English siteČlani v kampu: 3   I   Registracija   I   Prijava FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ YoutubeYoutube InstagramInstagram
Avtokampi.si

¤ Domov » Novice » Arhiv » Hrvaška » Praznična ponudba kampiranja ob hrvaški obali

Novice - Arhivvse Slovenija Hrvaška BiH Črna gora Srbija
Praznična ponudba kampiranja ob hrvaški obali 26.11.2016 - 1.1.2017
Božič in novo leto se hitro približujeta, zato smo pogledali kateri kampi na Hrvaškem bodo odprti čez praznike in bodo omogočili zimsko prazniki v hrvaških kampih - avtokampi.sikampiranje. Nekateri so pripravili tudi posebne praznične ponudbe z novoletno večerjo in zabavo. Če nimate avtodoma ali počitniške prikolice, pa se lahko odločite tudi za najem mobilne hišice in tako praznike preživite ob morju.

Praznična ponudba kampov v Istri
V Istri bodo v času božično - novoletnih praznikov odprti štirje kampe, v dveh bo možno najeti tudi mobilne hišice.

Kamp kamp Polidor po lanskoletnem uspešnem zaključnem praznovanju leta, ko je bil kamp popolnoma zaseden, letos pričakuje še večjo fešto. Od 22. decembra do 2. januarja so pripravili dva praznična kamping paketa, ki vključujeta masažo ali istrsko večerjo za 2 osebi. Cena prvega je 51 eur drugega pa 62 eur in vključuje 2 nočitvi na parceli za 2 osebi, otroci do 12. leta pa bivajo brezplačno. V kampu Polidor omogočajo tudi najem mobilnih hišic, ki pa stanejo 88 eur na noč. Zadnji dan v letu za vse goste pripravljajo tudi ribiški piknik. Obvezna je predhodna rezervacija na www.campingpolidor.com.

Kamp Porto Sole  v Vrsarju je za božič in novo leto pripravil dva dodatna kamping prazniki v hrvaških kampih - avtokampi.sipaketa, ki vključujeta tudi bogato animacijo, masažo za odrasle osebe, uporabo wellness centra v hotelu Pineta, organizirano božično kopanje v morju, kuharski tečaj v pripravi sarme. Organizirana bo tudi novoletna zabava ob tabornem ognju (doplačilo 3,50 eur na osebo) in tekmovanje v okraševanju avtodomov in prikolic. Celotne spisek animacijskega programa je dostopen tukaj. Cena božičnega kampiranja je 52 eur, za novo leto (30.12. -2.1.) pa je cena kamping paketa 55 eur. Cena vključuje 2 nočitvi za 2 osebi na parceli z elektriko, otroci do 12. leta pa bivajo brezplačno. Seveda pa je možno kampirati tudi po standardni zimski ceni 14 eur na noč, ki prav tako vključuje 2 osebi. Obvezna je predhodna rezervacija na www.campingrovinjvrsar.com

V Rovinju bo od 15.12. do 8.1. odprt tudi mini kamp Ulika Rovinj, kjer lahko praznike preživite na urejenih parcelah ali v eni od dveh mobilnih hišic. V tem času (razen za novo leto) bo odprta tudi vrhunska konoba Barba Danilo, ki deluje v sklopu kampa, tako da boste lahko uživali v vrhunskih jedeh.

V kampu Brioni v Puntiželi pri Puli omogočajo zimsko kampiranje ob predhodni najavi (tel. 00385 52 517 490 ali mail info@puntizela.hr). V sklopu kampa deluje tudi hostel, ki je odprt čez celo leto in kjer so ogrevane sanitarije, ki jih lahko uporabijo tudi gosti kampa.
prazniki v hrvaških kampih - avtokampi.si
Celo zimo odprti kampi na Kvarnerju
Kvarner ima le dva odprta kampa in pravo novoletno zabavo bodo pripravili v kampu Čikat v Malem Lošinju. Cena zimskega kampiranja v kampu Čikat je le 12 eur in vključuje 2 osebi na parceli z elektriko in uporabo ogrevanih sanitarij. Za novoletno večerjo (meni) in zabavo z živo glasbo je potrebno doplačati 34 eur na osebo (pijača ni vključena v ceno). Obvezna je predhodna rezervacija na hwww.camp-cikat.com

Na Krku je čez zimo odprt le kamp Bor, kjer lahko izkoristite akcijsko ceno na Avtokampi.si kamping kartico - 19 eur za nočitev 2 oseb na parceli z elektriko, ki vključuje tudi otroke do 5. leta starosti, psa in kozarec vrhunskega vina. Do centra mesta Krk je od kampa Bor 10 minut hoda.

Prazniki na toplem soncu v dalmatinskih kampih
Od kampov v Dalmaciji bomo omenili le tiste večje kampe, ki bodo odprti tudi v decembru, saj običajno le ti nudijo tudi ogrevane sanitarije.

