NOVO – prenova kampa Stella Maris v Umagu - objavljamo zemljevid kampa

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Stella Maris v Umagu bo letos popolnoma prenovljen in bo dobil nove parcele, mobilne hišice, bazen, recepcijo in restavracijo. Kamp se odpira predvidoma 22. junija.

Kamp Stella Maris Umag bo vstopil v kamping sezono 2018 popolnoma prenovljen z novo recepcijo, bolje opremljenimi parcelami, modernimi mobilnimi hišicami in bazenskim kompleksom z restavracijo. Zadnja informacija o datumu odprtja je, da naj bi se kamp odprl v petek, 22. junija.kamp  Stella Maris Umag - avtokampi.si

Kamp je urejen v sklopu večjega turističnega naselja z raznoliko plažo. Najbližje kampu je urejena peščena plaža, pri teniških igriščih je prodnat zaliv, na voljo pa je tudi več bazenov in otroška vodna igrala. Kamp je prijazen do kužkov, saj imajo urejene tuše za pse in pasjo plažo, ob doplačilu pa so dovoljeni tudi v mobilni hiškah.

Akcsijska ponudba
Za vse obiskovalce so v Umagu pripravili akcijske ponudbe – imetnikom Avtokampi.si kamping kartice v terminih do 6.7. in od 1.9. nudijo 15% popust na ceno oseb, ki kampirajo na parcelah.

Za goste v mobilnih hišicah pa nudijo 20% popust, ki velja ob predhodni rezervaciji za  min. 2 noči do 28.7 - cene že od 112€ na noč.
kamp  Stella Maris Umag - avtokampi.si
Moderen kamp v Umagu
Kamp Stella Maris bo prve goste v konec junija (22.6.) pričakal v novi podobi in s številnimi novostmi! Ponudbo bodo še bolj prilagodili družinam z otroki in ker kamp ne leži tik ob morju, bodo na desnem delu kampa zgradili bazenski kompleks s plavalnim in otroškim bazenom

Ob bazenih bosta v osrednjem objektu urejeni recepcija in restavracija. Večina kamping parcel bo velikosti od 70 - 110m2 in bodo opremljene z elektriko ter vodo. Nekaj parcel v bližini bazenov bo še večjih in bodo namenjene postavitvi večjih avtodomov ali prikolic, manjši del pa bo tudi neparceliran in namenjen šotoristom. Pavšalistom bo namenjena cona D, ki je urejena v bližini adrenalinskega parka.

kamp Stella Maris Umag - avtokampi.si






















Nove mobilne hišice Superior v Umagu
Novost kampa Stella Maris so moderne mobilne hišice, ki bodo s površino  od 32 do 34m2 dovolj prostorne za 4 odrasle osebe, na pomožnih ležiščih pa lahko prespita še dva otroka. Vse hišice bodo imele dve spalnici in dve kopalnici, kuhinja bo odlično opremljena in bo kot posebnost imela tudi pomivalni stroj. Velika terasa bo opremljena z vrtno garnituro in ležaniki, gostom pa bo na voljo tudi brezplačne wifi.

kamp Stella Maris Umag - avtokampi.si
















S prenovo kampa v Umagu bo izboljšana tudi otroška animacija oz. mini klub, kjer bodo zabavali otroke, za odrasle pa bodo pripravili vodeno vadbo. Lahko se odločite tudi za kolesarske izlete po notranjosti Istre in obisk katere od številnih dobrih gostilnic s ponudbo lokalnih specialitet in odličnih istrskih vin. Ob kampu  je urejen tudi velik teniški center, adrenalinski park in zanimivo igrišče z amini golf.

Več informacijo ponudbi kampa Stella Maris in ostalih kampov v okolici Umaga in Savudrije dobite na www.istracamping.com

kamp Stella Maris Umag - avtokampi.si