English siteČlani v kampu: 7   I   Registracija   I   Prijava FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ YoutubeYoutube InstagramInstagram
Avtokampi.si

¤ Domov » Novice » Hrvaška » Primerjava-cen-kampiranja-v-kampih-v-Dalmaciji-v-letu-2016

vse Slovenija Hrvaška BiH Črna gora Srbija

Primerjava cen kampiranja v kampih v Dalmaciji v letu 2016

1.6.2016
Število ocen: 1 (5,0) 
Kampiranje v Dalmaciji nudi nek poseben čar pa naj bo to na severnem delu ali na skrajnem jugu. Kot da bi bili ljudje bolj prijazni, morje bolj modro in nebo bolj jasno. Zato so turisti pripravljeni za dopust ob dalmatinski obali voziti se več ur, plačati tudi trajekt do  primerjava cen kampiranja Dalmacija - kamp Straško - avtokampi.sinjim najlepšega otoka, samo da bi uživali v lepotah te hrvaške regije.

Dalmacijo sicer delimo na tri dele: severno, ki sega od Paga do Primoštena, srednjo, ki sega do Ploč in vključuje tudi Trogir, Split in med kampisti vedno zanimiva otoka Brač in Hvar ter južno z Dubrovnikom, Pelješcem, Korčulo in Mljetom.

Pod novico o kampiranju v Dalmaciji smo objavili primerjalno tabelo cen kampiranja za 4-člansko družino v dalmatinskih kampih za sezono 2016.

Kampiranje v Dalmaciji
Več kot 200 kampov boste našli v Dalmaciji, od teh pa je več kot 90 kampov na otokih in polotoku Pelješac, ki je z 21 kampi resnično kamping destinacija. Med večjimi kampi lahko izpostavimo nekaj odličnih kampov, ki sodijo med najboljše hrvaške kampe. Prvi med njimi je zagotovo kamp Zaton iz Nina pri Zadru, ki je že vrsto let uvrščen v kategorijo najboljših evropskih kampov, letos pa se mu je pridružil tudi kamp Straško iz Novalje. Odlični so tudi kampi Šimuni, Park Soline, Kozarica, Oaza Mira, Solaris Šibenik, Adriatik Primošten, Vranjica Belveder, Rožac, Stobreč, Galeb, Vira in Solitudo v Dubrovniku, ki so v zadnjih letih ponudbo prilagodili predvsem družinam. V nekaterih so zgradili bazene, uredili parcele, renovirali sanitarije, omogočili najem mobilnih hišic in uredili plaže.  primerjava cen kampiranja Dalmacija - kamp Kozarica - avtokampi.si

Med letošnjimi kamping novostmi v Dalmaciji omenimo novo recepcijo v kampu Kozarica, nov velik sanitarni objekt v kampu Šimuni, v kampu Straško so z novimi parcelami in mobilnimi hišicami dopolnili ponudbo v FKK delu, kamp Zaton omogoča najem glamping šotorov, kamp Stobreč bo dobil wellness center. V kampu Galeb imajo nove mobilne hišice z masažnimi kadmi.

Dalmacija ima tudi odlične manjše kampe in kar 17 od skupno 30 hrvaških OK mini kampov je dalmatinskih. Še največ jih je na Pelješcu, zanimiva pa je tudi regija severno od Zadra, ki je  vzadnjih letih dobila tri odlične manjše kampe - Odmoree, Miočić in Puntica.

Ne smemo pa pozabiti tudi otoških kampov, ki delujejo v okviru družin. Med slovenskimi kampisti so najbolj priljubljeni kampi na otokih Pašman, Dugi otok, Murter, Brač, Hvar in Korčula. Omenjeni kampi so manjši, vendar jih zaradi lepih plaž, toplega morja in  prijaznih domačinov vsako leto obišče več gostov.

