Kampa Slatina in Baldarin na Cresu se modernizirata

Datum objave
Kategorija
Statistika

kamp Slatina je bo v dveh letih dobil 120 novih kamping parcel, v kampu Baldarin pa so postavili glamping šotore, uredili parcele, zgradili pa bodo nove sanitarije in čistilno napravo.

Na Cresu imamo dva zelo raznolika kampa - kamp Slatina v Martinščici in kamp Baldarin ki leži na kamp Slatina - avtokampi.sipolotoku Punta Križa na skrajnem jugu otoka. V obeh kampih so letos pripravili nekaj novosti, ki jih bodo nadaljevali tudi v letu 2018.

Nove parcele v kampu Slatina
Kamp Slatina leži na zahodni strani Cresa in je še posebej priljubljen pri lastnikih psov, za katre so že pred leti pripravili posebne programe treningov, uredili prostor za sprehajanje in plažo za pse. V zadnjih letih so prenovili večino sanitarnih objektov in pričeli z urejanjem novih kamping parcel. V sodelovanju z agencijo Gebetsroither so prenovili tudi kamp Slatina - avtokampi.siponudbo najema mobilnih hišic v Uvali Slatina (desni del kampa)

V letu 2017 so v kampu Slatina  v Uvali Tiha (levi del kampa) uredili 62 novih Premium kamping parcel, ki so opremljene z elektriko, vodo in možnostjo priklopa na satelitsko anteno. nekatere parcele so manjše (od 70 - 90 m2) in so primerne predvsem za šotoriste, večina parcel pa je velikih od 100 do 140 m2, kar je dovolj tudi za velike počitniške prikolice in avtodome. Tudi za naslednje leto planirajo ureditev 60 novih kamping parcel.



Kamp Baldarin ima glamping šotore in nove parcelekamp Baldarin - avtokampi.si
Kamp Baldarin je zanimiv zaradi same lokacije, saj leži na neokrnjenem polotoku na južni strani otoka Cres. Večji del kampa je urejen kot nudistični kamp, manjši del v bližini recepcije pa je namenjen tudi tekstilcem.

V kampu Baldarim so gostom na voljo urejene parcele ob morju in neparceliran del, ki je namenjen predvsem kampistom s šotori. V sodelovanju z agencijo Gebetsroither nudijo tudi najem dvajsetih mobilnih hišic in počitniških prikolic.

Letošnja novost kampa Baldarin je 21 novih Superior kamping parcel v FKK delu, ki so opremljene z kamp Baldarin - avtokampi.sielektriko, vodo in priključkom na satelitsko televizijo. gre za različno velike parcele od 65 do 140 m2, ki so nasuta s peskom in tako primernejša za avtodome in prikolice.

Kamp Baldarin ima kot novost 8 glamping šotorov. Gre za tri različne tipe šotorov od katerih je največji Premium šotor, ki ob dveh spalnicah za pet oseb vključuje še lastno kuhinjo in kopalnico.  Šest šotorov je primernih za 4 - 5 oseb in imajo ob spalnicah še kuhinjo, najmanjši pa je Bell šotor za 2 - 4 osebe, ki ima le spalni del.
Za kamping sezono 2018 planirajo zgraditi dve čistilni napravi in nove sanitarije v glamping delu.

Več informacij o ponudbi kampiranja, najema mobilnih hišic, prikolic in glamping šotorov na Cresu dobite
na spletni strani www.camps-cres-losinj.com