English siteRegistracija   I   Prijava FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ YoutubeYoutube InstagramInstagram
Avtokampi.si

¤ Domov » Novice » Hrvaška » Primerjava-cen-kampiranja-v-37-kampih-v-Dalmaciji-v-letu-2018

vse Slovenija Hrvaška BiH Črna gora Srbija

Primerjava cen kampiranja v 37 kampih v Dalmaciji v letu 2018

2.7.2018
Število ocen: 1 (5,0) 
Kampi v Dalmaciji bodo tudi letos pokali po šivih, saj je kampiranje na jugu vse bolj priljubljeno.  primerjava cen kampiranja Dalmacija - avtokampi.siV Dalmaciji je mnogo manjših kampov, kjer je možno pristno kampiranje v senci borovcev ali oljk. Seveda pa tudi na tem delu hrva[ke obale najdemo večje kampe, ki so moderno opremljeni, nekateri imajo tudi bazene, so pa zato cene kampiranja v teh kampih višje.

Pod novico o kampiranju v Dalmaciji smo objavili primerjalno tabelo cen kampiranja za 4-člansko družino v 37 dalmatinskih kampih.

Kampiranje v Dalmaciji
V Dalmaciji je okoli 200 kampov, od tega je le okoli 20 večjih, večina preostalih pa je manjših. Dalmacijo sicer delimo na tri dele: severno Dalmacijo, ki sega od otoka Pag do Primoštena, srednjo Dalmacijo od Primoštena do Ploč (vključno z otoki Brač in Hvar) ter južno Dalmacijo z Dubrovnikom, Pelješcem, Korčulo in Mljetom.

Slovenski kampisti zelo radi obiščejo otok Pag, ki s kampoma Straško in Šimuni razvaja predvsem družine z otroki, ob številnih lepih plažicah pa deluje še nekaj  kamp Šimuni Pag  - avtokampi.simanjših kampov. Druga zanimiva destinacija je Biograd - Pakoštane s kampoma Park Soline in Kozarica, zelo pa je priljubljeno tudi kampiranje na otoku Murter.  Zaradi vetra in možnosti deskanja in kajtanja pa sta priljubljena tudi Pelješac in otok Brač. So pa kampi na dalmatinskih otokih zaradi dodatnega plačila trajekta v nekoliko slabšem položaju, zato pa običajno nudijo cenejše kampiranje in prijazne gostitelje.

Novosti v kampih v Dalmaciji
Med letošnjimi novostmi moramo omeniti nove otroška vodna igrala v sklopu bazenov v kampu Zaton Holiday Resort, v  kampu Straško so ukinili nudistični del kampa in prenovili ene sanitarije, kamp Šimuni ima nove parcele in prenovljen en sanitarni objekt, v kampu Park Soline pa so v gornjem delu dodali še manjši sanitarni objekt. Kamp Stobreč ima nove bazene, jeseni pa bodo odprli še wellnes, nove bazene ima tudi kamp Belvedere pri Trogiru.

Spisek kampov v severni Dalmaciji (120)Avtokampi.si kamping kartica
Spisek kampov v srednji Dalmaciji (46)
Spisek kampov v južni Dalmaciji (51)


Avtokampi.si kamping kartica
Naša kamping kartica, ki je brezplačna in prinaša popuste v več kot 160-ih kampih v Sloveniji in na Hrvaškem, je dobro sprejeta tudi med dalmatinskimi kampi. V kar 55-ih kampih omogočajo dodatne popuste, spisek vseh pa najdete tukaj - Avtokampi.si kamping kartica

Primerjava cen kampiranja v kampih po Dalmaciji za sezono 2018
Oglejte si primerjavo cen kampiranja v 37-ih dalmatinskih kampih. Upoštevali smo cene za štiričlansko družino, ki jo sestavljata 2 odrasla in 2 otroka (stara 4 in 11 let). Cena vključuje kampiranje v glavni sezoni na parceli z elektriko. V primeru, ko je večji del kampa neparceliran, smo upoštevali tudi to ceno. V primerjavi cen nismo upoštevali turistične takse in stroškov prijave oseb.

