NAGRADNA IGRA - Kamp Straško podarja 7 dnevno kampiranje

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Straško v nagradni igri podarja 7 dni kampiranja za 4 osebe. Odgovori na nagradno vprašanje in sodeluj v nagradnem žrebanju.

Kateri kamp izbrati, da bomo imeli na dopustu veliko sence, lepo plažo, za otroke različnih starosti odlično organizirano animacijo, ob tem pa ne bo predrag in ne predaleč od Slovenije?kamp straško Novalja - avtokampi.si

Številni kampisti bi vam odgovorili - kamp Straško v Novalji na otoku Pagu, kjer so ponudbo usmerili predvsem v družine z otroki, katerim so brezplačno na voljo vsa otroška igrišča, trampolini in animacija, starši pa imajo gratis uporabo vseh športnih igrišč.

Kamp Straško je pripravil nagradno igro, ki bo trajala do 21. 8. Odgovorite na spodnje nagradno vprašanje in se potegujte za 7 dnevni kamping pakete in lepe praktične nagrade.

Kamp Straško je idealna lokacija za družinsko kampiranje, saj bo vsak član družine našel aktivnosti za sebe. Kamp je od leta 2008 ocenjen s štirimi zvezdicami, v ocenjevanju za Naj kamp pa je bil že tri leta zapovrstjo ocenjen kot najboljši večji kamp v Dalmaciji.kamp straško Novalja - avtokampi.si

V kampu Straško lahko kampirate na urejenih parcelah, katerih je več kot 900 in so opremljene z elektriko in vodo ali pa izberete neparcelirani del kampa, ki je malce bolj oddaljen od morja. V Straškem so zelo zanimive tudi počitnice v najeti mobilni hišici. Več vrst jih imajo in od letos dve tudi v nudističnem delu kampa. Mobilne hišice so postavljene v neposredno bližino plaže. Vse so klimatizirane in opremljene s satelitsko televizijo, poleg dveh spalnic pa imajo tudi lastno kuhinjo, kopalnico in zunanjo teraso.

Glavni adut kampa Straško je zagotovo 2 km dolga prodnata plaža, ki se lahko pohvali z dobro senco. Ob plaži in po kampu so urejena številna otroška igrišča, ob recepciji imajo mini živalski vrt, vsak dan pa imajo tudi organizirano varstvo za otroke. Otroci pa bodo v Straško Kids klubu deležni posebne zabave z maskotama kampa: osličkom Straško in delfinko Mare.

Več informacij o ponudbi kampa Straško dobite na spletni strani www.kampiranjehrvaskapag.com, kjer lahko tudi rezervirate vaš kamping dopust in najem mobilne hišice, lahko pa jih tudi pokličete na tel. št. +385 53 663 381.Hrvaška turistična skupnosta - avtokampi.si

NAGRADNA IGRA - KAMP STRAŠKO PODARJA KAMPIRANJE ZA 4 OSEBE

Kamp Straško v nagradni igri, ki bo potekala do 21. 8., podarja tedenski kampiranje za 4 osebe. V nagradni igri lahko sodelujejo vsi, ki bodo pravilno odgovorili na spodnje vprašanje in izpolnili obrazec s podatki.

1. nagrada - 7 dnevno kampiranje za 4 osebe na parceli in večerja za 4 osebe*
2. nagrada - kopalna brisača kampa Straško
3. nagrada - otroška majica kampa Straško
* nagrado se koristiti v dogovoru s kampom na parcelah Gold v času od 23.8. 2014 do 21.6. 2015