Kamp Aminess Park Mareda v lov za nazivom Superplatz

Datum objave
Kategorija
Statistika

Novigrad je priljubljen zaradi bližine in kakovostne ponudbe kampiranja. Ogledali smo si kamp Aminess Park Mareda in naredili fotogalerijo in video posnetek tega odličnega kampa v Istri.

Kampiranje v Novigradu je zelo priljubljeno zaradi bližine in dobre ponudbe, kjer pa je kampu Aminess Park Mareda v zadnjih letih naredil velik korak naprej. Letos so v kampu uredili nove kamping parcele, postavili mobilne hišice ob morju, pkamp Aminess Park Mareda -  Avtokampi.sirenovili restavracijo, trgovino in lokal, uredili pekarno, zgradili športno igrišče in fitnes in prenovili notranjost recepcije.

Ali bo to dovolj za vstop v kategorijo najboljših evropskih kampov Superplatz, bomo videli januarja 2019, zagotovo pa kamp sodi med najboljše v Istri in na Hrvaškem. Mi smo si konec maja ogledali vse novosti in fotogalerijo ter video si lahko ogledate pod novico.

Gre za vrhunski kamp za družine, ki ob urejenih kamping parcelah nudi tudi najem mobilnih hišic postavljenih v različnih tematsko obarvanih delih kampa. Okolica Novigrada je zanimiva tako za vikend oddih kot tudi za počitnice, saj omogoča številne športne aktivnosti npr. družinsko kolesarjenje ob morju, tek, tenis, vodni športni, v bližini deluje aquapark Istralandia z bazeni in tobogani, zvečer pa se lahko odpravite na sprehod po mestu ali pa na ogled romantičnega istrskega kraja Grožnjan.

kamp Aminess Park Mareda -  Avtokampi.si
Kamp Aminess Park Mareda navduši z raznolikostjo – izberete lahko Luxury parcele ob morju, ki so od letos dodatno opremljene z žarom in tušem, ali pa se odločite za kampiranje na senčnih parcelah v srednjem delu kampa.

Na delu pod recepcijo uredili nove terasaste parcele opremljene z elektriko in vodo. Gre za peščene parcele, ki so namenjene predvsem gostom z avtodomi in prikolicami. Manjši del kampa je neparceliran in bolj primeren za šotoriste.

Sanitarije v kampu so lepo urejene, letos so nove še v bližini restavracije na sami plaži. Urejena je tudi oskrbovalna postaja za avtodome in tuš za pse.

Plaža v kampu vključuje urejene betonirane prostore za sončenje in manjše prodnate zalive. Tik ob morju je urejen bazen z morsko vodo. Več sence na plaži je na levem delu kampa, kjer je tudi označena pasja plaža. Na plaži so letos prenovili lokal in restavracijo.

Najem mobilnih hišic v Novigradukamp Aminess Park Mareda -  Avtokampi.si
V kampu Aminess Park Mareda lahko počitnice preživite v udobnih mobilnih hiškah – za najem je na voljo 6 različnih tipov hišic. Najnovejše in najbolj prestižne so mobilne hišice Amber Sea Luxury Village, ki so postavljene v prvi vrsti ob morju. Gre za odlično opremljene hišice, ki imajo v kuhinji tudi pomivalni stroj, navduši pa velika terasa s pogledom na morje. V sklopu naselja je urejen tudi bazen, plaža pa vključuje prodnat zaliv s senčniki in ležalniki, preostali del plaže pa je večinoma skalnat.

Miramì Family Village so barvite mobilne hišice namenjene družinam, saj je v sklopu naselja organizirana tudi izobraževalna animacija za otroke. V naselju sta dva bazena, eden ima tudi manjše tobogane. V tem delu je ob hišicah za 4 osebe na voljo tudi nekaj hišic s tremi spalnicami za 6 oseb.

Na levem delu kampa so trije tipi mobilnih hišic Relax, Istrian in Mediterranean Premium Village. Odločite se lahko za najem mobilne hišice v odlični senci - hišice Relax in Istrian. Mobilne hišice se razlikujejo po izgledu in opremljenosti – Istrian hišice imajo so kot stare istrske kamnite hiše, Mediterranean navdušijo z barvami, hišice Relax pa ob veliki terasi gostom nudijo tudi udobno visečo mrežo in bližino bazena. Cenovno najbolj ugoden je najem mobilnih hišic tipa Classic, kjer gre za starejše in manjše hišice postavljene v osrednjem delu kampa.
kamp Aminess Park Mareda -  Avtokampi.si

Raj za otroško zabavo in športne navdušence
Otroci bodo na kampiranju v kampu Aminess Park Mareda zagotovo najbolj uživali. Poskrbljeno je za animacijo, urejeno je večje igrišče z igrali in tobogani, čez dan so zanimivi bazeni, zvečer pa igrišče za odbojko, mini golf, namizni tenis ali pa vožnja s turističnim vlakcem do Novigrada.

Športnikom so v kampu na voljo igrišča za tenis, večnamensko igrišče za košarko, nogomet in rokomet, zunanji fitnes, lahko pa si izposodite kolesa, kajake, pedaline in SUP deske. V sezoni na plaži organizirajo tudi aerobiko.

Cenejše kampiranje v Novigradu
Kamp Aminess Park Mareda nudi posebne cene in popuste na Avtokampi.si kamping kartico. Kampirate lahko že za 19€ - cena vključuje 2 osebi in psa na parceli standard ali neparceliranem delu oz. 10% popust na ceno osebe na ostalih parcelah v terminih 13.4. - 29.6. & 1.9. - 29.9. V glavni sezoni od 30.6. do 31.8. pa kamp nudi 5% popust na ceno osebe

Več o kampih v Novigradu in rezervacijah parcel ter mobilnih hišic - www.aminess-campsites.com