Splošni pogoji poslovanja s Avtokampi.si kamping kartico


Izdajatelj Avtokampi.si kamping kartice je spletni kamping portal www.avtokampi.si. Kartico lahko brezplačno pridobijo vsi obiskovalci spletnega portala. Ob naročilu kamping kartice je potrebno izpolniti spletni obrazec s podatki: ime, priimek, naslov in elektronska pošta. Imetnik kartice z naročilom sprejema splošne pogoje poslovanja s Avtokampi.si kamping kartico, ki jo po naročilu po elektronski pošti prejme na svoj elektronski naslov. Avtokampi.si kamping kartice velja za tekoče leto, ki je napisano tudi na sami kartici.

Imetnik kartice lahko koristi ugodnosti pri ponudnikih - kampih, ki so navedeni na spletnem portalu www.avtokampi.si. Ugodnosti pri ponudnikih je mogoče uveljavljati s predložitvijo kartice ali na mobilnem telefonu ali natisnjeno. Kartico je potrebno v kampu pokazati na recepciji že ob prijavi oseb, saj bo le v tem primeru upoštevan popust. Pri ostalih ponudnikih je potrebno kartico pokazati pred izstavitvijo računa. Imetnik kartice se je ob koriščenju ugodnosti dolžan identificirati z osebnim dokumentom. Zamenjava ugodnosti za gotovino ni mogoča. V primeru izgube kartice, lahko imetnik kartice vedno pridobi novo brezplačno kartico na spletni strani www.avtokampi.si.

Kampi omogočajo različne popuste, ki so opisani pri samem opisu posameznega kampa. Popusti se izključujejo z akcijskimi ponudbami in drugimi popusti ter se ne upoštevajo pri pavšalnem najemu parcel. Popust se upošteva na vse osebe, ki kampirajo z imetnikom kartice na skupni parceli oz. kamping prostoru, vendar ga ni mogoče uveljavljati na turistično takso, strošek prijave in morebitne dodatne takse (ekološka, za odvoz smeti, ipd).

Imetniki Avtokampi.si kamping kartice lahko v letu 2017 brezplačno pridobite Diners Club kartico, ki jo izdaja podjete Erste Card d.o.o. Ugodnost velja za prvo včlanitev v Diners Club (novi člani). Zahtevek za izdajo Diner Club kartice izpolnite ob vnosu podatkov za kamping kartico. Diners Club bo vaše podatke prejel elektronsko in vas pred izdajo kartice tudi kontaktiral. S potrditvijo pogojev soglašate, da Erste Card d.o.o. zgoraj navedene podatke obdeluje z namenom posredovanja ponudbe za kartico Diners Club ter s tem namenom vzpostavi stik preko navedene telefonske številke oziroma elektronskega naslova.

Zasebnost in varstvo podatkov uporabnika

Z naročilom brezplačne Avtokampi.si kamping kartice na spletnem portalu www.avtokampi.si imetniki kartice dovoljujejo, da bodo na svoj elektronski naslov, ki so ga navedli ob prijavi, prejemali elektronske novice spletnega portala www.avtokampi.si in informacije o novostih v zvezi z uporabo kamping kartice. Od prejemanja novic se lahko uporabniki vedno tudi odjavijo. Spletni portal Avtokampi.si zagotavljata varstvo osebnih podatkov po Zakonu o varstvu osebnih podatkov. Vsak imetnik kartice lahko s pisno vlogo, poslano po elektronski pošti na naslov: info@avtokampi.si kadarkoli in brez obrazložitve zahteva, da upravljalec portala trajno preneha uporabljati njegove osebne podatke.

V primeru sporov, ki bi nastali v zvezi z uporabo Avtokampi.si kamping kartico, je pristojno sodišče v Ljubljani.

Ljubljana, 21.12.2016