English siteČlani v kampu: 12   I   Registracija   I   Prijava FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ YoutubeYoutube RssRSS
Avtokampi.si

¤ Domov » Novice » Hrvaška » Primerjava-cen-kampiranja-na-Kvarnerju-v-sezoni-2016

vse Slovenija Hrvaška BiH Črna gora Srbija

Primerjava cen kampiranja na Kvarnerju v sezoni 2016

6.5.2016
Število ocen: 1 (5,0) 
Med kampisti je Kvarner s 50-imi kampi zelo priljubljena hrvaška regija. Najbolj so zanimivi kamp Škrila Stara Baška - avtokampi.sikampi na otokih Krk, Cres, Lošinj in Rab. V primerjavi z istrskimi kampi so kampi na Kvarnerju precej manjši, se pa urejenost vsako leto zboljšuje, prav tako tudi ponudba kampov. Med gosti tudi na Kvarnerju vodijo kampisti iz Nemčije, drugo mesto pa je s 26% deležem trdno v rokah kampistov iz Slovenije, ki letno na Kvarnerju ustvarimo več kot 800.000 nočitev.

Tudi letos smo pripravili primerjavo cen kampiranja v 31 kampih na Kvarnerju, kjer smo upoštevali cene kampiranja 4 članske družine v času glavne sezone. Primerjalna tabela je objavljena pod novico.

Letošnje novosti v kampih na Kvarnerju
Za letošnjo kamping sezono so kvarnerski kampi obljubljali nekaj več novosti, vendar pa marsikatera zaradi različnih težav ni bil uresničena. Tako bi morali prenoviti kamp Pila v Punatu, vendar je prenova prestavljena na naslednje leto, prav tako izgradnja nove recepcije v kampu Njivice, kjer pa so vseeno uredili del plaže, zgradili manjša bazene ob mobilnih hišicah in uredili park. Kamp Pušća bo letos ostal zaprt, saj ga je šele konec marca prevzelo novo podjetje.
kamp Krk - avtokampi.si
Največ novost je dobil kamp Krk, kjer so popolnoma prenovili sanitarni objekt, postavili moderne mobilne hišice, nov bazen, otroška igrišča in vodni park z igrali in dvema toboganoma. Ob morju je urejen nov lokal, kamp pa je dobil tudi tržnico. Kamp Ježevac ima nove mobilne hišice, prenovljene sanitarije in lepšo pasjo plažo.

Sanitarije so prenovili tudi v kampih Slatina in Bijar, kamp Baldarin pa ima novo trgovino. Kamp Čikat, ki je lani dobil velik vodni park s tobogani, ima letos deloma prenovljeno plažo. Kampa Lopari in Rapoča v Nerezinah sta dobila nove mobilne hišice, gostom pa bodo omogočili tudi masažo v zunanjem wellness centru.

V kampu Glavotok so uredili plažo, pomol in poti ob morju, prenovili so tudi prostor ob restavraciji. Samo kilometer pred Punatom so že lani odprli ekološki kamp Marušina Olive Hills, kjer so letos uredili nove parcele.

V kampu Oštro v Kraljevici so uredili nove parcele opremljene z elektriko in vodo. Kamp Draga v Moščeniški Dragi ima novo recepcijo in nove parcele. V kampu Selce in Klenovica je agencija Mediteran kamp postavila nove mobilne hišice.

PRIMERJAVA CEN KAMPIRANJA V KAMPIH NA KVARNERJU ZA SEZONO 2016
Naredili smo primerjavo cen kampiranja v  31-ih kampih na Kvarnerju. Da bi bili podatki primerljivi smo primerjali cene v glavni turistični sezoni za družino, ki jo sestavljata 2 odrasli osebi in 2 otroka (prvi star 4 in drugi 11 let). Cena vključuje tudi osnovno parcelo z elektriko, v opombah pa so tudi cene za dražje parcele. V primerjavi cen tudi nismo upoštevali turistične takse in stroškov prijave oseb.

Sorodne vsebine:
Brezplačna Avtokampi.si kamping kartico prinaša popuste v več kot 100-ih kampih - www.avtokampi.si/kamping-kartica.asp
Primerjava cen kampiranja v kampih v Istri: www.avtokampi.si/primerjava-Istra2016
Primerjava cen kampiranja v kampih v Dalmaciji: www.avtokampi.si/dalmacija-2016


