English siteRegistracija   I   Prijava FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ YoutubeYoutube RssRSS
Avtokampi.si

¤ Domov » Novice » Hrvaška » Novosti-v-Valamar-kampih-v-Istri-in-Kvarnerju

vse Slovenija Hrvaška BiH Črna gora Srbija

Novosti v Valamar kampih v Istri in Kvarnerju

18.12.2016
Število ocen: 1 (5,0) 
Družba Valamar vključuje kar 13 kampov ob hrvaški obali in sicer kar 7 v Istri, 5 na Krku in enega v Dubrovniku. Številni njihovi kampi sodijo v kategorijo najboljših kampov na Hrvaškem, med kampisti pa so najbolj priljubljeni Valamar kamp Lanterna, Poreč - avtokampi.sikamp Lanterna, Ježevac in Krk, ki je lani kot prvi hrvaški kamp prejel pet zvezdic. Ljubiteljem FKK kampov nudi Valamar tri odlične nudistične kampe: Solaris pri Poreču, Istra pri Funtani in Bunculuka v Baški na otoku Krku.

Vsi Valamarjevi kampi sodijo tudi med naše partnerske kampe in omogočajo dodatne popuste na Avtokampi.si kamping kartice. Popusti se nanašajo na kampiranje, višina popusta pa je od 5 do 7,5% na ceno osebe in parcele. Točne podatke najdete v cenikih pri opisih kampov.

First minute akcija najema mobilne hišice - rezervirajte počitnice v mobilni hišici do 28.2.2017 in izkoristite do 10% popusta. Več o akcijskih ponudbah najema mobilnih hišic.

Novosti v kampih Valamar za sezono 2017

Za kamping sezono 2017 so pri Camping Adriatic by Valamar pripravili številne novosti, ki bodo razveselile kampiste od novo urejenih kamping parcel, možnostjo najema mobilnih hišic, prenovo sanitarij, recepcij, novih otroških igrišč...

Kamp Lanterna, Poreč
Gre za enega največjih hrvaških kampov z zelo raznoliko ponudbo. Lani so v kampu zgradili nove bazene, uredili glavno plažo, ki je sedaj mivkasta, postavili tematske mobilne hišice v ribiškem in mediteranskem stilu, dodali glamping šotore in izboljšali gostinsko ponudbo.Valamar kamp Lanterna, Poreč - avtokampi.si

Za sezono 2017 bo kamp Lanterna dobil nov osrednji trg z veliko trgovino, prodajalno kamping in druge športne opreme, restavracijo Grano Duro in animacijskim centrom. Zgradili bodo dvorano namenjeno gledališkim in kino predstavam, uredili prostor namenjen druženju najstnikov, ki bo vključeval diskoteko, igrala in video igre ter zgradili novo restavracijo Tuna Bay Grill. Izboljšali bodo bazenski del s dvema bazenoma in tremi tobogani, po novem pa bo voda v bazenih ogrevana. Prenovili bodo tudi del plaže in uredili parkirišče pri recepciji.
V ponudbo najema mobilnih hišic v kampu Lanterna bodo dodali nove tematske hišice Marbello Premium, ki bo lociran tik ob morju in bo vključeval 29 hišic (32m2) za 4 + 2 osebi in 3 večje družinske hišice (38m2) s tremi spalnicami za 6 + 2 osebi. Naselje bo locirano v bližini trgovine, nove restavracije Tuna Bay Grill in bo vključevalo tudi lastno recepcijo. Novost v ponudbi bo 18 mobilnih hišic Happy Dog Premium Village namenjene lastnikom psov, ki si želijo dopust preživeti skupaj s hišnim ljubljenčkom. Vsaka mobilna hišica bo imela svojo pasjo hišico, urejen prostor v sami hišici, v sklopu naselja pa bo tudi urejena pasja plaža, majhen pasji bazen, igrišče in ograjen prostor za prosto tekanje psov.

Kamp Orsera, Vrsar
Kamp Orsera leži tik pod Vrsarjem in je namenjen ljubiteljem mirnih kamping počitnic. Ob urejenih parcelah nudi tudi najem mobilnih hišic. Plaža v kampu je raznolika od prodnate do betonirane, otrokom je na voljo urejeno igrišče v senčnem delu kampa, v kampu pa deluje tudi potapljaški center.
V sezoni 2017 bodo v kampu Orsera uredili animacijski center Maro Club in polepšali prostor v okolici lokala na plaži. Preuredili bodo tudi restavracijo Vala in pri recepciji izboljšali vstop v kamp.

