MobilnaHišica.si – pridružite se nam pri odštevanju do lansiranja portala

Datum objave
Kategorija
Statistika

Konec septembra smo vam namignili, da pripravljamo številne novosti, danes pa vam že lahko zaupamo malce več. Na portalu MobilnaHišica, kjer se trenutno zgolj odštevajo sekunde do predstavitve, v ozadju dela potekajo s polno paro, da vam bomo že čez manj kot mesec dni lahko ponudili vse za brezskrbno rezervacijo vaših naslednjih počitnic.

​Kdo stoji za portalom MobilnaHišica?

Portal MobilnaHišica je nov, vendar nastaja v sodelovanju s spletnim mestom Avtokampi.si, gonilno silo pa mu zagotavlja preverjena ekipa več kot 25 strokovnjakov s področja marketinga, analitike in poslovanja z nastanitvenimi partnerji v okviru družbe Gaveia. Hrvaška družba že od leta 2015 uspešno posluje prek znamk AdriaCamps.comVillas-guide.com, My-MobileHome.com in nemške različice MeinMobilHeim.de, zagotavlja pa tudi lasten klicni center, službo za pomoč uporabnikom in oddelek za prodajo. Namesto pristopa 'vsega po malem' smo se specializirali in osredotočili na področja, ki jih najbolje obvladamo: kampiranje, mobilne hišice in glamping nastanitve.

Katere so glavne prednosti poslovnega modela portala MobilnaHišica.si?

  • ​Neposredno poslovanje z nastanitvenimi partnerji in agencijami.
  • Osebni stik z lastniki kampov, ki jih člani ekipe redno obiskujejo in podatke o kampih redno osvežujejo.
  • Izjemna raven poznavanja kamping turizma in redne analize lokalnega tržišča, da vam lahko zagotovimo najboljše ponudbe.

Portal MobilnaHišica temelji na znanju, ki družbi Gaveia prinaša izjemne rezultate (več kot 115.000 zadovoljnih gostov v letu 2023), in izkušnjah, ki že leta tujim gostom zagotavljajo odlična doživetja. Sedaj želimo vse to ponuditi tudi na slovenskem tržišču, pri izbiri pa vam bodo v pomoč tudi preverjena mnenja in ocene naših zvestih strank: zbrali smo jih namreč že več kot 15.000

​Portal MobilnaHišica je prvi, ki bo slovenskim gostom
v slovenščini zagotavljal:

  • ​Možnost spletnih rezervacij mobilnih hišic in glamping šotorov na najboljših destinacijah na Hrvaškem, v Italiji in v kratkem tudi v Sloveniji.
  • Izjemen nabor različnih možnosti nastanitve: več kot 200 kampov s prek 1.000 različnimi vrstami mobilnih hišic in glamping šotorov.
  • Strokovno podporo prek klicnega centra in spletnih obrazcev pred opravljanjem rezervacije (pomoč pri izbiri želene enote in plačilu, navodila glede prijave), med bivanjem in po njem, ko boste lahko oddali tudi svoj komentar.
  • Točne opise in podrobne fotografije nastanitvenih enot, aktualne cene ter jasne podatke o fleksibilnosti pravil, ki omogočajo odpoved rezervacije, če bi se vaši načrti spremenili.
  • Neposredno primerjavo mobilnih hišic: od pravih razkošnih mini vil tik ob obali, z masažno kadjo na terasi in pogledom na morje, do cenovno ugodnih manjših hišic za pare, ki zagotavljajo vso udobje za prijeten oddih.
  • Filtriranje hišic in šotorov glede na lokacijo (po državah in regijah) ter interese (hišice tik ob morju, za družine, za pare, glampingi, hišice z wellnessom, ...). Večina hišic bo z veseljem sprejela tudi vašega hišnega ljubljenčka – ta podatek bo vedno jasno naveden.
  • Prejem potrditve o opravljeni rezervaciji po e-pošti, v kateri so vsi zbrani podatki o ceni, plačilu, načrtu vašega potovanja, pravilih odpovedi ter podatki o izbranem kampu in kontakt službe za pomoč uporabnikom.

​Ker najboljše radi pustimo za konec, naj zaključimo s posebnim zagotovilom:

  • ​Portal MobilnaHišica bo redno objavljal ugodnosti za zgodnje rezervacije in last-minute ponudbe.
  • Imetnikom kamping kartice Avtokampi.si bo prinašal še več dodatnih popustov – in to celo v času glavne sezone!

Razlogov, da skupaj z nami odštevate sekunde do lansiranja portala 11. novembra 2023, je torej več kot dovolj. Veselimo se, da se bomo skupaj z vami podali na novo pot in dodatno obogatili kamping ponudbo za slovenske goste!