English siteČlani v kampu: 3   I   Registracija   I   Prijava FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ YoutubeYoutube InstagramInstagram
Avtokampi.si

¤ Domov » Novice » Arhiv » Slovenija » Preživite decembrske praznike v slovenskih kampih

Novice - Arhivvse Slovenija Hrvaška BiH Črna gora Srbija
Preživite decembrske praznike v slovenskih kampih24.11.2016 - 1.1.2017
Ljubitelji kampiranja imate možnost preživeti božično - novoletne počitnice tudi v kampu. Avtodomarji radi obiščejo termalne kampe npr. Terme 3000, Terme Lendava, Terme Ptuj, Terme Čatež, Terme Vivat, kjer gostom nudijo kopanje v pokritih bazenih in uporabo wellnessa. V nekaterih omogočajo tudi posebne kamping pakete, ki vključujejo tudi polepnzion.kampiranje v termah - avtokampi.si

Če bo snega dovolj, se bodo nekateri zagotovo odločili za obisk slovenskih smučišč. Pisali smo že o zimskem kampiranju in o odprtih zimkih kampih ter postajališčih za avtodome v Sloveniji in Avstriji. Med najlepše urejenimi zimskimi kampi je zagotovo kamp Danica v Bohinjski Bistrici, kamp Liza v Bovcu, kamp Koren v Kobaridu, kamp Menina pri Mozirju in kamp Kekec pod Mariborskim Pohorjem. Letos je v ponudbo dodan še kamp Špik v Gozd Martuljku, ki je prav tako odprt čez celo leto.

Med postajališči za avtodome pa je potrebno omeniti PZA Kranjska Gora, PZA Planica, PZA Bovec, PZA Bohinjska Bistrica in PZA na Rogli. Celoten spisek je v novici zimko kampiranje.

V nekaterih kampih pa so pripravili posebne ponudbe bivanja v glamping hišicah ali v mobilnih hišicah. V kampu Adria v Ankaranu omogočajo tudi silvestrsko večerjo in zabavo z živo glasbo.

Camper stop in mobilne hišice v kampu Adria v Ankaranukamp Adria Ankaran - zimsko postajališče za avtodome - avtokampi.si
Kamp Adria v Ankaranu je tudi letošnjo zimo odprt kot postajališče za avtodome in gostom omogočajo nočitev po posebni ceni 15 eur na noč oz. 25 eur za wellness paket. Od 23. decembra do 5. januarja pa bodo odprli tudi mobilne hišice. V ponudbi imajo 18 hišic tipa Sun Holliday za 4 osebe, 9 hišk tipa Maui za 5 oseb in 5 moderno opremljenih mobilnih hišk Brioni za 6 oseb.

V centru Ankarana bodo imeli čez zimo urejeno zunanje drsališče, pripravljajo pa tudi veseli december z bogatim animacijskim in kulturnim programom.

Cene prazničnega najema mobilnih hišic v kampu Adria v Ankaranu so od 110 do 170 eur na noč. Ob rezervaciji silvestrske večerje in zabave z živo glasbo, ki bo potekala v sosednjem hotelu, pa podarijo 20% popust na najem mobilne hišice - povejte, da ste za akcijo izvedeli na Avtokampi.si. Enak popust velja tudi za goste na camper stop - ob rezervaciji silvestrske večerje prejmejo 20% popust na bivanje. Za rezervacije bivanja in silvestrske večerje je najbolje poslati mail na camp@adria-ankaran.si ali poklicati na 05 66 37 350.

Kampiranje in glamping na Bledu
Kamp Bled omogoča zimski glamping in kampiranje Kamp Bled bo že tradicionalnokamp Bled - zimsko kampiranje in glamping odprt tudi v decembru. Letos bo zaradi zgodnjega termina biatlonskega tekmovanja na Pokljuki kamp odprt od 8. do 12. decembra in od 21. decembra do 8. januarja. V tem času bo tudi sam Bled praznično okrašen, urejeno bo zunanje drsališče in praznične stojnice ob jezeru, pripravljajo pa tudi številne dogodke ter koncerte.

Poleg zimskega kampiranja na urejenih parcelah v kampu Bled omogočajo tudi zimski glamping v ogrevanih lesenih hišicah v katerih lahko prespita dve osebi. Nudijo romantične pakete najema z možnostjo uporabe savne in kopanja v kadeh z vročo vodo, ki so postavljene tik ob hišicah. Družinam so namenjene večje lesene mobilne hišice, kjer je prostora za štiri osebe in so opremljene tudi z mini kuhinjo in kopalnico. Cene najema manjših glamping hišic so od 51 - 91 eur na noč, za družinske mobilne hišice pa je cena 80 eur na noč. Več informacij in rezervacije na info@camping-bled.com oz. po telefonu na 04 575 20 00.