Povprečna primerjalna cena kampiranja štiričlanske družine v Dalmaciji je 48,10 eur, kar je za 8,8% višje kot lani. Gre za običajne parcele, kampiranje na parcelah ob morju pa je dražje.

Ostale primerjave cen kampiranja
Primerjava cen kampiranja v kampih v Istri
Primerjava cen kampiranja v kampih v Kvarnerju
                                     
                                                                             
Kamp Cena za 2 osebi + 2 otroka + parcela z elektriko
Opombe
Planik (Ražanac - Zadar) 26€ Otroci do 5. leta bivajo brezplačno.
Vrbovica (Korčula) 30,40 – 32,40€ Otroci do 5. leta bivajo brezplačno. Nižja cena velja za kampiranje v velikem šotoru, višja v prikolici.
Puntica (Ražanac - Zadar) 31€ Otroci do 5. leta bivajo brezplačno.
Paklina (Hvar) 32€ Otroci do 12. leta plačajo 4,50€.
Lavanda (Orebić - Pelješac) 32,90 - 34,90€
Otroci do 5. leta bivajo brezplačno. Primerjalna cena parcele ob morju z elektriko in vodo je 44,90 - 46,90€.
Slanica (Murter) 33,90 – 35,70€
Otroci do 5. leta bivajo brezplačno. Nižja cena velja za kampiranje s šotori, višja za prikolice na parceli z elektriko in vodo.
Porat (Pag - Povljana) 34 - 35€ Otroci do 6. leta bivajo brezplačno. Nižja cena velja za kampiranje s šotorom, višja s prikolico.
Holiday (Jelsa - Hvar) 34,30 - 48,50€Otroci do 5. leta kampirajo brezplačno. Višja cena velja za parcelo, nižja za neparceliran del. Ob morju za šotore stane paket 37€, za prikolice 53,90€.
Pod Maslinom (Orašac) 34,50€ Otroci do 3. leta bivajo brezplačno. Cena velja tako za kampiranje v velikem šotoru kot tudi za prikolico.
Ponta - Mokalo (Orebić) 37 – 37,70€ Otroci do 3. leta bivajo brezplačno. Nižja cena velja za kampiranje s šotori, višja za prikolice.
Vira (Hvar) 37 - 46€ Otroci mlajši od 3. let starosti bivajo brezplačno. Nižja cena velja za neparceliran del namenjen šotoristom, višja pa za parcele primerne tudi za prikolice in avtodome.
Nevio (Orebić - Pelješac) 37,80 - 46,80€ Otroci do 3. leta bivajo brezplačno. Cena vključuje vodo na parceli. Primerjalni paket s parcelo ob morju na parceli z el, vodo in odtokom stane 54,80€.
Đardin (Sv. Filip i Jakov) 39,10 - 40,40€ Otroci do 7. leta kampirajo brezplačno. Nižja cena velja za kampiranje v velikem šotoru, višja v prikolici.
FKK Nudist (Jelsa - Hvar) 39,70€
Otroci do 2. leta bivajo brezplačno. Cena velja za parcelo in vključuje tudi vozilo na parceli.
Palme (Kućište - Pelješac) 40 - 41,50€ Otroci do 3. leta bivajo brezplačno. Nižja cena velja za kampiranje s šotorom, višja s prikolico. Cena paketa za parcelo ob morju je dražji za 3,50€.
FKK Sovinje (Pašman) 40,20 – 42,30€ Otroci do 4. leta bivajo brezplačno. Cena je odvisna od velikosti parcele.
Grebišče (Jelsa - Hvar) 41,70 - 48,90€ Otroci do 2. leta bivajo brezplačno. Nižja cena velja za neparceliran del, višja za parcelo z elektriko in vodo.