Kamp Marina, Labin
Valamar kamp Marina, Labin - avtokampi.si
Kamp Marina številni kampisti poznate kot potapljaški kamp, saj v sklopu kampa deluje odličen potapljaški center. Kamp ima zanimivo lego, saj je urejen na polotoku, od koder je lep pogled na Kvarnerski zaliv in otok Cres. Nudi lepo urejene parcele, ob robu kampa pa so postavljene tudi mobilne hišice. Ob dveh prodnatih zalivih ima kamp tudi dva manjša bazena - enega na samem koncu kampa, kjer je lokal in je namenjen tudi potapljaškim tečajem, drugi pa je v osrednjem delu in je namenjen otroškemu čofotanju.
V letu 2017 bodo v kampu Marina uredili nove kamping parcele, v ponudbo dodali še 26 mobilnih hišic in prenovili oskrbovalni prostor za avtodome.

Kamp Brioni, Pula

Kamp Brioni številni kampisti poznate pod imenom kamp Puntižela. Najštevilnejši gostje so družine, ki uživajo ob lepi prodnati plaži. Na parcelah ob morju je veliko sence, nekoliko manj sence pa je v osrednjem delu kampa. Kamp v poletnih mesecih nudi animacijo, urejeno je otroško igrišče, v sklopu kampa pa deluje tudi hostel in restavracija.
V letu 2017 bodo uredili del recepcije in hostla, v ponudbo najema bodo dodali tudi nove mobilne hišice.

Kamp KrkValamar kamp Krk - avtokampi.si
Kamp Krk je urejen na lokaciji starega kampa Politin in je v nekaj letih popolnoma spremenil podobo. Gostje so navdušeni nad številnimi novostmi od lepo urejenih parcel, novih bazenov, odlične restavracije, prenovljene plaže in lepo urejenega osrednjega dela s tržnico. V kampu Krk imajo tudi manjši wellness center s savnami in masažami. Ponudba kampa dopolnjujejo luksuzne mobilne hišice, od lani pa lahko prespite tudi v glamping šotoru, ki je postavljen v bližini plaže.
V sezoni 2017 bodo popolnoma prenovili še drugi sanitarni objekt (prvega so že lani) in dodatno uredili kamping parcele.

Kamp Ježevac, Krk

Za kamp Ježevac bi lahko rekli, da gre za mestni kamp, saj je od centra mesta Krk oddaljen le 5 minut hoda. Sicer pa gre za odličen kamp z veliko sence in raznoliko plažo. Kamp je prijazen tudi do kužkov, za mjih imajo urejeno ločeno plažo.
Kamp Ježevac bo v sezoni 2017 dobil novo naselje mobilnih hišic Lungomare Premium, ki bo vključeval 62 večjih hišic za 4 + 2 osebi in 7 manjših romantičnih hišic za 2 osebi. Urejena bo nova sprehajalna pot ob morju in korenito preurejena plaža, ki bo vključevala del za družine in odrasle.

Kamp Zablaće, Baška

Kamp Zablaće poznamo kot kamp, ki je lociran tik ob dolgi prodnati plaži v Baški in kamp, ki nima veliko sence. Velik del je bil do sedaj neparceliran, vendar bo po novem celoten kamp urejen v parcelah, zgradili pa bodo tudi novo recepcijo, ki bo na strehi vključevala tudi lokal. V sklopu ponudbe najema mobilnih hišic v kampu Zablaće bosta urejeni dve novi naselji. Vela Bay premium bo vključeval 43 mobilnih hišic, Valamar kamp Bunculuka, Baška - avtokampi.sinaselje Marena premium pa 32 mobilnih hišic. Kamp bo dobil tudi novo osrednjo tržnico.

FKK kamp Bunculuka
Ob robu Baške že vrsto let deluje zelo priljubljen nudistični kamp Bunculuka. Lokacija kampa je v ozki dolini, ki se zaključuje ob prekrasni prodnati plaži. Kamp Ima okoli 400 urejenih parcel, nekaj let nazaj pa so na prostoru nad samo plažo postavili tudi nekaj mobilnih hišic.
V sezoni 2017 bo FKK kamp Bunculuka gospe pričakal s prenovljeno recepcijo, novimi kamping parcelami, osrednjo tržnico in prenovljeno restavracijo Boneta.