Kampi na Kvarnerju
Cena za 2 osebi, otroka, avto, šotor in elektriko Opombe
kamp Kozica (Klenovica) 30,40 EUR Otroci do 7. leta bivajo brezplačno.
kamp Klenovica (Klenovica) 30,40 EUR Otroci do 7. leta bivajo brezplačno.
kamp Oštro (Kraljevica) 31 - 32,60 EUR Otroci do 6. leta bivajo brezplačno, cena je odvisna od lokacije parcele in vključuje tudi vodo na parceli. Bivanje ob morju stane 35,10 eur.
kamp Opatija (Ičići) 32,40 EUR Otroci do 6. leta bivajo brezplačno. Kampiranje s počitniško prikolico stane 33,40 eur, z avtodomom pa 30,40 eur.
kamp Lopari (Nerezine) 34 EUR Otroci do 3. leta bivajo brezplačno. Bivanje na parceli ob morju z vodo od stane 36,50 eur do 39,50 eur, odvisno od lokacije.
kamp Rapoča (Nerezine) 35,50-37,50 EUR Otroci do 2. leta bivajo brezplačno. Bivanje ob morju z vodo na parceli stane od 41,50 do 44,50 eur. Cena je odvisna od lokacije parcele.
kamp Slatina (Cres) 36,50 EUR Otroci do 3. leta bivajo brezplačno. Bivanje ob morju na parceli z elektriko in vodo stane 48,50 eur.
kamp Tiha (Šilo) 36,50 EUR Otroci do 3. let kampirajo brezplačno. Kampiranje s počitniško prikolico stane 40,50 eur, z avtodomom pa 38,50 eur.
kamp Draga (Moščenička D.) 37,08 EUR Otroci do 5. leta bivajo brezplačno. Bivanje s počitniško prikolico stane 38 eur, z avtodomom pa 34,41 eur.
kamp Bor (Krk) 37,60 EUR Otroci do 5. leta bivajo brezplačno. Kampiranje s počitniško prikolico stane 39,35 eur, z avtodomom pa 39 eur.
kamp Padova III (Rab)
38,20 - 39,20 EUR Otroci mlajši od 5. let brezplačno bivajo le v najnižji sezoni. Cena je odvisna od lokacije parcele. Bivanje ob morju stane 40,20 eur na noč.
kamp Selce (Crikvenica) 38,30 EUR Otroci do 7. leta bivajo brezplačno. Kampiranje na nepraceliranem delu s šotorom stane 28 eur, z avtodomom oz. počitniško prikolico pa 29,70 eur.
kamp Mali (Baška) 39 EUR Otroci do 3. leta bivajo brezplačno.
kamp San Marino (Lopar)
39,30 EUR Otroci mlajši od 5. let brezplačno bivajo le v najnižji sezoni. Parcela ob morju stane 41,30 eur na noč.
kamp Bijar (Osor)
39,90 EUR Otroci do 3. leta bivajo brezplačno. Kampiranje na parceli ob morju z elektriko in vodo stane 48,90 eur.
FKK Baldarin (Punta Križa) 39,90 EUR Otroci do 3. leta bivajo brezplačno. Kampiranje na parceli ob morju z elektriko in vodo stane 48,90 eur.
kamp Medveja (Lovran) 41,38 EUR Otroci do 5. leta bivajo brezplačno.
kamp Njivice (Krk) 45,10 - 51,10 EUR Otroci do 7. let kampirajo brezplačno, izven glavne sezone pa celo otroci do 12. leta. Cena parcele vključuje tudi vodo in odtok in je odvisna od lokacije parcele. Parcela ob morju stane 55,10 eur na noč.
kamp Škrila (Stara Baška) 45,40 - 46,40 EUR Otroci do 10. leta bivajo brezplačno. Cena je odvisna od lokacije parcele. Kampiranje na parceli ob morju z elektriko in vodo stane 54,50 eur.
kamp Zdovice (Valun) 46 EUR Otroci do 3. leta bivajo brezplačno. Cena vključuje tudi turistično takso.
kamp Pila in FKK Konobe (Punat) 46,40 EUR V glavni sezoni bivajo brezplačno otroci do 5. leta, izven glavne sezone pa otroci do starosti 7 let. Kampiranje v kampu Pila na parceli z vsemi priključki ob morju stane 51,50 eur na družino na noč.
kamp Zablaće (Baška) 47,10 EUR Otroci do 5. leta bivajo brezplačno. Cena vključuje tudi vodo na parceli. Kampiranje ob morju na parceli z elektriko in vodo stane 54,10 eur.
kamp Čikat (Mali Lošinj) 48,10 EUR Otroci do 3. leta bivajo brezplačno. Kampiranje parceli ob morju z elektriko in vodo stane 62,10 eur.
kamp Kovačine (Cres) 52,10 EUR Otroci do 3. leta bivajo brezplačno, v nižji sezoni celo otroci do 7. leta. Cena vključuje turistično takso.
FKK Bunculuka (Baška) 53,90 EUR
Otroci do 5. leta bivajo brezplačno. Cena vključuje tudi vodo na parceli.
kamp Ježevac (Krk) 54 EUR Otroci do 4. leta bivajo brezplačno, izven glavne sezone pa otroci do 10. let. Kampiranje na parceli ob morju z elektriko in vodo stane 63,80 - 68,80 eur.
kamp Krk (Krk) 54,80 EUR Otroci do 4. leta bivajo brezplačno. Nižja cena za bivanje otrok velja do 18. leta. Kampiranje na parceli ob morju z elektriko in vodo stane 70,20 - 75,10 eur, odvisno od točne lokacije.
kamp Glavotok (Krk) 57,12 - 61,37 EUR V glavni sezoni otroci do 3. leta bivajo brezplačno, v nizki sezoni pa tudi otroci do 12. leta. Cena je odvisna od lokacije parcele. Parcela ob morju z elektriko in vodo stane 72,28 eur.
kamp Slamni (Klimno) 57,50 - 59,50 EUR Otroci do 4. leta bivajo brezplačno, v najnižji sezoni celo do 10. leta. Vključena tudi voda na parceli. Nižja cena velja za šotor, višja za prikolico / avtodom.
kamp Poljana (Mali Lošinj) 60 - 73 EUR Otroci do 3. leta bivajo brezplačno. Cena je odvisna od lokacije parcele.