Praznična ponudba leseni hišic z Velike planine
V vasici Godič v bližini Kamnika so letos odprli Eko resort pod Veliko planino. Eko resort pod Veliko planino - avtokampi.siGre za turistično naselje urejeno iz lesenih pastirskih hišic, v katerih lahko prespi do pet oseb (4+1). Vsaka hišica ima svojo kuhinjo, kopalnico, dnevni prostor z zakonsko posteljo in dodatnim ležiščem, v mansardi pa je urejena še ena spalnica z zakonsko posteljo. Ena od hišic v naselju je preurejena v savno, gostom pa omogočajo rezervacijo in privatno uporabo savne.

V ponedeljek, 5. decembra, bodo ob 17. uri pripravili obisk Sv. Miklavža, ki bo v spremstvu angelčkov in parkeljnov obiskal otroke. Ker Eko Resort pod Veliko planino odprt čez celo leto, lahko leseno hišico najamete tudi za božično - novoletne počitnice. Cena najema hišice je 180 eur na noč. Minimalno bivanje je 3 noči, cena pa vključuje pijačo dobrodošlice, posteljnino, brisače, wifi, končno čiščenje in uporabo savne. Rezervacije na info@sloveniaecoresort.com ali na telefon 041 826 220.
Ostale novice - Arhiv
Kamp Območje

Adria Adria  Primorska
Amarin Amarin  Istra
Aminess Park Mareda Aminess Park Mareda  Istra
Aminess Sirena Aminess Sirena  Istra
Arena Indije Arena Indije  Istra
Arena Kažela Arena Kažela  Istra
Arena Medulin Arena Medulin  Istra
Arena One 99 Arena One 99  Istra
Arena Runke Arena Runke  Istra
Arena Stoja Arena Stoja  Istra
Arena Stupice Arena Stupice  Istra
Arena Tašalera Arena Tašalera  Istra
Baldarin Baldarin  Kvarner
Bijar Bijar  Kvarner
Bijela Uvala Bijela Uvala  Istra
Bled Bled  Gorenjska
Brioni Brioni  Istra
Bunculuka Bunculuka  Kvarner
Camping Stella Maris Camping Stella Maris  Istra
CampingIN Finida CampingIN Finida  Istra
CampingIN Kanegra CampingIN Kanegra  Istra
CampingIN Park Umag CampingIN Park Umag  Istra
CampingIN Pineta CampingIN Pineta  Istra
Čikat Čikat  Kvarner
Galeb Galeb  Srednja Dalmacija
Glavotok Glavotok  Kvarner
Istra Istra  Istra
Ježevac Ježevac  Kvarner
Koren Koren  Goriška in Posočje
Kovačine Kovačine  Kvarner
Koversada Koversada  Istra
Kozarica Kozarica  Severna Dalmacija
Kranjski kamp Kranjski kamp  Istra
Krk Krk  Kvarner
Lanterna Lanterna  Istra
Lavanda Lavanda  Južna Dalmacija
Liza Liza  Goriška in Posočje
Lucija Lucija  Primorska
Marina Marina  Istra
Mon Perin Mon Perin  Istra
Nadiža Nadiža  Goriška in Posočje
Njivice Njivice  Kvarner
Omišalj Omišalj  Kvarner
Orsera Orsera  Istra
Padova Padova  Kvarner
Park Soline Park Soline  Severna Dalmacija
Polari Polari  Istra
Polidor Polidor  Istra
Porat Porat  Severna Dalmacija
Porto Sole Porto Sole  Istra
Puntica - Funtana Puntica - Funtana  Istra
Puntica - Ražanac Puntica - Ražanac  Severna Dalmacija
Rožac Rožac  Srednja Dalmacija
San Marino San Marino  Kvarner
Selce Selce  Kvarner
Slatina Slatina  Kvarner
Solaris Solaris  Istra
Solitudo Solitudo  Južna Dalmacija
Stobreč Stobreč  Srednja Dalmacija
Straško Straško  Severna Dalmacija
Šimuni Šimuni  Severna Dalmacija
Škrila Škrila  Kvarner
Šobec Šobec  Gorenjska
Terme 3000 Terme 3000  Pomurje
Terme Ptuj Terme Ptuj  Štajerska in Koroška
Tunarica Tunarica  Istra
Turist Grabovac Turist Grabovac  Notranjost Hrvaške
Ulika - Poreč Ulika - Poreč  Istra
Val Saline Val Saline  Istra
Valalta Valalta  Istra
Valkanela Valkanela  Istra
Veli Jože Veli Jože  Istra
Veštar Veštar  Istra
Vira Vira  Srednja Dalmacija
Viter Viter  Srednja Dalmacija
Zablaće Zablaće  Kvarner
Zelena Laguna Zelena Laguna  Istra
prijava na e-novice
E-mail:
'