Rožac (Čiovo – Trogir) 41,90 - 44,50€ Otroci do 3. leta bivajo brezplačno. Cena kampiranja na parceli z vodo in odtokom stane 50€.
Galeb (Omiš) 42 - 54,10€ Otroci do 7. let bivajo brezplačno, v nižjih sezonah celo otroci do 12. let. Višja cena velja za parcele z vodo. Primerjalna cena paketa na parcele ob morju je 52€.
Lili (Jagodna, Hvar) 42€
Otroci do 3. leta kampirajo brezplačno
Port 9 (ex Kalac) (Korčula) 44€
Otroci do 2. leta bivajo brezplačno. Cena kampiranja na parceli z vodo in odtokom stane 51€.
Viter (Zaostrog - Drvenik) 44,10 - 47,40€ Otroci do 3. leta bivajo brezplačno. Nižja cena velja za kampiranje s šotorom, višja s prikolico. Cena na parcelah ob morju je 58€.
Kargita (Dugi otok) 45,10 - 47,50€ Otroci do 3. leta bivajo brezplačno. Nižja cena velja za šotore na neparceliranem delu. Primerjalna cena paketa parcele ob morju je 53,80€.
Lupis (Lovište - Pelješac) 47€ Otroci do 3. leta bivajo brezplačno.
Stobreč (Split) 51,80€ Otroci do 5. leta bivajo brezplačno. Parcela vključuje tudi vodo in odtok.
Park Soline (Biograd) 53,00€ Otroci do 5. leta bivajo brezplačno. Parcela vključuje tudi vodo in odtok. Primerjalna cena paketa parcele ob morju je 56€.
Straško (Novalja - Pag) 53,50 - 59,50 EUR Otroci do 7. leta bivajo brezplačno, v nižji sezoni celo otroci do 12. let. Nižja cena velja za neparceliran del, višja za parcele. Primerjalna cena paketa parcele ob morju je 63,50 - 71,50€.
Jezera Lovišča (Murter) 53,60 - 57,90€ Otroci do 3. leta bivajo brezplačno. Nižja cena je za kampiranje s šotorom, višja s prikolico.
Adriatic (Primošten) 54,70 - 57,40 EUR Otroci do 3. leta bivajo brezplačno. Višja cena velja za parcele z vodo in odtokom.
Kozarica (Pakoštane) 55,10 - 59,50 EUR
Otroci do 3. leta bivajo brezplačno. Cena je odvisna od lokacije parcele v kampu. Primerjalna cena paketa parcele ob morju z el., vodo in odtokom je 66,50€.
Odmoree (Rtina) 58,20 - 65€ Otroci do 3. leta kampirajo brezplačno. Nižja cena velja za parcele za šotor. Cena vključuje parcelo z elektriko, vodo in odtokom.
Šimuni (Pag) 66,40 - 68,40€ Otroci do 3. leta bivajo brezplačno. Parcela vključuje tudi vodo.
Solaris (Šibenik) 69€ Otroci do 3. leta bivajo brezplačno. Cena za parcelo z el., vodo in odtokom ob morju je 85€.
Belvedere (Seget Vranjica) 70 - 73€ Otroci do 3. leta bivajo brezplačno. Primerjalni paket s parcelo ob morju z el. vodo in odtokom stane 84 - 88€.
Solitudo (Dubrovnik) 74,20 - 75,30€ Otroci do 4. leta bivajo brezplačno, v nižji sezoni celo otroci do 10. let. Višja cena vključuje vodo na parceli.
Zaton (Nin - Zadar) 77,10€ Otroci do 1. leta bivajo brezplačno. Parcela vključuje tudi vodo in odtok. Primerjalna cena paketa parcele ob morju je 82,60 - 96€.
Oaza Mira (Drage - Pakoštane) 81€ Otroci do 1. leta bivajo brezplačno. Cena vključuje tudi vodo na parceli.


