NAGRADNA IGRA - Zimsko kampiranje in glamping v kampu Bled

Datum objave
Kategorija
Statistika

Sodelujte v nagradni igri v kateri kamp Bled podarja zimsko glamping nočitev za dve osebi v njihovi lesenih hišici.

Kamp Bled bo tudi letos od 15. decembra do 8. januarja odprl svoja vrata vsem ljubiteljem zimskegakamp Bled - zimsko kampiranje & glamping kampiraja in glampinga. Bled vas bo v zimski podobi zagotovo očaral. Jezero in svež zimski zrak nudita idealne pogoje za prijeten oddih ali aktivne počitnice. Dvajset minut vožnje iz kampa in že ste na Pokljuki, pravem raju za vse navdušene smučarske tekače, ljubitelji drsanja pa bodo lahko od 22. decembra uživali na drsališču sredi Bleda.

NAGRADNA IGRA – sodeluj v nagradni igri v kateri podarjamo nočitev za 2 osebi v glamping hišici v kampu Bled. Odgovori na spodnje nagradno vprašanje in sodelujte v nagradnem žrebanju, ki bo potekalo 23.12.

Klasično zimsko kampiranje
Kamp Bled gostom v zimskem času omogoča kampiranje na parcelah s 16A električnim priključkom in ogrevan sanitarni objekt. Gostje bodo lahko na recepciji naročili sveže žemlijce, ki jih bodo prejeli vsako jutro, ljubitelji wellnessa pa imajo v centru Živa 50% popust na vstop v termalne bazene.kamp Bled - zimsko kampiranje & glamping

Zimski glamping v lesenih hišicah
V lesenih glamping hišicah - Gozdnih vilah boste lahko doživeli pravo zimsko pravljico. Vse hišice so izolirane in ogrevane, zato vas tudi ob hladnejših večerih ne bo zeblo. Prav poseben čar pa bo mrzlim dnem in večerom dodala vroča kad na prostem.

V zimskem terminu omogočajo tudi dva glamping paketa – Srečna sva in Ledena strast, ki poleg najema hišice vključujeta tudi privatno kopalnico in različne oblike razvajanja od zajtrka v postelji do uporabe savne, drsanja, romantičnega sprehoda okoli jezera ali gourmet večerjo. Opis obeh paketov s cenami najdete tukaj.

Po končanih zimskih aktivnostih pa se boste lahko ogreli v novi glamping finski ali infra kamp Bled - zimsko kampiranje & glampingrdeči savni, ob katerih je urejena počivalnica na prostem. Cena dvournega najema savne za dve osebi je 30 eur, lahko pa se odločite tudi paket s prigrizki, ki stane 50 eur. Obvezna je rezervacija savne.

Več o zimski ponudbi kampa Bled in rezervacije parcel ter lesenih glamping hišic lahko naredite na spletni strani www.sava-hotels-resorts.com ali po mailu info@camping-bled.com oz. telefonu 04 575 20 00.

NAGRADNA IGRA – KAMP BLED PODARJA GLAMPING NOČITEV
Odgovorite na spodnje nagradno vprašanje in sodelujte v nagradni igri, v kateri kamp Bled podarja lepo nagrado. Nagradna igra traja do 22.12., ime nagrajenca pa bomo objavili 23.12.

1. Nagrada* – nočitev za 2 osebi v glamping hišici z vročo kadjo in uporabo savne za dve uri

* nagrado se lahko koristiti v dogovoru s kampom v času od 24.12. 2014 do 8.1. 2015