Spisek kampov v severni Dalmaciji (98)
Spisek kampov v srednji Dalmaciji (45)
Spisek kampov v južni Dalmaciji (47)

Avtokampi.si kamping kartica
Letošnja novost je tudi naša kamping kartica, ki je brezplačna in prinaša popuste v več kot 100-ih kampih v Sloveniji in na Hrvaškem. Med njimi je tudi 29 dalmatinskih kampov, zato si kartico lahko enostavno naročite na povezavi - Avtokampi.si kamping kartica

Primerjava cen kampiranja v kampih po Dalmaciji za sezono 2016
Oglejte si primerjavo cen kampiranja v 36-ih dalmatinskih kampih. Upoštevali smo cene za štiričlansko družino, ki jo sestavljata 2 odrasla in 2 otroka (stara 4 in 11 let). Cena vključuje kampiranje v glavni sezoni na parceli z elektriko. Kjer kampi nimajo opredeljenih cen za parcele, smo v izračunu upoštevali ceno za vozilo, šotor in elektriko. V primerjavi cen nismo upoštevali turistične takse in stroškov prijave oseb.

Ostale primerjave cen kampiranja
Primerjava cen kampiranja v kampih v Istri: www.avtokampi.si/primerjava-Istra2016
Primerjava cen kampiranja v kampih v Kvarnerju: http://www.avtokampi.si/kvarner-2016
                                     