Na Pagu je celo zimo odprt kamp Šimuni, kjer lahko uživate ob lepi peščeni plaži. Poleg urejenih parcel nudijo tudi prenovljen ogrevan sanitarni objekt. Kamp Šimuni omogoča tudi najem mobilnih hišic, cene najemov pa so v zimskem času od 30 eur za 4 osebe, do 47 eur za 6 oseb.

Kamp Stobreč leži na južnem delu Splita in ob kampiranju ob morju omogoča tudi hiter dostop do centra mesta. V zimskem času omogočajo nizke cene kampiranja, če pa boste prenočili vsaj 3 x boste deležni posebne cene 12 eur na noč za 2 osebi. Cene najema mobilnih hišic za 4 osebe so od 41 eur na noč, za manjšo mobilno hišico za 2 osebi pa je potrebno plačati 30 eur na noč.

Kamp Galeb v Omišu je tudi odprt in omogoča kampiranje na parcelah tik ob morju po ceni 16,70 eur na noč za 2 osebi. Cene najema mobilnih hišic za 6 oseb so od 55 do 90 eur. Višja cena velja za mobilne hišice tik ob morju in opremljene z masažno kadjo na terasi.

Proti južnemu delu Dalmacije sta odprta še kampa Sirena v Lokvi Rogoznici, kjer je cena zimskega kampiranja za 2 osebi 14 eur na noč, na Pelješcu pa je odprt tudi kamp Lupis, kjer pa je cena kampiranja 17 eur na noč in velja za 2 osebi na parceli z elektriko.
Ostale novice - Arhiv
Kamp Območje

Adria Adria  Primorska
Amarin Amarin  Istra
Aminess Park Mareda Aminess Park Mareda  Istra
Aminess Sirena Aminess Sirena  Istra
Arena Indije Arena Indije  Istra
Arena Kažela Arena Kažela  Istra
Arena Medulin Arena Medulin  Istra
Arena One 99 Arena One 99  Istra
Arena Runke Arena Runke  Istra
Arena Stoja Arena Stoja  Istra
Arena Stupice Arena Stupice  Istra
Arena Tašalera Arena Tašalera  Istra
Baldarin Baldarin  Kvarner
Bijar Bijar  Kvarner
Bijela Uvala Bijela Uvala  Istra
Bled Bled  Gorenjska
Brioni Brioni  Istra
Bunculuka Bunculuka  Kvarner
Camping Stella Maris Camping Stella Maris  Istra
CampingIN Finida CampingIN Finida  Istra
CampingIN Kanegra CampingIN Kanegra  Istra
CampingIN Park Umag CampingIN Park Umag  Istra
CampingIN Pineta CampingIN Pineta  Istra
Čikat Čikat  Kvarner
Galeb Galeb  Srednja Dalmacija
Glavotok Glavotok  Kvarner
Istra Istra  Istra
Ježevac Ježevac  Kvarner
Koren Koren  Goriška in Posočje
Kovačine Kovačine  Kvarner
Koversada Koversada  Istra
Kozarica Kozarica  Severna Dalmacija
Kranjski kamp Kranjski kamp  Istra
Krk Krk  Kvarner
Lanterna Lanterna  Istra
Lavanda Lavanda  Južna Dalmacija
Liza Liza  Goriška in Posočje
Lucija Lucija  Primorska
Marina Marina  Istra
Mon Perin Mon Perin  Istra
Nadiža Nadiža  Goriška in Posočje
Njivice Njivice  Kvarner
Omišalj Omišalj  Kvarner
Orsera Orsera  Istra
Padova Padova  Kvarner
Park Soline Park Soline  Severna Dalmacija
Polari Polari  Istra
Polidor Polidor  Istra
Porat Porat  Severna Dalmacija
Porto Sole Porto Sole  Istra
Puntica - Funtana Puntica - Funtana  Istra
Puntica - Ražanac Puntica - Ražanac  Severna Dalmacija
Rožac Rožac  Srednja Dalmacija
San Marino San Marino  Kvarner
Selce Selce  Kvarner
Slatina Slatina  Kvarner
Solaris Solaris  Istra
Solitudo Solitudo  Južna Dalmacija
Stobreč Stobreč  Srednja Dalmacija
Straško Straško  Severna Dalmacija
Šimuni Šimuni  Severna Dalmacija
Škrila Škrila  Kvarner
Šobec Šobec  Gorenjska
Terme 3000 Terme 3000  Pomurje
Terme Ptuj Terme Ptuj  Štajerska in Koroška
Tunarica Tunarica  Istra
Turist Grabovac Turist Grabovac  Notranjost Hrvaške
Ulika - Poreč Ulika - Poreč  Istra
Val Saline Val Saline  Istra
Valalta Valalta  Istra
Valkanela Valkanela  Istra
Veli Jože Veli Jože  Istra
Veštar Veštar  Istra
Vira Vira  Srednja Dalmacija
Viter Viter  Srednja Dalmacija
Zablaće Zablaće  Kvarner
Zelena Laguna Zelena Laguna  Istra
prijava na e-novice
E-mail:
'