunanjih in notranjih bazenih npr. plavalnem 50m, z valovi, s podvodnimi masažami, se predate toku počasne reke ali se pa spustite po toboganih.

Gostom kampa, ki se odločijo tudi za kopanje, so brezplačno na voljo savne (turška, finska in aroma) v okviru notranjega Termalnega Parka. V bližnjem Grand Hotelu Primus pa deluje vrhunski wellness center v rimskem slogu.

Terme Ptuj imajo veliko možnosti za rekreacijo - golf igrišče, 8 tenis igrišč, igrišče za igre z žogo, odbojka na mivki, jahanje konj, kolesarjenje in mini golf. V okolici si lahko ogledate grad nad Ptujem z muzejskimi zbirkami, minoritski in dominikanski samostan, gotsko cerkev na Ptujski Gori, baročni dvorec v Dornavi in grad na Borlu.

Družinski paket kampiranja in kopanja - 2 odraslih osebi + 1 otrok do vključno 11 let stane 37€ in velja od 30.3. do 29.9. Doplačilo za elektriko je 4€ na noč. Dodatni otroci od 6 do vključno 14 let plačajo 12,95€. Akcijska cena velja za min. 3 nočitve.

Kampiranje s polpenzionom na parceli z elektriko in kopanjem v terminih glavne sezone stane 28,50€ na osebo na noč (min. 2 nočitvi), otroci pa imajo 30% popust oz. mlajši od 6 let bivajo brezplačno.

kampiranje v termah - avtokampi.siKamp Sončni gaj - Terme Banovci
Gostom kampa je na voljo 130 parcel v klasičnem kampu in 50 v nudističnem delu, kjer imajo tudi ločen bazen. V ceni kampiranja je vključeno tudi kopanje v termalnem kopališču z notranjim in zunanjimi bazeni, toboganom in masažnimi bazeni. V sklopu term lahko koristijo wellness storitve (savne in masaže), uživajo v pristni prleški kulinariki in se zabavajo v odlično organizirani animaciji.

Od športnih aktivnosti so v kampu sončni gaj na voljo tenis, namizni tenis, odbojka, nordijska hoja in jutranja telovadba. Okolica nudi veliko možnosti za sprehode in kolesarjenje.

V terminu od 22.6. – 9.9. omogočajo družinske kamping paket2 odrasla + max. 3 otroci do vključno 11 let s kopanjem, parcelo z elektriko in otroško animacijo. Cena za 3 nočitve je 126€, za 5 nočitev 189€ in za 7 nočitev 250€.

Cena all inclusive kampiranja s polpenzionom pa stane 26,50€ na osebo, za otroke od 6 do 14 let pa imajo 30% popust. Cena vključuje tudi elektriko na parceli in velja ob vsaj dveh nočitvah.

kamp Terme Lendava - avtokampi.si
Termalni kamp Lendava leži v naravnem okolju na obrobju mesta Lendava. Kamp ima urejenih 90 kamping parcel in v terminih od januarja do maja in septembra do decembra omogočajo tudi nudistično kampiranje.

Gre za cenovno ugoden kamp, saj je v ceno kampiranja vključeno neomejeno kopanje v edinstveni parafinski termalni vodi (8 zunanjih in notranjih bazenov), na voljo pa je tudi wellness s savnami in masažami.

Okolica nudi sprehode in kolesarjenje, povzpnite se na razgledni stolpa Vinarium, lahko pa obiščete tudi sosednji Madžarsko in Hrvaško.

Cena družinskega paketa kampiranja in kopanja  za 2 odrasla + 1 otrok do vključno 11 let v terminu 22.6. do 10.9. stane samo 28€ na noč. Elektrika se doplača 4€, dodatni otroci (6-14) pa doplačajo 9,80€.

Cena za all inclusive kampiranje s polpenziom stane 25€ na osebo (min. 2 nočitvi), otroci (6-14 ) pa imajo 30% popust.