Kamp Cena za 2 osebi + 2 otroka + parcela z elektriko
Opombe
Planik (Ražanac - Zadar) 26 EUR Otroci do 5. leta bivajo brezplačno.
Pod Maslinom (Orašac) 26,15 EUR Otroci do 3. leta bivajo brezplačno. Cena velja tako za kampiranje v velikem šotoru kot tudi za prikolico.
Vrbovica (Korčula) 26,40 – 28,40 EUR Otroci do 5. leta bivajo brezplačno. Nižja cena velja za kampiranje v velikem šotoru, višja v prikolici.
Puntica (Ražanac) 27 EUR Otroci do 5. leta kampirajo brezplačno
Paklina (Hvar) 29 EUR Otroci do 12. leta plačajo 4,50 eur.
Porat (Pag - Povljana) 29,21 - 30,68 EUR Otroci do 6. leta bivajo brezplačno. Nižja cena velja za kampiranje s šotorom, višja s prikolico.
Arboretum (Pašman) 31 – 34 EUR Otroci do 3. leta bivajo brezplačno. Cena je odvisna od velikosti šotora.
Lili (Jagodna, Hvar) 33 EUR Otroci do 3. leta kampirajo brezplačno
Slanica (Murter) 33,30 – 34,80 EUR Otroci do 5. leta bivajo brezplačno. Nižja cena velja za kampiranje s šotori, višja za prikolice na parceli z elektriko in vodo.
Đardin (Sv. Filip i Jakov) 33,50 EUR Primerjalni paket s prikolico stane 34, 80 oz. avtodomom 32,90 EUR. Otroci do 7. leta kampirajo brezplačno
Nevio (Orebić - Pelješac) 34,20 EUR Otroci do 3. leta bivajo brezplačno. Cena vključuje vodo na parceli. Primerjalni paket s parcelo ob morju na parceli z el, vodo in odtokom stane 49,20 EUR.
FKK Nudist (Jelsa - Hvar) 34,50 EUR Otroci do 12. leta plačajo 5,30 EUR na noč.
Imperial (Vodice) 36 - 48 EUR Otroci do 10. leta bivajo brezplačno. Cena je odvisna od lokacije parcele. Cena paketa za parcelo ob morju stane 53 EUR.
Palme (Kućište - Pelješac) 36,50 - 38 EUR Otroci do 3. leta bivajo brezplačno. Nižja cena velja za kampiranje s šotorom, višja s prikolico. Cena paketa za parcelo ob morju je dražji za 3,50 EUR.
Holiday (Jelsa - Hvar) 36,70 EUR Cena velja za parcelo. Na neparceliranem delu primerjalni paket stane 26,10 eur. Otroci do 5. leta kampirajo brezplačno.
Ponta - Mokalo (Orebić) 37 – 37,70EUR Otroci do 3. leta bivajo brezplačno. Nižja cena velja za kampiranje s šotori, višja za prikolice.
Kalac (Korčula) 39 EUR Otroci do 2. leta bivajo brezplačno.
Viter (Zaostrog - Drvenik) 39 - 41 EUR Otroci do 5. leta bivajo brezplačno. Nižja cena velja za kampiranje s šotorom, višja s prikolico.
Lupis (Lovište - Pelješac) 40 EUR Otroci do 2. leta bivajo brezplačno.
Galeb (Omiš) 40,90 EUR Otroci do 7. let bivajo brezplačno, v nižjih sezonah celo otroci do 12. let. Primerjalna cena paketa parcele ob morju je 50,90 EUR.
Rožac (Čiovo – Trogir) 43 EUR Otroci do 3. leta bivajo brezplačno. Parcela vključuje tudi vodo in odtok.
Kargita (Dugi otok) 44 EUR Otroci do 3. leta bivajo brezplačno. Primerjalna cena paketa parcele ob morju je 49,90 EUR.
Stobreč (Split) 44,10 EUR Otroci do 7. leta bivajo brezplačno. Parcela vključuje tudi vodo in odtok.
Park Soline (Biograd) 45,40 EUR Otroci do 5. leta bivajo brezplačno. Cena je odvisna od lokacije parcele v kampu. Primerjalna cena paketa parcele ob morju je 55 EUR.
Vira (Hvar) 45,80 - 48 EUR Otroci mlajši od 3. let starosti bivajo brezplačno. Cena je odvisna od lokacije parcele.
Kozarica (Pakoštane) 48,90 - 52,90 EUR
Otroci do 3. leta bivajo brezplačno. Cena je odvisna od lokacije parcele v kampu. Primerjalna cena paketa parcele ob morjuz el, vodo in odtokom je 61,30 EUR.
Straško (Novalja - Pag) 49,40 - 53,40 EUR Otroci do 7. leta bivajo brezplačno, v nižji sezoni celo otroci do 12. let. Parcela vključuje tudi vodo in odtok. Nižja cena velja za tekstilni del, višja za FKK del kampa. Primerjalna cena paketa parcele ob morju je 53,40 - 59,40 EUR.
Vranjica Belveder (Seget Vranjica) 50 EUR Otroci do 3. leta bivajo brezplačno. Primerjalni paket s parcelo ob morju z el. vodo in odtokom stane 58 EUR.
Grebišče (Jelsa - Hvar) 50 EUR Otroci do 2. leta bivajo brezplačno. Cena parcele ob morju z elektriko.
Jezera Lovišča (Murter) 50,68 - 54,94 EUR Otroci do 3. leta bivajo brezplačno. Nižja cena je za kampiranje s šotorom, višja s prikolico.
Adriatic (Primošten) 53,20 - 56,00 EUR Otroci do 3. leta bivajo brezplačno. Višja cena velja za parcele z vodo in odtokom.
Solaris (Šibenik) 65 EUR Otroci do 3. leta bivajo brezplačno. Cena paketa na parceli z el., vodo in odtokom ob morju je 79 EUR.
Šimuni (Pag) 65 EUR Otroci do 3. leta bivajo brezplačno. Parcela vključuje tudi vodo. Doplačilo za prvo vrsto ob morju je od 2,50 - 20 EUR.
Solitudo (Dubrovnik) 69,60 EUR Otroci do 4. leta bivajo brezplačno, v nižji sezoni celo otroci do 10. let.
Zaton (Nin - Zadar) 70,20 – 75,20 EUR Otroci do 1. leta bivajo brezplačno. Parcela vključuje tudi vodo in odtok, cena je odvisna od lokacije parcele v kampu. Primerjalna cena paketa parcele ob morju je 84,10 EUR.
Oaza Mira (Drage - Pakoštane) 77 EUR Otroci do 1. leta bivajo brezplačno. Cena vključuje tudi vodo na parceli.