     PRIJAVA NA E-NOVICE               E-mail:      
Galerija
aquapark kamp Čikat Lošinj kamp Njivice Krk kamp Ježevac Krk Valamar kamp Kovačine Cres
Komentarji
Ostale novice
Kamp Območje

Adria Adria  Primorska
Aminess Park Mareda Aminess Park Mareda  Istra
Aminess Sirena Aminess Sirena  Istra
Arena Indije Arena Indije  Istra
Arena Kažela Arena Kažela  Istra
Arena Medulin Arena Medulin  Istra
Arena Pomer Arena Pomer  Istra
Arena Runke Arena Runke  Istra
Arena Stoja Arena Stoja  Istra
Arena Stupice Arena Stupice  Istra
Arena Tašalera Arena Tašalera  Istra
Baldarin Baldarin  Kvarner
Bijar Bijar  Kvarner
Bijela Uvala Bijela Uvala  Istra
Bled Bled  Gorenjska
Brioni Brioni  Istra
Bunculuka Bunculuka  Kvarner
CampingIN Finida CampingIN Finida  Istra
CampingIN Kanegra CampingIN Kanegra  Istra
CampingIN Park Umag CampingIN Park Umag  Istra
CampingIN Pineta CampingIN Pineta  Istra
CampingIN Stella Maris CampingIN Stella Maris  Istra
Čikat Čikat  Kvarner
Dole Dole  Srednja Dalmacija
Galeb Galeb  Srednja Dalmacija
Istra Istra  Istra
Ježevac Ježevac  Kvarner
Koren Koren  Goriška in Posočje
Kovačine Kovačine  Kvarner
Kozarica Kozarica  Severna Dalmacija
Kranjski kamp Kranjski kamp  Istra
Krk Krk  Kvarner
Lanterna Lanterna  Istra
Lavanda Lavanda  Južna Dalmacija
Liza Liza  Goriška in Posočje
Lucija Lucija  Primorska
Marina Marina  Istra
Nadiža Nadiža  Goriška in Posočje
Njivice Njivice  Kvarner
Orsera Orsera  Istra
Park Soline Park Soline  Severna Dalmacija
Polari Polari  Istra
Polidor Polidor  Istra
Porat Porat  Severna Dalmacija
Puntica - Funtana Puntica - Funtana  Istra
Puntica - Ražanac Puntica - Ražanac  Severna Dalmacija
Rožac Rožac  Srednja Dalmacija
Selce Selce  Kvarner
Slatina Slatina  Kvarner
Smart Selection Holiday Resort Medveja Smart Selection Holiday Resort Medveja  Kvarner
Solaris Solaris  Istra
Solitudo Solitudo  Južna Dalmacija
Stobreč Stobreč  Srednja Dalmacija
Straško Straško  Severna Dalmacija
Šimuni Šimuni  Severna Dalmacija
Škrila Škrila  Kvarner
Šobec Šobec  Gorenjska
Terme 3000 Terme 3000  Pomurje
Terme Ptuj Terme Ptuj  Štajerska in Koroška
Tunarica Tunarica  Istra
Ulika - Poreč Ulika - Poreč  Istra
Val Saline Val Saline  Istra
Valalta Valalta  Istra
Veli Jože Veli Jože  Istra
Vira Vira  Srednja Dalmacija
Viter Viter  Srednja Dalmacija
Zablaće Zablaće  Kvarner
Zelena Laguna Zelena Laguna  Istra
prijava na e-novice
E-mail:
'