 
Več informacij o ponudbi in akcijah v termalnih kampih dobite na spletni strani www.sava-camping.com
     PRIJAVA NA E-NOVICE               E-mail:      
Komentarji
Ostale novice
Tagi

camping kolpa krk murter soča straško valkanela rovinj pineta cres njivice čikat split hvar pag pakoštane selce umag šimuni primošten medulin kozarica dubrovnik rab biograd mareda makarska kovačine pelješac zadar solaris sirena pula poreč lanterna zaton fažana paklenica vrsar bale soline pašman oddam polari šibenik savudrija ulcinj oddam prikolico trogir medveja novigrad

Trajekti Vreme Kamere Avtokampi.si kartica
Kamp Območje

Adria Adria  Primorska
Amarin Amarin  Istra
Aminess Park Mareda Aminess Park Mareda  Istra
Aminess Sirena Aminess Sirena  Istra
Arena Indije Arena Indije  Istra
Arena Kažela Arena Kažela  Istra
Arena Medulin Arena Medulin  Istra
Arena One 99 Arena One 99  Istra
Arena Runke Arena Runke  Istra
Arena Stoja Arena Stoja  Istra
Arena Stupice Arena Stupice  Istra
Arena Tašalera Arena Tašalera  Istra
Baldarin Baldarin  Kvarner
Bijar Bijar  Kvarner
Bijela Uvala Bijela Uvala  Istra
Bled Bled  Gorenjska
Brioni Brioni  Istra
Bunculuka Bunculuka  Kvarner
CampingIN Finida CampingIN Finida  Istra
CampingIN Kanegra CampingIN Kanegra  Istra
CampingIN Park Umag CampingIN Park Umag  Istra
CampingIN Pineta CampingIN Pineta  Istra
Čikat Čikat  Kvarner
Galeb Galeb  Srednja Dalmacija
Glavotok Glavotok  Kvarner
Istra Istra  Istra
Ježevac Ježevac  Kvarner
Koren Koren  Goriška in Posočje
Kovačine Kovačine  Kvarner
Koversada Koversada  Istra
Kozarica Kozarica  Severna Dalmacija
Kranjski kamp Kranjski kamp  Istra
Krk Krk  Kvarner
Lanterna Lanterna  Istra
Lavanda Lavanda  Južna Dalmacija
Liza Liza  Goriška in Posočje
Lucija Lucija  Primorska
Marina Marina  Istra
Mon Perin Mon Perin  Istra
Nadiža Nadiža  Goriška in Posočje
Njivice Njivice  Kvarner
Omišalj Omišalj  Kvarner
Orsera Orsera  Istra
Padova Padova  Kvarner
Park Soline Park Soline  Severna Dalmacija
Polari Polari  Istra
Polidor Polidor  Istra
Porat Porat  Severna Dalmacija
Porto Sole Porto Sole  Istra
Puntica - Funtana Puntica - Funtana  Istra
Puntica - Ražanac Puntica - Ražanac  Severna Dalmacija
Rožac Rožac  Srednja Dalmacija
San Marino San Marino  Kvarner
Selce Selce  Kvarner
Slatina Slatina  Kvarner
Solaris Solaris  Istra
Solitudo Solitudo  Južna Dalmacija
Stella Maris Stella Maris  Istra
Stobreč Stobreč  Srednja Dalmacija
Straško Straško  Severna Dalmacija
Šimuni Šimuni  Severna Dalmacija
Škrila Škrila  Kvarner
Šobec Šobec  Gorenjska
Terme 3000 Terme 3000  Pomurje
Terme Ptuj Terme Ptuj  Štajerska in Koroška
Tunarica Tunarica  Istra
Turist Grabovac Turist Grabovac  Notranjost Hrvaške
Ulika - Poreč Ulika - Poreč  Istra
Val Saline Val Saline  Istra
Valalta Valalta  Istra
Valkanela Valkanela  Istra
Veli Jože Veli Jože  Istra
Veštar Veštar  Istra
Vira Vira  Srednja Dalmacija
Viter Viter  Srednja Dalmacija
Zablaće Zablaće  Kvarner
Zelena Laguna Zelena Laguna  Istra
prijava na e-novice
E-mail:
'