     PRIJAVA NA E-NOVICE               E-mail:      
Galerija
kamp Šimuni Pag  kamp Park Soline Biograd kamp Zaton Nin Zadar kamp Galeb Omiš
Komentarji
Ostale novice
Kamp Območje

Adria Adria  Primorska
Amarin Amarin  Istra
Aminess Park Mareda Aminess Park Mareda  Istra
Aminess Sirena Aminess Sirena  Istra
Arena Indije Arena Indije  Istra
Arena Kažela Arena Kažela  Istra
Arena Medulin Arena Medulin  Istra
Arena One 99 Arena One 99  Istra
Arena Runke Arena Runke  Istra
Arena Stoja Arena Stoja  Istra
Arena Stupice Arena Stupice  Istra
Arena Tašalera Arena Tašalera  Istra
Baldarin Baldarin  Kvarner
Bijar Bijar  Kvarner
Bijela Uvala Bijela Uvala  Istra
Bled Bled  Gorenjska
Brioni Brioni  Istra
Bunculuka Bunculuka  Kvarner
CampingIN Finida CampingIN Finida  Istra
CampingIN Kanegra CampingIN Kanegra  Istra
CampingIN Park Umag CampingIN Park Umag  Istra
CampingIN Pineta CampingIN Pineta  Istra
Čikat Čikat  Kvarner
Galeb Galeb  Srednja Dalmacija
Glavotok Glavotok  Kvarner
Istra Istra  Istra
Ježevac Ježevac  Kvarner
Koren Koren  Goriška in Posočje
Kovačine Kovačine  Kvarner
Koversada Koversada  Istra
Kozarica Kozarica  Severna Dalmacija
Kranjski kamp Kranjski kamp  Istra
Krk Krk  Kvarner
Lanterna Lanterna  Istra
Lavanda Lavanda  Južna Dalmacija
Liza Liza  Goriška in Posočje
Lucija Lucija  Primorska
Marina Marina  Istra
Mon Perin Mon Perin  Istra
Nadiža Nadiža  Goriška in Posočje
Njivice Njivice  Kvarner
Omišalj Omišalj  Kvarner
Orsera Orsera  Istra
Padova Padova  Kvarner
Park Soline Park Soline  Severna Dalmacija
Polari Polari  Istra
Polidor Polidor  Istra
Porat Porat  Severna Dalmacija
Porto Sole Porto Sole  Istra
Puntica - Funtana Puntica - Funtana  Istra
Puntica - Ražanac Puntica - Ražanac  Severna Dalmacija
Rožac Rožac  Srednja Dalmacija
San Marino San Marino  Kvarner
Selce Selce  Kvarner
Slatina Slatina  Kvarner
Solaris Solaris  Istra
Solitudo Solitudo  Južna Dalmacija
Stella Maris Stella Maris  Istra
Stobreč Stobreč  Srednja Dalmacija
Straško Straško  Severna Dalmacija
Šimuni Šimuni  Severna Dalmacija
Škrila Škrila  Kvarner
Šobec Šobec  Gorenjska
Terme 3000 Terme 3000  Pomurje
Terme Ptuj Terme Ptuj  Štajerska in Koroška
Tunarica Tunarica  Istra
Turist Grabovac Turist Grabovac  Notranjost Hrvaške
Ulika - Poreč Ulika - Poreč  Istra
Val Saline Val Saline  Istra
Valalta Valalta  Istra
Valkanela Valkanela  Istra
Veli Jože Veli Jože  Istra
Veštar Veštar  Istra
Vira Vira  Srednja Dalmacija
Viter Viter  Srednja Dalmacija
Zablaće Zablaće  Kvarner
Zelena Laguna Zelena Laguna  Istra
prijava na e-novice
E-mail:
'