English siteRegistracija   I   Prijava FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ YoutubeYoutube RssRSS
Avtokampi.si

¤ Domov » Novice » Hrvaška » Krompirjeve-pocitnice-kateri-kampi-na-Hrvaskem-so-se-odprti

vse Slovenija Hrvaška BiH Črna gora Srbija

Krompirjeve počitnice - kateri kampi na Hrvaškem so še odprti?

18.10.2017
Število ocen: 1 (5,0) 
Letošnje krompirjeve počitnice bodo potekale od 28. oktobra do 5. novembra in kar nekaj kampov ob morju bo takrat še odprtih. Lansko leto smo imeli v tem terminu še zelo toplo vreme, tako da smo se
rompirjeve počitnice v kampu - avtokampi.si
nekateri še normalno kopali v morju, kamp Porto Sole v Vrsarju pa omogoča tudi kopanje v hotelskem bazenu z ogrevano vodo.

Lastniki avtodomov in počitniških prikolic bodo krompirjeve počitnice izkoristili za popotovanja ali uživanje na toplem soncu, številni pa se bodo odločili tudi za najem mobilnih hišic.

Odprti kampi v Istri
V hrvaški Istri bo odprtih še nekaj kampov. V Novigradu bo do 4. novembra odprt kamp Aminess Sirena, ki omogoča kampiranje 2 oseb po ceni 19 eur, omogočajo pa tudi najem mobilnih hišic z do 20% popustom. Tako so cene najemov mobilnih hišk že od 38 eur na noč.

Kamp Polidor v Funtani je odprt čez celo leto in za krompirjeve počitnice veljajo posebne cene kampiranja - 14,50 eur za 2 odrasli osebi in otroke na parceli z elektriko in vodo. Omogočajo pa tudi najem modernih mobilnih hišic po cenah od 50 eur na noč in glamping šotorov za 4 osebe od 43 eur in manjših šotorov za 2 osebi po ceni od 15 eur naprej.
kamp Porto Sole - Vrsar - avtokampi.si

Kamp Porto Sole v Vrsarju je prav tako odprt čez zimo. V terminih po 15.10. nudi kampiranje 2 oseb in otrok po ceni 14,50 eur na noč, cena najema mobilne hišice pa je že od 49 eur na noč. V terminu od 30.10. do 2.11. bodo v program kampiranja dodali še tematsko animacijo izdelave mask in izrezovanja buč, zato je v tem terminu cena paketa 15,50 eur. Gostom je brezplačno na voljo uporaba notranjega bazena in wellness centra v bližnjem hotelu Pineta, kjer se lahko odločite tudi za zajtrk in večerjo po zelo ugodnih cenah.

Na jugu Istre bo odprt tudi kamp Brioni, kjer je cena kampiranja 2 oseb od 14 - 20 eur na noč (odvisno od lokacije parcele), najem mobilne hišice pa je mogoč od 52 eur naprej. Kamp Arena Stupice bo odprt od 20.10. do 2.11., ko bodo v kampu potekal tudi festival deskanja. Gostom nudijo kampiranje po ceni 16,60 eur za 2 osebi ali pa najem mobilnih hišic v bližini morja po ceni 47 eur na noč.

Krompirjeve počitnice v kampih na Kvarnerju
Na otoku Krku bo do 6. novembra še odprt kamp Njivice. Na Avtokampi.si
kamp Njivice - otok Krk - avtokampi.si
kamping kartico nudijo posebno ceno kampiranja - 17 eur za 2 osebi na parceli Standard in Gold. Za 20% cenejši je tudi jesenski najem mobilnih hišic tipa Gold, SIlver in SIlver Family. Tako je cena hišice za 4 osebe 31,20 eur na noč, za 6 oseb pa le 37,60 eur.

Kamp Bor leži ob robu samega mesta Krk, ki gostom z našo kartico nudi ceno kampiranja 19 eur na noč za 2 osebi na parceli z elektriko.

Na otoku Lošinj je konec oktobra odprt le še kamp Čikat, ki je priljubljen zimski kamp, saj je klima na Malem Lošinju mila, gostom pa nudi veliko možnosti za sprehajanje in kolesarjenje. Zimske cene kampiranja so res ugodne - 13 eur za 2 osebi na parceli z elektriko in vodo, od letos pa omogočajo tudi najem mobilnih hišic po ceni od 62 eur na noč.

Kampiste vabi tudi topla Dalmacija

Na otoku Pag je čez celo leto odprt kamp Šimuni in tam lahko kampirate na parcelah ob peščeni obali ali pa najamete mobilno hišic. V terminih do konca leta so znižali cene parcel in hišic za 30%, tako da so cene za krompirjeve počitnice res ugodne npr. kampiranje 2 oseb že za 13,50 eur, najem mobilne hišice za 4 oseb že od 28 eur.

Kamp Kozarica v Pakoštanih je odprt do 31. oktobra in nudi kampiranje z 2 oseb našo kamping kartico po ceni 17 eur, cene mobilnih hišic za 4 osebe pa so od 42 eur.
kamp Stobreč - Split - avtokampi.si

V smeri proti Splitu je odprt še kamp Adriatic Primošten, vendar le do 31. oktobra, če pa bi si ogledali slapove reke Krke, pa svetuje prenočevanje v manjšem kampu Skradinske delicije, od koder boste kar peš lahko prišli do ladjic, ki vas popeljejo do slapov.

