Kamp Val Saline – vrhunsko urejen kamp brez gneče na plaži

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kampirajte v vrhunsko urejenem kampu Val Saline Rovinj, ki se lahko pohvali z nagrado za enega najboljših kampov v Evropi. Gostom omogočajo kampiranje na urejenih parcelah in najem mobilnih hišic za 2, 4 in 6 oseb.

Kamp Val Saline sodi med novejše kampe v Istri, kjer so ob lepem zalivu v bližini Rovinja uredili kamping parcele. Gostom omogočajo tudi najem modernih mobilnih hišic za 2, 4 ali 6 oseb. Kamp z mestom povezuje avtobus, ki ima postajališče pri recepciji, lahko pa se odpeljete tudi s kolesom.

Letos so v kampu uredili wellness center s savnami, masažami, lepotilnim salonom in masažnim bazenom, dodatno so uredili kamping parcele in v ponudbo dodali tudi najem agencijskih glamping šotorov..

Akcijska ponudba kampiranja in najema mobilnih hišic
Kamp Val Saline omogoča v terminih 28.4. - 26.5. & 25.8. - 30.9. popust v višini 5%, ki ga prejmete v primeru najmanj 14 dnevnega kampiranja. Enak popust prejmete tudi v primeru 10 dnevnega najema mobilne hišice

Med najboljšimi kampi v Evropi
Nemški kampisti so kamp Val Saline izbrali med 109 najboljših kampov v Evropi, ki imajo naziv Superplatz 2018. To je dokaz izredne urejenosti parcel, sanitarij, plaže in odlične dodatne ponudbe, ki jo gost dobi v kampu.

Plaža je prodnata, gostom pa so brezplačno na voljo ležalniki, senčniki in napihljiva igrala v morju. Otrokom je namenjen tudi manjši bazen in naravna laguna urejena kot kopališče z morsko vodo. Zanimivo je, da na plaži in ob kopališču ni nobene gneče, kar je posledica bližine parcele.
kamp Val Saline Rovinj - avtokampi.si
Kampiranje ali najem mobilnih hišic v Rovinju
Vzdolž celotne obale v kampu Val Saline so v terasah urejene prostorne parcele. Ker gre za nov kamp, so ob graditvi poskrbeli za enostavne dostope do parcel, kar je še posebej dobrodošlo za lastnike večjih avtodomov in počitniških prikolic. Vse parcele so opremljene z elektriko, polovica pa jih ima tudi vodo in odtok.

Pri ureditvi sanitarnih objektov so se držali načela – biti najboljši in to zagotovo drži. Urejenost in čistost sanitarij je res na visokem nivoju, imajo pa tudi otroške sanitarije, pralnico perila in prostor za oskrbo avtodomov.

kamp Val Saline Rovinj - avtokampi.si

Če bi si želeli več udobja, pa v kampu Val Saline omogočajo tudi najem mobilni hišic. Parom so namenjene manjše hišice za dve osebi, družinam pa večje mobilne hiške za 4 oz. 4+2 osebi. Vse hišice so klimatizirane in opremljene z lastno kuhinjo ter kopalnico.

kamp Val Saline Rovinj - avtokampi.si

Wellness, šport, animacija…
Sredi maja so v kampu Val Saline odprli tudi nov wellness center s savnami, masažami, lepotnim salonom in zunanjim masažnim bazenom. Lokacija wellness centra je tik ob bazenih in naravni laguni.
kamp Val Saline Rovinj - avtokampi.si

Kamp Val Saline je primeren tudi za športnike, saj imajo urejeno nogometno igrišče z umetno travo, igrišče za košarko, odbojko na mivki, tenis in namizni tenis, imajo tudi adventure mini golf in fitnes na prostem. Za otroke je lepo urejeno otroško igrišče in animacijski prostor z igralnico, ob plaži poteka tudi sprehajalna pot, ki je primerna tudi za rolanje otroško kolesarjenje, organizirajo pa tudi izlete z ladjico.

V kampu delujeta restavracija in lokal s hitro prehrano, urejena je trgovina, prodajalna sadja, trafika in lokal pri recepciji.

kamp Val Saline Rovinj - avtokampi.si

Več informacij o kampiranju in najemu mobilnih hišic v kampu Val Saline na - www.campvalsaline.hr