 
     PRIJAVA NA E-NOVICE               E-mail:      
Komentarji
Ostale novice
Tagi

camping kolpa krk murter soča straško valkanela rovinj pineta njivice cres čikat split hvar selce pag pakoštane umag šimuni primošten medulin dubrovnik kozarica rab biograd mareda makarska kovačine pelješac solaris zadar sirena pula poreč lanterna zaton vrsar paklenica fažana soline bale pašman polari šibenik oddam ulcinj savudrija oddam prikolico novigrad medveja trogir

Trajekti Vreme Kamere Avtokampi.si kartica
Kamp Območje

Adria Adria  Primorska
Amarin Amarin  Istra
Aminess Maravea Resort Aminess Maravea Resort  Istra
Aminess Sirena Aminess Sirena  Istra
Arena Indije Arena Indije  Istra
Arena Kažela Arena Kažela  Istra
Arena Medulin Arena Medulin  Istra
Arena One 99 Arena One 99  Istra
Arena Runke Arena Runke  Istra
Arena Stoja Arena Stoja  Istra
Arena Stupice Arena Stupice  Istra
Arena Tašalera Arena Tašalera  Istra
Baldarin Baldarin  Kvarner
Baška Baška  Kvarner
Belvedere Belvedere  Srednja Dalmacija
Bijar Bijar  Kvarner
Bijela Uvala Bijela Uvala  Istra
Bled Bled  Gorenjska
Brioni Brioni  Istra
Bunculuka Bunculuka  Kvarner
Čikat Čikat  Kvarner
Finida Finida  Istra
Galeb Galeb  Srednja Dalmacija
Glavotok Glavotok  Kvarner
Istra Istra  Istra
Ježevac Ježevac  Kvarner
Kanegra Kanegra  Istra
Koren Koren  Goriška in Posočje
Kovačine Kovačine  Kvarner
Koversada Koversada  Istra
Kozarica Kozarica  Severna Dalmacija
Kranjski kamp Kranjski kamp  Istra
Krk Krk  Kvarner
Lanterna Lanterna  Istra
Lavanda Lavanda  Južna Dalmacija
Liza Liza  Goriška in Posočje
Lucija Lucija  Primorska
Marina Marina  Istra
Mon Perin Mon Perin  Istra
Nadiža Nadiža  Goriška in Posočje
Njivice Njivice  Kvarner
Omišalj Omišalj  Kvarner
Orsera Orsera  Istra
Padova Padova  Kvarner
Park Soline Park Soline  Severna Dalmacija
Park Umag Park Umag  Istra
Plitvice Holiday Resort Plitvice Holiday Resort  Notranjost Hrvaške
Polari Polari  Istra
Polidor Polidor  Istra
Porat Porat  Severna Dalmacija
Porto Sole Porto Sole  Istra
Puntica - Funtana Puntica - Funtana  Istra
Puntica - Ražanac Puntica - Ražanac  Severna Dalmacija
Rožac Rožac  Srednja Dalmacija
San Marino San Marino  Kvarner
Savudrija Savudrija  Istra
Selce Selce  Kvarner
Slatina Slatina  Kvarner
Solaris Solaris  Istra
Solitudo Solitudo  Južna Dalmacija
Stella Maris Stella Maris  Istra
Stobreč Stobreč  Srednja Dalmacija
Straško Straško  Severna Dalmacija
Šimuni Šimuni  Severna Dalmacija
Škrila Škrila  Kvarner
Šobec Šobec  Gorenjska
Terme 3000 Terme 3000  Pomurje
Terme Ptuj Terme Ptuj  Štajerska in Koroška
Tunarica Tunarica  Istra
Ulika - Poreč Ulika - Poreč  Istra
Val Saline Val Saline  Istra
Valalta Valalta  Istra
Valkanela Valkanela  Istra
Veli Jože Veli Jože  Istra
Veštar Veštar  Istra
Vira Vira  Srednja Dalmacija
Viter Viter  Srednja Dalmacija
Zelena Laguna Zelena Laguna  Istra
prijava na e-novice
E-mail:
'