V Trogiru je do 5. novembra odprt še kamp Rožac, kjer lahko s popustom na našo kartico 2 osebi kampirata na parceli z elektriko za 20 eur, mobilne hišice pa stanejo 45 eur na noč. V Splitu je odprt kamp Stobreč, ki je odlična lokacija za ogled mesta. Kamp nudi popust na našo kartico in jesensko ceno 18 eur za 2 osebi na parceli z elektriko, najem mobilnih hišic za 4 osebe pa stane od 43 eur. Kamp Galeb v Omišu je prav tako odprt čez celo leto. Cene kampiranja 2 oseb z našo kamping kartico so 17 eur na noč, cene najema mobilne hišice z 4 osebe že od 35 eur, hišic za 6 oseb pa od 55 eur. V terminu od 23.10. do 15.3. pa so cene hišic znižane za 40%, vendar le v primeru vsaj 3 nočitev.
kamp Lavanda - Orebič - avtokampi.si

Proti jugu je v Lokvi Rogoznici čez celo leto odprt tudi kamp Sirena. V Makarski je odprt še kamp Riviera, kjer je cena kampiranja 2 oseb 21,40 eur, naprej proti Dubrovniku pa so odprti še kamp Male Čiste in kamp Pod Maslinom (do 1.11.) ter kamp Solitudo v samem Dubrovniku (do 31.10.).

Na Pelješcu je kamp Lupis odprt čez celo leto in nudi ceno 17 eur na noč za 2 osebi, enako ceno ima tudi kamp Lavanda pri Orebiću, ki je odprt do 31. 10. in omogoča tudi najem mobilne hišice z našo kartico že za 51 eur. So pa na Pelješcu odprti še kampi Nevio, Palme in Antony Boy, blizu Dubrovnika pa tudi kamp Matkovica.
     PRIJAVA NA E-NOVICE               E-mail:      
Komentarji
Ostale novice
Tagi

camping kolpa krk murter soča straško valkanela rovinj njivice pineta cres split čikat pag selce pakoštane medulin hvar umag šimuni dubrovnik primošten kozarica rab mareda biograd sirena solaris makarska kovačine zadar pula pelješac poreč bale lanterna zaton vrsar soline paklenica fažana polari pašman šibenik oddam savudrija oddam prikolico oštro medveja novigrad trogir

Trajekti Vreme Kamere Avtokampi.si kartica
Kamp Območje

Adria Adria  Primorska
Aminess Park Mareda Aminess Park Mareda  Istra
Aminess Sirena Aminess Sirena  Istra
Arena Indije Arena Indije  Istra
Arena Kažela Arena Kažela  Istra
Arena Medulin Arena Medulin  Istra
Arena Pomer Arena Pomer  Istra
Arena Runke Arena Runke  Istra
Arena Stoja Arena Stoja  Istra
Arena Stupice Arena Stupice  Istra
Arena Tašalera Arena Tašalera  Istra
Baldarin Baldarin  Kvarner
Bijar Bijar  Kvarner
Bijela Uvala Bijela Uvala  Istra
Bled Bled  Gorenjska
Brioni Brioni  Istra
Bunculuka Bunculuka  Kvarner
CampingIN Finida CampingIN Finida  Istra
CampingIN Kanegra CampingIN Kanegra  Istra
CampingIN Park Umag CampingIN Park Umag  Istra
CampingIN Pineta CampingIN Pineta  Istra
CampingIN Stella Maris CampingIN Stella Maris  Istra
Čikat Čikat  Kvarner
Dole Dole  Srednja Dalmacija
Galeb Galeb  Srednja Dalmacija
Glavotok Glavotok  Kvarner
Istra Istra  Istra
Ježevac Ježevac  Kvarner
Koren Koren  Goriška in Posočje
Kovačine Kovačine  Kvarner
Kozarica Kozarica  Severna Dalmacija
Kranjski kamp Kranjski kamp  Istra
Krk Krk  Kvarner
Lanterna Lanterna  Istra
Lavanda Lavanda  Južna Dalmacija
Liza Liza  Goriška in Posočje
Lucija Lucija  Primorska
Marina Marina  Istra
Nadiža Nadiža  Goriška in Posočje
Njivice Njivice  Kvarner
Orsera Orsera  Istra
Park Soline Park Soline  Severna Dalmacija
Polari Polari  Istra
Polidor Polidor  Istra
Porat Porat  Severna Dalmacija
Puntica - Funtana Puntica - Funtana  Istra
Puntica - Ražanac Puntica - Ražanac  Severna Dalmacija
Riviera Riviera  Srednja Dalmacija
Rožac Rožac  Srednja Dalmacija
Selce Selce  Kvarner
Slatina Slatina  Kvarner
Smart Selection Holiday Resort Medveja Smart Selection Holiday Resort Medveja  Kvarner
Solaris Solaris  Istra
Solitudo Solitudo  Južna Dalmacija
Stobreč Stobreč  Srednja Dalmacija
Straško Straško  Severna Dalmacija
Šimuni Šimuni  Severna Dalmacija
Škrila Škrila  Kvarner
Šobec Šobec  Gorenjska
Terme 3000 Terme 3000  Pomurje
Terme Ptuj Terme Ptuj  Štajerska in Koroška
Tunarica Tunarica  Istra
Ulika - Poreč Ulika - Poreč  Istra
Val Saline Val Saline  Istra
Valalta Valalta  Istra
Veli Jože Veli Jože  Istra
Vira Vira  Srednja Dalmacija
Viter Viter  Srednja Dalmacija
Zablaće Zablaće  Kvarner
Zelena Laguna Zelena Laguna  Istra
prijava na e-novice
E-mail:
'