Poleg zgoraj omenjenih odličnih kampov, pa družba Valamar omogoča kampiranje tudi v preostalih kampih, ki pa bodo v letu 2017 deležni le rednih vzdrževalnih del. Gre za dva nudistična kampa Solaris Poreč in Istra Funtana, kamp Tunarica pri Labinu, kamp Škrila v Stari Baški na Krku in kamp Solitudo v Dubrovniku.


Vse dodatne informacije o ponudbi kampov Camping Adriatic by Valamar dobite na spletni strani
 www.camping-adriatic.com

     PRIJAVA NA E-NOVICE               E-mail:      
Komentarji
Ostale novice
Tagi

camping kolpa krk murter straško soča valkanela rovinj njivice pineta cres split čikat pag selce pakoštane hvar medulin umag šimuni dubrovnik kozarica primošten rab biograd mareda sirena makarska solaris zadar kovačine pula pelješac poreč bale lanterna zaton vrsar soline paklenica fažana polari pašman šibenik oddam savudrija oddam prikolico oštro medveja novigrad trogir

Trajekti Vreme Kamere Avtokampi.si kartica
Kamp Območje

Adria Adria  Primorska
Amarin Amarin  Istra
Aminess Park Mareda Aminess Park Mareda  Istra
Aminess Sirena Aminess Sirena  Istra
Arena Indije Arena Indije  Istra
Arena Kažela Arena Kažela  Istra
Arena Medulin Arena Medulin  Istra
Arena Pomer Arena Pomer  Istra
Arena Runke Arena Runke  Istra
Arena Stoja Arena Stoja  Istra
Arena Stupice Arena Stupice  Istra
Arena Tašalera Arena Tašalera  Istra
Baldarin Baldarin  Kvarner
Bijar Bijar  Kvarner
Bijela Uvala Bijela Uvala  Istra
Bled Bled  Gorenjska
Brioni Brioni  Istra
Bunculuka Bunculuka  Kvarner
CampingIN Finida CampingIN Finida  Istra
CampingIN Kanegra CampingIN Kanegra  Istra
CampingIN Park Umag CampingIN Park Umag  Istra
CampingIN Pineta CampingIN Pineta  Istra
CampingIN Stella Maris CampingIN Stella Maris  Istra
Čikat Čikat  Kvarner
Dole Dole  Srednja Dalmacija
Galeb Galeb  Srednja Dalmacija
Glavotok Glavotok  Kvarner
Istra Istra  Istra
Ježevac Ježevac  Kvarner
Koren Koren  Goriška in Posočje
Kovačine Kovačine  Kvarner
Koversada Koversada  Istra
Kozarica Kozarica  Severna Dalmacija
Kranjski kamp Kranjski kamp  Istra
Krk Krk  Kvarner
Lanterna Lanterna  Istra
Lavanda Lavanda  Južna Dalmacija
Liza Liza  Goriška in Posočje
Lucija Lucija  Primorska
Marina Marina  Istra
Nadiža Nadiža  Goriška in Posočje
Njivice Njivice  Kvarner
Orsera Orsera  Istra
Padova Padova  Kvarner
Park Soline Park Soline  Severna Dalmacija
Polari Polari  Istra
Polidor Polidor  Istra
Porat Porat  Severna Dalmacija
Porto Sole Porto Sole  Istra
Puntica - Funtana Puntica - Funtana  Istra
Puntica - Ražanac Puntica - Ražanac  Severna Dalmacija
Riviera Riviera  Srednja Dalmacija
Rožac Rožac  Srednja Dalmacija
San Marino San Marino  Kvarner
Selce Selce  Kvarner
Slatina Slatina  Kvarner
Smart Selection Holiday Resort Medveja Smart Selection Holiday Resort Medveja  Kvarner
Solaris Solaris  Istra
Solitudo Solitudo  Južna Dalmacija
Stobreč Stobreč  Srednja Dalmacija
Straško Straško  Severna Dalmacija
Šimuni Šimuni  Severna Dalmacija
Škrila Škrila  Kvarner
Šobec Šobec  Gorenjska
Terme 3000 Terme 3000  Pomurje
Terme Ptuj Terme Ptuj  Štajerska in Koroška
Tunarica Tunarica  Istra
Ulika - Poreč Ulika - Poreč  Istra
Val Saline Val Saline  Istra
Valalta Valalta  Istra
Valkanela Valkanela  Istra
Veli Jože Veli Jože  Istra
Veštar Veštar  Istra
Vira Vira  Srednja Dalmacija
Viter Viter  Srednja Dalmacija
Zablaće Zablaće  Kvarner
Zelena Laguna Zelena Laguna  Istra
prijava na e-novice
E-mail:
'