Aminess Park Mareda počitnice, zabava in učenje

Publication date
Category
Statistics

Čez zimo v Novigradu niso počivali - preverite kaj so za novo sezono pripravili v kampu Aminess Park Mareda.

Možnost počitnic za odrasle, zabave za otroke in ob tem tudi učenja na poseben nagradna igra - najbolj ogledani kampi na Avtokampi.siunikaten način vam omogoča kamp Aminess Park Mareda pri Novigradu. Če ste sanjali o družinskih počitnicah, kjer so otroci veseli in imajo možnost učenja ter druženja v pozitivnem okolju, starši pa več časa za svoj zaslužen počitek, potem je ta kamp vaša najboljša izbira.

Pred letošnjo kamping sezono v kampu Aminess Park Mareda pripravljajo številne novost, ki bodo dopolnile dosedanji ponudbo kampiranja in najema mobilnih hišic. Kamp ima na plaži urejen bazen z morsko vodo, ki se preliva v morje, dva velika bazena sta v naselju mobilnih hišic, otroška igrišča, lokal, restavracijo, brezplačen internet in urejene sprehajalne ter kolesarske poti do Novigrada.

Med letošnjimi novostmi izpostavljamo:
- vodna igrala in tobogani ob bazenu v naselju hišic Mirami Family Village
- 100 novih Premium parcel površine 120m2 opremljenih z elektriko in vodo
- 42 novih mobilnih hišic v naselju Mirami Family Village
- popolnoma prenovljena osrednja plaža z urejenim prostorom za sončenje
- ureditev vhoda v kamp.

nagradna igra - najbolj ogledani kampi na Avtokampi.siMirami Family Village je lanska novost kampa Aminess Park Mareda, ki je prejela nagradno za inovativnost. Gre za tematsko naselje mobilnih hišic kjer zabava in učenje nudita unikatno doživetje za otroke in odrasle. Poleg Premium mobilnih hišic z dvema spalnicama za 4 + 2 osebi omogočajo tudi najem Family hišic s tremi spalnicami za 6 + 1 osebo. 

V mobilnih hišica v kampu Aminess Park Mareda se boste počutili kot doma, otroci pa bodo skozi zanimiv način učenja in zabave, ki ga izvajajo strokovno usposobljeni animatorji, spoznavali naravne zakone, morske žival, lokalne rastline, se učijo osnov robotike, elektronike, kemije... Ob tem bodo otroci dobili nove izkušnje, prijatelje in nepozabne spomine na počitnice, starši pa nekaj več časa za uživanje na zasluženem dopustu, različne športne aktivnosti in spoznavanje Novigrada z okolico.

Več o kampih v Novigradu ter rezervacije parcel in mobilnih hišic lahko uredite na spletni strani:
www.aminess-campsites.com