Oglasi:

PZA Rogla

Vse o najemu, nakupu in potovanju z avtodomom

Odgovori

Odgovor Napisal/-a: Sreco

Brez avatarja
Sreco je odsoten
Sreco
Prispevki: 1
Pridružen: Pe Feb 01, 2019 2:17 pm

PZA Rogla

Objavljeno: So Jan 12, 2019 1:13 pm

Med novoletnimi prazniki sem preizkusil PZA na Rogli.
Lepo, vendar me je nekaj zmotilo. Ali bomo zdaj parkirišče plačevali samo avtodomarji? Vsi ki pridejo smučat na Roglo ne plačujejo parkirišča. Vem nekateri bodo rekli imamo sanitarije, tuš wc...res je samo je dostopno za vse ki pridejo smučat ne samo avtodomarji. To sem opazoval cel teden. Dostop na parkirišče imajo vsi avtomobili. Nobene varnosti za avtodomarje kljub plačilu parkirnine. Parkirajo celo na prostoru kjer je oskrba in dokler ne odidejo ne moreš nič. Ok elektriko je treba plačevat, vodo in vse ostalo. Samo parkiranje se mi ne zdi prav.
Še nekaj bi dodal, ampak tokrat na račun nas avtodomarje. Osebno sem videl kako po domače se bom izrazil( kradejo elektriko) imam tudi fotke njihovih kamperjev. To so počeli dokler niso prišli vzdrževalci in jim to preprečili. Zaradi takšnih smo avtodomarji čedalj na slabšem glasu in čedalj smo manj zaželeni in čedalj je več prometnih znakov kjer nismo zaželeni. Imam ogromno fotk ki dokazujejo kako so nekateri nasramni predrzni.
Na vse napisano me komentarji ne zanimajo.
Sreco

Odgovor Napisal/-a: avtokampi.si

Uporabniški avatar
avtokampi.si je odsoten
avtokampi.si
Prispevki: 2221
Pridružen: Pe Feb 01, 2019 1:59 pm

PZA Rogla

Objavljeno: Po Jan 14, 2019 8:17 am

Kar se tiče plačevanja PZA je potrebno vedeti, da tudi ureditev postajališča za avtodome stane kar nekaj evrov za razliko od ureditve parkirišča za avtomobile. Po naše mnenju je prav, da se za urejeno postajališče nekaj plača. Podali smo mnenje, da bi goste na PZA oprostili plačila stroška prijave, vendar zaenkrat to ni bilo sprejeto.
Upravljalca smo tudi opozorili na težavo parkiranja vozil. Če bo ta težava res problematična, potem bo verjetno potrebna ureditev z rampo, so pa obljubili, da bodo povečali obseg redarskih obhodov na tem delu, predvsem v dopoldanskih urah. je pa vse skupaj problem KULTURE in kot vidimo in spremljajo, manjka kulture tako pri voznikih avtomobilov v kot tudi pri avtodomarjih. Vsi skupaj se moramo truditi, da dvignemo ta nivo in dosežemo, da se upoštevajo pravila. Avtodomarski turizem je super, dokler se upoštevajo pravila npr. uporabe postajališč za avtodome, plačil ipd. Tako da če obstajajo kakšne fotografije, jih bomo rade volje objavili v novički na naši strani - v želji, da z opozorilom na nepravilnosti dvignemo kulturo kampiranja in karavaninga. Pošljite fotke kar na info@avtokampi.si

Odgovori