Kamping Stobreč Split - počitniška destinacija v srcu Dalmacije

Datum objave
Kategorija
Statistika

Camping Stobrec is inviting you for camping in Split where you can enjoy the sea and relax on arranged beach as well as in various sport activities that the region is offering.

Kamp Stobreč se nahaja le 7 kilometrov od 1.700 let starega mestnega jedra Splita in je tako odlično izhodišče za vse, ki si želijo udobne počitnice ob lepi plaži, hkrati pa si želijo spoznati zanimivo zgodovino mesta in se zabavati v številnih prireditvah in bogatem kulturnem dogajanju. V Splitu je tudi pristanišče, zato si od tu lahko ogledate tudi Brač, Hvar in Šolto.
 
kamp Stobreč Split - avtokampi.si






Ponudba kampa Stobreč
Kamp Stobreč Split je nizozemski avto klub ANWB nagradil z nazivom Top Camping 2018, medtem ko je leta 2015 prejel nagrado Naj kamp, ki jo podeljujejo slovenski kampisti.

Kamp je odprt celo leto in nudi storitve najvišje kakovosti. Gosti si lahko izberejo urejeno parcelo ob morju, ki je opremljena z dostopom do elektrike, vode in z odvodom. Na voljo so raznolike mobilne hišice in leseni bungalovi.
Gostje v kampu lahko uživajo v raznolikih športnih aktivnostih, animaciji za otroke in odrasle, na otroškem igrišču, bazenih na prostem, restavraciji in baru na plaži.

kamp Stobreč Split - avtokampi.si

Najem mobilnih hišic
je posebej zanimiv, saj nudijo mobilne hišice različnih velikosti, med drugim majhne za dve osebi, večje (24 in 32m2) za 4+1 osebe. Posebnost je prav gotovo mobilne hišica, ki je dostopna za goste na invalidskem vozičku.

Stobreč je odlična lokacija tudi za tiste malo bolj avanturističnega duha, saj lahko v bližini izkusite različne adrenalinske dogodivščine, kot so rafting, kanjoning, plezanje in zip line. Na poti do Splita si lahko ogledate katero izmed naravnih znamenitosti, kot so Plitviška jezera, slapovi reke Krke, lahko pa se odpravite na malo daljšo pot in spoznate še Dubrovnik in Mostar.

kamp Stobreč Split - avtokampi.si

Posebna ponudba kampiranja in najema mobilnih hišic v kampu Stobreč
Ta del hrvaške obale je posebej privlačna izven sezone, ko ni tako zelo vroče in polno turistov, z našo Avtokampi.si kamping kartico pa še posebej dostopen, saj bivanje v času 1.1. - 30.6. in 1.9. - 31.12. za 2 osebi, najem parcele z elektriko in vodo ter psa, odštejete le 17€ na noč.

kamp Stobreč Split - avtokampi.si




kamp Stobreč Split - avtokampi.si























Ne spreglejte tudi posebne cene za najem mobilnih hišic, ko vam v terminih 1.1. - 25.5. & 1.10 - 31.12. za bivanje 4 noči, eno noč podarijo, 3=4 in za bivanje sedem noči, računajo le 5 (5=7). Če v terminu 26.5. – 7.7. & 1.9. – 30.9 počitnikujete v kampu Stobreč vsaj teden dni, vam na računu odštejejo eno noč (7=6).


Več informacij o ponudbi kampa lahko najdete na www.campingsplit.hr

 
kamp Stobreč Split - avtokampi.si