English siteČlani v kampu: 3   I   Registracija   I   Prijava FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ YoutubeYoutube RssRSS
Avtokampi.si

¤ Domov » Novice » Hrvaška » Novosti-v-kampih-v-Novigradu-za-sezono-2017

vse Slovenija Hrvaška BiH Črna gora Srbija

Novosti v kampih v Novigradu za sezono 2017

13.12.2016
Število ocen: 1 (4,0) 
V Novigradu imamo dva odlična kampa: Aminess Sirena in Aminess Park Mareda, ki sodita tudi med najboljše hrvaške kampe. Gre za družinska kampa, ki nudita veliko dodatne ponudbe za otrokekamp Aminess Sirena Novigrad - avtokampi.si. Kamp Aminess Park Mareda je v letu 2016 prejel posebno nagrado za inovativnost.

Kamp Aminess Sirena dobiva 30 novih kamping parcel
Kamp Aminess Sirena kot eden prvih kampov v Istri pričel kamping sezono 2017. Vrata bo odprl že 23. marca, odprt pa bo ostal vse do 4. novembra. Kamp ima zanimivo lego, saj je urejen ob robu samega Novigrada, do katerega je urejena obmorska sprehajalna pot, primerna tudi za kolesarjenje in rolanje. Kamp ima približno 420 urejenih parcel, katerim bodo v letu 2017 dodali še 30 novih parcel velikosti 120 m2, ki bodo urejene v bližini lokala in otroškega igrišča. Gre za ureditev dosedanjega neparceliranega dela, tako da bo po novem neparceliran del le še za recepcijo kampa.

Dve tretjini kampa Aminess Sirena je urejena v gosti senci borovcev. Vse parcele imajo urejen priklop na elektriko, več kot 90 parcel pa ima tudi vodo in odtok. Vsi sanitarni objekti so prenovljeni, gostom je v sklopu kampa na voljo mini trgovina in restavracija. Imajo dve otroški igrišči, poleti pa organizirajo animacijo in telovadbo za odrasle. Plaža v samem kampu je večinoma skalnata z enim prodnatim zalivom. V bližini kampa je urejena plaža z bazenom z morsko vodo in več manjšimi prodnatimi zalivi, odbojkarsko igrišče in številna igrišča za tenis

Kamp Aminess Sirena v Novigradu omogoča tudi najem mobilnih hišic, ki so postavljene na plato nad morjem. Kot prvi hrvaški kamp so pred leti ob mobilnih hišicah postavili tudi bazene in tako omogočili še udobnejše bivanje. Modernejše mobilne hišice površine 32m2 so opremljene z dvema spalnicama, dvema kopalnicama, dnevnim prostorom s  kuhinjo in teraso. Na voljo pa so tudi klasične in nekoliko manjše mobilne hišice površine 24m2, kjer pa ob doplačilu dovolijo tudi bivanje psov.
kamp Aminess Park Mareda Novigrad - avtokampi.si
Kamp Aminess Park Mareda - 100 novih parcel in 42 mobilnih hišic
Kamp Aminess Park Mareda je letos navdušil z novim urejenim naseljem mobilnih hišic, ki so ga poimenovali Miramì Family Village, ki poleg modernih hišic in velikega bazena vključuje tudi izobraževalno otroško animacijo prilagojeno otrokom od 4 do 14 leta starosti. Za celoten projekt je kamp prejel tudi nagrado za inovativnost.

Kamp ima sicer okoli 1000 prostorov namenjenih kampiranju, od tega pa je 400 urejenih v parcelah. Poleg Mirami mobilnih hišic, imajo ne levem delu kampa še več mobilnih hišic različnih tipov od istrskih, mediteranskih, relax in klasičnih. V sklopu naselja je urejen tudi večji bazen, otroško igrišče, lokal in istrski trg z vodnjakom.

Gostom kampa Aminess Park Mareda je na voljo urejena plaža, ki pa je večinoma skalnata z manjšim prodnatim delom. Na sami plaži je urejen bazen z morsko vodo, ob njej pa tudi lokal, restavracija, odbojkarsko ter teniška igrišča.

Za sezono 2017 bodo v kampu uredili 100 novih parcel, ki bodo opremljene z elektriko, vodo in dotokom. Gre za prostorne parcele površine 120 m2 primerne tudi za večje počitniške prikolice in avtodome. V sklopu naselja mobilnih hišic Mirami bodo dodali še 42 mobilnih hišic Adria, razširili program izobraževalne animacije in ob bazenu uredili vodno igrišče z igrali. Dodatno bodo uredili tudi plažo in prostor za sončenje.

Akcijske ponudbe kampiranja in najema mobilnih hišic
Avtokampi.si kamping kartica Avtokampi.si kamping kartica omogoča v obeh kampih v Novigradu popust tekom celotne sezone: 10% na ceno osebe v nizki sezoni in 5% v terminu 8.7. - 26.8.

