Najem avtodoma Adria in Sun Living pri Adria Holidays

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kaj pravite na raziskovanje novih krajev, mest, naravnih lepot z najetim avtodomom? Pri Adria Holidays omogočajo najem avtodomov in van-ov Adria in Sun Living. Preverite ponudbo in se odločite za super počitnice....

AKCIJA – najem avtodoma Adria in Sun Living pri Adria Holidays v terminih od 6. maja do 3. junija 2019 – potujete 7, plačate samo 6 dni najema avtodoma ali 10=8 & 14=11.

Ljubitelji popotovanj in raziskovanj novih krajev se pogosto odločijo za najem avtodoma, kar omogoča hiter ogled mest, znamenitosti in naravnih lepot.

Z avtodomom se lahko že na vikend odpravite na počitnice po Sloveniji ali bližnjih krajih npr. v Dolomite, na hrvaško obalo, na avstrijsko Koroško ali ob Blatno jezero.

Če pa imate na voljo več dni, pa se lahko odločite za krožno popotovanje po Balkanu, obisk vedno zanimive Češke in Slovaške, popotovanje po Toskani, ogled Rima, obisk Gardskega jezera z okolico ali pa raziskovanje Bavarske s številnimi gradovi. Možnosti je veliko in vsak si bo izbral sebi najprimernejšo.

Vse več je tudi smučarjev, ki se kar z avtodom odpravijo na smučišča, ki imajo urejena postajališča za avtodome oz. so v bližini zimski kampi. Tako ste lahko vsak dan na drugem smučišču, cene najemov avtodomov pa so pozimi precej nižje od glavne poletne sezone.

Zakaj najeti avtodom pri Adria Holidays?

Mi priporočamo, da se za najem avtodoma odločite pri enem od specializiranih podjetij, ki se ukvarjajo z oddajanjem avtodomov. Potrošnik oz. najemnik je v tem primeru najbolj zaščiten, običajno pa imajo podjetja v voznem parku tudi najnovejše avtodome z bogato dodatno opremo.

Adria Holidays je eno od podjetji, ki se pri nas najdlje ukvarja z oddajnem avtodomov, saj gre za hišno podjetje proizvajalca avtodomov Adria in Sun Living.

V svoji floti imajo imajo kar 12 različnih avtodomov in vanov za 2 do 6 oseb in vsa vozila so letnik 2017 in 2018, kar pomeni, da imajo malo število prevoženih kilometrov. Vsi avtodomi so redno servisirani, ob tem pa je poskrbljeno tudi za servisno mrežo Fiat in Adria po celotni Evropi.

Najem avtodoma za 2 - 6 oseb

Najbolj prestižen avtodom v njihovi ponudbi je zagotovo Adria Sonic Plus, ki navduši z bogato opremo in lepo obliko. Sprejme do 4 potnike, katerim je v zadku namenjena zakonska postelja, v sprednjem delu vozila pa še ena dvižna postelja za dve osebi.

Na voljo so tudi trije modeli avtodoma Adria Matrix, ki je zaradi premišljenega oblikovanja pohištva in notranje opreme eden najljubših avtodomov za najem. Gre za eleganten avtodom za 4 ali 5 oseb z moderno kuhinjo in vrtljivimi sedeži v kabini.

Model avtodoma Sun Living A49 je največji oz. najbolj prostoren in zelo uporaben. V vozilu je 6 sedežev in prav tako se lahko uredi tudi 6 ležišč. Zelo primeren za velike družine ali skupine prijateljev.

Avtodomi Sun Living modeli A60, S65, S70 in S75 so primerni tako za pare kakor tudi za družine. Moderna zunanjost in odlične prostorske rešitve dajejo avtodomom dobro funkcionalnost. Notranjost avtodoma preseneti s pametno in premišljeno uporabo prostora, veliko odlagalnih površin in funkcionalno kuhinjo.

Za prvo spoznavanje z avtodomi in hitro raziskovanje mest pa priporočamo najem kombija oz. van-a, ki je dimenzijsko manjši, bolj okreten in ga je tudi lažje upravljati. Vani so primerni za pare ali manjše družine in na 6 metrih dolžine nudijo vse kot večja vozila npr. tudi kopalnico in kuhinjo. Pri Adria Holidays se lahko odločite za najem treh modelov vanov Adria in Sun Living za 2 - 4 osebe.

Cena najema avtodoma Adria in Sun Living

Cena najema avtodoma je odvisna od velikosti avtodoma in od termina. Najvišje cene so v času poletnih in prvomajskih šolskih počitnic, ko so cene najemov kombijev okoli 110 eur na dan, večjih avtodomov pa 130 do 190 eur.

Priporočamo najem avtodoma v ostalih mesecih oz. v času nižje sezone, ko so cene kar precej nižje. Tako lahko kombi najamete že za 75 - 80 eur, večji avtodom za 4 - 6 oseb pa za 85 - 120 eur.

Dobro pa je tudi preveriti na njihovi spletni strani, saj večkrat omogočajo tudi kakšne akcije, ko za daljši najem npr. za več kot 7 dni podarijo dan ali dva bivanja. Več na www.adria-holidays.net