Val Saline v Rovinju odpira sezono z novim wellness centrom

Datum objave
Kategorija
Statistika

Spoznajte enega najbolj očarljivih kampov v Rovinju. Kamp Val Sailne je novejši kamp, kjer posebno pozornost namenjajo dobremu počutju njihovih gostov.

Val Saline iz Rovinja z 266 parcelami in ponudbo najema mobilnih hišic sodi med srednje velike hrvaške kampe namenjene predvsem družinam. Kamp je odprt od konca aprila do oktobra in nudi veliko zanimivosti zakamp Val Saline Rovinj - avtokampi.si otroke, od animacijskega centra do odlično urejenega otroškega igrišča. Letos bo kamp Val Saline dobil tudi wellness center s savnami in masažami.

Kampiranje v Rovinju
V kampu Val Saline imajo velike parcele (100 - 120 m2) nasute s peskom urejene v terasah in poleg elektrike ima več kot polovica parcel tudi priključek za vodo. Sence je več na parcelah na začetku kampa in v gornjem delu, od koder je tudi lep pogled na celoten zaliv. Ker so parcele urejene vzdolž dolge prodnate plaže, je z vsake le nekaj korakov do morja.

V gornjem delu kampa omogočajo tudi najem mobilnih hišic za 2, 4 ali 6 oseb. Gre za moderne mobilne hiške z dvema spalnicama, pomožnimi ležišči v dnevnem prostoru, kuhinjo in kopalnico. Vsaka hišica ima tudi svojo teraso in z kamp Val Saline Rovinj - avtokampi.sivečine je tudi lep pogled na morje.

Nov wellness center v kampu v Rovinju
Kamp Val Saline bo letos dobil nov objekt, kjer bo urejen wellness center. Gostom bodo na voljo različne savne, masaže in uporaba masažnih bazenov.
Novost bo dobrodošla obogatitev ponudbe v času nizke sezone, ko je morje še premrzlo za kopanje.

Sicer ima kamp tudi manjši bazen in naravno prodnato laguno, kjer je morska voda, v obeh pa najbolj uživajo otroci.

Plaža v kampu Val Saline je prodnata, ker je na njej manj sence, pa so postavili senčnike in ležalnike, ki so gostom na voljo brezplačno. Poskrbljeno je tudi za športnike, katerim so namenili igrišče za odbojko, tenis, namizni tenis, nogometno igrišče na umetni travi, fitnes naprave, letos pa bodo zgradili še večnamensko igrišče.

Akcijska ponudba kampiranja in najema mobilnih hiššic
Kamp Val Saline omogoča v terminih 29.4. - 27.5. & 26.8. - 1.10. popust v višini 5%, ki ga prejmete v primeru najmanj 14 dnevnega kampiranja. Enak popust prejmete tudi v primeru 10 dnevnega najema mobilne hišice.

Več informacij o kampiranju in najemu mobilnih hišic v kampu Val Saline na - www.campvalsaline.hr