V obeh kampih so pripravili akcijo kampiranja 2 oseb, ki velja v času nizke sezone. Izjema sta le termina 2.6. - 5.6. in 14.6. - 18.6., ko akcijska ponudba zaradi praznikov ne velja.
 - v kampu Aminess Sirena boste v terminih 24.3. - 26.5. in 9.9. - 4.11. za 2 osebi, psa in elektriko plačali od 20 do 27 eur, v terminu 27.5. in 23.6. (razen zgoraj navedenih izjem) pa od 22 do 37 eur.
- v kampu Aminess Park Mareda je v terminih 14.4. - 26.5. in 9.9. - 1.10. akcijska cena za 2 osebi od 18 do 24 eur, v terminu 27.5. - 23.6. (razen zgoraj omenjenih izjem) pa od 22 do 33 eur.
Akcijska cena je odvisna od opremljenosti parcele in oddaljenosti od morja, obvezna pa je predhodna brezplačna rezervacija na tel. +385 52 858 690 ali mail  camping@aminess.com

Akcija najema mobilne hišice v kampu Aminess Sirena in Aminess Park Mareda - Early booking 2017 vam omogoča do 20% popust na redne cene. Izkoristite ugodnost in še danes rezervirajte vaš dopust v Novigradu. Cene najemov mobilnih hišic in kampiranja lahko preverite v spodnjem rezervacijskem obrazcu. Več na www.aminess-campsites.com

     PRIJAVA NA E-NOVICE               E-mail:      
Galerija
kamp Aminess Sirena Novigrad kamp Aminess Sirena Novigrad kamp Aminess Sirena Novigrad kamp Aminess Sirena Novigrad
kamp Aminess Park Mareda Novigrad kamp Aminess Park Mareda Novigrad kamp Aminess Park Mareda Novigrad kamp Aminess Park Mareda Novigrad
Komentarji
Ostale novice
Kamp Območje

Adria - Ankaran Adria - Ankaran  Primorska
Aminess Park Mareda Aminess Park Mareda  Istra
Aminess Sirena Aminess Sirena  Istra
Baldarin Baldarin  Kvarner
Bijar Bijar  Kvarner
Bijela Uvala Bijela Uvala  Istra
Bled Bled  Gorenjska
Brioni Brioni  Istra
Bunculuka Bunculuka  Kvarner
CampingIN Finida CampingIN Finida  Istra
CampingIN Kanegra CampingIN Kanegra  Istra
CampingIN Park Umag CampingIN Park Umag  Istra
CampingIN Pineta CampingIN Pineta  Istra
CampingIN Stella Maris CampingIN Stella Maris  Istra
Čikat Čikat  Kvarner
Galeb Galeb  Srednja Dalmacija
Indije Indije  Istra
Istra Istra  Istra
Ježevac Ježevac  Kvarner
Kažela Kažela  Istra
Koren Koren  Goriška in Posočje
Kovačine Kovačine  Kvarner
Kozarica Kozarica  Severna Dalmacija
Kranjski kamp Kranjski kamp  Istra
Krk Krk  Kvarner
Lanterna Lanterna  Istra
Liza Liza  Goriška in Posočje
Marina Marina  Istra
Medulin Medulin  Istra
Medveja Medveja  Kvarner
Nadiža Nadiža  Goriška in Posočje
Njivice Njivice  Kvarner
Orsera Orsera  Istra
Park Soline Park Soline  Severna Dalmacija
Planik Planik  Severna Dalmacija
Polari Polari  Istra
Polidor Polidor  Istra
Pomer Pomer  Istra
Porat Porat  Severna Dalmacija
Puntica - Funtana Puntica - Funtana  Istra
Puntica - Ražanac Puntica - Ražanac  Severna Dalmacija
Rožac Rožac  Srednja Dalmacija
Runke Runke  Istra
Selce Selce  Kvarner
Slatina Slatina  Kvarner
Solaris Solaris  Istra
Solitudo Solitudo  Južna Dalmacija
Stobreč Stobreč  Srednja Dalmacija
Stoja Stoja  Istra
Straško Straško  Severna Dalmacija
Stupice Stupice  Istra
Šimuni Šimuni  Severna Dalmacija
Škrila Škrila  Kvarner
Šobec Šobec  Gorenjska
Tašalera Tašalera  Istra
Terme 3000 Terme 3000  Pomurje
Terme Ptuj Terme Ptuj  Štajerska in Koroška
Terme Vivat - camper stop Terme Vivat - camper stop  Pomurje
Tunarica Tunarica  Istra
Ulika - Poreč Ulika - Poreč  Istra
Val Saline Val Saline  Istra
Valalta Valalta  Istra
Veli Jože Veli Jože  Istra
Vira Vira  Srednja Dalmacija
Viter Viter  Srednja Dalmacija
Zablaće Zablaće  Kvarner
Zelena Laguna Zelena Laguna  Istra
prijava na e-novice
E-mail:
'